Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracım daha öncede söyledim sanırım senin yaşında çok sevdiğim kardeşim var benim tabiki abla diyebilirsin:70:

Allahım emeklilik nasip edecekmi ?bazen çok umutsuz bakıyorum sgk dolsa bile yaş var onu bekliyeceğiz ve ben çalışmadan duramam:126:

ehehhe sağol Yasemin abla :16:

gerçekten zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama su gibi geçiyor aslında. umarım tadını çıkara çıkara gelir senin de o günlerin. yalnız hakikaten etrafımda ne kadar emekli varsa tuhaf şeylere sarıyorlar :9:
çalışan insana emeklilik zor o yüzden, sen de alıştığın için çalışmadan duramazsın bence.

Eksi çıkmana sevindim tatlım

sağol canım, inşallah hep epeksi çıkarız :9:

heyecan var mı heyecan :)

akşam yemeğimizi 17.00 gibi yedik. öğlen yemek yemeyince erken oldu böyle. akşam bir ara öğün daha yaparım. menümü paylaşayım birazdan.

Yenam tarif ettiğin gibi çok hafif oldu yemek, çok da beğendik. sağol tekrardan tarif için :16:

kahvaltı-öğle
2 dilim kepekli ekmek
2 ince dilim kaşar
domates salatalık
1 fincan sütle kahve

ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay

akşam
1 tabak az yağlı patlıcan musakka
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak

ara
1 tane activia
2 tane ceviz

ve bugunku menum
sabah
2 dilim peynir 2 kizarmis ekmek 1 bardak cay 7 zeytin
arada 1 elma yedim
oglen 8 kasik barbunya 4 kasik pilav 1 tas salata
arada gene dayanamadim 3 kuru kayisi yedim
aksam gene barbunya salata yedim ayni oranda
aksamda 1 bardak sut iccem
1 bucuk saatte yurudum cuppa cuppa
bugunude kazasiz atlattigim icin cok mutluyum :)

gerçekten zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama su gibi geçiyor aslında. umarım tadını çıkara çıkara gelir senin de o günlerin. yalnız hakikaten etrafımda ne kadar emekli varsa tuhaf şeylere sarıyorlar :9:
çalışan insana emeklilik zor o yüzden, sen de alıştığın için çalışmadan duramazsın bence.

sağol canım, inşallah hep epeksi çıkarız :9:

heyecan var mı heyecan :)

Yok kuzum heyecan, heyecan olmaması için düşünmemeye çalışıyorum, ben çok endişeli biriyim o yüzden aklımdan çıkardım yarın ilk günüm olduğunu

gerçekten zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama su gibi geçiyor aslında. umarım tadını çıkara çıkara gelir senin de o günlerin. yalnız hakikaten etrafımda ne kadar emekli varsa tuhaf şeylere sarıyorlar :9
biz tuhaf şeylere sarmayız sanırım kuzum benim idealim hep bir kreş açmaktı inşallah gerçekleştirebilirim
yenamı bilmem
:9:

merhaba hemserim :)bende yuruyuse kaciyorum gelde sahilde beraber yuruyek:)sonrada arkasindan kerebic yeriz kimseye soylemeden :1:

aaa hemşom yok öyle sözler konuşmak burda ,cıss , valla sonra yemek yiyorlar ortalık birbirine girer , iz senle bi bulışalım ,sonrasını düşünürüüüzzz :27::27::27::27:

mavikedi sınavında başarılar sana, hadi koş koş çalışmaya :)

castle yok öyle gizli gizli yemek, döferim bak ikinizi de :52:

Esoşş kim yemiş ? ne yemiş ? nerde ? ne zaman ? yok öyle şey bebeeeemmm :9::9::9::9:

ne yemegi kim yiyor yok oyle birsey.kim gordu :1:biz aynurla uslu uslu yuruyoruz :1:

evet hemşomla biz uslu kız olduk , akıllı akıllı yürüyoz sahildee ;))

canım sen hangi liseden mezunsun ? yaşlarımız aynı , belki tanışıyoruz falandır , olamazmıı olabilirr ;)))

kızlarrr facem ele geçilmiş...saçma sapan şeyler paylaşılmış bugün....ben daha yeni oturdum pc başına yeni farkettim....bir süreliğine dondurucam bilginiz olsun....ekli olan arkadaşlar benden size saçma sapan davetler gelirse kabul etmeyinn...zaten sabahtan beri bilgisayarımda kafayı yedi açamıyorum hiç bişeyi eşim ugraşıp durdu bütün gün düzeltmek için...olmassa formatlıcak artık...:47::47::47::47:

Son düzenleme:
kızlarrr facem ele geçilmiş...saçma sapan şeyler paylaşılmış bugün....ben daha yeni oturdum pc başına yeni farkettim....bir süreliğine dondurucam bilginiz olsun....ekli olan arkadaşlar benden size saçma sapan davetler gelirse kabul etmeyinn...zaten sabahtan beri bilgisayarımda kafayı yedi açamıyorum hiç bişeyi eşim ugraşıp durdu bütün gün düzeltmek için...olmassa formatlıcak artık...:47::47::47::47:

geçmiş olsun tatlım...

selamlar kimsecikler yok bune sessizlik böyle yaaaaaaaaaaaaaaaaa......... :( :( .iki lafın belini kırardık ... :6: ya bu sraçın 10 hareketini yapan ve faydasını gören varmı zor zaten faydası yoksa vazgeçeyim yapmaktan :1: :6:

iyi geceler hatunlar,
nasıl keyifleriniz? ben bugün daha iyiyim şükür. yarın tamamen iyileşirim inşallah.

Zeynepcim ilginç olmuş, kim ne yapacak faceini. umarım çözersiniz canım bu sorunu en kısa zamanda. ne tuhaf insanlar var ya.

sağol canım benim, ben de çok sevindim :))

ben de senin dediğin gibi yapayım o zaman. kızartmayla arasında dağlar kadar fark olur böyle. çok sağol tarif için canım :) cacığı da yaparım kesin, oh mis.

ya sen de Yasemin de benden büyüksünüz. benim kuzenim var sizle yaşıt. ablam gibidir, o kızamıkken bile beni yanından ayırmamışlar onla uyurmuşum. ona abla diyorum, size de abla diyeyim o zaman. Asuman ablaya çok geç abla demeye başladım, size de abla desem ayıp mu olur acaba bunca zamandan sonra :30:

inşallah hayırlısıyla emekli olursunuz ikiniz de :16:

Esracığım tabii söyleyebilirsin...Aslında nasıl seslenmek istiyorsan öyle diyebilirsin ben hiiç takılmam öyle şeylere..

nevinn ve yena sizinde cicisleriniz hayirli olsun guzel gunlerde giyin. hatta hemen ustunuze bol gelmeye baslasin kisa surede yenilerini giyin :)

amiiiin canım...ne güzel bir temenni..

Kızlar yarın sınavım ve ben hala burdan çıkıp başlayamıyorum:))men bildirimimi yapıp çıkayım en iyisi:
Kahvaltı:
2 az pişmiş yumurta
1 yeşşil biber
1kk peynir
1 fincan yeşil çay
yarım lt su
hepinize diyetlerinizi bozmadan geçirebileceğiniz mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum gece girersem yazıcam yine hepinizi öptüm canlarr:16::16:

Allah zihin açıklığı versin mavişpisi..

yenacığım biz 58den önce emekli olamıycaz:(( sen çalışmadığın zamanlarda emeklilik primini yatırdın sanırım değil mi

ÖZlemciğim son iki yıldır yatırmıyordum..ev kredisi ödediğimiz için..
Şu an yarı zamanlı ödeniyor.. yine borçlanıyorum tabii...
önemli olan yaşımın dolması..sonrasında bir şekil de toplu öderim borcumu :)

akşam yemeğimizi 17.00 gibi yedik. öğlen yemek yemeyince erken oldu böyle. akşam bir ara öğün daha yaparım. menümü paylaşayım birazdan.

Yenam tarif ettiğin gibi çok hafif oldu yemek, çok da beğendik. sağol tekrardan tarif için :16:

kahvaltı-öğle
2 dilim kepekli ekmek
2 ince dilim kaşar
domates salatalık
1 fincan sütle kahve

ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay

akşam
1 tabak az yağlı patlıcan musakka
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak

ara
1 tane activia
2 tane ceviz

afiyet olsun çok başarılı...:nazar:
Yulaflı kurabiye hazır ürünmü,senmi yaptın.?

Yok kuzum heyecan, heyecan olmaması için düşünmemeye çalışıyorum, ben çok endişeli biriyim o yüzden aklımdan çıkardım yarın ilk günüm olduğunu

ÖZlemciğim ben yeni işte sabaha kadar uyuyamam heyecandan,endişeden..
Kolay gelsin sana yarın için...Şansın bol olsun..:16:

biz tuhaf şeylere sarmayız sanırım kuzum benim idealim hep bir kreş açmaktı inşallah gerçekleştirebilirim
yenamı bilmem
:9:

Canım bilemiyorum ki..Ben daha çok hayır işlerin de aktif olmak istiyorum..
Şu an çok aktif olmasam da bir dernek üyesiyim..Oğlum biraz daha büyüyünce örneğin huzurevi veya çocuk yuvasında gönüllü çalışmak isterim haftanın bir iki günü vb.

Gerçi bundan bir kaç yıl önce çocuk yuvasını denemiştim ama psikolojim bozulmuştu gece gündüz sürekli ağlıyordum :(
Sonra devam etmemiştim..

Son düzenleme:
Esracığım tabii söyleyebilirsin...Aslında nasıl seslenmek istiyorsan öyle diyebilirsin ben hiiç takılmam öyle şeylere..

afiyet olsun çok başarılı...
Yulaflı kurabiye hazır ürünmü,senmi yaptın.?

Canım bilemiyorum ki..Ben daha çok hayır işlerin de aktif olmak istiyorum..
Şu an çok aktif olmasam da bir dernek üyesiyim..Oğlum biraz daha büyüyünce örneğin huzurevi veya çocuk yuvasında gönüllü çalışmak isterim haftanın bir iki günü vb.

Gerçi bundan bir kaç yıl önce çocuk yuvasını denemiştim ama psikolojim bozulmuştu gece gündüz sürekli ağlıyordum :(
Sonra devam etmemiştim..

eheheh, sana Yenam demek hoşuma gidiyor aslında daha çok :))

canım yulaflı kurabiye etinin burçak kurabi diye bir ürünü. lezzetli de bi ürün. tavsiye ederim.

ne güzel hayır işlerinde çalışabilecek olman. ama gerçekten psikolijisini etkiliyor öyle şeyler. umarım gönlüne göre bir şey bulursunuz Yasemin ablayla.

slmm kızlar 2 gündürr baya koşuşturmacalı geçti hava güzel olunca gezdik diyet açısındanda iyi olamadığı için yazmadım size neyse bakıcaz çaresine adette olunca üzerine yerimden kalkamaz ol dum bugünde 3 ten sona bi temizliğe giriştim dip köşe biraz öncede az yaprak sardım yarın için anca bi slm verem dedim geçmiş çok birikmiş umarım herkez iyidir son alıntıda özka ya heyecan falan yazmışsın yena iş içinmi çağırdılar yoksa inşallah istediği gibi bi iş olmuştuurr

Nihayet kızıma facebook hesabı alması için izin verdim :))
hayırlı uğurlu olsun...Çok direndim ama düzene boyun eğmek zorunda kaldım mecburen :)
Kaslı melihide ekledik.:1:

--

Yarından itibaren yaklaşık bir hafta süren bahar temizliğine başlıyorum fazla görünmezsem merak etmeyin...

slmm kızlar 2 gündürr baya koşuşturmacalı geçti hava güzel olunca gezdik diyet açısındanda iyi olamadığı için yazmadım size neyse bakıcaz çaresine adette olunca üzerine yerimden kalkamaz ol dum bugünde 3 ten sona bi temizliğe giriştim dip köşe biraz öncede az yaprak sardım yarın için anca bi slm verem dedim geçmiş çok birikmiş umarım herkez iyidir son alıntıda özka ya heyecan falan yazmışsın yena iş içinmi çağırdılar yoksa inşallah istediği gibi bi iş olmuştuurr

Ooooo nursena hanım gelmiş..cıstak cıstak..:24::24:
evet canım özlem yarın yeni işin de işbaşı yapacak...

Selam kızlarrrrrrrrr :3:

Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada :27:
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik :27: aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık :47:
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü :1:
Herhalde eşim uyarmış annesini :1: 1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana :34:
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık :1: bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka :1:
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti :1:
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim :35:
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti :1:
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca :1: )

Bugün yediklerimide paylaşayım bari

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık suya 2 - 3 damla limon

15 dakika sonra 1 büyük bardak maydanoz suyu

Kahvaltı;

2 dilim ekmek ( eşim cavdar almamış mecbur beyaz yedim )
1 kk beyaz peynir
1/2 Domates
1/2 Salatalık
2 küp kaşer ( kesme şeker büyüklüğünde )
1 büyük fincan yeşil çay

Kahvaltıdan yarım saat sonra 1 koca bardak metabolizmayı hızlandıran ödem sökücü çay ( Xay / Ayşenin tarifi )

ara;
3 tane medine hurması

Öğlen;
1 kase salata
1 şekersiz nescafe ( Spora geç kalacağım diye en basit olanı seçtim mecbur )

ara;
1 şekersiz çay

Akşam;
2 ufak haşlama tavuk baget
1 koca kase salata ( yağsız, bol limonlu, nar ekşili )
1 kase yoğurt

gece;
1 koca fincan yeşil çay

Bu saate kadar 2.5 litre su içtim ve yatana kadar rahat bir 0.5 litre daha içerim

Bugün tam 90 dakika Fitness yaptım ki bunun 50 dakikası sırf cardioydu
30 dakika yüzmeyi pek saymıyorum çünkü rahatlamak için yüzdüm yani aheste aheste

Selam kızlarrrrrrrrr :3:

Ya kusura bakmayın geçmişi okuyamıyacağım şu anda :26: Netim çok ağır nedense ve bağlantı kopup duruyor arada :27:
İki gündür koşturmaktan yoruldum.
Kvnin gelişi yine olay oldu hatun 4 saat geçikmeli geleceğini tenezzül edip haber vermeyince boşu boşuna havaalanına gidip bekledik :27: aradığımızda açıp durumu bile izah etmedi ancak görümcemin kayınpederinden öğrendik ve gece yarısı tekrar gitmek zorunda kaldık :47:
Bu seferki hediyeleri biraz daha düzgündü :1:
Herhalde eşim uyarmış annesini :1: 1 beyaz simli tülbent, 1 tespih bana :34:
Eşime güzel bir tesbih
Kücük kıza kuş şeklinde öten bir anahtarlık :1: bir tanede lastikli toka
Büyük kızada 3 tane lastikli toka :1:
Tabi hatun ağzından kaçırdı kızına oradan değişik bir elbise aldığını ve benim büyük kızın anında suratı düştü niye ona almadı diye :26:
Gelene kadar birde 500 Tl harcadım diyince eşim ufaktan bir gözlerini pörtletti :1:
İşte kızlarada elbise alacaktımda sen giydirmezsin diye almadım dedi bende getireceğim dedinde benmi getirme dedim diyince iyice fit oldu. Sonuçta torunlarına elbise alıcakta benmi söyleneceğim :35:
Gece bizdeydi o yüzden giremedim sonrada sabah kahvaltı sonrası bir cıktık evden daha bir iki saat önce geldim.
Hatta yolda arabam bozuldu da eşim kardeşimle imdadıma yetişti :1:
Tamir ettiremeyince çekiciyle çektirmiş sonradan eşim ( beni kardeşimin arabasıyla eve bıraktılar olmayınca :1: )

Güle güle kullanın hediyelerinizi :)

Back
X