Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hay ya rabbim yaaa....
benim 2kuşum varya; az önce ikisinin ayağıda aynı yere takılmış, canlarının acısından vede korkularından birbirlerini gagaladılar,
birbirlerine girdiler resmen:((((
zaten dişi çok fenadır, erkeğe vurdu gitsin.....
neyse kurtuldular sonunda, ben hiç müdahale edemedim iyice kötü olup birbirlerine iyice girecekler diye, ancak dua ettim.
çok korktum ama yaaa:((((
neyse pek bi zarar yok bi yerlerinde.
zaten dişi durup durup erkeği döver, cadı o cadı.....:((((
cadı falan ama ikisinide çok çok seviyorum, rabbim onları korusun inşaallah hep.
ve tüm hayvanları inşaallah:(
AMİN

Sen çok şey istiyorsan ben imkansızımı istemiş oluyorum 85 hayaliyle :1:
Sen bence kesin görürsün :34: ben inan haziranın ortasına kadar 89u bile görsem bayram edeceğim :34:

inş görücez canım...sen gayet güzel gidiyosun....:nazar:ben bu hafta biraz daha düzene soktum gibi ama son bir buçuk aydır baya dibe vurmuştum....kaçamaklar çogalmıştı..bide eşim geç geliyo diye akşam yemeğini geç saatte yiyodum falan..artık beklemiyorum en geç 18,30 da yiyorum yemeğimi inş devam ettirebilirim...ayrıca bende en az senin kadar zor kilo veriyorum banucum yalnız değilsin yani...:34:bide bak sen negüzel spor yapıyosun :nazar: ben onuda pek yapamıyorum artıkk...:43:

inşaallah:)
bence çok değil, azmedersen olur, inşaallah olur canım benim:):16:

evet, kimse olmayınca çok sıkıcı oluyo değilmi?
bende rgl olcm karnım ağrıyo yavaştan yavaştan:(
ve yavaştan yavaştanda asabileşiyorum, rgl asabiyeti:):41::41::41:
az önce habire eşime kızmak için bişeyler arıyodum:)))):1:
bazen böyle durumlarımda; kızacak birini yada bişey ararım:1:
şimdi uyku çayımıda demledim, demleniyo şuan işte...... demlensinde içerim.

evet sıkıcı oluyoo...:19:bende aynı hafiften karnım belim bacaklarım ağrıyo yarın olmam lazım benimde....inş güzel bir uyku çekersinn...ben daha uyutamadım yamyamlarıı...:19:

ne kadar alakasız cümleler kurmuşumm....ama sen anladın onu meyracım demiii...:9::9:

çok uykum var ama yamyamlar uyumadan yatamıyorum malesefff...:26:

hele bi de şunlara bak:)))

$20070807_1186480318_b13dslf4lt-b.webp

hay ya rabbim yaaa....
benim 2kuşum varya; az önce ikisinin ayağıda aynı yere takılmış, canlarının acısından vede korkularından birbirlerini gagaladılar,
neyse kurtuldular sonunda, ben hiç müdahale edemedim iyice kötü olup birbirlerine iyice girecekler diye, ancak dua ettim.
cadı falan ama ikisinide çok çok seviyorum, rabbim onları korusun inşaallah hep.
AMİN

Çok geçmiş olsun canım :71:
Kafesin etradında tülmü var yoksa etrafı batırmasınlar diye :26:
Umarım bir daha olmaz :34:

inş görücez canım...sen gayet güzel gidiyosun....:nazar:ben bu hafta biraz daha düzene soktum gibi ama son bir buçuk aydır baya dibe vurmuştum....kaçamaklar çogalmıştı..bide eşim geç geliyo diye akşam yemeğini geç saatte yiyodum falan..artık beklemiyorum en geç 18,30 da yiyorum yemeğimi inş devam ettirebilirim...ayrıca bende en az senin kadar zor kilo veriyorum banucum yalnız değilsin yani...:34:bide bak sen negüzel spor yapıyosun :nazar: ben onuda pek yapamıyorum artıkk...:43:

İnşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz :34:
Allahtan benim eşim erken geliyor zaten geç geleceği zaman haber verir biz hemen yemeğimizi yeriz :1:
Gerçekten kilo vermek çok zor ben ve benimgibiler için aslında genel olarak zor o yüzden kaçamaklardan olabileceği kadar çok uzak duruyorum :34:

evet sıkıcı oluyoo...:19:bende aynı hafiften karnım belim bacaklarım ağrıyo yarın olmam lazım benimde....inş güzel bir uyku çekersinn...ben daha uyutamadım yamyamlarıı...:19:

inşaallah canım:)

ne kadar alakasız cümleler kurmuşumm....ama sen anladın onu meyracım demiii...:9::9:

çok uykum var ama yamyamlar uyumadan yatamıyorum malesefff...:26:

anladım anladım:)

baya uykun gelmiş senin heralde:):54:

Çok geçmiş olsun canım :71:
Kafesin etradında tülmü var yoksa etrafı batırmasınlar diye :26:
Umarım bir daha olmaz :34:

İnşallah hepimiz çok güzel kilolar veririz :34:
Allahtan benim eşim erken geliyor zaten geç geleceği zaman haber verir biz hemen yemeğimizi yeriz :1:
Gerçekten kilo vermek çok zor ben ve benimgibiler için aslında genel olarak zor o yüzden kaçamaklardan olabileceği kadar çok uzak duruyorum :34:

saol canım:)

evet aynen öyle tül var:) ona takıldılar zaten:)

baaanuuuuuuu bak sana bi sepet kediiii:))))
hangisini istiyosan onu al:)))):1:
:16:

ya bana neeeee ben yavru kedi istiyoruuuuuum:43::43::43::43:

Eki Görüntüle 684543

Oyyyy hepsi çooook tatlıııııııı :nazar:
Valla benim küçük cimcime görse kesin anne noooooooooluuuuur alalım lüptennnnnnnnn diye yalvarmaya başlardı :1:
Büyükte ona kedi alınıyorsa bende o zaman köpek isterim diye başlardı :60:
Ali babanın ciftliği olurdu cecoville :60: :60: :60:
İnan imkanım olsaydı bir sürü hayvanım olsun isterdim :34: tabi ilerde ne kısmet olur Allah bilir :16:

Oyyyy hepsi çooook tatlıııııııı :nazar:
Valla benim küçük cimcime görse kesin anne noooooooooluuuuur alalım lüptennnnnnnnn diye yalvarmaya başlardı :1:
Büyükte ona kedi alınıyorsa bende o zaman köpek isterim diye başlardı :60:
Ali babanın ciftliği olurdu cecoville :60: :60: :60:
İnan imkanım olsaydı bir sürü hayvanım olsun isterdim :34: tabi ilerde ne kısmet olur Allah bilir :16:

evet:)))))

hayırlısı bakalım:)

aayyyyy inanamıyarımmherkes burda kızgece oldu aaaaa halauyumadınızmıevde olsam hemencik uyurum valla çok uykum geldi deee nöbet nöbet :(

heryerde :16:
bahcemiz olsa kesin alirdim ama kiyamam eve kapatmaya yazik :(daha once aliyordum ama sonra vazgectim sirf bu yuzden :(
annemde diyorki bahce olsa nolcak sen yazik deyip tepemize cikarirsin istemem diyor :(

:))))

anneler genelde huylarımızı biliyorlar:)

sibirya kurdunu bende seviyorum, bi ara eşime demiştim bahçeye sibirya kurdu alalımmı diye?
eşimde dediki o çok tüy döker olmaz dedi:))))
bizim bahçe küçük oluncada sorun olur diye.
yani sibiryalar çok tüy dökermiş aklında olsun canım, yani eşim doğru biliyosa tabiki:)
birde köpek bakım istiyo, bahçe bile olsa, eşimin köpeği var ordan biliyorum, kedi gibi değil hiç.....
evde bence zaten köpek hiç olmaz, ama tabi sen farklı düşünüyo olabilirsin canım.

bende yatıyım artık kızçeler:)
takıldım kaldım nete bende:)
çayım çoktaaaan bitti.....
castle ve diğer kızlar hepinizi öptüm, iyi geceler......:16::16::16:

:))))

anneler genelde huylarımızı biliyorlar:)

sibirya kurdunu bende seviyorum, bi ara eşime demiştim bahçeye sibirya kurdu alalımmı diye?
eşimde dediki o çok tüy döker olmaz dedi:))))
bizim bahçe küçük oluncada sorun olur diye.
yani sibiryalar çok tüy dökermiş aklında olsun canım, yani eşim doğru biliyosa tabiki:)
birde köpek bakım istiyo, bahçe bile olsa, eşimin köpeği var ordan biliyorum, kedi gibi değil hiç.....
evde bence zaten köpek hiç olmaz, ama tabi sen farklı düşünüyo olabilirsin canım.

evet farkindayim :)simdi bahcemiz olsa ben kiyip bahceyede koyamam aklim kalir o yuzden almiyorum :(

SElam kızlarrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :1:
Küçük kuzu geçmişi okurken dibimde uyuya kaldı şükür :32:
Komşunun peşinden baya ağladı bende gitcem nisaya diye :1: babası da kızınca biraz bozuldu ağlayıp durdu sonrada dibime girip uyudu :1:
Yarın amcamlara yemeğe davetliyiz :34: ama çok rahatım nasılsa yengem öyle aşırı yemek yapmaz :1: yapsada ben yemem artık zaten :34:
Sabahtan uğrayamazsam artık gece görüşürüz :3: tabi şimdilik buralardayım :1:

Çok sağ olun kızlar yaa :3:
Eşim bugün hiç birşey beklemiyordu :1: pastayı görünce şaşırdı :34:
Şükür artık kaçamakları bile kontrol altına aldım :34: bir parmak kalınlığından bile daha inceydi benim yediğim parça hatta keserken kremanin yarısı düştü :1: tabi almadım tabağıma sonuçta o bile kardır :32::32::32:

Sen dua et yakın değilsin :1: yoksa herhalde her sabah gırtlağına basardım yesene kız kahvaltını diye :1:
Şaka bir yana canım sen sabah kahvaltını etsen eminim çok daha güzel kilo verirsin :34: sonuçta metabolizmayı hızlandıran şeylerden biride kahvaltı :34:
Hem o iki kaşık pilav insanın dişinin kovuğuna gitmez :35: onun yerinde ufak iki tane but bol salata ve yoğurtla yeseydin emin ol daha çok doyardın :34:
İnan ben patatesi ancak 3 ayda bir çok az yiyorum artık sonuçta oda nişasta pirinçte nişasta :34:
Öğlen yediklerini sabah yesen emin ol öğlende sırf bir tas çorba içsen yanında salatayla :34: süper kilo verirsin :34:
Aslında biraz sıksan kendini çok güzel kilolar vereceğine adım gibi eminim :34: bak yazada az kaldı :38:

Ahhhh ahhh bende senin gibi kayınvalide hatta Anne olucaktı yeminle 7/24 el pençe divan beklerdim birşey istesede yapsam diye. Bak çocukların hasta olduğunu biliyor ama inan bir kere arayıpta nasıl oldular birşeye ihtiyacınız varmı demedi gıcık :33:
Hep kendiyle uğraşsın :36: Yarın çok yoğun olduğumuzu bildiği halde eşime dün telde demişki işte taşınacağım eve gidip ölçü alalım diye bizimkide işte biz öğleden sonra dışarı çıkacağız Banunun amcasına davetliyiz akşamda deyince iyi kahvaltıdan sonra gideriz demiş :47::47::47: Bende gıcıklık değilmi eşimin peşine takılacağım :1: beni görmek bile kadını rahatsız ediyor nasılsa :60:
İnan eşimin teyzesi, teyzesinin kızı bile bugün merak edip aradılar ( ki teyze aynı evde, kızı bir üst katta eee onların haberi varsa demekki oda biliyor ama inat işte aramaz :27: ) Kendi kızı olsa anında minibüse atlar ve gider:47:

RAbbim herkese seninki gibi yüreği güzel Kayınvalideler nasip etsin.... Aminnnnnnnnnn

Sen çok şey istiyorsan ben imkansızımı istemiş oluyorum 85 hayaliyle :1:
Sen bence kesin görürsün :34: ben inan haziranın ortasına kadar 89u bile görsem bayram edeceğim :34:

Sana kolay gelsin canım :3:
Valla benimde ütüler duruyor ama bakalım pazardan sonra olmadı bir gece oturup sabaha kadar da olsa bitiririm onları :1: Nefret ediyorum ütüdennnnnnnnnn :52::52::52::52::52: Sanki diğer ev işlerini bayıla bayıla yapıyormuşum gibi :60:
Bu arada çok geçmiş olsun :34: Ortası beyaz ve kenarları kırmızıysa büyük ihtimalle mikrobiktir :34: ortası irindir herhalde :26:
Ağız içinede sürülen bir krem yokki :27: Bırak şimdi haftasonu izin orda doktorlarda tatil :26:
Olmadı pazartesi bir göster istersen belki antibiyotik bile verebilir :34:
Banusum cok sagol kuzummmmm :16::16::16:
Ah bende senin kadar kendime güvenebilsem :26::26::26:
Ütülerimide bitirdim ohhh üstümden büyük büyük yük kalkti ama haftasonuna yine cikar kesin :9::9::9:
Büyük ihtimalle öyle gibi canim inan cok canim yaniyor dis etlerime bile vurdu acisi :50::50::50:
Kardesimde diyet yapiyorum diye vitaminden düsmüssündür ondandir diyo vitaminli seyler ye bol bol diyo :34: Ama pazartesiye kadar gecmezse giderim mecbur doktora dedigin gibi haftasonu doktorlarimiz kapali :53::53::53:

hay ya rabbim yaaa....
AMİN

[COLOR="#FF0000"[COLOR="#FF0000"[B][I][COLOR="#FF0000"]]]oyyy kiyamam ben onlaraaaa benimde var muhabbet kuslarim biri erkek biri disi hatta 2 haftaligina bide misafir kusumuz vardi o gitti ama seninkiler nasil basiniza falan konuyormu elinize geliyormu? :28::28::28: Biz birtürlü egitemedik cok korkaklar isirmiyolar ama kendi hallerindeler :16::16::16:[/COLOR][/COLOR]

Son düzenleme:
Back
X