Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başınız sağolsun canım Annenede Allah şifalar versinGunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
sağol zehracım teşekkür ederim canımKIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksi bildirimli bi gün diliyorum fazla okuyamadım gene geçmişi biraz işlerim var neyse işlerim hafiflesin uğrarım yine seviyorum sizleri
Dafi ablacım geçmiş olsun
Zeynep kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla bu arada geçmiş olsun canım![]()
Sende hoşgeldin ozaman aramıza canım hep beraber güzel kilolar vericez inşallah
Yenam canım ben kilomuda yazayım sonra unuturum felan 93,2 canım mutluyum kararlıyım bu sefer eline koluna sağlık şimdiden bacııııımmmmm
Esram kuzum sen beni ölçü listesinden çıkar benim evde metre yok ölçemiyom alsam nerden alcam sana boşa zahmet vermeyim tatlım![]()
tahlillerniz iyi çıkar inşallah esracım.dolunayı değerlindirmenede sevindim önümüzdeki hafta daha çok gidecekKuzular ben şimdi annemi tahliller için hastaneye götürüyorum. akşam üstü evde olurum herhalde. siz ölçülerinizi yazın ama bak, gözüm üzerinizde![]()
aldık bilemeraba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum hergün 5 km yürüyoruz yediklerime dikkat ediyorum inşallah bu kilolar gidecek bebegim kucagıma gelecek mutlu saglıklı olmanız duasıyla cumanın bereketi evlerinize dolsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):)
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman günaydın
Sabah yine saat 6 buçukta uyandım şükürDaha doğrusu büyük kızımın okula gitmeden saçlarını balıksırtı ördürmek istediği için akşamdan tembihledi uyandırayımmı seni diye
![]()
Saç bahanesiyle erken uyandığim tabi iyi oldu
Birazdan kahvaltımı yapacağım inşallah ama önce bildirimimi yapayım yimeden
Kilom bu hafta maalesef sabit yani 96.2 ama bunada şükür
İnşallah bir sonraki hafta 95leri görürüm![]()
Bu hafta sporum aslında bildirmeye değmeyecek bir rakam ama olsun 60 dakikacıkta olsa bende varım
İnşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel bir spor süresi bildireceğimPazar günü Allahın izniyle yine Spor salonuna gideceğim
Sorma canım en çok eleştirdiğim şey buradaki eğitim sistemi
Çocukları okula başlar başlamaz resmen yarış atlarını yarışa hazırlar gibiyiz mecbur. Sınıflar desen ana baba günü gibi felaket kalabalık ( kızımın sınıfı 52 öğrenci ) Okadar kalabalıkta Öğretmenlerin ders vermeside çok çok zor, çocukların anlatılanı anlamasıda sonuçta bizim öğretmenimiz acıkca söylüyordu bir derste anladı anladı anlamadıysa mecburum devam etmeye çünkü bir kaç kişi anlamadı konuyu diye tekrar yaparsam mümkün değil müfredata yetişemem diye
Biz okuldan sonra yarım saat yada 1 saatte derslerimizi bitirip çıkıp sokakta oynardık şimdikilerin o şansı yok başarılı olmak istiyorsa notlarım güzel olsun istiyorsa mecbur saatlerce uğraşmak zorunda oluyor. Hee yapmayanda hiç yapmıyor
Biz yeri geliyor tek evladımızla zor uğraşırken birde öğretmenler kendileri gece geç saate kadar çalıştıkları yetmiyormuş gibi bir sürü çocuğun derdiylede ilgileniyor yeri geldimi.
Hep diyorum ne güzel bizde not ortalaması vardı ( halada aynı sistem ) her okul kayıt şartı olarak belli bir ortalamayı istiyordu hiç yok giriş sınavı yok bilmemne sınavı yokHerkes gidip not ortalamasına göre istediği okula yazılıyor
eğer ille şu okula gireceğim diye bir hayali olan varsada ona göre derslerini çalışıp o karnesini düzeltmeye çalışırdı okadar
Bir tek okuldan mezuniyet sınavı olurdu oda genelde sene içinde gördüğümüz derslerin genelinden sorular olurduhatta ben her mezuniyet sınavımda normalde dersleri çok iyi dinlediğim konularıda anladığım için hep çok çok iyi derecelerle mezun olmuştum
Ortaokuldan mezun olduğumdan okulun en iyi ikinci öğrencisiydim ( en iyisi can arkadaşım olmuştu 0.2 farkla)
Lisedede yine en iyiler arasında mezun olmuştumSonrada Koleje başlamıştık ( Oranın yüksek okulu lise sonrasında ) ve ordanda iyi bir dereceyle mezun olmuştum hiç aylarca kafa patlatıp çalışmadan
Valla bazen bana kızımın çok çok iyi yerlerden mezun olacağı şu sistem yüzünden imkansız gibi geliyor ama mecbur bizde sisteme göre bir program hazırlamak zorundayız yoksa geleceğini çok çok zor garanti ederiz
He dershaneye gitmedende çok iyi Üniversitelerden mezun olanlar var belki ama parmakla sayabilecek kadar az genele bakınca. Keşke gerek olmasa ama bu sistemi hayatta değiştiremezler bence o yüzden hem öğrencilere hemde öğretmenlere o konuda çok acıyorumRabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bende bende![]()
![]()
![]()
Büyük görümcemin eş tarafı Antepli ve dün nerden aklıma geldiyse bizim eniştenin teyzesinin yaptığı bir yemek vardı şöyleydi böyleydi diye nette aradım durdumhatta yuvalamamıydı diye düşündümde üzerine sizin muhabbbet olunca bir baktım meğer fellak köftesiymiş
![]()
![]()
Allahtan başka şey isteseymişim olucakmış
Seni hiç unuturmuyuz canım aşk olsun
Bu arada Rabbim orucunuda kabul etsin ....Aminnnnnnnnnnnn
Kim bizim hükümetmi 3.cüye 5 milyar verecekmişbence duyda inanma
heee gerçekten varsa da hemencecik yapalım bi dene
Yok valla ben inanmıyorum ona doğruda olsa anam çocuklar büyüdükçe masraflarıda büyüyor o para ancak doğumu ve bir yıllık masrafını karşılar herhaldesonrada sırf tarhana çorbasıylamı büyüyor sanıyorlar
![]()
Gunaydin kizlar
Bir haftadir ugrayamadim buraya hergun gozattim ama yazicak firsat olmadi bi turlu
Yazdim hatirlamiyorum annem gecen hafta carsamba ameliyat oldu ustune esimin dededin p.tesi vefat etti sali cenazemiz vardi
Kosturmaktan cok yoruldum valla
Sabah erkenden bu saatte annene geciyorum ordan ise gidiyorum is cikisi tekrar anneme gece yatmaya eve yine.
Emirimi de bakacak kimse yok perisan oldu hergun birini buluyorum baksin die. Simdi anneme gecicen yine tartilip bildirim yapicam yine + kesin :-(
Merhaba
Yazını okuyunca dayanamadım cevap vereyim dedim. Aynı dertten bende müzdarip durumdayım canım ya.İlk diyetisyene gittiğimden beri 12.5 kilo verdim ve şuanda 101 kiloyum ama uzun zamandır 101 102 arası alıp veriyorum alıp veriyorum o kadar komik bir durum ki artık evdekiler biri sana beddua etti herhalde diyorlarBir türlü çift hanelilere düşemedim hayır insan düşemedikçe moralde gidiyor :2: Bu hafta listeme uymaya çalıştım ve bugun randevum var bakalım bu gün inebilecek miyim çift hanelilere
Bende 18 yaşındayım bu arada
kizlar ya ben cok hevesli katildim bu topige ama hala bilmedigim sey cok. mesela bu bildirimleri biri tutuo mu liste diosunuz ya nedir yani yardimci olursaniz sevinirim.
geçen hafta 83.8
Bu hafta 82.9
Giden 900 gr
Sporum 280dk
ya aynurcum geçen hafta doğum günün varmış sanırsam ben yeni gördüm...hattım sürekli gidip geldiği için biriken 80 sayfanın on tanesini anca okudum...oyüzden kusuruma bakma şekerim...
Rabbim hayırlı uzun bir ömür versin tez zamanda bide bebiş nasip etsin sana canım....
kilo bildirimi yapıyorum
kilo : aynı bir değişiklik yok
spor : 130 dk.
kizlar ya ben cok hevesli katildim bu topige ama hala bilmedigim sey cok. mesela bu bildirimleri biri tutuo mu liste diosunuz ya nedir yani yardimci olursaniz sevinirim.
hiç affetmedi cücüğüm tükürdü sabah sabahAsuuummmmm
olacak bu iş olacakk , en kısa zamanda 70ler gelecekk , ben eminimmm :129::129::129:
sağol bebeeemm , no problemm , 29 olduk işte, bildiğin 30a merdiven dayadımmm , ooyyhh :26::26::26:
Allahın izniyle 30uma girdiğimde bebişim kucağımda olmasa bile karnımda olacak inşAllahhh
Dafi ablaaa tükürdümü tartı bebeemm, ay bulgur pilavı yedim tartı tükürecek demişsin ya , sabah sabah ne güldüm tabirine ,yirim seni, artık dön eski motivasyonuna , bekliyoruzz
hoşgeldin canım , cumaları bildirim yapıyoruz , Yena arkadaşımız kilo, Asumanzeynep arkadaşımızda spor listesini yapıyor , sende 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye giriyorsunn
hevesin daim olsun , en kısa zamanda fazlalıklarından kurtulman dileğiylee ...
meraba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum hergün 5 km yürüyoruz yediklerime dikkat ediyorum inşallah bu kilolar gidecek bebegim kucagıma gelecek mutlu saglıklı olmanız duasıyla cumanın bereketi evlerinize dolsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):)
canım yaa inan çok mutlu oldum...Aminnn....
yena dedi valla 3.ye 5 milyar diye ben bilmem...ama zaten dediğin gibi verseler bile neyi kurtarcakki...
bence bizi maaşa bağlasınlar...
![]()
herkese hayırlı cumalar kızlar....geçen hafta 90 300 bu hafta 90 700 ne oldu anlamıyorum aslında bu hafta çok dikkat ettim suyumuda fazlasıyla içtim 3 lt den az olmamak kaydıyla ama yinede artıdayım sinirlerim bozuldu yaaaaa....sanırım panik atak ilaclarıma tekrar başladım onun etkisi sanırım...hayırlısı artık denecek birşey yok....kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum....listeyi hazırlayanların ellerine kollarına sağlık şimdiden...Allaha emanet olun.....
ahahahah kızlarr işte yeni diyet planımmm
Eki Görüntüle 725306
hoşgeldin aramıza, umarım kilolarından kurtulursun. Ben de Esra, şimdilik ev hanımıyım. Aynurum zaten bi güzel özetlemiş liste durumunu. sen de birkaç gğn içinde alışıp tanıyacaksındır bizi, tabi biz de seni.