kızlar günaydınnnn benim yine canım sıkkın heralde bu kocayı boşamadan benim yüzüm gülmicek:) şaka şaka ne boşicam ben onun kahrını çektim azıcık kahrımı çeksin sonra belkim düşünürüm. hem eşim diyoki beni boşicaksan bana nafaka ver:) maaş kartını alırım fln:) he diyom bende boşuna çalışıyom ya zaten. adamın araba üstüne bankada accık paramız var o da onun üstüne allah korusun öyle bişey olsa kuruçula otururum valla:) kenarda bi 50 liram var heee hee ne çok demi okkadar çalış eşşek gibi paran var mı yok ahhh anam ahhh babam tek başına çalışırken anamda para eksik olmazdı karı hep tırtıklardı ben yapamıyom öğrenmem lazım:)
hastalarımıza çok geçmiş olsun
banucum kuzularına çok geçmiş olsun cnm. küçük cadıya da kızma fazla ne yapsın petmek yicekmiş yerim ben onu:)
nurgü korkma cnm doğumda kiloların çoğu gidiyor ben 25 kilo fln almıştım herhalde çünkü 110 la girdim doğuma çıktım bi hafta sonra 86ydım

hepiciğini vermiştim kiiiii dr bana amleiyathaneyi su bastı ne bu su dedi hadi hadi 15 kilon gitti yine demişti. için rahat olsun cnm kuzucuğun bi sağlıkla doğsun da kilo önemli değil
ben bu sabah yediklerim 3 küp beyaz peynir 3 zeytin 3 dilim ekmek 5 gr reçel öğlen ve akşam lahana çorbası içicem haberiniz ola soonramcıma yok ben duymadım etmedim demeyin heeeee