Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlaaarrr
ben geldiimm
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben geçmişe bir bakayım

selamün aleyküm şekerler:3:

esracım ben meyveleri mutlaka 1 kaşık yoğurt yada 1çay bardağı kadar sütle tüketiyorum,acıkmayı engelliyor:34:

sağol canım benim,bakalım ne gidecek bu cuma:34:

haklısın Ayşe abla, ben de activiayla tüketince acıkmıyorum gerçekten. normal yoğurtla da deneyeyim :34:

bence de bu hafta çok güzel kilolar gidecek senden inşallah. ama tansiyonuna dikkat et sen yine de olur mu :)

Kahvaltım
Peynirli omlet
1dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Domates salatalık bir lokma çilek reçeli

oh süpermiş kahvaltın Asuman abla, afiyet olsun :16:

ben geldiimm
ben geçmişe bir bakayım

hoşgeldin Dafi abla, baban inşallah daha iyidir şimdi.

ben geldiimm
ben geçmişe bir bakayım
dünürümm hoşgeldinn:16:
babacığın daha iyidir inşallah,sende çok yoruldun dicemde hep bir telaş içerisindesin zaten,rabbim telaşında hayırlısını,iyisini,güzelini versin. amin:54:

haklısın Ayşe abla, ben de activiayla tüketince acıkmıyorum gerçekten. normal yoğurtla da deneyeyim :34:

bence de bu hafta çok güzel kilolar gidecek senden inşallah. ama tansiyonuna dikkat et sen yine de olur mu :)
3 yıl önce gittiğim bir diyetisyen söylemişti bana meyveelri yoğurtla tüketmem gerektiğini,o gün bugündür hep aklıma gelir ve öyle tüketirim:34:
inşallah canımcım,şu günüde bi atlatayım hayırlısıylada normal menülerime dönücem perşembe günü :32:

hoş bulduk kızlar
çok sağolun
babam iyi çok şükür. bugün taburcu oldu.
şekeri henüz düşmedi köyde dikkat edebilirlermi bilmiyorum.
yarın tekrar gelmez inşallah. saati satine uymuyor çünkü

Daficim hoşgeldin :16:
Geçmiş olsun babana inşallah dikkat ederde bir daha hastalanmaz
Benim kayınvalide de hiç dikkat etmiyor şekerine ben de çok korkuyorum onun için Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah

Daficim hoşgeldin :16:
Geçmiş olsun babana inşallah dikkat ederde bir daha hastalanmaz
Benim kayınvalide de hiç dikkat etmiyor şekerine ben de çok korkuyorum onun için Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
sağol asucum Allah razı olsun
babam kendisi herşeyi çok bilemiyor zaten ikna etmek gerekiyor. sade şeker değil zaten felç geliyor. dr. biz göndermeye çalışıyoruz felç yerleşmeye çalışıyor diyor. ayağı kesildiğinde hastahanede felç geçirmişti .pek ilgilenmediler. o zaman tedavisi yapılsaymış şimdi bunu yaşamazdınız dedi. beyin damarlarına pıhtı atıyor dedi.şekeride 285 lerde

babam kendisi herşeyi çok bilemiyor zaten ikna etmek gerekiyor. sade şeker değil zaten felç geliyor. dr. biz göndermeye çalışıyoruz felç yerleşmeye çalışıyor diyor. ayağı kesildiğinde hastahanede felç geçirmişti .pek ilgilenmediler. o zaman tedavisi yapılsaymış şimdi bunu yaşamazdınız dedi. beyin damarlarına pıhtı atıyor dedi.şekeride 285 lerde

Allah korusun inşallah canım şekeri de yüksekmiş epey
Benim kayınvalidenin açlık şekerini ölçtük geçen 170 çıktı iyi diyor diyetine de pek dikkat etmiyor şimdilik bir sorun yok ama Allah korusun tehlikeli

günaydın kızlar. bool bereketlii birgün olur inşalllah

bu arada ne sakaarım yahu gene klavyenin üzeeriine kahve döktüm devr e faln kalmadı bu gidişle herifin deevreleride yanaca ama dur bakalım.

çoktandır giremiyoum buraya bizim oğlan televizyonu düşürdü kafadsına 6 dikiiş attılar beniim diş ağrısııda başka. ilaç kullanıyorum yarın inşlaah çektiricem oğlışmunda bişeyi yok çok şükür tahlilleri temiz çıktı.
çok geçmiş olsun eylülcüm Allah korumuş

pınar benim kızda gece sabahtan tırnaklarını kesmiştim tırnaklarım yokkk tırnaklarım nerde diyeee ağladı durduu zor uyuttum
:60::60::60:

Allah korusun inşallah canım şekeri de yüksekmiş epey
Benim kayınvalidenin açlık şekerini ölçtük geçen 170 çıktı iyi diyor diyetine de pek dikkat etmiyor şimdilik bir sorun yok ama Allah korusun tehlikeli
bu şekerin 8 günde düşürülmüş hali asucum geldiğinde alet ölçmüyordu.

canım aradığın içinde çoookk teşekkür ederim .
sesini duymak güzeldi. ama hiç uygun değildim doğru dürüst konuşamadım ne söylediğimin bile farkında değilim. ne olur kusura bakma

bu şekerin 8 günde düşürülmüş hali asucum geldiğinde alet ölçmüyordu.

canım aradığın içinde çoookk teşekkür ederim .
sesini duymak güzeldi. ama hiç uygun değildim doğru dürüst konuşamadım ne söylediğimin bile farkında değilim. ne olur kusura bakma

Estağfirullah canım maksat senden haber almaktı daha sonra yine konuşuruz:54:
Ben şimdi yürüyüşe gidiyorum

Slm kizlarrrr ben geldimmmmm:3::3::3:
Hepinize hayirli, musmutlu bir gün diliyorum :16::16::16:
Bu sabah elime bir arkadasim tarafinda takviye amacli bir kutu tablet gecti ama size sorayim dedim Ismi Herbalife Bitkisel Lif Tablet :30::30::30: Linkte atayim bendeki almanca ama size türkcesini buldum :34:
Herbalife - Türkiye - Bitkisel Lif Tablet
Bunu bilen ya da kullanan var mi canlar ne düsünüyorsunuz merak ettim icerigini okudum zararsiz görünüyor öylece duruyor simdilik :44::44::44:

günaydın millet:)

oyhhh karnım ağrıyo rgl olcm, olamadım bi:(
ara ara ağrıyo karnım böyle.
yalnız çok yakın artık...
of off offf sicacik tut kendini cnm ah ahhh ne cektik biz be bu regllerden ne cektik be kuzum :1::1::1::9::9::9:
Eki Görüntüle 687730 dünki sütün kaymağını almıştım tadına bakmadan olmaz demi:))))
ekmek yerinede yaprak galeta kipadan almış eşim
oh ohh ohhhh kahvaltin yine harika olmus cnmmmm ellerine saglikkk :56::56::56:
hoş bulduk kızlar
çok sağolun
babam iyi çok şükür. bugün taburcu oldu.
şekeri henüz düşmedi köyde dikkat edebilirlermi bilmiyorum.
yarın tekrar gelmez inşallah. saati satine uymuyor çünkü
babacigina cooook gecmis olsun cnm Rabbim tekrarini göstermesin :16::16::16:
yaslilik zor cidden bide cocuk gibi oluyorlar babanemde ve kayinvalidemdede var ordan biliyorum :34::34::34:

Son düzenleme:
$526704_10151607692510815_682633936_n.webp
Hic bu acidan düsünmemistim :34::34::34:

Eki Görüntüle 687730 dünki sütün kaymağını almıştım tadına bakmadan olmaz demi:))))
ekmek yerinede yaprak galeta kipadan almış eşim

olmaz tabi:)))
olmaz tabide kaymağın içindeki nedir öyle nursenacım çay gibi... merak ettim.

kızlar günaydın bugün bi tuhafım midem fln hafif ağrı bulantı tarzı:( kahvaltımı yaptım şimdi form çay içiyorum sizler nassınız bacılar

geçmiş olsun canım.

hoşgeldin dafi ablacım....
baya merak etmiştim seni.
çok geçmiş olsun babacığın için, Allah tez zamanda şifalar versin inşaallah dafi ablam.
şeker hastalığı çok zor bi hastalık yaaa:(
benim annemde 23senedir şeker hastası, aynı zamanda insülinde kullanıyo şuan.
oyüzden bu hastalığı çok iyi biliyorum.
bişey sorsam ayıp olurmu sana diye düşünüyorum içimden? sorum şu;ayağı şekerden mi kesilmişti dafi ablacım?? neden kesilmişti?
:50:

ilknurcum senin o dediğini satan bi kaç kişi var etrafımda, ama bence herşeyin doğalı olması gerek, rabbim her bir şeyi veriyor bize doğal yolla bence, ben almamıştım o zaman bana bu tanıdığım kişilerden biri bana alırsan al dediğinde, ne var içinde hiç bilmiyorum ki, güvenemem ben.
birde yanlış değilse mesela şey duymuştum ben, şu vitamin haplarının bile fazla kullanılması damar sertliği yapıyomuş.
ama mesela heralde doğal olarak fazla tüketsek bu vitaminlerimizi bi zarar olmaz bize, en kötü fazlası vücuddan bi şekilde atılır sadece okadar, ama bak diğeri hastalık yapıyo.

Slm kizlarrrr ben geldimmmmm:3::3::3:
Hepinize hayirli, musmutlu bir gün diliyorum :16::16::16:
Bu sabah elime bir arkadasim tarafinda takviye amacli bir kutu tablet gecti ama size sorayim dedim Ismi Herbalife Bitkisel Lif Tablet :30::30::30: Linkte atayim bendeki almanca ama size türkcesini buldum :34:
Herbalife - Türkiye - Bitkisel Lif Tablet
Bunu bilen ya da kullanan var mi canlar ne düsünüyorsunuz merak ettim icerigini okudum zararsiz görünüyor öylece duruyor simdilik :44::44::44:

İlknurcum ben bunu kullanan bir hemşireyle tanışmıştım. doktor olan kuzenim tanıştırmıştı, sanırım sağlıkçı oldukları için hiç sağlıklı mıdır sağlıksız mıdır diye düşünmedim. kendisi benimle aynı kiloyu aynı sürede vermişti yılbaşına kadar. ama sanırım bu markanın mamasını kullanıyordu o. tablet olanlara zararlı bileşenler koyuyorlar sanırım. bence hiç gerek yok canım, sen gayet iyi gidiyorsun. riske atma sağlığını derim ben.

ben bugünkü olası menümü yazayım.

kahvaltı
1 tane madlen çikolata
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 fincan sütle kahve

öğle
8-9 kaşık yeşil fasulye kavurması
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 tane kivi
1 tane activia

ara
1 tane elma
2 tane yulaflı kurabiye
yeşilçay

akşam
1 tane kuzu incik
1 dilim tam buğday ekmeği
salata

ara
1 porsiyon meyve

3 mil leslie yaptım 45 dakika. suyum da 3 litreyi geçer. akşama anneme gideceğiz yemeğe. akşam ara öğünüm sıkıntı çıkarmaz inşallah :)

ilknurcum senin o dediğini satan bi kaç kişi var etrafımda, ama bence herşeyin doğalı olması gerek, rabbim her bir şeyi veriyor bize doğal yolla bence, ben almamıştım o zaman bana bu tanıdığım kişilerden biri bana alırsan al dediğinde, ne var içinde hiç bilmiyorum ki, güvenemem ben.
birde yanlış değilse mesela şey duymuştum ben, şu vitamin haplarının bile fazla kullanılması damar sertliği yapıyomuş.
ama mesela heralde doğal olarak fazla tüketsek bu vitaminlerimizi bi zarar olmaz bize, en kötü fazlası vücuddan bi şekilde atılır sadece okadar, ama bak diğeri hastalık yapıyo.

İlknurcum ben bunu kullanan bir hemşireyle tanışmıştım. doktor olan kuzenim tanıştırmıştı, sanırım sağlıkçı oldukları için hiç sağlıklı mıdır sağlıksız mıdır diye düşünmedim. kendisi benimle aynı kiloyu aynı sürede vermişti yılbaşına kadar. ama sanırım bu markanın mamasını kullanıyordu o. tablet olanlara zararlı bileşenler koyuyorlar sanırım. bence hiç gerek yok canım, sen gayet iyi gidiyorsun. riske atma sağlığını derim ben.
aynen bende öyle düsünüyorum kizlar bide cok tirsarim böyle seylerden :53::53::53: böyle gitsin bakalim az cok her hafta bire sayi düsüyorum zaten :34::34::34: dünkü kahvalti bana +400 olarak geri dönmüs :43::43::43: cumaya kadar halletmem lazim :34::34::34:
aynen öyle:))))

vuuuuuv mantıklı geldi bana:))))
ben böyle ayrıntılarla çok ilgilenirim zaten, kopyaladım bu resmi pcme:)
teşekkürler canım paylaşım için.

bisiy diil cnmcim benim görünce icim acildi :21::21::21:

merhaba ...

Yenacım Aynurcum dün yazmışsınız ama ben okuyamadan cıktım...çok halsizim..öksürük geçmiyor 11 iğne olucak yarın ama iyileşmiş değilim...

bugün işe geldim çok sıkıldım evde diye ama sanırım geri gidicem...tekrardan doktora gideyim...

Herkesler iyidir inşallah...

Öpüldünüz...
nevincim geçmiş olsun halaa atlatamamışsın

kızlar moralim çok bozuk :25::25::25:

annem aradı az önce , köye yarım metre dolu yağmış , onlar ilerdeki bi köye arkadaşlarına gitmişlerdi , şimdi yolda mahsur kalmışlar , dayımların ve bizim tavuk çiftlikleri çökmüş , bütün civcivler helak olmuş , çiftlikler yerle bir olmuş , muhtemelen annamlerin evi ve babamın arabasıda aynı durumda , şuanda dayımın arabasındalar ve bekliyorlar , dayımların çocuklar evde ,akıllarını yitirecek gibiler diyo annem , canları sağolsun ne diyeyim , çookk kötüüü :14::14::14::14::14:
aynurcum geçmiş olsun canım. cana geleceğine mala gelsin diyoruzda mal canın yongası. canı sağ oldumu insan hemen malını düşünüyor. birde uzun zaman emek verince insanın yakınları gibi oluyor. insan maddiyat kadar giden o canlarada üzülür. maddi hasar bir şekilde karşılanırda o yönden bari rahat nefes alırlar inşallah

slm kızlarrr süt aldım sütçüden ohhh kaynattım sıcak sıcak içiyorum şimdi 1 bardak

öğlen 12 ye kız gelecek makarna isted ona makarna haşlıyorum ben ne yicem bilemedimm
sabahtan yarım kalan dikiş işlerimi hallettim çamaşır astım bi evi süpürüp manva gitmeliyim sebze kamadı evde bakayım bi nevar ne yok:)) yeşillik

akşama tavuk sote yapmayı planadım ben asuuu
yanınada evdekilere pilav

ilknur83 hadi tartı güldü yüzüne inşallah daha aşşağılara inersin

meyra teşekkrederim çantalar için söylediklerine bende piskolojimi bu tür şeylere dalarak rahatlatıyorummm sıkıntımı alıyo unutturuyoo kafamı rahatlatıyoo

nevzamansız
en güzel tavsiye sana viksi al ayaklarının altına sür yün çorap giy sonra havluyu ısıt ütüyle sür göğsüne viksii gir yorganın altına iyce bi uyu bak akşama bişeyciğin kalmaz
not :bir anne tedavi yöntemi:))))))))))))))

clutch hadi başarılarr mayıs 15 e 5 kilo veririz hepicimiz inşallah

yenaaa nerdesinn elma dersem çık armut dersem çıkma neye canın sıkkın senin yoksa geirdin sık sık

dafiiiii düğün bittii senin diyet ne olduuu gelsen artıkkkk topiğeee yaz geliyo bak

çok haklısın nursenacım. bu haftada hiç dikkat edemedim özellikle hiç su içmedim. tuvalete çıkmamak için suyu hep ihmal ettim.

Dafinin babası hastanedeydi en son iyileşmedi mi acaba Allah şifa versin

dafi ablayı bende çok merak ediyorum???:26::26::26:

Ben de dafi'yi merak ediyorum...
Bir de hürremi'i,neden gelmiyor acaba..:26:
kızlar çok sağolun asu aradığında çok mutlu oldum. eşimede dedim kk dan arkadaş arıyor diye. merakmı etmişler dedi. tabi merak etmişler biz ordada bir aileyiz ve birbirimizin derdiyle dertleniyoruz dedim.

afiyet olsun Asuman abla. ben yiyorum ya 4 kaşık kadar pilav.
doya doya yiyemiyoruz ya hiçbir şeyi. eşim sabahtan beri yolda ne yenir ona bakıp duruyor. bana da sen de yiyeceksin diye tutturuyor :) Bursayı bekliyorum dört gözle :))
esracım bursayamı geliyorsun? hafta içi burda olursan görüşmek isterim ( haftasonu köyde olucam ) ama eşin yanında olucak hoş karşılamaz belki.
hanginizin yolu düşerse haberleşelim kızlar. köyde değilsem buluşuruz. evimde misafirde edebilirim.

of off offf sicacik tut kendini cnm ah ahhh ne cektik biz be bu regllerden ne cektik be kuzum :1::1::1::9::9::9:

oh ohh ohhhh kahvaltin yine harika olmus cnmmmm ellerine saglikkk :56::56::56:

babacigina cooook gecmis olsun cnm Rabbim tekrarini göstermesin :16::16::16:
yaslilik zor cidden bide cocuk gibi oluyorlar babanemde ve kayinvalidemdede var ordan biliyorum :34::34::34:
sağol canım Allah razı olsun

olmaz tabi:)))
olmaz tabide kaymağın içindeki nedir öyle nursenacım çay gibi... merak ettim.

geçmiş olsun canım.

hoşgeldin dafi ablacım....
baya merak etmiştim seni.
çok geçmiş olsun babacığın için, Allah tez zamanda şifalar versin inşaallah dafi ablam.
şeker hastalığı çok zor bi hastalık yaaa:(
benim annemde 23senedir şeker hastası, aynı zamanda insülinde kullanıyo şuan.
oyüzden bu hastalığı çok iyi biliyorum.
bişey sorsam ayıp olurmu sana diye düşünüyorum içimden? sorum şu;ayağı şekerden mi kesilmişti dafi ablacım?? neden kesilmişti?
:50:
Allah razı olsun meyracım çok sağol
babamın ayağı şekerden kesilmedi canım o zamanlar şekeri yeni çıkmaya başlamıştı öncesinde şekeri yoktu. babam beyin kanaması geçirdi. burda 1 gecelik ömür biçildi. gece yarısı marmara üniye götürdük. orda gamanayf (Gamma Knife)(türker kılıç)tedavi gördü. çok şükür iyileşti. sadeca bazı şeyleri eskisi gibi düşünemiyor. bu tedaviden sonra her üğç aydabir anjio yapıldı. damardan beyne girdikce damar aşağıya pıhtı atmış. buda hiç kontrol edilmemiş. ayak parmağından bileğe kadar damarlar dolmuş. sadece kılcal damardan dolaşım gerçekleşmiş. babam birgün düştü kılcal damar ezildi ve bir gecede ayağı kangren oldu. önce diz altından sonra diz üstünden kesildi. beyni tam kullanamadığı için pretez kullanamıyor. birgün kullansa ertesi gün unutuyor. bu tedaviler yapılırken kullanılan ilaçlardanda şekeri çıktı.şeker yükseldikcede felç vuruyor. hepsi birbirini tetikliyor.

Back
X