• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm
Örtün ve kahvaltın gayet güzel görünüyo nursena ablacım eline sağlık :34::34::34:
clutch merhaba

sen de mı burdasın ? benı hatırladın mı yazdan ?

kızlar benım uzun zamandır bırada oldugum arkadaslarım var. ama cogunun kılosu hedefe ulastı cunku benden once baslayanlar vardı ya da sadece 10 kılo vermeye ıhtıyacı olan. ben uzun soluklu yol arkadasları ıle olmanın benı daha hırslayacagını dusundum tam da duzenlı spora baslamıs ve zayıflamaya en ıyı odaklandıgım donemdeyken, benzer kıloda olan kısıler ıle olmanın daha hırslandıracagını dusundum ama grubunuza katılmak ıcın kurallarınız neler bılmıyorum.

agustos sonunda saglıklı beslenmeye basladım
ayagımda platın var agır spor yapamadım yaz boyu yurudum
ınsulın dırencım ve erken menopoz var ancak 8kılo verdım kasıma kadar.
kısın spor yapamadım kıs agır gecer burda
ama bır aydır yenı spıor merkezı buldum aksam 8-9 arası uc gun gıdıyorum onun dısında da spor yapıyorum gunluk.
110 ıle basladım 103 gordum en fazla. spordan once 106,5 lar gordum tekrar. su an 104,5.
calısan bırıyım. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk bıtıyor normalde cumartesı de calısıyorum ama ozel ızınlı oluyorum son ıkı aydır.
evlıyım 5yıllık, cocugum yok.

ben kısaca kendımı tanıttım umarım ıyı bır yol arkadası olacagımı dusunerek, beraber devam etmeye uygun gorursunuz

yenı bır topık acmak ıyı olurdu ama bılınclı ve bu yolda bırcok seyı ogrenmıs kısıler ıle olmak daha ıyı olur dıye dusundum. sonucta benım de nerdeyse hbır yıllık bılgı ve mucadelem var

topıgımın arkadasları cok uzman ve nbasarılı olmus kısıler de var onlardan destekj almaya orda da olmaya devam edecegım ama yolum uzun oldugu ıcın sızler ıle olmak bu surecte basarımı hızlandıracaktır dıye dusundum.
Aramıza hoşgeldin azmin daim gazan mübarek olsun inşallah hep birlikte güzel kilolar veririz:3::3:
Hayırlı günler dilerim herkese
Miraç kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Sizden bir ricam olacak kızım Cumartesi SBS ye girecek onun için de dua ederseniz sevinirim
Nursena kahvaltın lezzetli örtün de çok güzel görünüyor ellerine sağlık sabah kızımı gönderip uyudum tekrar dün pek yorulmadım zaten 2 kişi geldi ama uykusuzluk vardı biraz uyudum o nedenle
Gözlemeye gitmemek doğru karar bence de az da yesen hamur işi ve yağlı sonuçta beni de yarın arkadaşlar çağırdılar ama ben de gitmeyeceğim
Yeni gelen arkadaşım da hoşgelmiş Sefa getirmiş
Asuman ablacım kızına şimdiden başarılar rabbim zihin açıklığı versin dualarımız onunla bende akşam dua ederim ablacım :16::16::16:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:

Banu ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine şükür şimdi daha iyiymişsin :16::16:

Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum :34:
Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim :34: Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil :27: Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi :50:
Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim :14::14::14: İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen :52::52::52::52:
Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim :19: )

Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti :34:
O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi :34:
En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun :34:

Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun :34:
Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim :34: ( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım :34:
Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım :34:
Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim :1:
Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım :1: Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum :60:

İşte böyle kızlar :1: gelemememin sebebi buydu :1:
Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle :1: Benim gözlüğüm varda takmıyorum :1: büyük kızında camı çizilmiş :1: ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti :1: ) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim :34:

Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda :33: ) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan :34:
Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim :34:

Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum :60:

Hepinizin Kandili mübarek olsun :71:
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr :1:

Öpüyorum kocaman :54::54::54::54::54:

Aramıza hoşgeldin Tuğçeciğim :3:
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi hatunlar olacağız :34:
Bu arada listen gayet güzel ama hayatından yağı tamamen çıkarma bence canım :34: hakiki zeytinyağ kullanmaya çalış ki en azından kabızlık sorunu yaşamayasın :34:

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve hayırlı işler :3:
İnşallah dönüşte daha bir fıstık karşılarız seni ( yani sende bizde bol bol kilo veririz inşallah...Aminnnnnnnn )

Aramıza hoşgeldin sende :3:
Emin ol o günleride çok kısa zamanda azimle sağlıklı beslenmemize devam edersek görüşeceğiz :34:

Sende aramıza hoşgeldin :3:
Sporada başladığına göre artık kilo verememek mimkin deel :1:
Bende son 6 aydır spor salonuna gidiyorum ve başladığımda 110 kiloydum :34: Son iki aydır beslenme ara ara sekteye uğradığından çok az veriyorum ama inşallah RAmazandan sonra bende yine asılacağım :34: ( Haftaya cuma 14 günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum dönüştede zaten Ramazan ve benim gittiğim yer Ramazanda kapalıymış :1: ) ARtık o arada da kendi kendime spor yapmaya çalışacağım :34:

Ayyy banucum coook gecmis olsun!!! Ya kizinda coook nazar vardi onun etkisi yada ayaklarindan üsütmüssün canim :)

Sana hayirli günler. KV'yle karsilasacaksin allah sabir vere :D

off şimdi tel geldi gözleme yapıyolarmış kurstan arkadaşlar odun ocağında
gitsem yerim gitmesem aklım kalcak en iyisi oturuyum oturduğum yerde
hazır eksiye geçmişken geri + olamam

:46::46::46:bencede çok doğru bir karar....artık minik minikte olsa eksi görelim yaa....kaç zamandır ya yerimizde sayıyoruz ya artılardayız...:19:

uyuturmu hiç cadılar
benimkide arla can arasında çekmecede baharatlıklar vardı sen katmış kahveyi kimyona toz biberi karabibere

valla bıktım herşeyi tepelere koymaya büyük hiç ellemezdi buda işi gücü karıştırmak

uyutmadılar valla sadece uzanmış oldum biri bacaklarımda biri göbeemde oturdu tv seyretmeye devam ettiler....:9:

ay sanki benim kızları anlatıyosun....küçüğüm aynı yaaa....yeminle iki dakika gözümün önünden ayıramıyorum....bazen odalarına gönderiyorum oynasınlar diye kulağım hep orda işime odaklanamıyorum yamyam ne yapıcak diye... büyük kızda hiç öyle sıkıntılarımız olmadı olmuyoda...ikiside farklı konularda zorlar...seninkiler gibin...

clutch merhaba

kızlar benım uzun zamandır bırada oldugum arkadaslarım var. ama cogunun kılosu hedefe ulastı cunku benden once baslayanlar vardı ya da sadece 10 kılo vermeye ıhtıyacı olan. ben uzun soluklu yol arkadasları ıle olmanın benı daha hırslayacagını dusundum tam da duzenlı spora baslamıs ve zayıflamaya en ıyı odaklandıgım donemdeyken, benzer kıloda olan kısıler ıle olmanın daha hırslandıracagını dusundum ama grubunuza katılmak ıcın kurallarınız neler bılmıyorum.

ama bır aydır yenı spıor merkezı buldum aksam 8-9 arası uc gun gıdıyorum onun dısında da spor yapıyorum gunluk.
110 ıle basladım 103 gordum en fazla. spordan once 106,5 lar gordum tekrar. su an 104,5.
calısan bırıyım. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk bıtıyor normalde cumartesı de calısıyorum ama ozel ızınlı oluyorum son ıkı aydır.

ben kısaca kendımı tanıttım umarım ıyı bır yol arkadası olacagımı dusunerek, beraber devam etmeye uygun gorursunuz

yenı bır topık acmak ıyı olurdu ama bılınclı ve bu yolda bırcok seyı ogrenmıs kısıler ıle olmak daha ıyı olur dıye dusundum. sonucta benım de nerdeyse hbır yıllık bılgı ve mucadelem var

topıgımın arkadasları cok uzman ve nbasarılı olmus kısıler de var onlardan destekj almaya orda da olmaya devam edecegım ama yolum uzun oldugu ıcın sızler ıle olmak bu surecte basarımı hızlandıracaktır dıye dusundum.

aramıza hoşgeldin....azmin daim olsun...

asuman ablacım Rabbim kızına zihin açıklığı versin inşallah...gönlünde olanı nasip etsin....:16:

esracım se genede bizi çok ihmal etme olurmu...:34:

banucum geçmiş olsun canım sanada kızınada...:16:sen yaz uzun uzun okuması zevkli oluyo...no problem yaniiiiiii....:9:

sağolun canlar. elbiseyi buldum 46 bedeni oldu da. ama içime sinmedi, indirim de yapılmamış. bırakıp geldim. kilo olunca büyük bedenler hoş durmuyor gerçekten ya.
evet ne kadar güzel elbise olursa olsun bolu çirkin duruyor tam oturunca güzel oluyor eee bende de heryerden başkaldıran yağ kütleleri igrenç duruyor ama biraz yanlarım azaldı gibi benim..gerçi 3 kilo bende devede kulaktaki tüy gibi kalıyor ama olsun kendimi yine de manken gibi hissediyorum ben:12::12:

Siyasi birşey yazılmadı dediğin gibi...
Toplumsal bir hareket dile getirildi bir kaç kez o kadar...
O kadarını dile getirmeseydik o zaman uzay da yaşadığımızı gösterirdi bence...

bence de ne yazdık ki .biz uzayda yaşamıyoruzbizim hayatımız sadece kilodan ibaret değil hepimiz aklı başında ,en azından buralarda olduğumuza göre sosyal insanlarız yaniyorum yapmak hakkımız

Zehracığım,.
Ne kadar erken sünnet olursa o kadar iyi bence.. oğlumun hiç bir sorunu yokken 2 yaş civarı sünnet ettirdik...
aslın da ben çok daha erken istiyordum ama üfürümünün kapanmasını bekleyelim demişti kardiyoloğumuz..
O yüzden iyileşir iyileşmez hemen hastanede kestirip gelmiştik acık ucundan ;)
Tabiiki fena oluyo insan sonuçta anestezi alıyor..Benim kucağımdan alıp gitmeleri ve uyanınca annecim diye ağlaması bana çok koymuştu...:5:
hemşirenin kucağında geldiğin de bir saate yekın boynuma koala gibi yapışıp bırakmamıştı beni ;(
aynen bvenimde 2 oglum var büyük 5 küçük 2 yaşında aynı gün oldular hastanede yaptırdım.bir kaç gün zorlandım ama iyi oldu.burda hastanede 5-7 günlük bebeklere bile yapılıyordu .demek üfürüm vardı çok geçmiş olsun allahım evlat acısı göstermesin çaresiz dert vermesin

Bugunki menüm

kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği,
25gram peynir
şekersiz kahve

ara: 1elma
form cay

öglen: Tam kaynamış iki adet yumurta.
Domatesli yesil salata

ara: pirinç gevregi (83kalori oluyor)
9ubir arada cay

aksam: 100 gram ağırlığında ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata, domatesli yesil salata

ara: elma (saat 21:30gibi)
form cay (saat 21:45ten sonra)

gün boyu 3litre su

benim diyetisyen meyvelerin yanına 1 çay bardağı süt verdi sende dene istersen

bugünkü menümde...

1 kepçe çorba

1 minik biber dolması

2 dilim etli ekmek

1 bardak ayran....

çok acıkmıştım kıtlıktan çıkmış gibi yedim resmenn...:26:

etli ekmek diyede adam kandırıyolar be yaa incecik tahta gibi hamura bi lokma kıyma sürmüşler okadar...gerçi aslı nasıl oluyo onuda bilmiyorum ama tv de falan gördüğüm kadarıyla çok güzelmiş....
bu menüü kahvaltı öğle ve akşam hepsimi ben anlamadım
kızlar yaa çizelgeleriniz yok yapsanıza tekrardannn....

evet çizelgeler gördükçe hevesleniyorum hemde kilo belirtenlerden yapılsa daha iyi oluyor bence

herkeslere selam.....

naaptınız bakem, iyisiniz değilmi hepiniz:)
:54:

ben düne göre daha iyiyim şükür, başım bugün daha az ağrıyo.....
eşimlede çok şükür tatlıya bağladık dün akşam tartışmamızı:)

hani komşularımla pikniğe gitmiştik ya kızlar geçenlerde, bir ay sonra falan bi daha gidelim demiştik hatırlarsanız sizede söylemiştim hatta, işte yarın için gidelim diye kararlaştırdık dün komşularla tekrardan, yarın gitcez bakalım, aslında hiç gidesim yok ama şimdi gitmesem olmicak oyüzden gitcem artık mecbur, hayırlısı bakalım, bugün havada kapandı yarına nasıl olur bilmem artık........

Herkesin;
Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara Vesile Olsun İnşaallah.....
Hayırlı Kandiller....

$mirac_32541654_654.webp

Son düzenleme:
:16::16::16::16::16::16::16:
günaydın güzeller öncelikle hayırlı kandiller
rabbim dualarınız kabul ibadetlerinizi makbul etsin
sabah nöbetten çıktım eve geldim.büyük oglum okula gitmişti.küçük uyuyormuş eşim uzanmış tv seyrediyormuş bende uzandım uyumuş kalmışım.uyandığımda saaat10du.kahvaltıyı 11 de yaptık malumsonrası 1 saat spor bakayım kızlar neler yaptı diye .maşşallah yine sayfa akmuş:nazar: kahvaltıdan önce uzandığım yerde uyumuşum

Eki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm
çok güzel eline sağlık.kahvaltında kırmızılık yok domates olaydı iyiydi

clutch merhaba

gel canıum gel hem bana yakınsın gelde rekabet olsun
Hayırlı günler dilerim herkese
Miraç kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Sizden bir ricam olacak kızım Cumartesi SBS ye girecek onun için de dua ederseniz sevinirim
Nursena kahvaltın lezzetli örtün de çok güzel görünüyor ellerine sağlık sabah kızımı gönderip uyudum tekrar dün pek yorulmadım zaten 2 kişi geldi ama uykusuzluk vardı biraz uyudum o nedenle
Gözlemeye gitmemek doğru karar bence de az da yesen hamur işi ve yağlı sonuçta beni de yarın arkadaşlar çağırdılar ama ben de gitmeyeceğim
Yeni gelen arkadaşım da hoşgelmiş Sefa getirmiş
allahım hepimizin dileklerini kabul etsin.çocuklarımızın emekleri boşa çıkmasın

Herkese merhaba...size suandaSamsundan bildiriyorum.hic yazamadum size.iki gun is oyle yogunduki okudumara ara .sabah 6 ucagi ile geldik.suan yesillikler icinde kus civiltilarini dinliyorum.

Yenacim beni buhafta izinli yazarsan cok sevinirimtartilma sansim y.o...
k

Herkesi opuyorum hayirli kandiller....

Selamün Aleyküm kizlarrrr :3::3::3:
Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun insallahhhhh :16::16::16:
Arada bakiyorum ama bitürlü firsat bulup yazamadim :26::26::26:
Simdide oglusum hasta oldu :50::50::50:
Benimde hala bogazlarim agriyor nasil bir virüsmüs anlamadim gittim :53::53::53:
Evden bi türlü gönderemedik sirayla hepimizi tekrar tekrar geziyor :50::50::50:
Öptüm canlar siziii görüsürüzzz :54::54::54::16::16::16::5::5::5:

Allah kabul etsin inşaallah canım.

inşallah allahım kabul etsin

Amin... Allah razı olsun...

Herkese merhaba...size suandaSamsundan bildiriyorum.hic yazamadum size.iki gun is oyle yogunduki okudumara ara .sabah 6 ucagi ile geldik.suan yesillikler icinde kus civiltilarini dinliyorum.

Yenacim beni buhafta izinli yazarsan cok sevinirimtartilma sansim y.o...
k

Herkesi opuyorum hayirli kandiller....

ay ne güzell bende köye gitmek isterdimm...tadını çıkar dinlen bigüzel...iyi tatiller..

Benimde hala bogazlarim agriyor nasil bir virüsmüs anlamadim gittim :53::53::53:

Ve aleyküm selamm....geçmiş olsun canım...

sağolun canlar. elbiseyi buldum 46 bedeni oldu da. ama içime sinmedi, indirim de yapılmamış. bırakıp geldim. kilo olunca büyük bedenler hoş durmuyor gerçekten ya.

hayırlısı olsun canım.

Ben de iyi olmaya çalışıyorum...canım sıkkın benim de..Onun dışında tahlil sonuçlarımı aldım bugün, herşey çok normal...
Turp gibiymiş hormonlarım,menopoz belirtisi vb. de yokmuş..
Bu durumda ilaç vermeme gerek yok dedi..
Kilonuzla alakali yavaş yavaş kilo vermeniz gerekli, birden verirseniz oda tehlikeli dedi...

Sen de umarım istediğin gibi elbise bulursun canım...Netden baksan belki hoşuna giden olur...

neye canın sıkkın yenam?
tahlillerin iyi çıkmasınada çok sevindim canımıniçi.....

bugünkü menümde...

1 kepçe çorba

1 minik biber dolması

2 dilim etli ekmek

1 bardak ayran....

çok acıkmıştım kıtlıktan çıkmış gibi yedim resmenn...:26:

etli ekmek diyede adam kandırıyolar be yaa incecik tahta gibi hamura bi lokma kıyma sürmüşler okadar...gerçi aslı nasıl oluyo onuda bilmiyorum ama tv de falan gördüğüm kadarıyla çok güzelmiş....

Ayyy etli ekmege bayilirim!!! :)
Esimle tanistigimda Konya/ Beysehir'de yasiyordu, SIK SIK yerdik :) Konya'da meshur birsey oldugu icin en guzelini orda yedim. baska yerlerde pek guzel yapamiyorlar...

etliekmek konyada yenir:)))

canım benim erkeklerle ne kadar zıtlaşıp inatlaşırsan canını okadar çok yakıyorlar maalesef en sonunda alttan alma kısmı heppp bize kalıyor...zamanla eşlerimizin kullanma klavuzu diyorum ben herşeylerini öğreniyoruz verecekleri tepkiye göre davranmak zorunda kalıyoruz:19:

aynen canımcım.... çok sağol.:54:

kaç seferdir dicem unutuyorum hep; biz konyanın yerlisiyiz yani bi çok konuda bilgiliyiz haberdarız konya ile ilgili olarak, kardeşin annen bu tarafa geldi ya olurya bişey sormak öğrenmek isterlerse yardımcı olurum hep yani, bi mesajın yeter canım.
öpüyorum.

bugün harika bir haber aldım düşündükçe seviniyorum:52:

eşim bugün işyerinde kendi kendine düşünmüş ve sigarayla çakmağını çöpe atmış.
2paket daha varmış arabasında onları da arkadaşına vermiş..

anlattıktan sonra nedense sen birsey sorma söyleme dedi..benimde içim de patladı:27::27::27:

çok sevindim eşinin adına:)
devamıda başarı ile gelir inşaallah canım.....

Benim bilgisayar bozuldu kızlar, beni merak etmeyin.

niye bozulduuuuu..........:25:

Bugün tartıda cuma günkü kilomu gördüm çok mutlu oldum cumaya kadar azcık eksiye de geçebilirim inşallah

:46::46::46::46::46::nazar::nazar:

Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum :34:
Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim :34: Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil :27: Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi :50:
Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim :14::14::14: İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen :52::52::52::52:
Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim :19: )

Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti :34:
O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi :34:
En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun :34:

Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun :34:
Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim :34: ( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım :34:
Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım :34:
Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim :1:
Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım :1: Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum :60:

İşte böyle kızlar :1: gelemememin sebebi buydu :1:
Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle :1: Benim gözlüğüm varda takmıyorum :1: büyük kızında camı çizilmiş :1: ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti :1: ) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim :34:

Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda :33: ) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan :34:
Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim :34:

Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum :60:

Hepinizin Kandili mübarek olsun :71:
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr :1:

Öpüyorum kocaman :54::54::54::54::54:

Aramıza hoşgeldin Tuğçeciğim :3:
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi hatunlar olacağız :34:
Bu arada listen gayet güzel ama hayatından yağı tamamen çıkarma bence canım :34: hakiki zeytinyağ kullanmaya çalış ki en azından kabızlık sorunu yaşamayasın :34:

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve hayırlı işler :3:
İnşallah dönüşte daha bir fıstık karşılarız seni ( yani sende bizde bol bol kilo veririz inşallah...Aminnnnnnnn )

Aramıza hoşgeldin sende :3:
Emin ol o günleride çok kısa zamanda azimle sağlıklı beslenmemize devam edersek görüşeceğiz :34:

Sende aramıza hoşgeldin :3:
Sporada başladığına göre artık kilo verememek mimkin deel :1:
Bende son 6 aydır spor salonuna gidiyorum ve başladığımda 110 kiloydum :34: Son iki aydır beslenme ara ara sekteye uğradığından çok az veriyorum ama inşallah RAmazandan sonra bende yine asılacağım :34: ( Haftaya cuma 14 günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum dönüştede zaten Ramazan ve benim gittiğim yer Ramazanda kapalıymış :1: ) ARtık o arada da kendi kendime spor yapmaya çalışacağım :34:

çok geçmiş olsun canım benim....
bencede büyük ihtimal kızınınki sana geçmiş....:50:
birde kendini okusaydın sonrasında canım, belki sendekide giderdi böylelikle, aklında olsun bu canımcım yinede.

bende senin gibi dünden beri baş ağrımla uğraşıyorum, bugün daha iyi ama.
benimkide tansiyonmu üşütmemi anlayamadım bi türlü, galiba her ikiside var.
gece yattık başım çatlıyo ağrıdan, şakaklarıma boynuma biraz masaj yaptı eşim, o iyi geldi sakinleşti ağrısı, sonrasında uyumuş kalmışım bende.
annemlerden gelirken otobüste 7saat tepemde klima çalıştı, oyüzden üşüttümde galiba, dün tüm gün boyunca eşimede çok sinirlenince tansiyonumda çıktı galiba, neyse şükür bugün çok daha iyiyim.
falan falan falan işte:)):27::27::27:
:16::16:

iyi günler ve hayırlı kandiller arkadaşlar...bir kaç gündür yazamıyorum hem moralim kötü:) hem de not işlemleri ev iş derken fırsatım olmadı..bu güzel günde bebişi olan arkadaşımıza hayırlı olsun diliyorum ne güzeldir yeni doğmuş bir bebiş kokusu Rabbim herkese nasip etsin...ve hafta sonu yapılacak sbs sınavına girecek evlatlarınızın inş sınavı çokkkk güzel geçer benim öğrencilerim de girecek inanın çok heyecanlanıyorum bir yıl boyunca sınav sınav deyip kafalarının etini yedim:) ingilizceciyim bu arada:)beslenme konusuna gelince tam bir felaket tatlı poğaça bu hafta tam bir hayal kırıklığı psikolojik moral bozulunca yeme isteği oluyor aslında bahane sanki yemek için:)

Güzel ülkemin güzel insanlarına da dua ediyorum geleceğimiz için......:72:

canım oğluşuna ve sana çok geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorum :34::34:

Back
X