Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hafta sonu açıköğretim sınavları varmış kardeşimgil gelecek yeğenleri bırakacaklar sınava girip dönecekler eşimle enişte konuşmuşlar çiğ köfte için daha önce bir denememiz olmuştu başarılı sayılır bakalım bu sefer nasıl olacak eşim yoğuracakmış desteklerim ben de tabii

tavana da atın olmuşmu diye...Kontrol amaçlı..:1:

hoşgeldin kokoşşş cecoşşş:))))
eniştemiz desene sana iş çıkararak iyilik yapmıs:)))

anammm sen bu hevesle 3.yü de doğurursun kız demedi deme..
önce Umut,sonra Yena şimdide cecoşşşş:))) yokmu arttıran:9::9:

Asuman ablamdan pek değil de Nursena dan bir atak beklıyorum:9:

Anaaaaaaa yoksa Yenadada mı bebiş varda ben kaçırdım :1:

Hakikaten yaa çok çok geçmiş olsun Yenacığımmmm ikidir yazacağım unutuyorum :34: inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir :34:
( Umarım görür bu mesajımı :1: )

Sorma iddadaşım yaa gerçekten çocuklara inanılmaz düşkünüm ama 3.cüyü bazen çok istesemde bazende cesaret edemiyorum :1:
Rabbim önce sizlere bir versin kuzucuklarını ondan sonra bakarız :34:

Neyse canlar KKya doyum olmaz ama benim ufak cimcime nasıl olduysa kendi isteğiyle anneciğim uykum geldi yatalım dedi :1:

Yarın inşallah herkes eksilerde bildirimler verir :34:
Olan olmayan herkese iyi geceler :3:

:54::54::54::54::54:

Fellah köftesimi dedin nursena ne güzel de olmuştur tam erbabının elinden:56:
Bizim çiğ köfte işi maceradan ibaret belki yapa yapa iddia sahibi de oluruz zamanla

valla 2 şer kase yedilerr ben öle sulu selli yapmam yoğurtluda yapmam
haşlar süzerim üzerine bol domates rendelerim başka tavaya sarımsak kavururum domatesi baharatı yarım bardakta haşladığım sudan koyarım bol baharat kimyon narekşisi küftelerin üzerine sosu dökerim üzerien ince kıyılmış yeşil soğan maydonoz ve nane

Ben işte ondan çok sıklımıştım bir de saatlerce bitmemişti...

O tür sanat filmlerde müzik ve görüntü çok önemliymiş...Örneğin'' bir zamanlar anadoluda'' dakikalarca derenin şırıltısı,böceğin vızırtısı vb. vardı ;)
Kendimi çok cahal gördüm ;)

bizim oraları yansitiyor diye çok sevdim ben sanırım. bi de "kola var mı" ve "et kuzu etidir" hala arada kullanıp güldüğümüz oluyor :)

bu arada telefonla beraber elif şafak ın aşk romanını yollamışlar. ben kendisini pek sevmesem de okuyacağım bakalım, sen okumuştun sanırım, sevmiş miydin Yenam?

haşlar süzerim üzerine bol domates rendelerim başka tavaya sarımsak kavururum domatesi baharatı yarım bardakta haşladığım sudan koyarım bol baharat kimyon narekşisi küftelerin üzerine sosu dökerim üzerien ince kıyılmış yeşil soğan maydonoz ve nane

Valla acıktım ben zaten ben de istiyorum aynısından
Tek başına iyi yuvrlamışsın o kadar kişiye ellerine sağlık belki bir gün bana da yaparsın :34:

Anaaaaaaa yoksa Yenadada mı bebiş varda ben kaçırdım :1:

Hakikaten yaa çok çok geçmiş olsun Yenacığımmmm ikidir yazacağım unutuyorum :34: inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir :34:
( Umarım görür bu mesajımı :1: )

Sorma iddadaşım yaa gerçekten çocuklara inanılmaz düşkünüm ama 3.cüyü bazen çok istesemde bazende cesaret edemiyorum :1:
Rabbim önce sizlere bir versin kuzucuklarını ondan sonra bakarız :34:

Neyse canlar KKya doyum olmaz ama benim ufak cimcime nasıl olduysa kendi isteğiyle anneciğim uykum geldi yatalım dedi :1:

Yarın inşallah herkes eksilerde bildirimler verir :34:
Olan olmayan herkese iyi geceler :3:

:54::54::54::54::54:

40 kere söyleyince oluyomuş bide ;)

Çok zorlanırım heralde bu yaştan sonra..Allah korusun diyorum..Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Ben geldim ama ayakta uyuyorum :1:
Karga kahvaltısını etmeden uyanınca çok normal tabi :34:
Öğlene doğru kızın okuluna bir arkadaşının annesiyle görüşmeye gittim. Bu sene benim büyük cadıda dershaneye yazılmak istiyormuş ve ille o arkadaşıyla bir olsun istiyor. Gittim konuştum annesiyle fiyatını öğrenince bir :52::52::52: oldum :1:
Yahu ne kadar pahalıymış bu dershaneler :19: tabi kaçarımız yok mecbur vereceğiz :34:
Kadına baştan 2 000 demişler sonradan 1 850 düşmüşler ve kredi kartına 12 taksit yapmışlar :27:
Galiba benim ikinci tatil hayalim suya düştü :60: okadar masrafın üzerine adamı birda akçaya sürüklersem kesin o soğuk sularda boğar beni :60: :60: :60: Şimdi Annemde duyunca başlar ne gerek var okuyacak çocuk öylede okur demeye birde onu dinle :1:
Ayyyyy ayyyyyyyyy valla yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal :60:

Büyüdükçe dertleride büyüyormuş gerçekten :1:
Ki yinede iyi günlerin bunlar diyor annem :1:

Ya ben yurt disinda olan biri olarak. Türkiye'nin egitim sistemine anlam veremiyorum... ögretmenler okulda cocuklara yeterince egitim veremiyormuda illa dershane olmasi lazim? Bence verirde, o zaman dershaneler nasil para kazancak demi ama?
Mesela sinava girmeden bir ay önce falan cocuklar okula gideceklerine dershaneye gidiyorlar...

Ben bu hafta 3 haneli rakamlara geçmiş bulunmaktayım. Ve bu durum beni strese soktu. Yakındaki ameliyatım var sonrasında dengeli beslenmeyi öğrenmeye ihtiyacım var. Zamanında zayıflama ilacı kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum. Doğru beslenmeyi öğrenerek ve bunu sporla destekleyerek sağlığımıza yeniden dönebiliriz diye düşünüyorum. 3 sene kadar önce Weight watcher a başladım. Birkaç ay devam ettim. Fiyatı tuzlu olsada işe yaramıştı orada öğrendiklerimi yaparak 3 sene boyunca hiç kilo almadım ancak şuan çok stresli bir dönemde olduğum için herşeyi boşverdim. Ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Artık toparlanmanın zamanı geldi. Haydi sağlığımıza kavuşmaya kızlar ;) beni de alın aranıza.

Hosgeldin aramiza. Insallah hep beraber verecegiz bu kilolari!!!

selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim :16::16::16:

esracım telefonunu güle güle kullan canım.

yenacım sonuçların iyi çıkar inşallah.

Daficigim kp ne coook gecmis olsun...

Selamün aleykümm...

ben geldimmmmm...nasılsınız canlarr...ben çok özledim sizi...:16:geçmiş çok birikmiş hiç bulaşmadan önce size bir selam vereyim dedim...:34:

en son dayımlara pikniğe gitmiştim çok güzel bir gündü sakin huzurlu...ama sonu kötü bitti...alerjim fena depreşti doktorluk oldum...

ilacımı falan değiştirdi...pazar günü eve geldik k.valideyle beraber...k.pederimin kontrolü vardı 2 gün kaldılar bizde...bende hastaneyle

ev arasında koşturdum durdum...dün akşamdan beri daha iyiyim çok şükür...bu arada tartım isyanlarda...kaçamak olarak sadece bir

kere dondurma yedim oda gündüz saati yedim ama ilaçlardan diye düşünüyorum fena şişkinliğim var...bütün bu koşturmacanın yanı

sıra size hiç bakamamamın sebebi bizim küçük cadı babası namazdayken nasıl başarmışsa pcnin sistem dosyalarını silmiş...eşiminde

işler çok yoğun anca bugün fırsat bulup formatlamış bişeyler yapmış...neyse sonuçta hem bilgisayarıma hemde size kavuştum....:34::8::8:

sizler nasılsınız daha geçmiş okuyamadım inşallah iyisinizdir hepinizz...

Yolcu cugum gecmis olsun canim. Alerji olayi cok kotu ya bilirim... Ilaclardan dolayi kilonda eksi yoktur.

Esracigim telefonun hayirli olsun :) iyi günlerde kullan insallah

Birde yeni bilgisayari olan vardi. sanada hayirli olsun canim :) (kusura bakma kimin oldugunu unuttum)

nursenaaa ben seni yalnız bırakmam :1:
yarın artı çıkmazsam büyük başarı
bu hafta çok saçmasapan yedim. dolunayı değerlendiremedim:1:
tartı öncesi hem öğle hem akşam bulgur pilavı yedim :56:
yarın tartı tükürecek :43::43:

nursena, ben bir kez denedim ama becermedim fellah köfteyi..daha doğrusu içli köfte yaptığımda artmıştı onu değerlendireyim dedim ama olmadı...
tarifini yazabilirmsin şeker bana en anlaşılırından..

bizim oraları yansitiyor diye çok sevdim ben sanırım. bi de "kola var mı" ve "et kuzu etidir" hala arada kullanıp güldüğümüz oluyor :)

bu arada telefonla beraber elif şafak ın aşk romanını yollamışlar. ben kendisini pek sevmesem de okuyacağım bakalım, sen okumuştun sanırım, sevmiş miydin Yenam?

Okumaya çalıştım ama sevemedim ben de...Ama eşim sevmişti..O tür konulu kitapları çok sever...

farklı bana uymayan bir kalemi var bizim Elif'in ;)

Tek başına iyi yuvrlamışsın o kadar kişiye ellerine sağlık belki bir gün bana da yaparsın :34:
$fellah_koftesi_nasil_yapilir.webp kız ben öle yorarmıyım kendimi kolayı varken

Ya ben yurt disinda olan biri olarak. Türkiye'nin egitim sistemine anlam veremiyorum... ögretmenler okulda cocuklara yeterince egitim veremiyormuda illa dershane olmasi lazim? Bence verirde, o zaman dershaneler nasil para kazancak demi ama?
Mesela sinava girmeden bir ay önce falan cocuklar okula gideceklerine dershaneye gidiyorlar...

Hosgeldin aramiza. Insallah hep beraber verecegiz bu kilolari!!!

Daficigim kp ne coook gecmis olsun...

Yolcu cugum gecmis olsun canim. Alerji olayi cok kotu ya bilirim... Ilaclardan dolayi kilonda eksi yoktur.

Birde yeni bilgisayari olan vardi. sanada hayirli olsun canim :) (kusura bakma kimin oldugunu unuttum)
sağol canım teşekkürler
aynur cücüğü aldı bilgisayar değilmii bende unuttum onu
güle güğle kullan cücüğüm.

ben de acıktım ama dün ve önceki gün kadar değil, sanırım yarın tartı düşmeyecek :)

çok teşekkür ederim canım, daha güzeli sizin olsun inşallah :)

Aynurdu bilgisayar alan da :27:

Okumaya çalıştım ama sevemedim ben de...Ama eşim sevmişti..O tür konulu kitapları çok sever...

farklı bana uymayan bir kalemi var bizim Elif'in ;)

bence ingilizce yazıp sonradan çevrildiği için biz sevemedik onu. dur bi bunu da deneyeyim, belki severim :)

--------------

ben kaçayım kuzular, hepinize iyi geceler dilerim :16:

ben de acıktım ama dün ve önceki gün kadar değil, sanırım yarın tartı düşmeyecek :)

çok teşekkür ederim canım, daha güzeli sizin olsun inşallah :)

Aynurdu bilgisayar alan da :27:

bence ingilizce yazıp sonradan çevrildiği için biz sevemedik onu. dur bi bunu da deneyeyim, belki severim :)

--------------

ben kaçayım kuzular, hepinize iyi geceler dilerim :16:

İYi geceler....:16:

nursenaaa ben seni yalnız bırakmam :1:
yarın artı çıkmazsam büyük başarı
bu hafta çok saçmasapan yedim. dolunayı değerlendiremedim:1:
tartı öncesi hem öğle hem akşam bulgur pilavı yedim :56:
yarın tartı tükürecek :43::43:
sorma hala miğdem taş gibi 3 mil lasly bile banamısın demedii
nursena, ben bir kez denedim ama becermedim fellah köfteyi..daha doğrusu içli köfte yaptığımda artmıştı onu değerlendireyim dedim ama olmadı...
tarifini yazabilirmsin şeker bana en anlaşılırından..

n ;)

1 kase bulgur
1 kase irmik
1 kaşık yemek kaşığı biber 1 yemek kaşığı domates salça
1 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı kimyon
toz biber
tuz
acı biber koydum
ara aara suyla ıslatarak yuğur şekildeki gibim sicim yap bıçaklan kes parmak bas tepsiye koy az dolapta dinlensin
sosuda tavaya 1 baş sarımsak rendele yağa üzerine 5 tane domates rendele 1 tatlı kaşık kimyon
az karabiber toz biber
tuz
1 yem kaşığı nar ekşisi 1 su bardağı haşladığın sudan koy domatesler ölsün yeterli

haşlama suyuna 3 -4 tane limontuzu 1 çay kaşığı tuz koy bol suda haşla çok haşlama dağılır
sonra süz tabaklara koy üzerine sos onunda üzerine ince doğranmış maydonoz istersen yeşil soğan nane doğra servis et sonra eritmeye uğraş benüm gibi

Ben de çok acıktım.. canım tost istedi ;) artı kahvaltılık türleri yanın da davşan kanı çay ile...:56:

sorma hala miğdem taş gibi 3 mil lasly bile banamısın demedii

1 kase bulgur
1 kase irmik
1 kaşık yemek kaşığı biber 1 yemek kaşığı domates salça
1 yumurta
3 kaşık un
1 tatlı kaşığı kimyon
toz biber
tuz
acı biber koydum
ara aara suyla ıslatarak yuğur şekildeki gibim sicim yap bıçaklan kes parmak bas tepsiye koy az dolapta dinlensin
sosuda tavaya 1 baş sarımsak rendele yağa üzerine 5 tane domates rendele 1 tatlı kaşık kimyon
az karabiber toz biber
tuz
1 yem kaşığı nar ekşisi 1 su bardağı haşladığın sudan koy domatesler ölsün yeterli

haşlama suyuna 3 -4 tane limontuzu 1 çay kaşığı tuz koy bol suda haşla çok haşlama dağılır
sonra süz tabaklara koy üzerine sos onunda üzerine ince doğranmış maydonoz istersen yeşil soğan nane doğra servis et sonra eritmeye uğraş benüm gibi

Çok sağol canım zahmet verdim...nursenanın köftesi diye ekledim tariflerime ;)

Back
X