Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok be koklamadım bile o da kilo felan aldırır da neme lazım
Eşim aradı da yarın gül gelecek reçel yapabilirmisin diye ben de hiç yapmadım ama denerim dedim:)netten ona baktım azcık da değişik değişik tarifler var
Var mı bilen acaba dafi senden umutluyum

ben hiç bilmiyorum valla :) incir reçelinden başkasını da pek sevmem zaten şişkoluğuma pek yediremesem de :9:

eşim film diyor ve sizlerle lale devrim bitiyor kızlar :50:

hadi hepinizi öperim :16:

telden yazarım arada çok komik espriler görürsem :9:

Eki Görüntüle 724725 yarın tartı günü demi yaww

$46115-karikatur-37.webp

asu adanada görev yaparken ev sahibim gül yapraklarını şekerle ovup kavanoza basmıştı kapağını kaynatmıştı sanırım sonra çıkarır yaparım demişti ama bilmiyorumm sanırım dafi yardımcı olur bide cahide jibekte olur bak sayfasına

ahanda yolcu geliş evine nerdesin kız merak ettik tabi gurbettekilerin canı yok annene bii gittin doyamadın demii rahata

bende gidem çamaşır asam dönerim az sona

sorma heryerde aynı el kadar kıyafetler 10-20 bana uygunlar 80-100
pahalı kadınım vesselam :23:

:60: :60: :60: :60:

Ne zaman alışveriş hakkında konuşsak aklıma arkadaşlarımla alışverişe gidip onların çocuk reyonuna gitmesi geliyor. Ben en son ne zaman çocuktan giyindim hiç bilmiyorum .

Bugün Comenius'la yabancı öğrenciler geldi Slovenya ve Çek'ten . 9. sınıfların hepsine bir bölge vermişler, o bölgeyle ilgili yemek yaptık. Bizimki Marmara-Ege'ydi. Annem dolma yaptı bir de limonata aldık. Gittik okulda masa kurduk. Aegean and Marmara Regions diye yazdık kartona astık masaya, yemekleri koyduk. Neyse yemek yeme kısmına geçtik, enginar aldım bizim masadan , her masada ikişer üçer sarma tabağı vardı. Onlardan aldım birer tane. İçli köfte ve boşnak mantısı vardı iç anadolu masasında, onlardan aldım. mercimek köftesi aldım biraz börek aldım. Çoğunuda yiyemedim, bıraktım. Neyse sonra müzik açıldı . Damat halayı, misket falan oynadık ama yabancıları görseniz gülmekten ölürsünüz. Misketi falan öğrendiler de halayda habire sağa sola gidiyorlar ayaklara falan bakıyorlar. Çoğuyla fotograf çekindim aman ALLAH ım nasıl bir filim, nasıl şişmanım, down sendromluya benziyorum öyle yuvarlak ki kafam . Çirkin ötesiyim, yanımda çekinen kızlar oğlanlar hep çok sevimli hep minik. Soğudum kendimden.

Gelecek sene ben de bir öğrenci alıcam ama önce ÇITI PITI OLCAMMMM!!! :32:

Son düzenleme:
Selamün aleykümm...

ben geldimmmmm...nasılsınız canlarr...ben çok özledim sizi...:16:geçmiş çok birikmiş hiç bulaşmadan önce size bir selam vereyim dedim...:34:

en son dayımlara pikniğe gitmiştim çok güzel bir gündü sakin huzurlu...ama sonu kötü bitti...alerjim fena depreşti doktorluk oldum...

ilacımı falan değiştirdi...pazar günü eve geldik k.valideyle beraber...k.pederimin kontrolü vardı 2 gün kaldılar bizde...bende hastaneyle

ev arasında koşturdum durdum...dün akşamdan beri daha iyiyim çok şükür...bu arada tartım isyanlarda...kaçamak olarak sadece bir

kere dondurma yedim oda gündüz saati yedim ama ilaçlardan diye düşünüyorum fena şişkinliğim var...bütün bu koşturmacanın yanı

sıra size hiç bakamamamın sebebi bizim küçük cadı babası namazdayken nasıl başarmışsa pcnin sistem dosyalarını silmiş...eşiminde

işler çok yoğun anca bugün fırsat bulup formatlamış bişeyler yapmış...neyse sonuçta hem bilgisayarıma hemde size kavuştum....:34::8::8:

sizler nasılsınız daha geçmiş okuyamadım inşallah iyisinizdir hepinizz...

asucum reçel konusunda pekte iyi sayılmam.
gül reçeli bizim gelinlerden birisi annesinden yarımlık bir kavanoz getiriyor. senesine kadar bitmiyor o kavanoz :1: onun için bende pek reçel yapmam. gelen giden olursa diye biraz çilek , biraz vişne yapıyorum onlarda bir iki kavanoz. birde ahududu reçeli bulunduruyorum öksürüğe iyi geliyor diye o kadar.

zeynepcim hoşgeldin. seni gördüğümüze bizde sevindik. bende pek giremedim ama kızlar merak etmişler

esra canımm telefonun hayırlı olsun yarın bir arayayım da seni bir de öyle hayırlayayım:27::27:

dafi ablacım sizlere de geçmiş olsun..babacığına acil şifalar..

Yena tahlil sonuçlarını merak etmekteyim.inşallal güzel cıkar
bir de hamileyim dermişsin sıramızı kaparmışsın:9::9::9:

Zeynep hoşgeldin canım sana da gecmiş olsun...
özlemiştik..yokluğun belli oldu kıs:23:

:60: :60: :60: :60:

Ne zaman alışveriş hakkında konuşsak aklıma arkadaşlarımla alışverişe gidip onların çocuk reyonuna gitmesi geliyor. Ben en son ne zaman çocuktan giyindim hiç bilmiyorum .

Bugün Comenius'la yabancı öğrenciler geldi Slovenya ve Çek'ten . 9. sınıfların hepsine bir bölge vermişler, o bölgeyle ilgili yemek yaptık. Bizimki Marmara-Ege'ydi. Annem dolma yaptı bir de limonata aldık. Gittik okulda masa kurduk. Aegean and Marmara Regions diye yazdık kartona astık masaya, yemekleri koyduk. Neyse yemek yeme kısmına geçtik, enginar aldım bizim masadan , her masada ikişer üçer sarma tabağı vardı. Onlardan aldım birer tane. İçli köfte ve boşnak mantısı vardı iç anadolu masasında, onlardan aldım. mercimek köftesi aldım biraz börek aldım. Çoğunuda yiyemedim, bıraktım. Neyse sonra müzik açıldı . Damat halayı, misket falan oynadık ama yabancıları görseniz gülmekten ölürsünüz. Misketi falan öğrendiler de halayda habire sağa sola gidiyorlar ayaklara falan bakıyorlar. Çoğuyla fotograf çekindim aman ALLAH ım nasıl bir filim, nasıl şişmanım, down sendromluya benziyorum öyle yuvarlak ki kafam . Çirkin ötesiyim, yanımda çekinen kızlar oğlanlar hep çok sevimli hep minik. Soğudum kendimden.

Gelecek sene ben de bir öğrenci alıcam ama önce ÇITI PITI OLCAMMMM!!! :32:

olucaksın!!! gelecek sene öyle cabuk gelecek ki şaşıcaksın hatta:)

yazdıklarını hep gülümseyerek okuyorum.böle bilinçli olmana sasıyorum.

peki senin kardeşin var mı?

Zeynepppp moralini bozmak yokk ,bak bende + daydım , sonra patır patır gitmeye başladılarr , sende umudunu kırma OLACAAKKK OLACAAAKKKK :21::21::21::21:

inşallah yaa...fazlasıyla bunaldım bu fazlalıklardann....

canım geçmiş olsun. Inşallah toparlanırsın bi an önce. Özledik yauv, iyi ki geldin ;)

ayyy sağol canım bende özledim siziii....:16::16:

Zeynepcim geçmiş olsun:16:

sağol ablacım....:54:

asucum reçel konusunda pekte iyi sayılmam.
gül reçeli bizim gelinlerden birisi annesinden yarımlık bir kavanoz getiriyor. senesine kadar bitmiyor o kavanoz :1: onun için bende pek reçel yapmam. gelen giden olursa diye biraz çilek , biraz vişne yapıyorum onlarda bir iki kavanoz. birde ahududu reçeli bulunduruyorum öksürüğe iyi geliyor diye o kadar.

zeynepcim hoşgeldin. seni gördüğümüze bizde sevindik. bende pek giremedim ama kızlar merak etmişler

bende geri dönebildiğime inan çok sevindim ablacım....okadar alışmışımki size pc nin yokluğu ilk defa bukadar üzdü benii....adamın başının etini yedim çabuk hallet şu sorunu diyee....:9:

esra canımm telefonun hayırlı olsun yarın bir arayayım da seni bir de öyle hayırlayayım:27::27:

hoşbuldum canımm....ayy gerçektenmiii....bende çok özledim sizii....ama özlenmekte güzelmişşş....:34::16::16:

çok sağol meryemcim teşekkür ederim.
gerçekten yenada umut gibi bir sürprizle geliyormuş :9:

çamaşırı atım sonra 3 mil lasly yapıverdimm ohh rahatladım az cıkın şimdikte bi duşa atam kendimi yoksa buhar olacam

selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim :16::16::16:

esracım telefonunu güle güle kullan canım.

yenacım sonuçların iyi çıkar inşallah.

daficiğim çok geçmiş olsun...Allah elden ayaktan düşürmesin...
Şimdi nasıl durumu.??

esarmmm telefonunu güle güle kullan ben eksik kalmayım kuzum:37:

Allah daha iyilerini nasip etsin,iş için hayırlısını istemek lazım parası çok olur huzurun olmaz yada astın üstün gıcık olur herşeyin

hayırlısı tatlım,

bu hafta tartı bana az gülecek habire dayandım yeşilçaya bakalaım yarın belli olur sabah..

5 kg çilek getirdim reçel yapılcak kuzular iş çokkk az erken geldim böyle vakit geçircemm:16::16:

ne güzel kokar o pişerken..:56:
Favorim çilek ve kayısı reçeli..:56:

slm kızlar iyi akşamlarr çok yoruldummm size sevinecek bi haber veremicem malesef niye yedim neden yedim bilmiyorumm çok kötüyüm şuan canım sıkkın miğdem dolu mutsuzum anlıcanızzz

esra bir dersane fiyatındaki telefonunu güle güle kullann:))))))))))))))

çok güzel miş gerçek ten

eşieme az birirkişmim var alam dediydimde fiyatı görüncee benim harcım deil anadım:)))))

önce kendime tablet aldıramda sonra düşünürüz telefon:)))

banuu allah kolaylık versin hakten dertleride büyüyoo bide 3. düşünüyoruz heee:)))

yaseminn kolay gelsin kız getiriver topiğe ayıklayıveririz 5 kilo çilek nekii
ay annem bazen konuşurken diyo kızım şurdan pencere olsada soksam ağzına yediklerimizden heee aman olmasın anam benim ağzıma attıklarım yetiyo zati bide sen atarsan kapıdan peceden zığmam mazallah:52::52::52::52::52::52:

lasly yapıcam az dinlenemde 3 mil

Canım hiiç üzülme,,yemedeğimiz şeylermi ;) bizim bünye alışknıdır hemen kilo yapmaz..Bir şekil de halledersin sen,yaman kadınsın..
Tek kötü yanı yarın tartı günü olması...

az kalsın yazmayı unutuyordum :)

KIZLAR YARIN SABAH KİLO BİLDİRİMİYLE BERABER BEL BASEN ÖLÇÜLERİNİZİ DE YAZAR MISINIZ :24: :24: :24:

Ben vermesem olmamı..:43::43:
4-5 cm. fazlayım..

Hoşbuldum canım :16:
Ekmeği banmadım ama yanında 1 tanehaşhaşlı yedim ev poğaçası büyüklüğünde sonra meclis etrafında tür attımgeldim:)
Gelirken kızlara dondurma aldım kendime de ama onlara magnum kendime twister :) adaletliyim ama değil mi

Sağ salim eve vardınmı asum ;))

yaramaz olur mu, bence kilo vermenin büyük çoğunluğu o yeşil çay ve bitki çaylarını bırakmamakl ilgili. yediklerimiz 300 gramsa kaçamak olarak ertesi gün tartıya 500 gram geliyor fazladan. çünkü genelde ödem yapacak şeyler yiyoruz. battı balık diye yeşil çayı, form çayını bırakmasak o 500 gram 300 gram olacak sadece. ben yeşil çay içmediğim gün ne kadar dikkat edersem edeyim artı çıkıyorum 100 gram da olsa.

Esram hiç alışamadım balık kokulu yeşilçaya ama mecburen içiyorum...
Haftaiçi 2 kupa içiyorum haftasonu 1 veya hiç;)

ben hiç bilmiyorum valla :) incir reçelinden başkasını da pek sevmem zaten şişkoluğuma pek yediremesem de :9:

eşim film diyor ve sizlerle lale devrim bitiyor kızlar :50:

hadi hepinizi öperim :16:

telden yazarım arada çok komik espriler görürsem :9:

İyi seyirler..:3:

Selamün aleykümm...

ben geldimmmmm...nasılsınız canlarr...ben çok özledim sizi...:16:geçmiş çok birikmiş hiç bulaşmadan önce size bir selam vereyim dedim...:34:

en son dayımlara pikniğe gitmiştim çok güzel bir gündü sakin huzurlu...ama sonu kötü bitti...alerjim fena depreşti doktorluk oldum...

ilacımı falan değiştirdi...pazar günü eve geldik k.valideyle beraber...k.pederimin kontrolü vardı 2 gün kaldılar bizde...bende hastaneyle

ev arasında koşturdum durdum...dün akşamdan beri daha iyiyim çok şükür...bu arada tartım isyanlarda...kaçamak olarak sadece bir

kere dondurma yedim oda gündüz saati yedim ama ilaçlardan diye düşünüyorum fena şişkinliğim var...bütün bu koşturmacanın yanı

sıra size hiç bakamamamın sebebi bizim küçük cadı babası namazdayken nasıl başarmışsa pcnin sistem dosyalarını silmiş...eşiminde

işler çok yoğun anca bugün fırsat bulup formatlamış bişeyler yapmış...neyse sonuçta hem bilgisayarıma hemde size kavuştum....:34::8::8:

sizler nasılsınız daha geçmiş okuyamadım inşallah iyisinizdir hepinizz...

Ohh nihayet geldin,hoşgeldin canım...

Artı çıkmanın sebebi kullandığın ilaçlardır..ÇÜnkü senin kullandıkların kortizon içeriyor..
Yine maşallahın var canım..:nazar:

Kışın esmersem şu an ZENCİYİM! Güneşim altında durmaktan simsiyah olmuşum :30:

Sarışının adı esmerin tadı var..:9:

:1::1:Umuttan sonra...Zaten başbakanımız da beşmilyar para vercekmiş 3.çocuğa..Daha ne olsun ;))

çok sağol meryemcim teşekkür ederim.
gerçekten yenada umut gibi bir sürprizle geliyormuş :9:

:9::9:

Zeki demirkubuzun yeraltı filmini izliyoruz öyle sıkıcı ki. Kimseye tavsiye etmem :)

Nuri bilge ceylan'ın filmleri de öyledir...En son filmini izleidğim de bayılıyodum az kalsın ;)

Son düzenleme:
Back
X