Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne zaman gideceksiniz..

Bursa'da ne yiyeceksin ki..:1:

ay gitme kısmıyla ilgilenmemişim yeme kısmını görünce :9:

Cumartesi yola çıkcaz canım, çarşamba da döncez Allah izin verirse.

fıstıklar merhaba.. istanbuldan döndüğümden beri evi temizlemeye, yazlıkları çıkarmaya, yemek yapmaya uğraşıyorum.. yoruldum yine..
istanbulda da kongre çok yoğun geçti.. saat 6:30 dan önce çıkamadım hiç. kaldığımız yere gidene dek saat 7 yi geçiyordu. akşam yemeği, duş falam derken uyku vakti geiyordu.
gittim- geldim denizi çoook uzaktan gördüm. market dışında herhangi bir mağaza- AVM ye girmedim. kongre güzergahı dışında herhangi bir yere uğramadım..
oysa ne hayallerim vardı.
cecoşla buluşamayacaktık zaten.. esrayı da arayamadım..
cecoşum banum.. nasıl oldu çocukların. iyileştiler mi??

geçmişi de okuyamam sanırım.
umarım hep güzel haberler vardır..

hoşgeldin Egedeniz. sağ salim dönmüşsün ne güzel.
tahmin ettim senden ses çıkmayınca çok yoğun olduğunu :)
bi dahaki gelişine sözümü yerine getirme fırsatı doğar inşallah :)

ben kaçıyorum canlarımm :16::16:

yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm :54::54:

hoşgeldin İlknurcum :)

iyiyiz valla, sen nasılsın? 95i de görmüşsündür inşallah :16:

canimcim insallah 96da kalirim bu cuma bugün azicik sapittimda :16::16::16:
Kayinvalidem eltim ve ben bi akrabamiza kahvaltiya gittik salona girer girmez resmen böyle oldum :53::53::53:
Asiriya kacmadim ama minik minik hepsinden tattim ama beni aksama kadar coook rahatsiz etti :18::18::18:

ben kaçıyorum canlarımm :16::16:

yarın "süper nöbetçi öğretmen" yine vizyonda olacak , napalım hayat devam ediyor , hepiniz Allaha emanet olun , Allah can sağlığı versin , öpüyorumm :54::54:

İyi geceler aynurcuğum...:16:

Aynurcuuum cooook gecmis olsun cnm gecmise baktimda cok üzüldüm cnm hani derler ya cana gelecegine mala gelsin insallah babanlarda carcabuk toparlanirlar :16::16::16::16:

asumana ne oldu acaba..organik fasulyesini pişirmeyemi gitti..:9:

canimcim insallah 96da kalirim bu cuma bugün azicik sapittimda :16::16::16:
Kayinvalidem eltim ve ben bi akrabamiza kahvaltiya gittik salona girer girmez resmen böyle oldum :53::53::53:
Asiriya kacmadim ama minik minik hepsinden tattim ama beni aksama kadar coook rahatsiz etti :18::18::18:

afiyet olsun canım, olur öyle arada. yarın ve bir gün çok dikkat et. bunları yazarken yine biri azarlayacak mı diye korkmuyor değilim :9:

çok kızdım, bi daha yeme sakınnnnn :19::19::19: :20::20::20:

bol bol su iç ve protein ye canım. proteinler yağa dönüşmesini engelleyebiliyor 24 saat içinde kaçamakların.

HOşgeldin canım :3:

Çok şükür ikiside fazlasıyla iyiler :1: kudurmaya aynen devam :1:
Sanada geçmiş olsun diyeyim :34: maşallah baya bir yoğunmuşsun. İnşallah bir sonraki gelişinde biraz daha az yoğunluk olurda görüşme imkanı buluruz :34:

tekrar geçmiş olsun diyim o zaman..
ay gitme kısmıyla ilgilenmemişim yeme kısmını görünce :9:

Cumartesi yola çıkcaz canım, çarşamba da döncez Allah izin verirse.

hoşgeldin Egedeniz. sağ salim dönmüşsün ne güzel.
tahmin ettim senden ses çıkmayınca çok yoğun olduğunu :)
bi dahaki gelişine sözümü yerine getirme fırsatı doğar inşallah :)

aslında buluşma gerçekleşecek olsaydı ayın 11 inde erkendengelecektik istanbula.. cecoşun bebişleri hasta olunca biz de sallandık.. ama 3 buçuk saatte girince istanbula eşim sık sık geliriz diye söz verdi.. umarım fırsatımız olur. geliriz. görüşürüz..

aynurcum, daha karpuz kesecektik.. iyi geceler..

afiyet olsun canım, olur öyle arada. yarın ve bir gün çok dikkat et. bunları yazarken yine biri azarlayacak mı diye korkmuyor değilim :9:

çok kızdım, bi daha yeme sakınnnnn :19::19::19: :20::20::20:

bol bol su iç ve protein ye canım. proteinler yağa dönüşmesini engelleyebiliyor 24 saat içinde kaçamakların.

Tamam cnm öyle yaparim sahsen ben aslaaaa kizmam tersine dikkate alirim cnm sende takma fazla:34::34::34: Iyi geceler cnmmmm:16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X