Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

$2012 kis 523.webp $2012 kis 522.webp
Sabah kahvaltim kizlarrr :17::17::17:
Banuuuussss baaaak yaptim bugün :9::9::9:

Günaydın kızlar,

dün bildirimden sonra uğrayamadım. bir sürü iş vardı. anca yetiştirdim. güzel ama yorucu bir akşamdı. bir sürü mammiş yaptım çoğu bitti neredeyse. lorlu cevizli börek denedim aklıma esince inanılmaz güzel oldu, ben de çok mutlu oldum tabi :)

ev uçmuş durumda, mutfakta 3 makinalık bulaşık vardır. birazdan işlere sarayım ben de bari.

eline sağlık canım:)

tünaydın güzeller

asucum emeğine ellerine sağlık ( umarım listeler çok zorlamıyodur seni :17:)

listeye giren giremeyen bütün hatunları kutlarım.

Akşam cepten yazdım ama maalesef uğraşlara rağmen gönderemedim,erkenden pert halde sızmışım,sabah erken aynı modda devam işe.sözde biraz ortalık toplaştırcaktım
bugün kayınvalide gelicekmiş bana demiyor eşime demiş bana sormak yok,babamgilde yarın umreden gelicek onların evide toparlamam lazımdı ama nasıl ocak bende bilmiyorum iş çıkışı gidicektim toparlamaya sözde ama benden önce kv gitmiş olur.

hayırlısı,dün hiçbirşey yemeden sızdım resmen sabahta yeni kahvaltı ettim sabah öğle bir olur gibi oldu düzensiz :19:

1 dilim kepekli ekmek domates peynir 5 yeşil zeytin 1 fincan açık çay

şimdide yeşil çay içiyorum

banuşum eşinin geçti ama doğum günü kutlu olsun kuzum.

öptüm sevgiyle kalın:16:

yarın babanlar umreden dönüyormuş, gözünaydın canım......

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....ben gece çok geç yattım ama güzel bi uyku çektimm...ohhh.....11 de kalktık büyük kızla beraber tost yaptım tam buğday

ekmeği ile iki tane yedim hem kahvaltı hem öğle yemeği niyetine şimdide yeşil çayımı yudumluyorum...:34:hava çok güzel görünüyo dışarı

atasım var kendimii...akşam annemlere gidicez...çocukları bıcı yapıp cicilerini giydiririm birazdan tabi öncesin bi evi süpürmem

lazımm...bikaç gün kalmayı düşünüyorum çok zor oldu ama izin kopardım sonunda kocamdan....:34:sık gelemeyebilirim aranıza

yanii...özleyin beni.....:9:

esracımmmm nerelerdesin yawww....dün hiç uğramadın bişey oldu sandımm....ama neyseki misafir telaşesiymişş...:9:yaptığın mamişlerden fazla tırtıklamadın demii...sadece kira bedelini alsaydınnn....:34::9::9:

iyi hadi izin koparmışsın:)
iyi olur, az değişiklik olur sanada tatlım.
bizi unutma sakın haaa:):1:
kocaman öpüyorum, görüşürüz canım:16::16::16:

Eki Görüntüle 684752 Eki Görüntüle 684753

:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 684756
Bunuda bitirdim ütüledim kizkardesime hediyelik yaptim :34::34::34:

bu ne oluyo şimdi tatlım?
eline sağlık bu arada, çok güzel olmuş.:nazar:

yarın babanlar umreden dönüyormuş, gözünaydın canım......

:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

bu ne oluyo şimdi tatlım?
eline sağlık bu arada, çok güzel olmuş.:nazar:

Tepsi örtüsü cnm bu yaz kardesim nisanlanicak nasipse bizi bekliyorlar :34::34::34:
Her sene izine gitmeye calisiyoruz ama anca yazin gidebiliyoruz onun icin bekletiyorlar bende bunu yaptim ceyizlik gerci ihtiyaci yok ama öyle icimden geldi :16::16::16:

süper, süper bi parça, ve söyleyen nasılda güzel söylüyo, kendinede çok hayran kaldım, çok naif bi bayan.......:nazar:
dinlemek isteyen buyursun dinlesin, izlesin:)
sen yarim idun........
http://www.youtube.com/watch?v=RFBN1lu5kkM

telefonuma da melodi yapıcam şimdi:27::27:
davut nerelere dalmış öyleeeee........
demek eskide bişeyler varki bu denli daldı:(

" sen gülüm idun,
sevdiğim idun...........

sen benum idun
herşeyim idun.........

bedduam olsun beni hiç unutmayasun,
ölene kadar sevduğum yarsız kalasun........."

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....ben gece çok geç yattım ama güzel bi uyku çektimm...ohhh.....11 de kalktık büyük kızla beraber tost yaptım tam buğday

ekmeği ile iki tane yedim hem kahvaltı hem öğle yemeği niyetine şimdide yeşil çayımı yudumluyorum...:34:hava çok güzel görünüyo dışarı

atasım var kendimii...akşam annemlere gidicez...çocukları bıcı yapıp cicilerini giydiririm birazdan tabi öncesin bi evi süpürmem

lazımm...bikaç gün kalmayı düşünüyorum çok zor oldu ama izin kopardım sonunda kocamdan....:34:sık gelemeyebilirim aranıza

esracımmmm nerelerdesin yawww....dün hiç uğramadın bişey oldu sandımm....ama neyseki misafir telaşesiymişş...:9:yaptığın mamişlerden fazla tırtıklamadın demii...sadece kira bedelini alsaydınnn....:34::9::9:
Canım sevindim izin koparmada iyi olur senin için 1-2 gün biraz kafa dinlersin anneciğin yardımcı olur sana :34::34::34:
Eki Görüntüle 684756
Eline sağlık tatlım çok güzel görünüyo valla ama benim pek dantelle alakam yoktur hatta şuan evime hiç dantel koymadım hiçbir yere annem nasıl kızıyo ama ne yapayım sevmiyom :34::34::34:
Bide evet o ev alan benim canım sağol teşekkür ederim güzel temennilerin için :16::16::16:

Selamün aleykümm...

Canım senin adına sevindim izini koparmışın annen yardımcı olur sende biraz dinlenirsin kafa dinlersin canım:34::34::34:
Eki Görüntüle 684756
Kuzum eline sağlık çok güzel duruyo ama ben hiç beğenmem danteli nedense eskden beri yani evimin hiçbir yerinde yoktur annem nasıl kızıyo varya anlatamam e bi yerde haklıda sonuçta okadar emek verdi ördü ama napıyım sevmiyom:34::34::34:
Tepsi örtüsü cnm bu yaz kardesim nisanlanicak nasipse bizi bekliyorlar :34::34::34:
Her sene izine gitmeye calisiyoruz ama anca yazin gidebiliyoruz onun icin bekletiyorlar bende bunu yaptim ceyizlik gerci ihtiyaci yok ama öyle icimden geldi :16::16::16:

Canım kardeşin için hayırlı uğurlu olsun rabbim mesut etsin başa kadar inşallah :16::16::16:

Son düzenleme:
Canım sevindim izin koparmada iyi olur senin için 1-2 gün biraz kafa dinlersin anneciğin yardımcı olur sana :34::34::34:

Eline sağlık tatlım çok güzel görünüyo valla ama benim pek dantelle alakam yoktur hatta şuan evime hiç dantel koymadım hiçbir yere annem nasıl kızıyo ama ne yapayım sevmiyom :34::34::34:
Bide evet o ev alan benim canım sağol teşekkür ederim güzel temennilerin için :16::16::16:

Canım kardeşin için hayırlı uğurlu olsun rabbim mesut etsin başa kadar inşallah :16::16::16:

Bende öle cnm bende kullanmiyorum ama yapmayi seviyorum kafa dagitmak icin birebir oluyor :9::9::9:
Seninde güzel dileklerin icin coooook sagol tatlimmmm amiiiiinnnnn :16::16::16::16::16::16::54::54::54:

yok iyi olmuş, tepsi örtüsünün çok olması iyi oluyo, kullanılıyo çünkü, şık oluyo onunla tepsiler, ellerine sağlık canım.
modelde gerçekten çok güzelmiş.
misafir odası yada yatak odası takımı olarakta güzel olur bence.

kız kardeşin içinde; mutlu mesut olurlar inşaallah canım hep sözlüsüyle.
sen nereliydin?
birde burcun ne canım senin?:):1:
ateş gurubuna benziyosun, mesela yazıların kırmızı falan falan:)

yok iyi olmuş, tepsi örtüsünün çok olması iyi oluyo, kullanılıyo çünkü, şık oluyo onunla tepsiler, ellerine sağlık canım.
modelde gerçekten çok güzelmiş.
misafir odası yada yatak odası takımı olarakta güzel olur bence.

kız kardeşin içinde; mutlu mesut olurlar inşaallah canım hep sözlüsüyle.
sen nereliydin?
birde burcun ne canım senin?:):1:
ateş gurubuna benziyosun, mesela yazıların kırmızı falan falan:)

Cokkkk sagol cnmcimmmm :16::16::16:
Zonguldakliyim cnm ben ikizler burcuyum mayista 30uma giricem nasipse 2de yaramazim var yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :9::9::9:
Sen nerelisin cnm ?:28::28::28:

Bende öle cnm bende kullanmiyorum ama yapmayi seviyorum kafa dagitmak icin birebir oluyor :9::9::9:
Seninde güzel dileklerin icin coooook sagol tatlimmmm amiiiiinnnnn :16::16::16::16::16::16::54::54::54:

eneee ben çeyizimi hep kullanıyom kııı:))
seviyom kullanmayı ben:):1::21::21::21:
mesela misafir odası iyice dar olacak diye masayı mecburen kaldırdık, oyüzden masa örtümü kullanamadığım içun üzgünum:)
neysee daha yeni geliniz bakalım.

eneee ben çeyizimi hep kullanıyom kııı:))
seviyom kullanmayı ben:):1::21::21::21:
mesela misafir odası iyice dar olacak diye masayı mecburen kaldırdık, oyüzden masa örtümü kullanamadığım içun üzgünum:)
neysee daha yeni geliniz bakalım.

ondandir kuzum o sonra hepsini kaldir toz al biktigin zamanlada bi sinir topluyosun sahsen benim öyle olmustu :9::9::9:
Bide ben hava grubuyum heralde galiba sanursamm
:9::9::9::1::1::1:

Cokkkk sagol cnmcimmmm :16::16::16:
Zonguldakliyim cnm ben ikizler burcuyum mayista 30uma giricem nasipse 2de yaramazim var yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :9::9::9:
Sen nerelisin cnm ?:28::28::28:

Allah bağışlasın canım bebelerini:):nazar::nazar:
ben daha 1,5senelik evliyim, oyüzden bebekim yok henüz benim daha:):emir_bebek::emir_bebek:
konyalıyım bende.

hımmm ikizler demek, yanlış değil tahminim tamam ateş gurubu değilsin ama enerjiksindir ikizler olarak, kırmızı ondan yani:):34:
ikizler hava gurubuna girer. kalabalık nerde ikizler ordadır:1:

Hayırlı hafta sonlarımız olsun inşallah
Küçük kızımın okulda toplantısı vardı ona gittim giderken bir kase müsli gevrek karışımı yedim sütle
Gelince de çeyrek gözleme arasına krem peynir sürdüm domates ve 2 zeytin yedim çayımı da içtim bu saate kadar çok mu oldu ki çok şiştim de:26:
Küçük kızım dersanede büyük ebru kursuna gidecek birazdan ben de çamaşır attım yıkanıyor
Öğle namazından sonra eşimle dolaşmaya çıkabiliriz bir ihtimal hava çok güzel çok gezesin var:))
İkindiden sonra da beraber yemek yiyeceğiz eşimle ama tavuk ızgara tarzı bişeyler güzel tavuk mamaları yapan bir yer var da oraya götürecek eşim beni bir aksilik çıkmazsa inşallah gidip gelirken de yürüyelim dedik bakalım inşallah
Yarın sabah da büyük kızımın toplantısı var ona eşim gidecek uyanırsa tabii :))
Öğleden sonra da geçen hafta ölen mahalleden bir teyzenin yedisi varmış illa beni de çağırmışlar eşimle gideceğim ben de

Allah bağışlasın canım bebelerini:):nazar::nazar:
ben daha 1,5senelik evliyim, oyüzden bebekim yok henüz benim daha:):emir_bebek::emir_bebek:
konyalıyım bende.

hımmm ikizler demek, yanlış değil tahminim tamam ateş gurubu değilsin ama enerjiksindir ikizler olarak, kırmızı ondan yani:):34:
ikizler hava gurubuna girer. kalabalık nerde ikizler ordadır:1:
Allah mesut etsin tatlim bebisinizde olur insallah benim pespese olmuslardi simdi büyüdülerde rahat ettim :34::34::34:
Burclardan anliyosun heralde cnm gercekten enerjik sayilirim ve dedigin gibi kalabaligi severim arkadas ortamlarina falan bayilirim ama tek sevmedigim huyum ani duygu degisimlerim
:34::34::34:
Küçük kızımın okulda toplantısı vardı ona gittim giderken bir kase müsli gevrek karışımı yedim sütle
Gelince de çeyrek gözleme arasına krem peynir sürdüm domates ve 2 zeytin yedim çayımı da içtim bu saate kadar çok mu oldu ki çok şiştim de:26:
Küçük kızım dersanede büyük ebru kursuna gidecek birazdan ben de çamaşır attım yıkanıyor
Öğle namazından sonra eşimle dolaşmaya çıkabiliriz bir ihtimal hava çok güzel çok gezesin var:))
İkindiden sonra da beraber yemek yiyeceğiz eşimle ama tavuk ızgara tarzı bişeyler güzel tavuk mamaları yapan bir yer var da oraya götürecek eşim beni bir aksilik çıkmazsa inşallah gidip gelirken de yürüyelim dedik bakalım inşallah
Öğleden sonra da geçen hafta ölen mahalleden bir teyzenin yedisi varmış illa beni de çağırmışlar eşimle gideceğim ben de

oooohhhhhh planlar yapilmis bakiyorumda asu hanimmm :34::34::34:
Bas agrin gectimi cnm ???

Yaptım kendime plan ilknurcum bakalım uygulayabilecekmiyiz
Başım ağrımıyor bugün şükür akşam ilaç alıp yatmıştım geçmiş

Akşam cepten yazdım ama maalesef uğraşlara rağmen gönderemedim,erkenden pert halde sızmışım,sabah erken aynı modda devam işe.sözde biraz ortalık toplaştırcaktım
bugün kayınvalide gelicekmiş bana demiyor eşime demiş bana sormak yok,babamgilde yarın umreden gelicek onların evide toparlamam lazımdı ama nasıl ocak bende bilmiyorum iş çıkışı gidicektim toparlamaya sözde ama benden önce kv gitmiş olur.

Yasemin abla bence git sen evi toparla boşver. nasıl olsa ararlar nerede kaldın diyei unutmuşum dersin :)
madem sana haber veren yok, sen de unutulabilir olduğunu göster bu durumun :9:

Selamün aleykümm...

Zeynepcim seni özlücez ama git dinlen, enerji topla. belki dişler de çıkar bu zaman zarfında :)

kiramı alırım tabi, hem de hiç gözünün yaşına bakmadan :9:

Eki Görüntüle 684752 Eki Görüntüle 684753

afiyet olsun canım, çok güzel görünüyor :56:

kardeşinin nişanı da hayırlı uğurlu olur inşallah.

sağol tatlım :16:

çok olmamış Asuman abla yediklerin. yoldan gelince hemen şişiyor insan. ondan şişmişsindir.

benim eşim yine çalışıyor, buradaki güzel havaya rağmen evdeyim ben. belki evdeki kalan cısları annemlere götürürüm ben de :)

Yasemin abla bence git sen evi toparla boşver. nasıl olsa ararlar nerede kaldın diyei unutmuşum dersin :)
madem sana haber veren yok, sen de unutulabilir olduğunu göster bu durumun :9:

Zeynepcim seni özlücez ama git dinlen, enerji topla. belki dişler de çıkar bu zaman zarfında :)

afiyet olsun canım, çok güzel görünüyor :56:

kardeşinin nişanı da hayırlı uğurlu olur inşallah.

sağol tatlım :16:

çok olmamış Asuman abla yediklerin. yoldan gelince hemen şişiyor insan. ondan şişmişsindir.

benim eşim yine çalışıyor, buradaki güzel havaya rağmen evdeyim ben. belki evdeki kalan cısları annemlere götürürüm ben de :)

cok cok cooookkk sagol canimmmmmm :16::16::16::54::54::54:
Canim cok tatli bisiler cekiyo yalniz onu napicazzzz :18::18::18::17::17::17:

Zeynepcim bikaç gün değişiklik iyi gelir sana canım güle güle git gel :54:
Esracım okul yakın ama yol yoldur düşününce bence de çok değil yediklerim bu saatte 2 öğün yaptım ya o fazla gibi geldi bana galiba
Eşimden hala ses çıkmadı az dahabekleyim o müsait olmasa da ben yalnız çıkarım artık evde durmak iş yapmak istemiyorum

Son düzenleme:

sağol canımm öyle yapıcam inş..hatta pazar günü kardeşimde gelicekmiş istanbula bikaç gün buralardaymış güzel denk geldi çok sevindim yanii...:34:he bu arada azı dişlerimizin ikinciside patladı sonunda sanırım oyüzden gece güzel uyudu..:9:ama daha iki tanesi şiş bakalım onlar nezaman gelicek...:44:

bende çok sevindim canım ama onun sağı solu belli olmaz pazartesi gelip hadi gidiyoruz diyebilirr...:34::9::9:dememesi için elimden geleni yapıcam ama....

unuturmuyum hiçç...aklım hepsizde olucak muhtemelen...:9:annemde net var ama malum k.validelerle altlı üstlü oturuyolar fırsat bulup açabilirmiyim bilmiyorum belki geceleri gelebilirim...:34:bende seni öpüyorum canım iyi bak kendine..:16:

Back
X