Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin hatunlaaar benim motivasyonum biraz dustu sevgilim gelicek diye sunu bunu hazirlayip buzluga atiyorum o arada biraz tadinada bakiyorum uuuuu bir hafta kaldi gelmesine nasil olucak boyle bilmiyorum.. kilo bildirimine gelince onceki 102 simdi 101.5 giden 500 gram sporda yuruyuslerimi ihmal ettim bu ara iyice uyusuk oldum boyuna uyuyorum:50: herkese bol eksili ve hayirli bir cuma gunu dilerim dualariniz kabul olsun ins :16:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum fazla okuyamadım gene geçmişi biraz işlerim var neyse işlerim hafiflesin uğrarım yine seviyorum sizleri:16::16::16:
selamun aleyküm kızlaarr
size bir selam veremedim.
benim kp. camiye gidince cami önünde otururken aniden fenalaşmış düşmüş bayılmış. hemen ambulans çağırmışlar. ceplerine bakmışlar cebinden eşimin numarası çıkmış eşimi aramışlar. ambulans gelene kadar eşimde oraya ulaşmış. beni arada hemen hastahaneye gel diye. bende koştura koştura gittim. gözlem odasına aldılar. serumları bitti. tahlilleri çıktı taburcu ettiler.alıp bizim eve getirdik. iki gündür ev full doluydu. çocukları torunları hep bizdeydi.sabah iyiyim canım sıkıldı dedi. eşimle bir çıktı evden.bende başka bir hasta ziyaretine gittim. hem ziyaret yaptım hem yürüyüş yapmış oldum.
beni merak etmişsiniz çok sağolun çoookk teşekkür ederim :16::16::16:

esracım telefonunu güle güle kullan canım.

yenacım sonuçların iyi çıkar inşallah.
Dafi ablacım geçmiş olsun :16::16:
Selamün aleykümm...

ben geldimmmmm...nasılsınız canlarr...ben çok özledim sizi...:16:geçmiş çok birikmiş hiç bulaşmadan önce size bir selam vereyim dedim...:34:

en son dayımlara pikniğe gitmiştim çok güzel bir gündü sakin huzurlu...ama sonu kötü bitti...alerjim fena depreşti doktorluk oldum...

ilacımı falan değiştirdi...pazar günü eve geldik k.valideyle beraber...k.pederimin kontrolü vardı 2 gün kaldılar bizde...bende hastaneyle

ev arasında koşturdum durdum...dün akşamdan beri daha iyiyim çok şükür...bu arada tartım isyanlarda...kaçamak olarak sadece bir

kere dondurma yedim oda gündüz saati yedim ama ilaçlardan diye düşünüyorum fena şişkinliğim var...bütün bu koşturmacanın yanı

sıra size hiç bakamamamın sebebi bizim küçük cadı babası namazdayken nasıl başarmışsa pcnin sistem dosyalarını silmiş...eşiminde

işler çok yoğun anca bugün fırsat bulup formatlamış bişeyler yapmış...neyse sonuçta hem bilgisayarıma hemde size kavuştum....:34::8::8:

sizler nasılsınız daha geçmiş okuyamadım inşallah iyisinizdir hepinizz...
Zeynep kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla bu arada geçmiş olsun canım :16::16::16:
arkadaşlar merhaba,
1.5 ay önce şükürler olsun bebeğimi kucagıma aldım ... hamileyken 30 kilo almıştım. ve şuan 91 kiloyum. ve psikolojim çok bozuk. 1 ay sonra işe başlamak zorundayım ama iş kıyafetlerime bile nasıl gireceğim fikrim yok. emziriyorum ve nasıl bir yol izlicem fikrim yok.. kimseyle paylaşamıyorum. bana da destek olursanız çok sevinirim..nerden başlamalıyım?

Sende hoşgeldin ozaman aramıza canım hep beraber güzel kilolar vericez inşallah:34::34:

Yenam canım ben kilomuda yazayım sonra unuturum felan 93,2 canım mutluyum kararlıyım bu sefer eline koluna sağlık şimdiden bacııııımmmmm:16::16:

Esram kuzum sen beni ölçü listesinden çıkar benim evde metre yok ölçemiyom alsam nerden alcam sana boşa zahmet vermeyim tatlım :16::16::16:

gunaydin hatunlaaar benim motivasyonum biraz dustu sevgilim gelicek diye sunu bunu hazirlayip buzluga atiyorum o arada biraz tadinada bakiyorum uuuuu bir hafta kaldi gelmesine nasil olucak boyle bilmiyorum.. kilo bildirimine gelince onceki 102 simdi 101.5 giden 500 gram sporda yuruyuslerimi ihmal ettim bu ara iyice uyusuk oldum boyuna uyuyorum:50: herkese bol eksili ve hayirli bir cuma gunu dilerim dualariniz kabul olsun ins :16:

bacım senınle baslangıc kılomuz aynı sen ne kdr surede verdın 15.5kg yu bıde yas kactı ?ben 6aydır ugrasıorum 13 zor mehter marsı gıbı bır ılerı 2 gerı intahar etcem sonunda betona cakılınca yaglar pufff dıe patlıycak kurtulucam sinir krizlerindeyim:50::50::50:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum fazla okuyamadım gene geçmişi biraz işlerim var neyse işlerim hafiflesin uğrarım yine seviyorum sizleri:16::16::16:

Dafi ablacım geçmiş olsun :16::16:

Zeynep kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla bu arada geçmiş olsun canım :16::16::16:

Sende hoşgeldin ozaman aramıza canım hep beraber güzel kilolar vericez inşallah:34::34:

Yenam canım ben kilomuda yazayım sonra unuturum felan 93,2 canım mutluyum kararlıyım bu sefer eline koluna sağlık şimdiden bacııııımmmmm:16::16:

Esram kuzum sen beni ölçü listesinden çıkar benim evde metre yok ölçemiyom alsam nerden alcam sana boşa zahmet vermeyim tatlım :16::16::16:

kuzum tam kilo vermeye başlamışken ölçü listesinden çıkma, oradaki değişim motive edecek seni. ben bu ay aynı geçeyim, sen ay içinde manifatura ya da tuhafiye yazan bi yerden alırsın :27:

öperim kocaman :16:

bacım senınle baslangıc kılomuz aynı sen ne kdr surede verdın 15.5kg yu bıde yas kactı ?ben 6aydır ugrasıorum 13 zor mehter marsı gıbı bır ılerı 2 gerı intahar etcem sonunda betona cakılınca yaglar pufff dıe patlıycak kurtulucam sinir krizlerindeyim:50::50::50:

bende kac aydir bi cift haneli rakamlara dusemedim gitti cakildim 100 le 105 arasi oynayip duruyor :50: hic su icesimde yok boyle oluncada gitmiyorki :50: 3 ay gibi bi surede vermistim ben o kilolari canm biraz duzenli oldummu cok hizli kilo veriyorum ama iste duzensizligim var benim :50: yas 26 bu arada

bende kac aydir bi cift haneli rakamlara dusemedim gitti cakildim 100 le 105 arasi oynayip duruyor :50: hic su icesimde yok boyle oluncada gitmiyorki :50: 3 ay gibi bi surede vermistim ben o kilolari canm biraz duzenli oldummu cok hizli kilo veriyorum ama iste duzensizligim var benim :50: yas 26 bu arada

bende ılk 3 ayda verdım 10 unu 3 kıloyuda son 3 aydır ama 3 aydır bnde duzenlı deılım 1gun duzgun yapıosam ertesı gun sacmalıorum offff

Merhaba :27:
Yazını okuyunca dayanamadım cevap vereyim dedim. Aynı dertten bende müzdarip durumdayım canım ya.İlk diyetisyene gittiğimden beri 12.5 kilo verdim ve şuanda 101 kiloyum ama uzun zamandır 101 102 arası alıp veriyorum alıp veriyorum o kadar komik bir durum ki artık evdekiler biri sana beddua etti herhalde diyorlar :1: Bir türlü çift hanelilere düşemedim hayır insan düşemedikçe moralde gidiyor :2: Bu hafta listeme uymaya çalıştım ve bugun randevum var bakalım bu gün inebilecek miyim çift hanelilere :36: Bende 18 yaşındayım bu arada

Kuzular ben şimdi annemi tahliller için hastaneye götürüyorum. akşam üstü evde olurum herhalde. siz ölçülerinizi yazın ama bak, gözüm üzerinizde :27:

Günaydın canlar,

hepinize güzel bir cuma günü diliyorum :54:

Kilo bildirimine gelirsek;

geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram

Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena :16:

Eki Görüntüle 725024

bebeeeeemmmmmm wuuuhhuuuu , alkışşşş ,ısslllııkkkkk ,ooollllleeeyyyyyy :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biliyordum kuzummmm , güveniyordum sana , afferimm kocamaaannn :46::46::46::46::46::46::46:

bu durum için sana "NE ÇOK BEKLEDİM SENİ BE SEVGİLİ...." adlı eserimi yolluyorummm :34::34::34::34:

:60: :60: :60: :60:

Ne zaman alışveriş hakkında konuşsak aklıma arkadaşlarımla alışverişe gidip onların çocuk reyonuna gitmesi geliyor. Ben en son ne zaman çocuktan giyindim hiç bilmiyorum .

Bugün Comenius'la yabancı öğrenciler geldi Slovenya ve Çek'ten . 9. sınıfların hepsine bir bölge vermişler, o bölgeyle ilgili yemek yaptık. Bizimki Marmara-Ege'ydi. Annem dolma yaptı bir de limonata aldık. Gittik okulda masa kurduk. Aegean and Marmara Regions diye yazdık kartona astık masaya, yemekleri koyduk. Neyse yemek yeme kısmına geçtik, enginar aldım bizim masadan , her masada ikişer üçer sarma tabağı vardı. Onlardan aldım birer tane. İçli köfte ve boşnak mantısı vardı iç anadolu masasında, onlardan aldım. mercimek köftesi aldım biraz börek aldım. Çoğunuda yiyemedim, bıraktım. Neyse sonra müzik açıldı . Damat halayı, misket falan oynadık ama yabancıları görseniz gülmekten ölürsünüz. Misketi falan öğrendiler de halayda habire sağa sola gidiyorlar ayaklara falan bakıyorlar. Çoğuyla fotograf çekindim aman ALLAH ım nasıl bir filim, nasıl şişmanım, down sendromluya benziyorum öyle yuvarlak ki kafam . Çirkin ötesiyim, yanımda çekinen kızlar oğlanlar hep çok sevimli hep minik. Soğudum kendimden.

Gelecek sene ben de bir öğrenci alıcam ama önce ÇITI PITI OLCAMMMM!!! :32:
zamanla olacak canım inanmak ve zaman lazım acele edersek ben panikliyorum ve asla başaramıyorum

Selamün aleykümm...

ben geldimmmmm...nasılsınız canlarr...ben çok özledim sizi...:16:geçmiş çok birikmiş hiç bulaşmadan önce size bir selam vereyim dedim...:34:

en son dayımlara pikniğe gitmiştim çok güzel bir gündü sakin huzurlu...ama sonu kötü bitti...alerjim fena depreşti doktorluk oldum...

ilacımı falan değiştirdi...pazar günü eve geldik k.valideyle beraber...k.pederimin kontrolü vardı 2 gün kaldılar bizde...bende hastaneyle

ev arasında koşturdum durdum...dün akşamdan beri daha iyiyim çok şükür...bu arada tartım isyanlarda...kaçamak olarak sadece bir

kere dondurma yedim oda gündüz saati yedim ama ilaçlardan diye düşünüyorum fena şişkinliğim var...bütün bu koşturmacanın yanı

sıra size hiç bakamamamın sebebi bizim küçük cadı babası namazdayken nasıl başarmışsa pcnin sistem dosyalarını silmiş...eşiminde

işler çok yoğun anca bugün fırsat bulup formatlamış bişeyler yapmış...neyse sonuçta hem bilgisayarıma hemde size kavuştum....:34::8::8:

sizler nasılsınız daha geçmiş okuyamadım inşallah iyisinizdir hepinizz...
geçmiş olsun baharda ve tozda oluyor allerji dikkat etmek lazım ..diyet için yanlız olmak lazım evde misafir oldumu çok zor ...

1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 avuç kiraz = meyveli müsli
+
1 dilim kaşar, 2 dilim tam buğday ekmeği = tostum
+
1 tane üçgen peynir
=
Kahvaltııım
:1:

sanırım ben bu hafta listede yokum ama yinede yazmak istiyorum motive olurum belki

geçen hafta 115,200 idim
bu hafta 114 :24::24::24::24::24::24::24::24:
giden 1200 :21::21::21::21::21::21::21::21:
spor 320 dakika(3 gün rahatsızdım hiç yapamamıştım)

Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah :44::44:
Günaydın canlar,

hepinize güzel bir cuma günü diliyorum :54:

Kilo bildirimine gelirsek;

geçen hafta; 80.5 kg
bu hafta; 79.8 kg
fark; 700 gram

Asuman ablacım sporum yok malesef. Şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena :16:

Eki Görüntüle 725024
Kuzum maşallah tebrik ediyorum seni sonunda 7 li rakamları gördün sonunda darısı bize inşallah :46::46::46::nazar::nazar::nazar::118::118::118::118:
kuzum tam kilo vermeye başlamışken ölçü listesinden çıkma, oradaki değişim motive edecek seni. ben bu ay aynı geçeyim, sen ay içinde manifatura ya da tuhafiye yazan bi yerden alırsın :27:

öperim kocaman :16:

Canım ben sana zahmet olmasın diye dedim öle diyosan tamam bende ozaman en kısa zamanda bi tuhafiyeye ugrayayım iyiki varsınız seviyorum sizi ben ya :16::16::16:

Asuman ablacım sporumu yazmamışım tam tamına 300 dk sporum var günde 1 saatten 5 gün valla rekora koşuyorum nazar değmesin:nazar::nazar: seninde eline koluna emeğine sağlık ablacım :16::16:

Son düzenleme:
1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 avuç kiraz = meyveli müsli
+
1 dilim kaşar, 2 dilim tam buğday ekmeği = tostum
+
1 tane üçgen peynir
=
Kahvaltııım
:1:

biraz karışık olmamışmı canım hem kaşar hem üçgen peynir yağlı onun yerine beyaz peynir olabilirdi gibi geliyor bana

Çok gerginim yahu çift hanelilere indim mi inmedim mi bilmiyorum hiç gidesim yok doktora zaten :5:

doktor :44: hayırdır..bişi kaçırdım galiba..:44:stres yapma inmişsindir bu hafta olmazsa haftaya olur önemli olan bırakmamak

kızlar ben şimdilik çıkıyorum spor yapacagım 1 saat akşama yapamam bugün nöbet var ama spooru aratmıyor maşşallah nöbetler yoğun geçiyor :94::94::94::94::94::94::94::94::94::94::94:

ayın 17sinde diyetisyene gittim 116,300 çıktım gerçi evdeki tartımla aynı idi.
bugün itibari ile tam2 hafta oldu 15 günde2.300 kilo verdim...:21::21::21::21::21::21::21:
aslında arada spor yapmadığım kaçamaklarımın olduğu günler oldu.
bakalım 17 hazirana kadar ne kadar verip diyetisyenimin önüne nasıl çıkacağım

biraz karışık olmamışmı canım hem kaşar hem üçgen peynir yağlı onun yerine beyaz peynir olabilirdi gibi geliyor bana

doktor :44: hayırdır..bişi kaçırdım galiba..:44:stres yapma inmişsindir bu hafta olmazsa haftaya olur önemli olan bırakmamak

Diyetisyene gidiyorum ya :1:
Aynenn haklısın ama elinde olmuyo insanın :1:
Hadi bana şans dileyin dua edin gidiyorum artık inşallah inmişimdir çift hanelilere kendinize iyi bakın :16:

Back
X