SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:
Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum

Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim

Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil

Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi

Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim

İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen

Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim

)
Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti

O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi

En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun
Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun

Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim

( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım

Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım

Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim

Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım

Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum
İşte böyle kızlar

gelemememin sebebi buydu

Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle

Benim gözlüğüm varda takmıyorum

büyük kızında camı çizilmiş

ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti

) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim
Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda

) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan

Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim
Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum
Hepinizin Kandili mübarek olsun

Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn
Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr
Öpüyorum kocaman

Merhabalar..
Ben sizden biraz daha hatta çook fazla kilodayım. Evlenirken de kiloluydum. Bir de çocuk olunca hepten kaldı. Oğlum şimdi 2.5 yaşında. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapsam da bu en fazla bir hafta sürdü. Ama artık kesin kararlıyım. ! aydır diyetteyim ve 8 kilo verdim. Umarım daha da vereceğim. Uyguladığım diyeti şöyle yazabilirim:
Sabah_ 1 dilim ekmek veya sabahları 1 kase süt ile corn flakes yiyorum bazen.
Az peynir veya 1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates ve salatalık
Öğle_ 2 kase çorba veya 1 tabak yağsız sebze yemeği veya 2 parça et veya tavuk ızgara
1 tabak yağsız salata
1 dilim ekmek
Akşam da öğle gibi yanlız birini seçip salatamla birlikte yiyorum. Böyle seçim yapmak daha iyi en azından sıkılmıyorum diyetten. Ekmek dilimim bazen 2 dilim oluyor.Ara öğün 2 defa yapıyorum. O da meyve oluyor 1er adet. Kiraz filansa 1 kaseye yakın yiyorum. Yoğurdu sebze yemeği yediğimde yarım kase olarak tüketiyorum. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemek yok. Bu arada sade soda içiyorum günde 1 2 defa. Su çok içiyorum ve en önemlisi şekeri hayatımdan çıkardım.. Yağı sadece çorbamda az kullanıyorum.
Yürüyüş ve sonrasında karın hareketi yapıyorum.
Şimdilik süper gidiyor.
Bakalım. Zayıfladıkça yazarım. Tabi kaç ay sürer zayıflamam bilmiyorum ama:)
Kendinize iyi bakın...
Tuğçe
Aramıza hoşgeldin Tuğçeciğim

İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi hatunlar olacağız

Bu arada listen gayet güzel ama hayatından yağı tamamen çıkarma bence canım

hakiki zeytinyağ kullanmaya çalış ki en azından kabızlık sorunu yaşamayasın
Arkadaslar ben yrn 2 ayligina bodruma calismaya gidiyorum cok yogun gecio orda gunler firsat bulursam ara ara cepten girerim bu 2 ay boyunca sizden izin istiorum 2 ay sonra listelerde yeniden gorusmek uzere selametle kalin
Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve hayırlı işler

İnşallah dönüşte daha bir fıstık karşılarız seni ( yani sende bizde bol bol kilo veririz inşallah...Aminnnnnnnn )
Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettim

iiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri
Aramıza hoşgeldin sende

Emin ol o günleride çok kısa zamanda azimle sağlıklı beslenmemize devam edersek görüşeceğiz
clutch merhaba
sen de mı burdasın ? benı hatırladın mı yazdan ?
kızlar benım uzun zamandır bırada oldugum arkadaslarım var. ama cogunun kılosu hedefe ulastı cunku benden once baslayanlar vardı ya da sadece 10 kılo vermeye ıhtıyacı olan. ben uzun soluklu yol arkadasları ıle olmanın benı daha hırslayacagını dusundum tam da duzenlı spora baslamıs ve zayıflamaya en ıyı odaklandıgım donemdeyken, benzer kıloda olan kısıler ıle olmanın daha hırslandıracagını dusundum ama grubunuza katılmak ıcın kurallarınız neler bılmıyorum.
agustos sonunda saglıklı beslenmeye basladım
ayagımda platın var agır spor yapamadım yaz boyu yurudum
ınsulın dırencım ve erken menopoz var ancak 8kılo verdım kasıma kadar.
kısın spor yapamadım kıs agır gecer burda
ama bır aydır yenı spıor merkezı buldum aksam 8-9 arası uc gun gıdıyorum onun dısında da spor yapıyorum gunluk.
110 ıle basladım 103 gordum en fazla. spordan once 106,5 lar gordum tekrar. su an 104,5.
calısan bırıyım. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk bıtıyor normalde cumartesı de calısıyorum ama ozel ızınlı oluyorum son ıkı aydır.
evlıyım 5yıllık, cocugum yok.
ben kısaca kendımı tanıttım umarım ıyı bır yol arkadası olacagımı dusunerek, beraber devam etmeye uygun gorursunuz
yenı bır topık acmak ıyı olurdu ama bılınclı ve bu yolda bırcok seyı ogrenmıs kısıler ıle olmak daha ıyı olur dıye dusundum. sonucta benım de nerdeyse hbır yıllık bılgı ve mucadelem var
topıgımın arkadasları cok uzman ve nbasarılı olmus kısıler de var onlardan destekj almaya orda da olmaya devam edecegım ama yolum uzun oldugu ıcın sızler ıle olmak bu surecte basarımı hızlandıracaktır dıye dusundum.
Sende aramıza hoşgeldin

Sporada başladığına göre artık kilo verememek mimkin deel

Bende son 6 aydır spor salonuna gidiyorum ve başladığımda 110 kiloydum

Son iki aydır beslenme ara ara sekteye uğradığından çok az veriyorum ama inşallah RAmazandan sonra bende yine asılacağım

( Haftaya cuma 14 günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum dönüştede zaten Ramazan ve benim gittiğim yer Ramazanda kapalıymış

) ARtık o arada da kendi kendime spor yapmaya çalışacağım