Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkenciyiz yaniii benim küçük kızın uyku düzeni deiştii saat 8 buçukta uyandırcam sıpa yoksa bütün gün uyumayıp akşam üzeri uyuyo sonra gece oturuyooGünaydın
Ben de uyumak istiyorum nursena ama bugün zor galibabüyük kızı gönderdim küçüğü uyandırdım onu da göndereyim eşimi uyandıracağım
günayydınnnnn limonlu sıcak suyla başla günee tok tutuyo gün boyu az yiyosunngünaydın güzellerrr
bende uyumak istiyorummmmm ama nerdee
günümüz güzel geçsin napalım oda yeter
az yiyelim bugün kızlarr yarın tartı günü :18:
hepinize sevgiler
nursena asucum günaydınnnn![]()
günayydınnnnn limonlu sıcak suyla başla günee tok tutuyo gün boyu az yiyosunn
Canım sakın sıkma kendini hepimiz aynı yolun yolcusuyuz biz bu işin üstesinden gelicez başka yolu yok buraya sık sık uğramaya çalış sonucu sende farkedersin emin ol tekrar hoşgeldin aramıza1.62 boyundayım we 93 kiloyum. türlü türlü diyetler denedim olmuo, gidip şekerime tansiyonuma hormonuma baktırdım onlarda da bişi yok. gitmediğim diyetisyen doktor iç hastalıklar uzmanı kalmadı. sibel can gibi verip verip alıorum. bi tam olarak kilo veremiyorum. ağlayarak yazıyorum şuanda. hayatımın en maksimum kilosunu görmüş bulunmaktayım. beni de grubunuza alırmısınıznoooooooooluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım kolay gelsin ayrıca Allah kabul etsin okumanı gözünde inşallah düzelir biran önceallah şifa versinbugün sabahtan temizlik yapıyorum çok yorgunum
günüm var okuma yapıcaz hazırlık yapıyorumbiyandan:18:yarın ortapediye randevum var yürüyüş yaramadı biyandan gözüm anca iyileşti şükür
akşam
ebegömeci yummurtalı dereotlu yoğurt 2 dilim ekmek
ayriyeten diyetisyene gidecem bakalım
evtaşıyan arkadaş güle güle oturun kızlar konuşmaya gelince cenem iyi yazmaya gelince
sıkılıyorum fazla okuyamıyorum gözüm rahatsız oluyo hepinizi
![]()
bu hafta içmedim midem biraz hassas ilaç kullanıyorum. gene başlayım gerçekten kesiyordu iştahı birde zinde oluyor insan ben ballı limonlu su içiyordum bal zararlımıki..
kahvaltımı yaptım şimdi kızlar gitti kahvaltıya
1 dilim kepekli ekmek, 6-7 dilimlenmiş domates,1,5 kk peynir, 4 yeşil zeytin 1 yemek kaşığı menemençokmudurkine
hepiniziz öptümmm işlere gömüleyim ömrümü yedi bu maliyetlerr
bir daha dünyaya gelirsem örtmen olucamm![]()
ohhhhh ben közlemeye üşendimmm biber çokk severim afiyet olsunnKahvaltın çok değil canım gayet güzel bence afiyet olsun
Balı da sakıncası yok miden hassassa bal eklemen daha iyi olur
Ben de iciyorum ballı limonlu suyumu
Yumurtam haşlanıyor biberlerim közleniyor yanında lor ve domatesle yapacağım kahvaltımı bikaç da zeytin ayrıca
günaydın şekercikler
dün dışarıdaydım giydim giydim çıkardım hoşuma gitti zayıflamış olmak
şöyle tam istediğim gibi bir şey bulup da alamadım,ne çok şey var ama hiç bir şey de yok,saçma sapan kıyafet dolu her yer.sanki hergün abiye giyinip dolanıyoruz şöyle rahat spor bir şeyler yok.
bir kaç beden atlıyımda belki o zaman bulurum,hani şu mağazalara girince direk büyük beden varmı demeyeceğim günler gelince
bugün spora gidemedim,eltime gidicem.az sonra leslie 1 mil yapıp öyle çıkıcam evden,zaten bugün saatlerce yürücez.
bugün güzel güzel beslenin kaçamak neym yapmayınöpüldünüz
ohhhhh ben közlemeye üşendimmm biber çokk severim afiyet olsunn
inşallah ericez sende bu azim varken ben,i geçersin 42 beden olsam razıyım ben en azından spor bulabiliyorumm
Sağol canım ben de çok severim tost makinesine koydum kendi kendine közlendi
42 beden bana da iyi olur LCW de 42 oluyor da normal mağazalarda olmuyor malesef 75 olmak lazım
asu sende göbek yok benim göbekten olmuyo çok oturuyoo
Lajverdi,ne demek..UYdurmasyonmu bir anlamı varmı.??