Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracım sen yediklerini dengelemeyi öğrendin iyice eminim abartmamışsındır annen yarına iyi hisseder kendini inşallah havalar çoktehlikeli bu sıralar
Ben bugün hiç kaçamak yapmadım :)aferin bana bir süre bu şekilde devam edebilsem süper olacak
Ama canım simit istiyor cuma günüde küçük kızımın doğumgünü dahahediyesine karar veremedim ne alsam acaba

kızının burcunu söylersen burcuna göre bi kaç fikir verebilirim:)

Öğlen karbon krizine girecekmişim neredeyse :))

aynen:):9:
bence sen ben gibi kilodaki kişiler günde 6porsiyon ekmek gurubu tüketmeli, şahsi fikrim bu benim.
o yüzden bence bugünki ekmek gurubun çok değil normaldi, 1porsiyon fazla ama hadi onuda ben bugün torpilden görmedim:):9:
ama işte diğer eksikler.....
ben günlük 6porsiyon ekmek gurubu yiyorum, hı değişimleri mutlaka yapmaya gayret ediyorum, mesela kahve şekerli ise
ekmekten düşüyorum, fazla incir yedimse ekmekten düşüyorum vs vs işte:))))
arada bi görmezlikten geldiğim her guruptan istisna porsiyonlarda hep oluyo ama:):9:
çaktırma çaktırma.......:))))))
işim gücüm hep riv riv riv......:1: (bknz:seksenler:1:)

Ben de buğday salatasını denemek istiyorum epeydir de nasip olmadı sen dene tarifini ver bize de
Yeşilmercimek denemiştim çok beğenildi genel olarak buğday da güzel olur bence

Ben de buğday salatasını denemek istiyorum epeydir de nasip olmadı sen dene tarifini ver bize de
Yeşilmercimek denemiştim çok beğenildi genel olarak buğday da güzel olur bence

yeşil mercimeği ben de yaptım sevdim de ama yemeğini tercih ederim :)
Buğdayı deneyeceğim ve paylaşacağım...

ben geldim yavrular ama kaçışa hazırlanıyorumm ;))

YENAcım Barışcık hasta olmuş sanırım , geçmiş olsunn ;)

ESRAm anacığınada sanada geçmiş olsun cücüümm, Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllahh ;))

yenacim bidigin hasta olmadan atlatir insallah :nazar:aynur hemsom gecmis olsun noldunu bulamadim ama :(

hemşom mezitlide 4 kanatlı hayvan çiftliği yıkıldı dolu yüzünden , haberin varmı bilmiyorum , yıkılan çiftliklerden birisi babamın malesef , maddi sıkıntı çook büyük , napalım canları sağolsınn ....

Zaten kıyafete doyuramıyoruz kızları ama benim aldıklarımı beğenmeyebilir cadı
Meyracım koç burcu kızım

Ayy evet..Önceden aldıklarımı çok beğenirdi şimdi zevk ayırımına girdik..
Ben daha spor sade severim.Kızım daha iddialı spor olmayan :)

sağol canım :)

ya havalar gerçekten çok tehlikeli. eşin de yarın daha iyi hisseder inşallah. sen de dikkat et canım, tam atlatamadıysan sıkıntı vermesin yine.

gelince arayacaktım da kardeşim kızar diye aramamıştım. şimdi aradım ama uyumuşlar sanırım :1:
vicks sür ayağına diyecektim tacizle beraber :)

insan sevdiği insanları ağırlayınca çok mutlu oluyor hakikaten.

sağo lcanım:)
:16:

Karatay mutfağından tariflere bakıyorum...buğday salatası ilgimi çekti..
Hep denemek istedim ama denemedim bir türlü..yapacağım en kısa zaman da..
Beyzuş önermişti bana seveceğimi tahmin ederek...

ben de yemek yarışmasının yemeklerine baktım sıkıntıdan. birkaç çok hoş şey gördüm. patlıcan avucunda çalı fasulye çok orjinalmiş mesela :)
patateslerden gül yapmış bir yarışmacı, o da süperdi. orda da vardı buğday salatalı bi tarif.

ESRAm anacığınada sanada geçmiş olsun cücüümm, Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllahh ;))

hemşom mezitlide 4 kanatlı hayvan çiftliği yıkıldı dolu yüzünden , haberin varmı bilmiyorum , yıkılan çiftliklerden birisi babamın malesef , maddi sıkıntı çook büyük , napalım canları sağolsınn ....

sağol canım benim.

var mı bi gelişme? inşallah biraz olsun destek çıkar devlet.

İyi geceler Aynurcuğum...

Bu arada belirteyim sen çok güçlü bir kadınsın..:nazar:

ben de yemek yarışmasının yemeklerine baktım sıkıntıdan. birkaç çok hoş şey gördüm. patlıcan avucunda çalı fasulye çok orjinalmiş mesela :)
patateslerden gül yapmış bir yarışmacı, o da süperdi. orda da vardı buğday salatalı bi tarif.

Evet gördüm ben de onu..açıkçası saçma geldi bana bir sebze sever olmama rağmen..
Lezzetli de olmaz gibi..sadece görsel doyum :)
Bize göre değil bence.:)

Orda ki buğday salatasın da çeşit çoktu benim okuduğum daha basit,hemen yapılabilir..

Buğday Salatası tarifi,Salatalar,Sofra Dergisi denenmiş yemek tarifleri

Son düzenleme:
Ben de uyuyayım arkadaşlar...
Erken kalkınca ve yorgun olunca oturmak zor geliyor...

İyi geceler,Allah rahatlık versin....:16:

Evet gördüm ben de onu..açıkçası saçma geldi bana bir sebze sever olmama rağmen..
Lezzetli de olmaz gibi..sadece görsel doyum :)
Bize göre değil bence.:)

Orda ki buğday salatasın da çeşit çoktu benim okuduğum daha basit,hemen yapılabilir..

Buğday Salatası tarifi,Salatalar,Sofra Dergisi denenmiş yemek tarifleri

böyle çok janjanlı misafirin varsa yapılabilir. değişik sunumla etkileyici olur gibi geldi. yoksa bize göre değil, şöyle bir ekmek banmadıktan sonra :)

ben bayılıyorum bu salataya. bi yeşil soğan sevmediğimden başka yeşillikler koyuyorum. mısır da yakışıyor aslında.

iyi geceler yenacım....

bende yatsam ayıp olmaz diiimi kızlar, benimde gözlerim gidiyor gerçekten.
herkesi öptüm, iyi geceler.....

bu arada yarın tartı bana ne gösterecek çok merak ediyorum:)

öptüm:54::54:

saat gerçekten güzel fikir Asuman abla. gençler swatch saatlere bayılıyor. babam da bana almıştı bi doğumgünümde. ömürlük oluyor hem.

Ben de uyuyayım arkadaşlar...
Erken kalkınca ve yorgun olunca oturmak zor geliyor...

İyi geceler,Allah rahatlık versin....:16:

iyi geceler canım. ben de yatayım yavaştan.

Asuman abla, Meyracım sizlere de iyi geceler :16:

beenn geldimm geçmişi şölleee tıııırrrtttttttttttıııırrrtt okudum vınlamadan yazayımm azcıkın
gözüm çok yoruldu sanırım makinada çok diliş diktim piko yaptım bugün ondan sanırım seğriyo gıcık etti
buğdayın salatasını bende denemek isterimm
adanada onu kuşbaşı etle pilavını yaparlar et suyuyla falan süper olur tavsiye edilirDÖVME PİLAVI |
bunun gibiiiiiiiii
yena benim kızda huysuzdu bugünn ağladı durdu çıldırttı beni akşam markete gittik gidene kadar çantamı almadın diye ağladı gelene kadarda çocuk sandalyesi gördü migrosta onu almadın diye ağladııı ağlamak için her daim bahanemiz var şükürrr
hayır bide babasına ufacık boyuyla yalan söylüyoo bıcırık sandalyeyeden kaldırmak için babasıı aldı market arabasına oturttu aklı orda kaldıı oturacak ya ona baba karnım ağrıyoo hoppa yap kucana al diyoo inmek içinnnn :))))

geçmiş olsun dicektim neler yazdım:))

Minik ördekcik üşüttü demek yenacım. Huysuzlukla atlatır inşallah
Ne güzel lise arkadaşların gelecekmiş neler hazırladın acaba
Biz de yarın arkadaşlarla toplaşacaz yine ama ben kahvaltıya gelmem dedim ben dedim yani dikkatinizi çekerim:))
çaykahve Yeşilçay takılalım dedim bugün iyi bir başlangıç yaptım kendimce hemen bozulsun istemiyorum
Bikaç gündür çarşı pazar gezmem kendime bikaç bişey almam bana iyi geldi motivasyon açısından :34:
eşim dün muğlada bakmış lcw ya çok güzel şeyler varda beden uyduramam diye almadım haftasonu fethiyeye gidicem bende alıcam artık pantolon da aldınmı aldınsa kaç beden aldın madem okadar sordum kaça aldınıda yaz barii

Back
X