Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuşş alışveriş gülü oldun beeem maşAllahhh ;)))

ben daha bişiy alamadım , param yok şak şak şak , pulum yok şak şak şakk ....

Nursenam iyi olmaya çalışıyom gülüm , belki haftasonu gideriz diye düşünüyoz ama bilemicemm ...

Hiç bişeyim yoktu kuzum iyi oldu ama önüme çıktılar yoksa alacağım yoktu en pahalısı 25 lira valla:))
Azcık arsızlık yaptım bu ay napıyım

Kutlu doğum haftası için kitap fuarı sergi gibi etkinlikler var canım bugün de fuarda görevli eşim
Biz de yapıyoruz kendi çapımızda faaliyetler camimizde

Hiç bişeyim yoktu kuzum iyi oldu ama önüme çıktılar yoksa alacağım yoktu en pahalısı 25 lira valla:))
Azcık arsızlık yaptım bu ay napıyım

bende vermeden almiim dedim ama vermiyom o yüzdenda almıyomm ;))

hayırlı olsun bebeemm , güle güle güzel günlerinde giy ;))

tostumu yedim , birde okul için yapayım ,sonrada kaçayımm ;)

uyuyayımmmmııı kiiiiiiiii aceppppppppppppc:):51::51::51::51:
yatak beni çağırıyo gibime geldiii
neyse öpüldünüz kızlarrrrr yemek falanda yok zaten ne yapcaksamm yatayımda düşünrüm :50:uyuyana kadar:))))))))
aynurumm sanada iyi derslerr

meyra hoş geldinnn günaydınnnn

şimdi topluca yenaya gitmeli kızlarr hazırlamıştır mamamları zaten akşamdam bozarım diyeti diyoduuu neler yapmıştır kahvaltıya

yolcuda anasına bi gitti pir gitti özledikk kızz:69::69:

günaydın kk milleti:)

demirbaş adayı meyra geldi:):1:

tartıldıııım.
şuan bende rgl öncesi ödem var baya, oyüzden bu hafta birazcık vermişim ama ödem kapatmış galiba.
oyüzden ben bu hafta aslında vermiş sayıyorum ve seviniyorum:)
bu hafta +100gr sadece:)
en azından çok şükür 100ve üstü olmadım yine her rglde olduğu gibi.:nazar::nazar::nazar:

aferim meyra:):38:
:46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::65::nazar:

-----------------------

bu haftanın bildirimi;

asuman ablacım
;
geçen hafta: 99.1kg
bu hafta: 99.2kg
fark: +100gr

60dk ispor.

-----------------------

meyra hoş geldinnn günaydınnnn

şimdi topluca yenaya gitmeli kızlarr hazırlamıştır mamamları zaten akşamdam bozarım diyeti diyoduuu neler yapmıştır kahvaltıya

yolcuda anasına bi gitti pir gitti özledikk kızz:69::69:

hoşbuldum canımmmm:))):16::16:

aynen:)
önce bende kahve içeriz, sonra yenaya gideriz:):34:

yolcuda aynen pir gitti haaa.....:51:

bende kaçtım fıstıklarr ,öpüyorumm herkesi :54::54::54:

güle güleee, iyi dersler:):3:
:54:

malesef nursena yaşlandı artık, ondan erken uyuyo artık:(((:50::50::50:
hey gidi nursenanın gençliği hey...... gençliğinde pek heybetliydi.......

beenn geldimm geçmişi şölleee tıııırrrtttttttttttıııırrrtt okudum vınlamadan yazayımm azcıkın
gözüm çok yoruldu sanırım makinada çok diliş diktim piko yaptım bugün ondan sanırım seğriyo gıcık etti
buğdayın salatasını bende denemek isterimm
adanada onu kuşbaşı etle pilavını yaparlar et suyuyla falan süper olur tavsiye edilirDÖVME PİLAVI |
bunun gibiiiiiiiii
yena benim kızda huysuzdu bugünn ağladı durdu çıldırttı beni akşam markete gittik gidene kadar çantamı almadın diye ağladı gelene kadarda çocuk sandalyesi gördü migrosta onu almadın diye ağladııı ağlamak için her daim bahanemiz var şükürrr
hayır bide babasına ufacık boyuyla yalan söylüyoo bıcırık sandalyeyeden kaldırmak için babasıı aldı market arabasına oturttu aklı orda kaldıı oturacak ya ona baba karnım ağrıyoo hoppa yap kucana al diyoo inmek içinnnn :))))

Allah Allah çocuğun bi sandalyesi yok, niye almıyon:19::19:
hem niye onun çantasını almadan çıktında sen yola, geçende zaten tırnaklarını kesmiştin:19:
niye nursena sen bu çocuğa eziyet ediyon yaaaa:47::47:
çok çekti çok:)

bin kere maşaallah, çok tatlı yaaa kendi gibi bahaneleride:)))):nazar::nazar::nazar:
öpüyorum onuuuuu:16::16::16::16:

dövme pilava ben bayılırım, inan kaç gündür bunun bulgurlu yapılanını çekiyo canım, bi ara yapıcam......:56:

iyiler canım.gezip duruyorlar yeğenimin izni dolmadı tadını çıkarıyorlar. balayından döndükten sonra üç kere geldiler bursaya :1:

maşaallah maşaallah:nazar::nazar::nazar:
iyi olsunlar, tatlı olsunşar hep inşaallah......

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum maşallah gene yemekler havada uçuşmuş valla bende yeşil mercimek salatasını çok severim olsada yesem nasıl canım çekti valla neyse ben bi süre daha yemesem iyi olcak biraz daha kilo verirsem ödül olarak yaparım artık napıyım :34::34::34:
Neyse kızlar bende yasemin abla gibi işlerime gömülmem lazım sizleri çok öpüyorum arada uğrarım yine :54::54::54:

Oğlum akşamdan beri kafayı yemiş durumdaydı...Allahım ne huysuzluk,ne ağlamak bebek gibi..gidip gelip ablasını dövüyor,saçını çekiyor..
uyudu şimdi de rahatladık...
yine hastalanacak sanırım burun tıkanıklığı ve burun akıntısı başladımı gerisi geliyor..umarım bu sefer korktuğum gibi olmaz...
Aslında suç biraz da ben de hava soğuk olmasına rağmen okul çıkışı arkadaşıyla dışarıda oyun oynadılar..
Rüzgarı da yedi..Zaten buluttan nem kapıyoruz...

Onun dışında yarın kahvaltıya liseden 3 arkadaşım gelecek çok mutlu ve heyecanlıyım...
beslenmem kötü olacak tam tartı arefesinde. naapalım bu haftada sabit oluruz..
Yenam kuzucuğuna geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatır valla çok dikkat etmek lazım bu aralar havalar çok felaket :34::34:
İyi geceler güzeller :)

eve yeni geldik. geçmişe bakayım dedim biraz. nasıl bir soğuk var, sanırım üşüdüm çok. yine kulağım ağrıyor :50:

Yasemin abla, Asuman abla burası da aynı yani. bildiğin kış geri geldi...

Barışcık ördek oldu nihayet ha annesi :16:
fotoğraf isteriz teyzeleri olarak, bi de biizm için öp o yakışıklıyı :27:

benim menüm de sapıttı Yenam. kardeşim sağolsun. neyse ki kontrollü yedim yediklerimi. sen de sıkma canını, yarın telafi edersin. ben de bayılırım bu arada poğaçaya :56:

şimdi okudum Barışın mızmızlığını ve misafirlerinin geleceğini. üşüttüğü için yapıyor olabilir paşa bey, inşallah gece dinlenir de bi şeyi kalmaz. misafirler de sana iyi gelecektir canım, tadını çıkar lise günlerine dönmenin :16:

-----

Annem de üşütmüş sanırım. ciğerlerim ağrıyor diyip durdu akşam boyu. siroz yüzünden üşüttüğünde su doluyor ciğerlerine. umarım toparlar yarın. sıkı sıkı tembih ettim dinlen diye. aklım onda kalacak toparlanamazsa...

Allah tüm hastalara şifa versin. o minik kuzuya da inşallah...
Esracım senin anneciğinede çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah :16::16::16:
hımm burçdaşımmış:)

şöyle birşey düşündüm; hem sportif olan, hemde zarif olan bir bayan kol saati bence iyi olur:):12:

Meyra kuzum sen benden çok yaşıcan Asuman abla koç burcu deyince hemen saat geldi aklıma tam yazacaktım baktım sen yazmışsın bile :34::34::34:

Asuman ablacım şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı uzun senelere bütün sevdikleriyle birlikte inşallah :3::3::3:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum maşallah gene yemekler havada uçuşmuş valla bende yeşil mercimek salatasını çok severim olsada yesem nasıl canım çekti valla neyse ben bi süre daha yemesem iyi olcak biraz daha kilo verirsem ödül olarak yaparım artık napıyım :34::34::34:
Neyse kızlar bende yasemin abla gibi işlerime gömülmem lazım sizleri çok öpüyorum arada uğrarım yine :54::54::54:

kolay gelsin canııııımmmmm:16:

bende bugün evimin haftalık temizliğini yapıcam, 10-10,5gibi başlarım galiba.....
vınnnnn vınnnnnn vınnnnnnnn........ = elektrik süpürgesinin sesi:1:

Sağol teşekkür ederim kuzum:16::16::16:

Nevin canım nasıl oldun inşallah biraz daha iyisindir:16::16:

günaydın canım..Hergün daha iyi olucam inşallah kendimi böyle telkin ediyorum saol ...sende evini yerleştirdin tamamen tekrardan güle güle otur ne güzeldir yenilik yeni mekan canım çekti:34:

herkese günaydın...

Yenacım buğday salatası gerçekten çok güzel oluyor görümcem yapar gün tarzı organizasyonlarda...Oğluşun hasta olmaz umarım... ımm bugün sana gelmek vardı ne mamalar yapmışsınıdr kim bilir..
ben hep pastane mamüllerini göre göre evde yapılanlar daha ilgimi çekiyor:56:... aaaa yemek lafları ettik topikte:18::52::52::52:

bugün iş az ama akşama toplantı var uff benim çıkmam 7 yi bulur...içim sıkıldı şimdiden...

herkese sevgiler...:54:

Back
X