Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağlı kağıdın üzerine un koyuyorum.içine kabak rendesi peynir veya lor.maydonoz baharat,yumurta,(kurumuş ekmeklerden galeta unu yapıyorum ben köfteye falan kullanıyorum un yerine bu ekmek kurusunu koyuyorum)bazen koyu olursa 1-2 kaşık yogurt 1 tatlı kaşığı kadar sirke koyuyorum..unladığım yağlı kağıdın üzerine kaşıkla koyuyorum yani çok katı olmuyor benimki haa 1 tanede kabartma tozu koyuyorum

dondurmalı birgün olmuş benimki de kısır dolu oldu:17:

bende un yerıne aynen senın gıbı ekmek unu koyuyorum tepsıye unu denıycem bı dahakı sefere yogurt ve sırke ılgınc buranın faydası ıste neler ogrenıoruz...tesekkurler bılgıler ıcın ben cok gezentı bırıyım hep sokakdayım ole olunca mucver fırında patlıc
an kabak yapıp ekmek arası sandevıc yanına ayran salatalık sokakda tuketıorum...bılgıler cok ısıme yaradı:kkk::kkk::kkk:

bende un yerıne aynen senın gıbı ekmek unu koyuyorum tepsıye unu denıycem bı dahakı sefere yogurt ve sırke ılgınc buranın faydası ıste neler ogrenıoruz...tesekkurler bılgıler ıcın ben cok gezentı bırıyım hep sokakdayım ole olunca mucver fırında patlıc
an kabak yapıp ekmek arası sandevıc yanına ayran salatalık sokakda tuketıorum...bılgıler cok ısıme yaradı:kkk::kkk::kkk:

bence yaptığın kabak mücveri pet bardak içine koyup içine bir kürdan at streçe sar .yanına al bi ayran kürdan batır ye boş ver ekmek arası hem yemesi daha hoş olur benim fikrim:40:

ben geldim cücüşlerimm :16::16::16:

nassınızz ??

kocacımlaa mangal keyfi , balkon keyfi yaptık ,oohh miss gibiydi valla , huzur budum resmen :34::34::34:

sonrasındada kahve sefası , üstünede 1 saat yürüyüş yaptık , güzell bi haftasonuyduuu :32::32::32:

ülkem bi an önce huzura kavuşsun inşAllaahhh :34::34::34:

öperim hepinizii :54::54::54:

Son düzenleme:

nassınızz ??

kocacımlaa mangal keyfi , balkon keyfi yaptık ,oohh miss gibiydi valla , huzur budum resmen :34::34::34:

sonrasındada kahve sefası , üstünede 1 saat yürüyüş yaptık , güzell bi haftasonuyduuu :32::32::32:

ee haftasonu kaçamağı desene :56:
allah evimizdeki ve yurdumuzdaki huzurun bozulması için düşmanlarımıza fırsat vermesin....

ee haftasonu kaçamağı desene :56:
allah evimizdeki ve yurdumuzdaki huzurun bozulması için düşmanlarımıza fırsat vermesin....

yok cücüüümm be kaçamaktan saymıyom ben onu , ızgara köfte , salata ,ayran fıstık gibi öğün işte ;)))

Amiiinnn ....

nassınızz ??

hoşgeldin kuzum....ohhhh iyi yapmışsınız...iyi gelmiştir sana...:emir_bebek:

bende menümü paylaşayım...

kahvaltı:

2 tost

2 kupa yeşilçay

öğle:

2 kepçe çorba

1 dilim t.b.ekmek

akşam:

10 kaşık taze fasülye

6 kaşık bulgur pilavı

minik kase yoğurt...

3 litrede su tükettim...:34:

şimdii bişey sorcamm...geç yattığım için gece sahura kalkamıyorum nasipse yarında oruç tutucam yatmadan yesem çokmu kötü etmiş olurum...:44:geçen haftalarda bişey yemeden tutmuştum...

kahvaltı:

2 tost

2 kupa yeşilçay

öğle:

2 kepçe çorba

1 dilim t.b.ekmek

akşam:

10 kaşık taze fasülye

6 kaşık bulgur pilavı

minik kase yoğurt...

şimdii bişey sorcamm...geç yattığım için gece sahura kalkamıyorum nasipse yarında oruç tutucam yatmadan yesem çokmu kötü etmiş olurum...:44:geçen haftalarda bişey yemeden tutmuştum...

ikiside aynıya geliyor çünkü yiyip yatıyorsun..ben sahura kalkınca mutlaka ezanı bekliyorum yoksa yiyip yatınca kabuslar görüyorum..sahurda yumurta marul maydonoz 2 dilim tahıllı ekmek yemek seni hem tok tutar hem hafif olur zannımca.benim sahurum bu olacak nasip olursa bu sene bakalım daha başlamadım kandilde ve ramazan orucu tutarım çalışınca zor.kasım aralık gibi tamamlıyorum borçları:17:..tabi uzun günlerin ödülü başkadır allahım kabul etsin emeklerimizi boş çevirmez rabbim

ikiside aynıya geliyor çünkü yiyip yatıyorsun..ben sahura kalkınca mutlaka ezanı bekliyorum yoksa yiyip yatınca kabuslar görüyorum..sahurda yumurta marul maydonoz 2 dilim tahıllı ekmek yemek seni hem tok tutar hem hafif olur zannımca.benim sahurum bu olacak nasip olursa bu sene bakalım daha başlamadım kandilde ve ramazan orucu tutarım çalışınca zor.kasım aralık gibi tamamlıyorum borçları:17:..tabi uzun günlerin ödülü başkadır allahım kabul etsin emeklerimizi boş çevirmez rabbim

sağol canım tavsiyen için....marul maydanozum yok...tostmu yapsam diye düşünmüştüm ayranla beraber...yani ben yemesemde eşime yapıcam zatende ben kararsız kaldım....hiç yemedende tutabilirim ama günler uzun olduğu için erken saatte pilim bitiyo...tansiyonum düşüyo...yiyince biraz daha iftara yakın yaşıyorum bunları...

kahvaltı:

2 tost

2 kupa yeşilçay

öğle:

2 kepçe çorba

1 dilim t.b.ekmek

akşam:

10 kaşık taze fasülye

6 kaşık bulgur pilavı

minik kase yoğurt...

Canım yine sen bilirsin ama ben genelde sahura kalkamam korkusuyla geçe çok geç saate kadar oturup sahurumu yaptıktan sonra en azından bir saatcik daha oturup öyle yatıyorum :34: hem sahur kaçmamış oluyor hemde en azından dolu mideyle uyumamış oluyorum :34:
Yani senelerdir Ramazanda öyle yaparım ve geçen sene şükür kilo almamıştım Ramazanda :34: hee veremedim o ayrı konu :1:

Canım yine sen bilirsin ama ben genelde sahura kalkamam korkusuyla geçe çok geç saate kadar oturup sahurumu yaptıktan sonra en azından bir saatcik daha oturup öyle yatıyorum :34: hem sahur kaçmamış oluyor hemde en azından dolu mideyle uyumamış oluyorum :34:
Yani senelerdir Ramazanda öyle yaparım ve geçen sene şükür kilo almamıştım Ramazanda :34: hee veremedim o ayrı konu :1:

ozaman şimdi bişeyler yiyeyim..küçük kızı uyuttum büyük uyuyana kadar da biraz vakit kazanmış olurum....canım geçen sene ramazanda zayıflamak diyet yapmak gibi bir derdim olmadığı için inek modunda yatana kadar ne bulursam yiyodum...:34:

hepsi bi yana ben 15 haziranda dayak yiyeceklerin başını çekicem galiba...tartım88 89 arası geziyo...ve kaçamak yok atıştırmak yok

niye böyle oldu anlamadım...halbuki önceki hafta 87,3 e kadar görmüştüm...ilaçlara yoruyorum...ama onlarıda bırakamam bu

dönemde....bide bikaç güne regl gelir onundamı etkisi var bilmiyorum....daraldım kısacası....

canlar iyi geceler dileyip yatmak istedim.uzun güzel ve yorucu bir gündü güzeller.vatanımızın bir an önce huzura kavuşması dileğiyle .hayırlı gecelerrr

Neyse bana müsaade yarın görüşürüz inşallah :3:

Herkese hayırlı geceler :54:

ozaman şimdi bişeyler yiyeyim..küçük kızı uyuttum büyük uyuyana kadar da biraz vakit kazanmış olurum....canım geçen sene ramazanda zayıflamak diyet yapmak gibi bir derdim olmadığı için inek modunda yatana kadar ne bulursam yiyodum...:34:

hepsi bi yana ben 15 haziranda dayak yiyeceklerin başını çekicem galiba...tartım88 89 arası geziyo...ve kaçamak yok atıştırmak yok

niye böyle oldu anlamadım...halbuki önceki hafta 87,3 e kadar görmüştüm...ilaçlara yoruyorum...ama onlarıda bırakamam bu

dönemde....bide bikaç güne regl gelir onundamı etkisi var bilmiyorum....daraldım kısacası....
hiştt daralmak yok isyan yok sabır sabır .hepimiz artı çıkıyoruz veremiyoruz ama pes etmek yok Zeynep kuzummm mucksss

Canım bencede ilaçlar etkendir tabi reglde :34:
Stress yapma sen devam et eminim gidecektir :34:

Bende kandilde yine tutarım diyordum ama regl sinyal vermeye başlamış maalesef bende yarın yada salı olurum herhalde :1:
Neyse nasip kismet :34:

selam canlarrr ben geldimmmm :3::3::3:
bugün yine ailecek gezmeye gittik cok güzel bir haftasonu gecirdim :34::34::34:
Rabbim cümlemizin agzinin tadini bozmasin insallah huzur gibisi yokkk :16::16::16:
amma velakin türkiyemin durumunada üzülmüyor degilimmm :26::26::26:

of off bilgisayar başından kalkamadım güya 1 saat daha spor yapacaktım ama haber okumaktan canım istemedi..neyse yatayım artık uyuabilirsem.eşim nöbette çocuklar uyudu ben de en son çamaşır çıkarıp makinadan asayım yatacağım.birazda tvden takip edeyim ne olacak bu memleket allahım sen koru yarabbim

Canım bencede ilaçlar etkendir tabi reglde :34:
Stress yapma sen devam et eminim gidecektir :34:

Bende kandilde yine tutarım diyordum ama regl sinyal vermeye başlamış maalesef bende yarın yada salı olurum herhalde :1:
Neyse nasip kismet :34:

öyle yapıyorum canım herşeye rağmen pes etmek yokk....:34:

hiştt daralmak yok isyan yok sabır sabır .hepimiz artı çıkıyoruz veremiyoruz ama pes etmek yok Zeynep kuzummm mucksss
hoşgeldin ablacımm...:16:yok ablacım yok pes etmicem tabiki ama üzüldüm işte uğraşıyorum çünkü...yanlış bişeyler yapsam normaldir hakettim dicem ama....neyse ablacım sanada hayırlı geceler...bende çokkkk öpüyorum seniii.....

bende çıkıyorum herkese iyi geceler sabaha daha huzurlu bir ülkede uyanmak dileğiyle

iyi gecelerr emine ablaaa....:3:inşallah ismini yanlış hatırlamıyorumdur....:26:

bende kaçıyorum Allah rahatlık versin hepinizee...:54:

günaydın kızlar uykusuz gecenin ödülü heryerim şiş...ve kilom116,500..dün sabah 113.500 idi ..
ama sadece ödem biliyorum yarın sabah bakalım ne olacak

Back
X