Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meryemcim eşin de ne güzel bir karar vermiş Allah yardımcısı olsun bir daha içmek hiç aklına bile gelmesin
teşekkür ederim ablacım güzel dileklerine:54:
sanırım sigara bırakmak da diyet yapmak gibi zor birsey...Allah yardımcısı olsun
Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettim :52: iiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri :54:

hoş geldin aramıza..evli misin-bekar mısın bak ne meraklı çıktım:)
hadi bakalım yarın bize de bildir ne kadar vermişsin:)
bence de destek olalım canım :54:

Son düzenleme:
Meryemcim eşini tebrik ederim, inşallah bu şekilde devam eder :)
inşallah esracm benmde çok istediğim bir sey:))
sanırım korkusu var başaramazsan diye:(
meryemcim eşin içinde sevindim canım....ah ah benimde kaynım fena tirkayi bi dönem bırakmıştı tekrar başladı sonra çok sıkıntısını çekiyo ama genede vazgeçmiyo....

teşekkür ederim canımmmm:)) ay en kötüsü o işte.ben bırakması için baskıcı oldum önceki zamanlarda bırakmadı şimdi kendiliğinden bıraktı ama yeniden baslarsa benm hiç umudum kalmaz bidakine:50:

inşallah esracm benmde çok istediğim bir sey:))
sanırım korkusu var başaramazsan diye:(

teşekkür ederim canımmmm:)) ay en kötüsü o işte.ben bırakması için baskıcı oldum önceki zamanlarda bırakmadı şimdi kendiliğinden bıraktı ama yeniden baslarsa benm hiç umudum kalmaz bidakine:50:

İnşallah başarır kolay değil elbette
İnşallah tekrar başlamaz ama başlarsa da umutsuzluğa kapılma böyle bir karar aldığına göre eşin de bırakmak istiyor demek en önemlisi de bu zaten benim eşim de bikaç deneme sonunda bırakmıştı 10 seneyi geçti bırakalı şükürler olsun hem de çok sıkıntılı olduğumuz bir dönemde bırakmıştı

iki kupa yeşil çayımda tamam....

iki litre suyumda tamam olmak üzre...

çok uykum var kuzum ayağımda bi uyusun hemen yatıcam bendee...

aynurcum görüntü var ses yok modundasın bu akşam....iyisindir inşallah....

esracım sen nasılsın....

banuda yok bugün ortalarda...

topiğede bi hüzün çöktü herkes pek bi durgun....

heh kuzum uyudu...bende kaçıyom...yarın hepimiz için çok daha güzel ve eksili bir gün olur inşallah....

Allaha emanet olun hayırlı geceler...:54:

iki kupa yeşil çayımda tamam....

iki litre suyumda tamam olmak üzre...

çok uykum var kuzum ayağımda bi uyusun hemen yatıcam bendee...

aynurcum görüntü var ses yok modundasın bu akşam....iyisindir inşallah....

esracım sen nasılsın....

banuda yok bugün ortalarda...

topiğede bi hüzün çöktü herkes pek bi durgun....

iyiyim canım sağol, öyle takılıyorum işte kendi çapında...

geç gördüm kusura bakma, sen nasılsın?

Aramıza hoşgeldin azmin daim olsun istediğin kiloya sağlıkla in inşallah
Sigarayı bıraktığın için kutlarım seni bir daha hiç içme inşallah
Hoşbulduuummm..Çok teşekkür ederim :) yoook bir daha asla almam elime o pis şeyi :)

ne güzel..seni de tebrik ediyorum arkadaşım..
Teşekkür ederim :)

hoşgeldinn...azmin daim olsun....sigara içinde tebrikler....:46::46:
Hoşbulduuummm.Teşekkürler :)

hoş geldin aramıza..evli misin-bekar mısın bak ne meraklı çıktım:)
hadi bakalım yarın bize de bildir ne kadar vermişsin:)
bence de destek olalım canım :54:

Bekarım canım ve 27 yaşındayım.Tamam yarın bildiririm.ooff ya vermediysem diye de aklım çıkıyor hani :( olsun vermediysem de sonraki 3 günde veririm ne var ki :)

günayyydınnn kızlarrr nasılsınız geçmişi okucam baya birirkmişş sıcak suyumu alayımda geleyimm
kandiliniz mübarek olsunn

merhaba canlar,

hayat devam ediyor. ben de sizlere bakayım dedim. özledim sizi birkaç gündür. yediklerime içtiklerime de dikkat edemiyorum zararlı bir şey yemesem de. bu sabah tartılabildim ancak ve 80.00 dı tartı. hayır o kadar da söz verdiydim 8leri görmücem diye. bari ara öğünlerime dikkat edeyim artık. yemeden geçince kilo inmiyor demek ki az yediğinde bile.

Asuman ablam, Nursena sizler aşağıda gözüküyorsunuz. nasılsınız?

gidip elbise bakacağım haftasonu düğün için. bi de o var. öyle keyifsizim ki hiç gidesim yok antepe. biletleri de aldık. Allah'tan kuzenimde kalacağız da onun ikizlerini seveceğim diye seviniyorum.

Bu arada Meyracım resimlerini gördüm canım da yprumlamaya gücüm yoktu. her şey çok güzel görünüyor hele de anneciğinle sen. Allah ayırmasın bi ömür. Kavga konusuna gelince eşimle biz o kadar çok kavga ediyoruz ki. dönem dönem oluyor bu. eşini ne kadar sevdiğini hatırlayınca geçiyor ama. kavga ederken ölmek ve ayrılmak isteyecek kadar çok uzaklaşıyorum ondan. yani hepimize olan şeyler bunlar canım. eşini, yuvanı çok seviyorsun unutma. eminim zamanla bizler de ortak bir dil geliştireceğiz eşlerimizle inşallah.
tartı gün gün deişiyo benimden düne göre artı çıktı dkkat etimde:( cumaya ne olcek şu hergün tartılma piskolojisinden ne zaman kurtulcam ecep ben

dün bütün gün evdeydim sıcakta sil dim süpürdüm evi süpürdünde ne oldu dicen bu sabah gene aynı ev küçük çocuk olunca evde
bide sıcak diye kapı pencere açıyoruz olan toz evde her gün temizlik

Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin

indirime girdiyse şu elbiseden alacağım. sanırım büyük beden alacağım için boyu dizlerime iner.
bence basenli insanlara çan tarzı elbiseler çok yakışıyo
http://www.dolabimiseviyorum.com/firsatlar/firsatlar-elbise
buraya bi bak istersen fikir olur
esracım elbise güzelmiş...inşallah bulursun canım istediğin gibi...kolay gelsin sana...:34:

burcucum hayırlı yolculuklar canım....Allaha emanet ol.....

bende yemeklerimi yaptım....günüm genel olarak güzel geçiyo ama çok fena acıktım bugün akşam olmak bilmiyo gibi sanki...vede çok tatlı uykum var...az bi kestirebilsem çok hoş olcekk...

asunun misafiri geldi herhal ortalarda yok kendisiii...

nursenaa bitmedimi hazırlıkların görünmüyon heççç....
yok kız hazırlık falan yaptığım
günlük rutin temilik yaptım küçük bunalıyo sıkılıyo evde bende her dinenme fırsatında bilgisayara dalıyom göz seğirmelerim devam ediyo az bakayım bilgisayara diye kızda bunalıyo diye sabahtan bi posta ekmek almaya falan gidiyoruz çarşıya 12 de ablamızı alıyoruz dönüşte okuldan öğlen yemeğiydi bulaşıktı derken akşam oluveriyo
Kızlar ya benim oğlumun sünnet olması gerekiyomuş birden içim sıkıldı valla:5::5::5:
oyyy hayırlısı olsunn valla oğluşum yokki fikir verem:(
Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...
hıımmmmm hamile kalmanda problem yok yanee:))))))))))))
doğru kiloyu çabuk vermemmek lazım icat çıkartmamak lazım yavaş yavaşşş veeriyoruz zati:(

gözün aydın canımcım
bugün harika bir haber aldım düşündükçe seviniyorum:52:

eşim bugün işyerinde kendi kendine düşünmüş ve sigarayla çakmağını çöpe atmış.
2paket daha varmış arabasında onları da arkadaşına vermiş..

anlattıktan sonra nedense sen birsey sorma söyleme dedi..benimde içim de patladı:27::27::27:
darısı benim kocaya inşallah

KIZLAR GÜNAYDIN
Öncelikle KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN kızlar rabbim ülkemiz için hayırlısını nasip etsin inşallah...Amiiiiinnnnn
inşaallah canım.....

hayırdır canım neden?
hemen panik yapma tatlım, bazen ufak geçici nedenlerden dolayı sünnet olma durumu ortaya çıkıyo, böyle bişeydir belki.....
bitik falan diyolar mesela......
geçmiş olsun canım......
Sağol kuzum sağlık için olacak bakalım hayırlısı inşallah :16::16:
canım benim kardeşim de idrar yolları iltihabı yüzünden erken sünney olmuştu, 1,5 yaşında. sağlık içinse üzülme. şimdi 40 çıkmadan bile sünnet ediyorlar bebekleri sağlık için. Allah kolaylık versin inşallah.
Sağol esram aynen benim oğlumunda öle iltihap varmış ve kendiliğinden atamıyomuş malesef oyüzden hemen sünnet edilmesi gerekiyo hayırlısı bakalım :16::16:
Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...
Yenam canım sonuçların temiz çıkmış sevindim canım :34::34:
Zehracığım,

Ne kadar erken sünnet olursa o kadar iyi bence.. oğlumun hiç bir sorunu yokken 2 yaş civarı sünnet ettirdik...
aslın da ben çok daha erken istiyordum ama üfürümünün kapanmasını bekleyelim demişti kardiyoloğumuz..

O yüzden iyileşir iyileşmez hemen hastanede kestirip gelmiştik acık ucundan ;)

Tabiiki fena oluyo insan sonuçta anestezi alıyor..Benim kucağımdan alıp gitmeleri ve uyanınca annecim diye ağlaması bana çok koymuştu...:5:
hemşirenin kucağında geldiğin de bir saate yekın boynuma koala gibi yapışıp bırakmamıştı beni ;(
Yenam valla bende o kısımı düşünüyorum sürekli onu benim elimden öle alıp götürünce ben nasıl dayancam ben zaten çok duygusalımdır vara yoga ağlarım oyüzden benim açımdan biraz zor olacak hayırlısı :16::16:
İyi akşamlar
Yenacım tahliller de sorun çıkmamış şükür gözün aydın canım:16:
Esracım gönlüne göre bir elbise bulursun inşallah
Ben bugün çok yemedim aslında ama yediğim şeyler malum diyete uygun sayılmazlar
Bu hafta pek yürüyüş de yapamadım muhtemelen bikaç gün daha yapamam
Zehracım sünnet konusunda bence de endişelenmeye gerek yok canım benim yeğenim de 1 yaşına gelmeden sünnet oldu tavsiye üzerine
Asuman ablacım önceleri bende erken yaptırmak istiyodum sonra kaldı hem bilsin istedim kendiside ama sağlık için mecbur yaptırcaz artık hayırlısı :16::16::16:
saol banuşum :34:

canım benim erkeklerle ne kadar zıtlaşıp inatlaşırsan canını okadar çok yakıyorlar maalesef en sonunda alttan alma kısmı heppp bize kalıyor...zamanla eşlerimizin kullanma klavuzu diyorum ben herşeylerini öğreniyoruz verecekleri tepkiye göre davranmak zorunda kalıyoruz:19:

yolun açık olsun diyeti boşlamak yok değilmi :26:

esram gayet şık rengi ağır duruyor inşallah bu renk alırsın tatlımm

olsun kuzum yaşı küçükken sünnet olması etraftan daha iyi olduğu söylenir benimde hemşire arkadaş avr oda erkenden yaptırdı sonra duasını v.s yapıcak:nazar:

:42::42::46::46::46:

Yenam canım bak sonuçlar iyi çıkmış iddiadaşım hem ne menopozu genciz güzeliz daha çokkkk yıllar var önümüzde herşey kg ye bağlı işte ahhh şu kg lerr:19::19:
Yasemin ablacım sağol bende öle duyuyorum hep ama ana yüreği diyoruz ya işte o hesap hayırlısı :16::16::16:
bugün harika bir haber aldım düşündükçe seviniyorum:52:

eşim bugün işyerinde kendi kendine düşünmüş ve sigarayla çakmağını çöpe atmış.
2paket daha varmış arabasında onları da arkadaşına vermiş..

anlattıktan sonra nedense sen birsey sorma söyleme dedi..benimde içim de patladı:27::27::27:
Canım senin adına çok sevindim gerçekten eşlerde biri içip biri içmeyince kötü oluyo :34::34::34:
selam hatunlar linki burdan yazsam sorun olmaz ins Quick grocery bag from an old t-shirt - YouTube ben babamin buluzundan yapmistim haliyle biraz daha buyuk oldu :1: bu gunlerde boyle seylere merak sardim kizlarida manyak ettim :1::1: diyetimede devam edip asiriya kacmamaya calisiym ama bakalim ne olucak :50: sevgilimin gelmesinede gunler kaldi cumartesi geldi sayilir :16:
Link için sağol canım :34:
tartı gün gün deişiyo benimden düne göre artı çıktı dkkat etimde:( cumaya ne olcek şu hergün tartılma piskolojisinden ne zaman kurtulcam ecep ben

dün bütün gün evdeydim sıcakta sil dim süpürdüm evi süpürdünde ne oldu dicen bu sabah gene aynı ev küçük çocuk olunca evde
bide sıcak diye kapı pencere açıyoruz olan toz evde her gün temizlik

bence basenli insanlara çan tarzı elbiseler çok yakışıyo
http://www.dolabimiseviyorum.com/firsatlar/firsatlar-elbise
buraya bi bak istersen fikir olur

yok kız hazırlık falan yaptığım
günlük rutin temilik yaptım küçük bunalıyo sıkılıyo evde bende her dinenme fırsatında bilgisayara dalıyom göz seğirmelerim devam ediyo az bakayım bilgisayara diye kızda bunalıyo diye sabahtan bi posta ekmek almaya falan gidiyoruz çarşıya 12 de ablamızı alıyoruz dönüşte okuldan öğlen yemeğiydi bulaşıktı derken akşam oluveriyo

oyyy hayırlısı olsunn valla oğluşum yokki fikir verem:(

hıımmmmm hamile kalmanda problem yok yanee:))))))))))))
doğru kiloyu çabuk vermemmek lazım icat çıkartmamak lazım yavaş yavaşşş veeriyoruz zati:(

gözün aydın canımcım

darısı benim kocaya inşallah

Sağol nursena abla düşünmen yeter hayırlısı tabiki herşeyin :16::16:

$CIMG6697.webpyaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm

Selamün aleykümmm...

günaydınn....hayırlı kandillerr....

eline sağlık hamarat hatun güzel görünüyo örtünn....kahvaltında öyle....:34:

bende iyiyim canım sağolasın...:16:

teşekkürederim örtü tek tek elde diktiğimden valla zor bitecek gibi en az bunun gibi 20 tane yapmam lazım neyse yaz uuzun bakcaz artııkın

teşekkürederim örtü tek tek elde diktiğimden valla zor bitecek gibi en az bunun gibi 20 tane yapmam lazım neyse yaz uuzun bakcaz artııkın

nasılsa acelen yoğğ yavaşcana yaparsın...zaten iyi uğraşıyon çocuklarla...ben anca ev işlerini yetiştiriyom....hatta bazen yetiştiremiyom...

ay çok uykum varr gözlerim kapanıyoo...kızlar çizgifilim izliyo uyuyabilirmiyimki acaba...:44:bi deniyeyimm....

off şimdi tel geldi gözleme yapıyolarmış kurstan arkadaşlar odun ocağında
gitsem yerim gitmesem aklım kalcak en iyisi oturuyum oturduğum yerde
hazır eksiye geçmişken geri + olamam

Back
X