- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tabiki can sıkıcı bir durum ama eşinle aranızı bozduğunuza deymez
Aklı sıra torununa kendini o şekilde sevdirmeye çalışıyordur belki :44: ama bu şekilde ancak sizin huzurunuz kaçar
Neyseki 1 haftalığınada olsa kızına gitmişgeldiğinde olmazsa otur konuş onunla sonuçta onun kötü niyetli olmadığını bildiğini ama bunun ufaklık için kötü olduğunu falan söyle gitsin ( en azından eşin senin kötü niyetli olmadığını anlar ve senden yana çıkar
) O anlar yada anlamaz ama bunu huzurun için yap canım
çünkü emin ol evinize döndüğünüzde tatiliniz bundan sonra ne kadar güzel geçerse geçsin eşin ilk fırsatta bunu ısıtıp önüne sürecektir yoksa
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım ....Aminnnnnnn
Umarım bundan sonrası çok huzurlu ve güzel bir tatil olur
Canım büyük konuşma bence
İnan bende senin gibiydimEtrafımda şikayet eden olunca aaaa vallaha paralarım ben öyle kayınvalideyi diyordum
ama işin içinde olunca maalesef öyle olmuyor işin rengi
Hep KVmle arkadaş gibi olmak isterdim, bana ikinci bir anne olsun diye dua ederdim ama bu tip insanları da kınardım. Hatta annem uyarırdı beni kızım kınama başına gelirse görürsün diye bende tabi o cahil yaşlarda aaa sıkıyorsa bana yapsın derdim ( ki bekarken bayada inatcıydım
)
İnan okadar çok şey yaşadım ki artık deli rahatlığı çöktü üzerime diyorumBenim kV yüzüme hakaretlerde etti hatta oğlumu boşa bile dedi ama bir kere bile ona sesimi yükseltmedim. Önceden hep ağlar dururdum ve kendimi hasta ederdim ( bu kilolarıda hep sıkıntıdan yiyerek aldım
) En son oğlumu boşa diye evime gelip bana hakaret ettiğinde bile kolundan tutup kapı dışarı atmak geçti içimden ama o an kızımı ve eşimi düşündüm ve en sakin halimle ona sadece kusura bakma ama sırf sana inat oğlunu boşamayacağım demiştim
ki o dönem ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum eşimden.
Emin ol bağırıp çağırsaydım bu kadar sinirlenmezdi kadın![]()
![]()
O günden sonra bir kere bile olsa ona Anne demedim ve kendi farkında bile olsa neden diye soramıyorHatta mecbur kalmadığım sürece kendisiyle konuşmuyorum
ancak bayramda elini öpüyorum ama iyi bayramlar bile demiyorum
Eşimde o günden sonra annesinin nasıl biri olduğunu şükür anladı ( eskiden hep onun yalanlarına inanırdı ) ve eğer sana seni kıracak birşey söylüyorsa anında cevabını ver ama tabiki terbiyesizleşmeden demiştiO gün bu gündür o bana laf söylediğinde anınca cevabı yapıştırır moralimide hiç bozmam
Tabi herkesede derim asla kelimesini sakın kullanmayın Rabbim mutlaka başa veriyorYanılmıyorsam Peygamber Efendimizin ( s.a.v. ) Hazretlerininde söylediği bir cümleyi çok beğenirim ; Kimki birini kınıyorsa Rabbim ona aynını yaşatmadan kulunun canını almazmış
yada onun gibi birşeydi tam cümle
Meyracığım belki onu daha iyi hatırlar
Kızlarıma da hep ettiğim bir dua var;
RAbbim hayırlı insanlarla yuva kurup hayırlı ailelere kız evlat olmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Eğer Gelin olarak görüyorsa ne kadar iyi davranırsa davransın her an evladımı üzebilecek potansiyel görürüm yoksa![]()
![]()
İnşallah sende hayırlı insanlara kız evlat olursunAminnnnnnnnnnnnnnn
hhee anam biri bna kalk dese iyi olurrr
seni bilmemde benim kaynana yok kayınbaba yok erimde evde yok keyfimde beyde yok:))))))))))))))))))))))))
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben git gide kötüye gidiyorum valla gece öksürük nöbetlerim oluyo çok fenayım anlıcanız ne yapsam bilemedim evde bir sürü iş var yapmasan olmuyo ağlıcam valla artık geçmişi fazla okuyamadım işlerimi halledeyim tekrar gelirim![]()
Demir'le Asi beni verem etti..Nerden dadandım ben bu diziye..
----
meryemciğim,iyi yolculuklar hava değişikliği,ev değişikliği iyi gelecektir sana...
Kuzum sende benim gibisin azıcık tasarruflu harcasak gözyaşlarını ne iyi olacak. :))
Bizi banal bulana bak hele diziye dadanmış![]()
yeşil mercimeği pişirmeyle meşgulum bi yandan..Onu halledeyim döncem yine...
bu arada kahvalımız aynıydı asucum....
aynen asu ayy şimdi tv de istanbuldaki pazarları gösteriyoo oyy alışveriş yapasım varrr ama 80 olamadım eşimde maaaşı alalım gidelim muğlayada alalım bişeyler diyoo kalmadı kıyafetin yok zayıflayınca diyom yyaa kilo alsan kıyafet zayıflasan kıyafet bu işten en zararlı ben oluyom diyooo:)))))))))
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben git gide kötüye gidiyorum valla gece öksürük nöbetlerim oluyo çok fenayım anlıcanız ne yapsam bilemedim evde bir sürü iş var yapmasan olmuyo ağlıcam valla artık geçmişi fazla okuyamadım işlerimi halledeyim tekrar gelirim![]()
Demir'le Asi beni verem etti..Nerden dadandım ben bu diziye..![]()
Esra günaydın demeye gelmemiş bugün...
Dün eşine fırsat verdiği yemeği çokmu kaçırdı acaba :)
Günaydınlar güzeller :))
diziyi uzatabilmek için 578. kez yanlış anlama, tam barışınca 357. kez hastane sahnesi... tahammül etmek çok güç kuzum ya![]()
Bende de var aynı sıkıntı eşorfman aldım siyah pantolon gibi duruyor hem rahat onla gezip duruyom 79 olmadan almayacağım bişey diyorum daa işte lazım ihtiyaç da var yani
Öğlen kızına ne hazırladın yenacım
Muhabbet aynı yere dönecek yine ama :)
Aynen öyle esracım..:)
Sen huysuz değilsindir. kesin merkür,venüs bilumum gök cisimleridir sebep :)