Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim canım, aklım başka şeylerde ama size bakmadan duramadım. hepinizi çok seviyorum. bu aralar pek vakit bulamasam da yazmaya okuduğum çok oluyor. öperim :54:

ablacım geldim :16:

iyisinizdir inşallah?

hoşgeldin canımm....:16:

bende balkonumu yıkadım çamaşırları serdim mutfak camımıda sildim...acayip sıcak...ben ıslakla siliyom kuru bezi alana kadar kuruyo

cam...:9:yoruldum bu kadarcık şeyle ama bi arada salonun camını silsem iyi olcek...çocuklar çekyata çıkıp dışarıyı seyrettikleri için hep

parmak izi dolu cam yoksa yeni silmiştim pis değil aslında...

yaaa ben ne yesemmm şimciikkk :27::27::27:

bi yandanda yemek programı izliom , humbuguş diye bişi yapıyolar sivasta ,tombik bi teyze var, teyze kameramana kızıor beni yakından çekiyorsun ,şişman çıkıyorum ,ben normalde incecik bi kadınım diyooo :9::9::9:

geldim canım, aklım başka şeylerde ama size bakmadan duramadım. hepinizi çok seviyorum. bu aralar pek vakit bulamasam da yazmaya okuduğum çok oluyor. öperim :54:

ablacım geldim :16:

iyisinizdir inşallah?

hoşgeldin canımm....:16:

bende balkonumu yıkadım çamaşırları serdim mutfak camımıda sildim...acayip sıcak...ben ıslakla siliyom kuru bezi alana kadar kuruyo

cam...:9:yoruldum bu kadarcık şeyle ama bi arada salonun camını silsem iyi olcek...çocuklar çekyata çıkıp dışarıyı seyrettikleri için hep

parmak izi dolu cam yoksa yeni silmiştim pis değil aslında...

tünaydınnn güzellerrrr

hepimize bol eksili az kalrili bir hafta diliyorum benim açımdan pek iç açıcı değildi bu hafta bakalım bu hafta nasıl olucak asılıcam birazz:4::4:

dün eşim meydanlardaydı çok karışık burası Allah bir an önce huzura kavuştursun vatanımızı :72::72:

hepiciğinizi öptümmmm sevgiyle kalınnn

Merhaba arkadaşlar,

huzurlu ve hafif bir hafta diliyorum..:16:

hoşgeldin canım , 14 günde nasıl 11 kilo vereceksin onu merak ettim :44::44::44::44:

Bende merak ettim rüyalar gerçek olsa ama nerde hızlı giden hızlı da dönüyor maalesef
90 grubuna daha 3 dakka önce girmedinmi ??

Örtmenim güldürdün .Bizim kapışkanlardan ses çıkmıyor sessiz ve derinden mi geliyorsunuz merak ettim
Kaç gündür yazamadım okudum herkese iyi haftalar diliyorum kendimi acayip gergin hissettim iki gündür kaçırdım akşama balıkla toparlıyorum
Sabah iki dilim ekmek dört dilim peynir ara bir dilim ev baklavası(ikramı geri çeviremedim de:17::17::17:)öğlen yoğurt dolma
cumadan beri suyu bir hayli azalttım onı fark ettim

kızlarrr şükür gelebildim bugün de iş başı yaptım ama sizleri özledim:( beni kimsecikler özlemedi mi:( tatil diyelim bitti geldik geldiğimiz ilk gün kuzu yine hastalandı anlamıyom ki zati öyle bi koşturmaca içinde gidiyom ev desem b.k götürüyo kilo desen almış başını tey tey yapıyordur daha tartılamadım bile yarın sabah bi tartılayım bakalım o zaman yazarım size sizler nasılsınız iyisiniz inşallah

merhaba kızlar..işimi gücümü bitirmiş bulunmaktayım patlıcan yemegmi de koydum ocağa..
kocaman bir kase de cacık oh :15::15::15:

birkaç gecedir uykusuzluk yasıyorum neoluorsa bana sabah gün ışıdığını gördüm:(
gündüz de uyumuyorum ama anlamadım:50:

Bugün itibariyle 90 kiloyum hedef 14 günde 79 u görmek

çok yakında 90 kilo gurubundan çıkıyorum :))))

hahahha hoş geldin arkadaşım iyi geldin gülünçlü bir smilesin sanırım sen:9::9::9:

2.msejın içinse ne diyeyim git kendini çok sevdrmeden:43::43::43::9:

selam kızlar:)

nabersiniz bakem:)
iyiliktir herkesten inşaallah.....

bende iyiyim şükür, cumrtesi akşamı evime geldim.
daha yeni yazabildim işte size.

bir iki foto ekledim albüme tatilime ait olarak:)
bakmak isterseniz bi tıklayın, anneciğimle bende varız:)
canım annem benim......
albümde pek paspalım ama işte idare edin gari:)))

herkesleri öpüyoruuuuuum:16::16::16:

1saat önce 2komşum kahveye geldi bana, hoşgeldine diye geldiler, yeni gittiler işte onlarda.

bana yakın oturan halamda çarşıya çıkmış bugün, belki uğrayabilirsem dönüşte uğricam sana dedi telefonda, bi arada o uğrar galiba bugün.

böyle işte canlar......

kızlarrr şükür gelebildim bugün de iş başı yaptım ama sizleri özledim:( beni kimsecikler özlemedi mi:( tatil diyelim bitti geldik geldiğimiz ilk gün kuzu yine hastalandı anlamıyom ki zati öyle bi koşturmaca içinde gidiyom ev desem b.k götürüyo kilo desen almış başını tey tey yapıyordur daha tartılamadım bile yarın sabah bi tartılayım bakalım o zaman yazarım size sizler nasılsınız iyisiniz inşallah

hoşgeldinn...kuzunada geçmiş olsunn..hava değişimi etkilemiştir yavrucuğu....

bizlerde iyiyiz...pek bi değişiklik yok gibi....:34:

meyracım sende hoşgeldinn...bugünde aklımdaydın c.tesi gelcem demişti niye hala yok ortalarda deyinee...:34::16:

Back
X