Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hürremide merak ediyorum da, dafi ablayı daha çok.
çünkü; hürrem yazmıştı önümüzdeki günlerde çok yoğun olacağım diye, galiba oyüzden gelemiyo.....

sağol canım:)
daha kolayı sana gelsin tatlım:):1:

fani feyste dürtüyolar ya:)))))
feysim yok ama biliyorum:)
bende seni öyle dürtüyüm o zaman kalk diye:)))):9:

evet:) 150-200mt.
bende seviyom:)

kalkayım hakikaten ya :)
sağol dürtük için canım :9:

cecoşum 10-6 düşük bir tansiyonmu ki...
ben tansiyonum düşmüş dediginde daha da düşük sanıyordum
çünkü ben hamileyken doktor her kontrolde bakıyordu10-6,11-6 çıkıyordu ne 12 ne de 5 rakamı görmedim hiç.

ama bana normal geliyor o tansiyon cünkü hiç rahatızlık hissetmiyorum.
acaba bünyeye göre degişiyor mu..sen yüksek tansiyonda mı iyi oluyorsun..
gecmiş olsun muckkkk

Valla bende anlamadım herhalde başımın ağrısı birde üşüdüğümden okadar kötü oldum o an :34: şu anda çok daha iyiyim ama sanki her an başım tekrar tutacakmış gibi hissediyorum :26:
Belkide havanın bir öyle bir böyle olmasındanda olabilir ne bileyim.

Bu arada İranda 8.5 şiddettinde deprem olmuş :26:
İnşallah insanlara çok fazla birşey olmamıştır :14: sonuçta ne olursa olsun onlarda can

pazardan yeni geldim:37:
yoruldum yafff....
birde yine pazar arabasını götürmedim, kollarım yine koptu, güya 1-2bişey alcaktım.
pazara giderken teyzemle karşılaştım:27:
aman bi de ne oldu; çöpüde atayım hazır giderken dedim, çöpe çok eski bi hiç kullanmadığım kuskusu dökmüştüm,
çöp poşetinin altıda delikmiş, tam kovadan çıkarıp yola düşecektimki kapı önünde, pırrrrr diye her yere kuskus dağıldı:47::47:komşum kapıdaydı da sağolsun bi poşet getiriverdi hemen bana, ama çok kızdım her yer battı diye....:47::47:
iş bitmiyo bitmiyo......
daha kapı önü süpürülecek:37::37::37:

burasıda iyice tvit gibi oldu, her bişeyimizi yazıyoz buraya:1::1:

kalkayım hakikaten ya :)
sağol dürtük için canım :9:

rica ederim:)

ne çektik be esra!
şu işlerden, güçlerden...
şu işleri bitirecez diye ne paraladım, ne paraladık kendimizi be esra.
hayır ben bugün kendimi iş için paraladım da ne oldu?
kapının önüne pazara giderken çöp yine döküldü,
öyle de işim var böyle de be esra.
ne çektik be esra!
:)))):9::9::9:

Aynur canım gerçekten çok üzücü...ailen için özellikle babanın ağlamasına çok üzüldüm Allah beterinden korusun tabiki emekleri boşa gitti...devlet destek verir İnşallah...

Nursenacım
viksi iyi hatırlattın çok saol yine topikten öğrenmiştim.onuda bir yapayım..:38:

Yenacım
günlerdir bal limon zencefil karanfil karabiber tarçın ıhlamur....daha da devam eder bu liste... içiyorum ama öksürük sürecek gibi bir süre daha halsizliğim baya azaldı hamd olsun...

Meyra en sinir olduğum şey çöpün akması canım ya ben en az 4 poşete koyarım...

Meryemcim benim tansiyonumda hep 10-6 10-5 civarıdır bünye ve yaşla artıyor sanırım zamanla...

Esram şimdi aklıma geldi eşinle tatile gidiceksiniz sanırım çok güzel bir sürpriz olmuş...değişiklik iyidir..
sen başla bende gelicem arkandan nisan ayını hastalıkla yedim valla...güya akşam yürüyüşlere başlayacaktım...maşallah iştahım azaldı ama tat alamadığımdan hep hazır gıdaya tatlı bişeylere yöneldim harekette sıfır olunca kilomda düşüş olmamış bu sabah tartıldım..:20:

yemek yaptım baya yoruldum ya demek ki daha toparlayamamışım...biraz kestireyim eşim gelmeden...:54:

İyi akşamlar kızlar
Az önce dafiyi aradım herkese selamı var babası hastanedeymiş hala tahlilleri iyi çıkarsa yarına bir ihtimal çıkacakmış hastaneden

kızlar haberlerin hepsinde gösteriyor ,atv , a haber , kanal7 , trt ....

Mersin Mezitlide 4 çiftlik yıkıldı diye , ilk konuşan sakallı olan benim babamm :((

duyan gören herkes köye akın ediyor , babamı bi aradım konuşamadı zaten , canları sağ olsun ne diyelimm ..

$CIMG6139.webp akşam yemeğim
ama malesef yemek öncesi parkta kızlarla çok kalorili bi cıss yediimmmmm:((((

İyi akşamlar kızlar
Az önce dafiyi aradım herkese selamı var babası hastanedeymiş hala tahlilleri iyi çıkarsa yarına bir ihtimal çıkacakmış hastaneden
allah şifasını versin inşallah

Mersin Mezitlide 4 çiftlik yıkıldı diye , ilk konuşan sakallı olan benim babamm :((

duyan gören herkes köye akın ediyor , babamı bi aradım konuşamadı zaten , canları sağ olsun ne diyelimm ..

inşallah karşılanır zararıı babanın gurbette olmanın zorlukları işte

Arkadaşlar iyi akşamlar umarım iyisinizdir. bir kaç gündür yazamadım ama takip etmeye çalıştım.

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım Allah can sağlığı versin mal da önemli tabi ama böyle badirelerden sonra şükredyoruz artık herşeyin telafisi olur

Akşam bir kase çorba sossuz yoğurtlu mantı yedim sabah ikidilim ekmek iki çatal mantarlı yumurta biraz peynir şekersiz çay öğlen çorba yoğurt iki dilim ekmek
bugün pek mantıklı beslenmedim galiba farkındayım ama artık yarına ıspanak yıkadım şimdiden pişireyim öğlene hazır olsun okuldan gelince başka bir şeye saldırmayayım dedim

Ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğle etli pilav ayran salata tatlı
Akşam bikaç tane sarma kızımdan kalan yarım tavuk bürler
Ama bugün hiç su içmedim evde olmayınca ama yatana kadar epeyce içerim artık
Nursena cips mi yedin yoksa :30:

Ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım
Öğle etli pilav ayran salata tatlı
Akşam bikaç tane sarma kızımdan kalan yarım tavuk bürler
Ama bugün hiç su içmedim evde olmayınca ama yatana kadar epeyce içerim artık
Nursena cips mi yedin yoksa :30:

yok asuuu yaaa cips az kalori yedinmi patlatacan kaloriyii:))
şu senin geçen kızının aldığı belki bende bi tane yerim dediğin varyaaa baş harfii M ....num olan))))))))))))

Akşam bir kase çorba sossuz yoğurtlu mantı yedim sabah ikidilim ekmek iki çatal mantarlı yumurta biraz peynir şekersiz çay öğlen çorba yoğurt iki dilim ekmek
bugün pek mantıklı beslenmedim galiba farkındayım ama artık yarına ıspanak yıkadım şimdiden pişireyim öğlene hazır olsun okuldan gelince başka bir şeye saldırmayayım dedim

Maalesef biraz öyle olmuş ama bundan sonra daha dikkatli olmaya calış canım :34: Sonuçta okadar emek veriyoruz yazık günah :34: he o tür birşey canın istiyorsada onu gündüz haftasonu ye abartmadan tabi sonrada çık ailenle dışarda gez dolaş yediğini erit :34:

Back
X