Örtün ve kahvaltın gayet güzel görünüyo nursena ablacım eline sağlıkEki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm

Aramıza hoşgeldin azmin daim gazan mübarek olsun inşallah hep birlikte güzel kilolar veririzclutch merhaba
sen de mı burdasın ? benı hatırladın mı yazdan ?
kızlar benım uzun zamandır bırada oldugum arkadaslarım var. ama cogunun kılosu hedefe ulastı cunku benden once baslayanlar vardı ya da sadece 10 kılo vermeye ıhtıyacı olan. ben uzun soluklu yol arkadasları ıle olmanın benı daha hırslayacagını dusundum tam da duzenlı spora baslamıs ve zayıflamaya en ıyı odaklandıgım donemdeyken, benzer kıloda olan kısıler ıle olmanın daha hırslandıracagını dusundum ama grubunuza katılmak ıcın kurallarınız neler bılmıyorum.
agustos sonunda saglıklı beslenmeye basladım
ayagımda platın var agır spor yapamadım yaz boyu yurudum
ınsulın dırencım ve erken menopoz var ancak 8kılo verdım kasıma kadar.
kısın spor yapamadım kıs agır gecer burda
ama bır aydır yenı spıor merkezı buldum aksam 8-9 arası uc gun gıdıyorum onun dısında da spor yapıyorum gunluk.
110 ıle basladım 103 gordum en fazla. spordan once 106,5 lar gordum tekrar. su an 104,5.
calısan bırıyım. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk bıtıyor normalde cumartesı de calısıyorum ama ozel ızınlı oluyorum son ıkı aydır.
evlıyım 5yıllık, cocugum yok.
ben kısaca kendımı tanıttım umarım ıyı bır yol arkadası olacagımı dusunerek, beraber devam etmeye uygun gorursunuz
yenı bır topık acmak ıyı olurdu ama bılınclı ve bu yolda bırcok seyı ogrenmıs kısıler ıle olmak daha ıyı olur dıye dusundum. sonucta benım de nerdeyse hbır yıllık bılgı ve mucadelem var
topıgımın arkadasları cok uzman ve nbasarılı olmus kısıler de var onlardan destekj almaya orda da olmaya devam edecegım ama yolum uzun oldugu ıcın sızler ıle olmak bu surecte basarımı hızlandıracaktır dıye dusundum.

Asuman ablacım kızına şimdiden başarılar rabbim zihin açıklığı versin dualarımız onunla bende akşam dua ederim ablacımHayırlı günler dilerim herkese
Miraç kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Sizden bir ricam olacak kızım Cumartesi SBS ye girecek onun için de dua ederseniz sevinirim
Nursena kahvaltın lezzetli örtün de çok güzel görünüyor ellerine sağlık sabah kızımı gönderip uyudum tekrar dün pek yorulmadım zaten 2 kişi geldi ama uykusuzluk vardı biraz uyudum o nedenle
Gözlemeye gitmemek doğru karar bence de az da yesen hamur işi ve yağlı sonuçta beni de yarın arkadaşlar çağırdılar ama ben de gitmeyeceğim
Yeni gelen arkadaşım da hoşgelmiş Sefa getirmiş

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:
Banu ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine şükür şimdi daha iyiymişsin