Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün evimin haftalık temizliğini yapıcam, 10-10,5gibi başlarım galiba.....
vınnnnn vınnnnnn vınnnnnnnn........ = elektrik süpürgesinin sesi:1:
Sanada kolay gelsin ozaman bebeğim :34::34::34:
günaydın canım..Hergün daha iyi olucam inşallah kendimi böyle telkin ediyorum saol ...sende evini yerleştirdin tamamen tekrardan güle güle otur ne güzeldir yenilik yeni mekan canım çekti:34:

herkese günaydın...

Yenacım buğday salatası gerçekten çok güzel oluyor görümcem yapar gün tarzı organizasyonlarda...Oğluşun hasta olmaz umarım... ımm bugün sana gelmek vardı ne mamalar yapmışsınıdr kim bilir..
ben hep pastane mamüllerini göre göre evde yapılanlar daha ilgimi çekiyor:56:... aaaa yemek lafları ettik topikte:18::52::52::52:

bugün iş az ama akşama toplantı var uff benim çıkmam 7 yi bulur...içim sıkıldı şimdiden...

herkese sevgiler...:54:

Tabiki iyi olcaksın canım bak ben düzeldim çok şükür sende 1-2 güne daha iyi olursun inşallah:34::34::34:
Ayrıca valla yeni evimin keyfini çıkaramadım henüz evi yerleştirdim tertemiz bıraktım eşime ben anneme geçtim malum bebişe bakıyolar inşallah önümüzdeki hafta acısını çıkarıcam :16::16::16:

Günaydın güzeller,

hepinize güzel bir gün diliyorum. gece ne kadar soğuktu, kombi yanmasına rağmen üşümüşüz eşimle ikimiz de. inşallah bugün toparlarım. annemi aradım o iyiymiş, şükür. dün geceki cozutmama 100 gr daha gitmiş, 80.9 kgmı gördüm. ona da şükür :)

bugün sebze günüm olacak. öğlene kabak sote, akşama ıspanak. yarın inşallah güzel bir şeyler görürüm. şimdi yemeğimi hazırlayayım.

Nevincim inşallah sen de toparlanırsın bugün. bu arada ben de pastane mamüllerini değil de ev poğaça böreğini daha çok seviyorum. toplanıp Yenaya ışınlaksak mı acaba :52:

Herkese günaydınnn :3:

Bir sürü işim var bugün öğlene kadar bitmesi gereken :34: sonrada Spora gideceğim :34:
Tartı öncesi bakalım az daha ter ve yağ atayım vucudumdan :34:

her cefanın bir sefası var inşaallah canım......
:54:
inşallah canım sabretmek lazım...
Günaydın güzeller,

hepinize güzel bir gün diliyorum. gece ne kadar soğuktu, kombi yanmasına rağmen üşümüşüz eşimle ikimiz de. inşallah bugün toparlarım. annemi aradım o iyiymiş, şükür. dün geceki cozutmama 100 gr daha gitmiş, 80.9 kgmı gördüm. ona da şükür :)

bugün sebze günüm olacak. öğlene kabak sote, akşama ıspanak. yarın inşallah güzel bir şeyler görürüm. şimdi yemeğimi hazırlayayım.

Nevincim inşallah sen de toparlanırsın bugün. bu arada ben de pastane mamüllerini değil de ev poğaça böreğini daha çok seviyorum. toplanıp Yenaya ışınlaksak mı acaba :52:

ay ne güzel fikir...keşke yakın olsaydık.annen de iyiymiş sevindim canım..çok soğukya nisan sonuna kadar böyle gider sanırım...

Zehracım keyfini çıkarırsın inşallah...heryer eşya dolu ne kadarını kullanıyorzkı sanki akşam eve varınca 3 saat kullanıyoruz...eşyalara hizmet ediyoruz resmen...taşınınca anlıyor insan ne çok eşya yığıyoruz...

selamun aleyküm kısceleerr
uzun bir aradan sonra bugün yeşil çayımı içtim
sabah iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir dilim kepek ekmeği yedim
ara yapmadım
öğlede ne yesem bilmemki :44:

selam:)
işime mola verdimde, hemde yemeğimi yedim.
pek yemek sayılmaz ama tıbben yemekte denir:))))

öğle öğünüm:
1dilim ekmek
1kuru incir
6yk taze yoğurt
sebze yerine; 3büyük marul yaprağı:27:
1domates
2kk piynir:)
1çb şekerli türk kahvesi

-----------

inşallah canım sabretmek lazım...

ay ne güzel fikir...keşke yakın olsaydık.annen de iyiymiş sevindim canım..çok soğukya nisan sonuna kadar böyle gider sanırım...

Zehracım keyfini çıkarırsın inşallah...heryer eşya dolu ne kadarını kullanıyorzkı sanki akşam eve varınca 3 saat kullanıyoruz...eşyalara hizmet ediyoruz resmen...taşınınca anlıyor insan ne çok eşya yığıyoruz...

Aynen öle kuzum valla insan yerleştirirken anlıyo çok eşyası olduğunu hemde anlamsız hiçbir işe yaramayan aldığım eşyalar:34::34::34:

selamun aleyküm kısceleerr
uzun bir aradan sonra bugün yeşil çayımı içtim
sabah iki haşlanmış yumurta, bir domates, bir dilim kepek ekmeği yedim
ara yapmadım
öğlede ne yesem bilmemki :44:

ve aleyküm selaaam:)

yeşil çay için alkıııış:))):46::46::46::46::nazar::nazar:

ben bi fikir veriyim sana:)
öğlen salata olabilir mesela, hem sebze yemeği yerinede geçer:)
eğer evde varsa şuan; yeşil soğanı, limonla ovulmuş kara lahanayı, maydanozu bi güzel karıştırdıktan sonra gereği kadar tuz limon ve zeytinyağını da ekleyerek oluşturduğumuz bu güzel salata; bir menü parçası olarak benden sana bi fikir olabilir dafi ablam:)

cümlelerimde bazen pek bi devrik oluyo:27::27::27:

Selam kızlarr.bugün tartıldım ve 3 haftanın sonunda tam 5 kg gitmişş çok sevindim.inşallah 1 hafta sonra 88 göreceğim.
bu sabahk kahvaltım:
1 kayısı yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
8 adet badem
1 kuru incir

40 dk tempolu yürüyüş 20 dk bisiklet ve 15 dk kol ve bacak çalıştım.

ve aleyküm selaaam:)

yeşil çay için alkıııış:))):46::46::46::46::nazar::nazar:

ben bi fikir veriyim sana:)
öğlen salata olabilir mesela, hem sebze yemeği yerinede geçer:)
eğer evde varsa şuan; yeşil soğanı, limonla ovulmuş kara lahanayı, maydanozu bi güzel karıştırdıktan sonra gereği kadar tuz limon ve zeytinyağını da ekleyerek oluşturduğumuz bu güzel salata; bir menü parçası olarak benden sana bi fikir olabilir dafi ablam:)

cümlelerimde bazen pek bi devrik oluyo:27::27::27:
çok teşekkür ederim meyracım
canım hiçbirşey yemek istemedi
iki üç kaşık süzme yoğurt koydum üzerine dukka ektim onu yedim

Selam kızlarr.bugün tartıldım ve 3 haftanın sonunda tam 5 kg gitmişş çok sevindim.inşallah 1 hafta sonra 88 göreceğim.
bu sabahk kahvaltım:
1 kayısı yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 yeşil biber
1 domates
8 adet badem
1 kuru incir

40 dk tempolu yürüyüş 20 dk bisiklet ve 15 dk kol ve bacak çalıştım.

Tebrik ederim canım :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar herkese merhabalar yarın tartı günü niyeyse pek umutsuzum farkediyorumki ben yürümezsem kilo da yürümüyor bu hafta çok yağmur vardı ancak 80 dakika yürümüşümdür o da tabi devede kulak gibi kalıyor ama neylersin
sabah iki dilim ekmek peynir şekersiz çay
öğlen çorba iki dilim ekmek ,ara öğünde bir dilim ekmek iki tane biber kızartması akşamada artık bol salatalıklı naneli cacık düşünüyorum tabi mutlaka yürüyüş
akşam yemek yedikten bir saat sonra yaklaşık 8:30 gibi çıkıp 9:20 gibi dönüyorum

selam hatunlaar.Diyete aynen devam ama dun ugruyamadim temizlik bi yandan bi yandan nisanlanan arkadasa gittim sonrasinda arkadaslarla kahve ictik..tabi sevgilim kahvemi burnumdan getirdi.. aksamdan bu yana ne keyfim nede moralim var.. sanirim biraz mesafeli olmam lazim yoksa canim dedikce canimi cikaricak ve sinir sistemi diye biseyde kalmicak bende..yarin tartida cok eksi gorup moralim biraz yerine gelicek ins.. ogle menumde patatesli bezelye vardi 180 gram,40 gramda peynir birde kocaman bardak su.. 6 gibi ara ogunum az yagli yogurt ve aksamlik olarakta son 9da ye dedi bana mevsim salatasiyla birlikte kasarli kepek ekmekli tost.. somrada ugrucam az isleri yoluna koyayim :13:

Yenanın verdiği buğday salatası tarifine baktım buğdayı ıslamadığımız için erteledim ama bende mutlaka denemek istiyorum pirinçteki güvensizlikten buğday tekrardan baş tacımız olmalı çocuklarım seviyor eşim ille pirinç diyor gerçi buğdayın yoğurtla yapılan soğuk çorbasını sadece akşamları tüketip diğer öğünlerde de dikkat eden bir arkadaşım baya kilo vermişti

Birara gittiğim diyetisyen havuç ve patatesi yasaklamıştı uzun süre ayda birde iki günlük şok diyet veriyordu kilo verme azalınca bünyeyi şaşırtmak lazım diyordu

Offfffff yaaaa zaman ne çabuk geçiyor :36::36::36:

Daha yeni totoşum yer gördü ki henüz işimde bitmedi :1: hesapta vaktim kalırsa yatak odasınıda kaldıracaktım :1: 15 dakika sonra Spora gideceğim :122: :122:
Neyse yarın artık yatak odasını kaldırım :34: Nevresimlerimi değiştirip yatağı bir alt üst ettikten sonra çocukların dolabını düzenliyecektim hesapta :1: Allahtan diğer odalar tamamda içim rahat gidebileceğim :1: tabi çocuklar ben dönene kadar evi yine talan etmezlerse :1:

Size hoş sohbetler ve az kalorili bir gün diliyorum ve huzurdan ayrılıyorum şimdilik :42:

Akşam görüşmek üzere :3:

İlknurcum o marka ürünlerle benim bir arkadaşım zayıfladı kısa sürede çok kilo verdi fakat daha sonra fazlasıyla aldı canım
Sen bizim bildiğimiz yoldan devam et İnan en güzeli en sağlıklısı böyle oluyor
Sağlıklı ve dengeli beslenme ve yürüyüş:32:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmmmm
Bu gece yine bir sonraki haftaya ertelendi neyse kızları biraz sonra eşim gidip alır kız kardeşimden
Organizasyonda ufak sorunlar olmuş yoksa ne güzel eğlenecektik
Neyse herşeyde bir hayır vardır

Ablacığım çok çok geçmiş olsun :71:
RAbbim tez zamanda şifa verir inşallah ...Aminnnnnnnnnn

Canım ben kullanmıştım onları bir ara :26:
İlk kullandığımda bir ayda 6 kilo vermiştim sonraki ayda bir 4 kilo gitti ama inan bıraktığın anda ne kadar dikkatli beslenirsen beslen iki misli geri alıyorsun :15: Yani boşu boşuna para vermiş olursun :34:
Üstelik aracılık yapanlarda bunu sadece para kazanmak için bu kadar övüyor ve bana bunu satan bayan devamlı motive etmek için beni arıyordu ve kendide bebek gibi elinden biberonunu düşürmüyordu :1: neymiş çok sağlıklıymış falan filan diye ama aslında koca bir yalan :15: Bunu birde kendi ürünlerini bedavaya getirmek istersen distirübitör ol diyip üye yapıyorlar ondan sonra onlar kazanıyor sende milleti ikna etmek için yırtınıyorsun ve genelde de benim cevremdekilerden hem zayıflayıp hemde para kazananı görmedim :44: yani paranada yazık sanada :34:
Yine sen bilirsin ama hiç bir hormonel sorunun yok ve istediğinde çok güzel kilolar verebiliyorsun :34: ama inan ben o tarz şeylerden 3 farklı marka denedim ve en eşim hesapladığında len hatun neredeyse 1000 lira harçamışsın o saçma şeylere demişti :1:

cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin :16::16::16:
dün aksam bu neyin nesidir diye kullanan arkadasada sordum 8 haftada anca 6 kilo vermis ben zaten kendi cabalarimlada verebilirim diye düsünüyorum :34::34::34:
bu hap sadece sindirimi kolaylastiriyormus :35::35::35:
kardesimde abla biliyorum ben bunu bi arkadasimda icmisti ama zararinida faydasinida görmedi dedi attim dolaba duruyor :9::9::9:
Neyse kizlar islerime biraz ara veriyim diye bakindim öyle tam gaz devam daha banyo beni bekliyo dip köse bucak beni bekler aksamada ispanak ve corba yapmayi düsünüyorum bide salata yeter zannimca :34::34::34:

:43::43::43:beni unuttunuzya kendşmi kırlara verdim otluyorum yürüyorum allah sonumuzu hayretsin:19::19:ısırgan ebegömeci hardal yabani sarmısak gelincik pancar Rabbim neler yaratmış toplayıp dondurucuya :46::46::46:bugün birdemet kırçicekleri topladım rengarenk evime bahar geldi:46::46::46:birde deve dikeni gördüm faydalarını ögrendikten sonra toplamaya cıkacam inşallah bukadar faydalı bitkiyi dikenli diye es geçiyordum. sonuc alırsam yazarım inşallah ,,yarın kutlu doğum haftası hepimize şefaat etsin dualarımız kabulolsun allaha emanet olun göremedigim arkadaşlarım:7::7::7:

arkideşler nassınız bakam eyimisinizzzz:9:
valla ben şincilik yuvarlanıp gidiyon top gibi :9:
bu arada kilo bildirimi bugünden yapıım malum yarın işe 4 te geliiciim listeler hazırlanmış oluyor..

geçen hafta :94.00

bu hafta: 93.300

giden: -700

spor yok

arkadaşlar sizden ricam beni 2 hafta izinli yazabilirmisiniz malum düğün yaklaştı bide serseri vardıyasına geçeceğim 24-08 calısacagım o zamanda iş yerinde net yok haber vereyim dedim...

Back
X