ben kaçayım kızlar, eşim arkadaşa bırakacak kahve için. hepinizi öptüm![]()
güle güle afiyet olsunn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçayım kızlar, eşim arkadaşa bırakacak kahve için. hepinizi öptüm![]()
güle güle afiyet olsunn
hoşgeldin asuu menemene ekmeği bandınmu:))))))))))))))
gidemedim ya la :))
bizimkilerin yüzme iptal olmuş, ben de arkadaşı iptal ettim. kaldım yine başınıza :)
Hoşbuldum canım
Ekmeği banmadım ama yanında 1 tanehaşhaşlı yedim ev poğaçası büyüklüğünde sonra meclis etrafında tür attımgeldim:)
Gelirken kızlara dondurma aldım kendime de ama onlara magnum kendime twister :) adaletliyim ama değil mi
kal kız başımıza benimde koca görevde bende burdayım yaneee
ne işe yarıcaksa yarım litre sıcak suya form çayı attım:))))))))))))))))
Hoşbuldum canım
Ekmeği banmadım ama yanında 1 tanehaşhaşlı yedim ev poğaçası büyüklüğünde sonra meclis etrafında tür attımgeldim:)
Gelirken kızlara dondurma aldım kendime de ama onlara magnum kendime twister :) adaletliyim ama değil mi
Ay çok üzüldüm
Ben de buralardayım eşim 11 e doğru gelir
iyi mağnum sol eline al sağ elinede tivistir mağnumu kokla tivistiri ye kokla ye
aynu olur:)))))))))))kalorisi daha az hem
![]()
![]()
senin sayende hiç olmazsa kahkaha atmaktan kilo verecez topik olarak![]()
çok sağol Nevincim :)
İş konusuda iyi oldu sanırım böyle. haftaya eşim leventte bir departman için görüşecek kadrolu. o oraya geçerse ben kalacağım bu sefer maltepede :) dur bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Eminim yakışacaktır akşam giyeceğin şey. beraber çok kilolar vereceğiz daha, sıkma canını olur mu
süpersin canım, inşallah sonbahara kadar baya toparlayacaksın sen.
Dafi abla çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Merak ettik valla göremeyince seni.
ooo hadi hayırlı olsun tatlım :) inşallah güzel sonuçlar alırsın.
telefon senin köpeen olsun, alırsın sen de kuzum. çok para değil.
bi görseydim şu 79u :)
sabah bi ara 79.9 dedi, sonra hemen 80 oldu. neyse yarın inşallah![]()
Daficim geçmiş olsun canım
daficimmmm geçmiş olsun kayınpederine Allah şifa versin..yokluklarını göstermesin.
Zeynep kuzusu nerde ya bir gitti pir gitti piknikte kayboldumu ne ses yok :44::44:
kızlar çok sağolun çoookkk teşekkür ederimgüle güle kullan canım...inşallah hep güzel haberler alırsın
ne ameliyatı olacaksın..valla bende artık 99 .900 görsem bir daha tövbe
ben de 15 yıllık bir sigara serüvenimi 2 yıldır bitirdim şükürler olsun
ben de türk kahvesini şekerli hatta çikolatalı seviyorumama çayı yıllardır şekersiz içerim
of aynen evden çıkmaya korkuyorum giyecek bişi yok hep aynı şeyler 3 pantolon 3üst kıyafetim var geçen yaz 92 95 arası idim tabi
geçmiş olsun allah şifalar versin
allah çok yedim çok doluyum çok espiri yapabilirim bugece uzun olacakk çiçeğğemmmm:))))))))))))))))
topiktekilerden bilet parası keselim o zaman, cem yılmaz gibi köşeyi döneriz![]()
kız biz arkayı 4leyemeyiz amma:)))))))
ön koltuk aynur cücüşünün o çantayla sığıyo çünki koltuğa:)))))))
pis zayıf Aynur![]()
![]()
![]()
asu magnumu koklucam diye bayıldı ses yok:))))))))))))
asu magnumu koklucam diye bayıldı ses yok:))))))))))))
bence de bayıldı :))))