• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı kandiller arkadaşlar..

Asucum,komşumun oğlu da sınava girecek. bugün hatim indiridği için onun duası yapıldı tüm öğrencilere dua ettik..İçimden senin kızını da geçirdim...Allah zihin açıklığı versin,emekleri boşa çıkmasın inş...

MEyracım,eşinle aranızın düzelmesine sevindim...Aksi olmazdı zaten ;)

Cecocum,geçmiş olsun başağrısı çok zor..

İlknurcuğum,geçmiş olsun..

Son düzenleme:
canlarım ben geldimm :16::16::16:

bikaç gündür giremedim , farklı bir heyecan ,duygu içindeyim :34::34::34:

size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...

bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm :32::32::32:

size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...

bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm :32::32::32:

okumaya ilk başladığımda bebiş haberi sandım ama bunada çok sevindim...Rabbim şimdiden kabul etsin....ramazanda başka güzel

olduğunu söylüyolar gidenler...ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bilee...ay çok sevindim valla...bende çok istiyorum ama

bakalım hayırlısı...eşim geçen sene hacca gitti...borçları bitirince beraber umreye gidicez diye söz verdi...bekliyom işte o günü dört

gözle...

Hayırlı kandiller arkadaşlar..

Asucum,komşumun oğlu da sınava girecek. bugün hatim indiridği için onun duası yapıldı tüm öğrencilere dua ettik..İçimden senin kızını da geçirdim...Allah zihin açıklığı versin,emekleri boşa çıkmasın inş...

MEyracım,eşinle aranızın düzelmesine sevindim...Aksi olmazdı zaten ;)

Cecocum,geçmiş olsun başağrısı çok zor..

İlknurcuğum,geçmiş olsun..

Allah kabul etsin canım...

Aynurum kuzum bende aynı zeynep gibi aha bebiş geliyo didim ama inan bunun içinde senin adına çok sevindim darısı bizlere olur inşallah çok isterdim gençken oraları gidip görmeyi hadi bakalım güle güle gidip gelirsin inşallah hayırlısıyla :16::16::16:

okumaya ilk başladığımda bebiş haberi sandım ama bunada çok sevindim...Rabbim şimdiden kabul etsin....ramazanda başka güzel

olduğunu söylüyolar gidenler...ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bilee...ay çok sevindim valla...bende çok istiyorum ama

bakalım hayırlısı...eşim geçen sene hacca gitti...borçları bitirince beraber umreye gidicez diye söz verdi...bekliyom işte o günü dört

gözle...

Zeynomm yazacaktım aslında bebiş haberi zannetmeyin diye :)))

çokk teşekkür ederim balım, Rabbim en kısa zamanda isteen herkeslere nasip etsin ve tabiki sanada cücüşümm :34::34::34:

bende eşimle gitmek istiyordum ama o annem babam gitmeden ben gidemem diyor , hatta babam onada teklif etti götürmeyi , beni babam götürüyo bu arada,kazık kadar oldum ama halen ana baba cücüsüyümmm :9::9::9::9:

Aynurum kuzum bende aynı zeynep gibi aha bebiş geliyo didim ama inan bunun içinde senin adına çok sevindim darısı bizlere olur inşallah çok isterdim gençken oraları gidip görmeyi hadi bakalım güle güle gidip gelirsin inşallah hayırlısıyla :16::16::16:

Zehram sağol kuzumm , darısı başına olsun ;))

merak etme döneyim ondan sonra bebiş haberide veririz Allahın izniylee :34::34::34:

bende gençken bu işin daha tatlı olacağını düşündüm ,bir süredir kafamda vardı ama bi anda çıktı ortaya, sorumluluğu çok büyük , kendimi hazırlamaya çalışıyorumm ....:32::32::32:

1saat önce üst komşu apartmandakileri çağırdı, hadi gelin hem kahveye hemde yarın nasıl gitcez etcez program yapalım diye.
pat oraya gittim bende, ordaydım yeni geldim işte.
bugün koşturmalı bigüüüüün....
daha yemek yapcam, yarının hazırlıklarını yapcaaaaam......
1fasılda çamaşır atmam lazım daha makineyeeeeee:35::35:

Selamün Aleyküm kizlarrrr :3::3::3:
Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun insallahhhhh :16::16::16:
Arada bakiyorum ama bitürlü firsat bulup yazamadim :26::26::26:
Simdide oglusum hasta oldu :50::50::50:
Benimde hala bogazlarim agriyor nasil bir virüsmüs anlamadim gittim :53::53::53:
Evden bi türlü gönderemedik sirayla hepimizi tekrar tekrar geziyor :50::50::50:
Öptüm canlar siziii görüsürüzzz :54::54::54::16::16::16::5::5::5:

çok geçmiş olsun canım sanada, oğluşunada.......

anaaaa umremiiiii......
çok sevindim canım yaaaa sizin adınıza.....
ne güzel, inşaallah oraları görceksiniz yaaa.......
çok çok öpüyorum seni canım:16::16:
hayırlısı ile birgün bizede nasip olur inşaallah canım oraları görmek......
AMİN

1saat önce üst komşu apartmandakileri çağırdı, hadi gelin hem kahveye hemde yarın nasıl gitcez etcez program yapalım diye.
1fasılda çamaşır atmam lazım daha makineyeeeeee:35::35:

çok geçmiş olsun canım sanada, oğluşunada.......

anaaaa umremiiiii......
AMİN

darısı başına olsun kuzummm :34::34:

Selamün Aleyküm kizlarrrr :3::3::3:
Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun insallahhhhh :16::16::16:
Arada bakiyorum ama bitürlü firsat bulup yazamadim :26::26::26:
Simdide oglusum hasta oldu :50::50::50:
Benimde hala bogazlarim agriyor nasil bir virüsmüs anlamadim gittim :53::53::53:
Evden bi türlü gönderemedik sirayla hepimizi tekrar tekrar geziyor :50::50::50:
Öptüm canlar siziii görüsürüzzz :54::54::54::16::16::16::5::5::5:
çok geçmiş olsun canım

çok sevindim yaa bende çok istiyorum bu sene sağlık personeli hac görevi için müracat ettim ama 2 soru ile kaybettim seneye inşallah tekrar deneyecğim olmazsa emekli olunca inşallah

1fasılda çamaşır atmam lazım daha makineyeeeeee:35:çok geçmiş olsun canım sanada, oğluşunada.......
anaaaa umremiiiii......
AMİN

yarın perşembe çok kaçırma :20:lbakalım piknikte cuma tartı günü:47::47::47::47:
darısı başına olsun kuzummm :34::34:

bizden de çok selam götür canım.kabeyi ilk görünce ettiğin dua kabul olurmuş sen de dilersin hayırlı bebiş artık

:46::46::46:bencede çok doğru bir karar....artık minik minikte olsa eksi görelim yaa....kaç zamandır ya yerimizde sayıyoruz ya artılardayız...:19:

uyutmadılar valla sadece uzanmış oldum biri bacaklarımda biri göbeemde oturdu tv seyretmeye devam ettiler....:9:

ay sanki benim kızları anlatıyosun....küçüğüm aynı yaaa....yeminle iki dakika gözümün önünden ayıramıyorum....bazen odalarına gönderiyorum oynasınlar diye kulağım hep orda işime odaklanamıyorum yamyam ne yapıcak diye... büyük kızda hiç öyle sıkıntılarımız olmadı olmuyoda...ikiside farklı konularda zorlar...seninkiler gibin...

aramıza hoşgeldin....azmin daim olsun...

asuman ablacım Rabbim kızına zihin açıklığı versin inşallah...gönlünde olanı nasip etsin....:16:

esracım se genede bizi çok ihmal etme olurmu...:34:

banucum geçmiş olsun canım sanada kızınada...:16:sen yaz uzun uzun okuması zevkli oluyo...no problem yaniiiiiii....:9:
tsk ederım hosbulduk. ınsaallah hepımızın azmı de basarısı da daım olsun katlansın ınsaallah

Örtün ve kahvaltın gayet güzel görünüyo nursena ablacım eline sağlık :34::34::34:

Aramıza hoşgeldin azmin daim gazan mübarek olsun inşallah hep birlikte güzel kilolar veririz:3::3:

Asuman ablacım kızına şimdiden başarılar rabbim zihin açıklığı versin dualarımız onunla bende akşam dua ederim ablacım :16::16::16:

Banu ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine şükür şimdi daha iyiymişsin :16::16:

cok tskler. hepınız cok sıcak karsıladınız ınsaallah hepımız bırbırımıze faydalı olur daha cok azım ve basarı goruruz herkese basarılar kolaylıklar dılıyorum hosbuldummmmmmm

menümü yazayım
kah:1 yumurta
5 etiform
salatalık domates
1 kk peynir

ara 1 kayısı

öğle(14):10 adet parmak grissini
1 dilim ekmek
1 y.k. tahin pekmez
1 kase cacık

ara:1 fincan sütlü şekersiz nescafe

akşama:8 y.k. yeşil mercimek
1kase cacık

marul maydonoz ve domates söğüş(artık salata yapmıyorum yıkayıp marul ve maydonozu tabakta koyuyorm üzerine tuz ve limon)
ekmek yemiyeceğim öğleyin çok kaçırdım çünkü

sporum 60 dakika.bu arada çayı zaten yıllardır şekersiz içerim ben..su 10 bardak ama 3-4 bardakta akşama içerim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:

Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum :34:
Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim :34: Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil :27: Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi :50:
Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim :14::14::14: İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen :52::52::52::52:
Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim :19: )

Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti :34:
O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi :34:
En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun :34:

Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun :34:
Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim :34: ( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım :34:
Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım :34:
Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim :1:
Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım :1: Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum :60:

İşte böyle kızlar :1: gelemememin sebebi buydu :1:
Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle :1: Benim gözlüğüm varda takmıyorum :1: büyük kızında camı çizilmiş :1: ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti :1: ) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim :34:

Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda :33: ) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan :34:
Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim :34:

Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum :60:

Hepinizin Kandili mübarek olsun :71:
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr :1:

Öpüyorum kocaman :54::54::54::54::54:

Aramıza hoşgeldin Tuğçeciğim :3:
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip fıstık gibi hatunlar olacağız :34:
Bu arada listen gayet güzel ama hayatından yağı tamamen çıkarma bence canım :34: hakiki zeytinyağ kullanmaya çalış ki en azından kabızlık sorunu yaşamayasın :34:

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve hayırlı işler :3:
İnşallah dönüşte daha bir fıstık karşılarız seni ( yani sende bizde bol bol kilo veririz inşallah...Aminnnnnnnn )

Aramıza hoşgeldin sende :3:
Emin ol o günleride çok kısa zamanda azimle sağlıklı beslenmemize devam edersek görüşeceğiz :34:

Sende aramıza hoşgeldin :3:
Sporada başladığına göre artık kilo verememek mimkin deel :1:
Bende son 6 aydır spor salonuna gidiyorum ve başladığımda 110 kiloydum :34: Son iki aydır beslenme ara ara sekteye uğradığından çok az veriyorum ama inşallah RAmazandan sonra bende yine asılacağım :34: ( Haftaya cuma 14 günlüğüne annemlerin yanına gidiyorum dönüştede zaten Ramazan ve benim gittiğim yer Ramazanda kapalıymış :1: ) ARtık o arada da kendi kendime spor yapmaya çalışacağım :34:

tsk ederım hosbuldum.

zaman zaman grubunuza bakıyordum zaten. en cok sızın ısmınızı hatırlıyorum. arkadaslarım yanlıs anlar dıye baska bır gruba da uye olmak ıstememıstım ama benzer kılo ve hıkayesı olan kısıler ıle olmanın da cok sey kazandıracagını dusundum.hırs ve basarı anlamında.

spor olarak sadece yuruyus yaptım elıptık kullandım bır ıkı hafta. eve aldım. ılk yazımda da sebeplerımı anlattım hem mesaı saatlerım hem saglık kosullarım ( ayak ozellıkle ) yogun spor yapabılecek durumda degıldım once yuruyuslere alıstım gunluk ıkı saat yurudugum oldu ısten sonra dırekt.

sımdı step ve aerobık yapıuyorum kursta uc gun. bu hafta yok, hocamız sakatlanmıs. bunlar dısında yuruyuslere ve evde spor yapmaya da ozen gosterıyorum.

ınsaallah bundan sonra tam anlamıyla kesın ve uzun soluklu bır basarı yakalarım tsk ederım guzel dıleklerınız ve motıvasyonunuz ıcın. uzun uzun yazmıssınız cok memnun oldum.

benım gıttıhım yer de ramazan da kapalı olabılır kesın degıl

tatıldeyken onlıne olabıulecekmısınız pekı ?

sız de spora sıkı baslamıssınız dıyete de sıkı gerı donus olmus benzer zamanda hareketlenmısız ıkımız de yenıden. ınsaallah cok basarılı oluruz.

çok güzel eline sağlık.kahvaltında kırmızılık yok domates olaydı iyiydi

gel canıum gel hem bana yakınsın gelde rekabet olsun

allahım hepimizin dileklerini kabul etsin.çocuklarımızın emekleri boşa çıkmasın

geldım bıle. tsk ettım , benzer rakamlarda olmak hosuma gıttı hem bırbırımızı daha ıyı anlarız hem de daha ıyı rekabet olur dıye dusunuyorum

MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: ıkı kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 3 kasık domates salatası, 5 kasık taze fasulye.

fasulyeye doyamadım ama gıcık ahcı fazla vermıyor ben de gıdıp ıstemedım gurur yaptım :))))))

ogleden sonrakı ara: 1 adet nektarın, uc adet kuru hurma, 500 ml ılık su, 1 buyuk kupa 5 ı bıryerde cay kendım demledım ( yesılcay, bıberıye, mate falan koydum ) , 1 kupa baska cay ıctım ( lıptın form plus karısık, sınamekı mate funda yapragı kıraz sapı bogurtlen sapı bıberıye ve maydonoız varmıs ıcınde. ınanılmaz anason kokuyor dıye ahududulu cıleklı normal lıptın bıtkı cayından da attım ıcıne. guzel bır aroması oldu zevkle ıctım.

sımdı 500ml su ıctım.

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. eve gıder gıtmez ısıtır yerım 7 yı gecerken. 4-5catal kusbası tavuk ve patates olur yemegım fırında yapmıstım yogurt yerım salata yerım.

aksama da spor yaparım leslie 3 ve yarım saat elıptık dusunuyorum

suyu enaz 4 ıle kapatırım zaten.

arkadaslar mesaı bıtmek uzere ben cıkıyorum ama aksam hem daha ıyı kaynasmak hem sızlerı tamıyabılmek adına tekrar gırerım

menumu de guncellerım

herkese ıyı aksamlar kandılınız mubarek olsun tekrarrrrrrrrr

Samimi dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım:54:
Hepiniz öyle tatlı öyle candansınız ki çok seviyorum sizi:16::16::16:

Meyracım sanırım ana kartı yanmış pcnin. Eşim uyansın da diğer pcden girmeye çalışırım. Tablet de çalışmıyor şansa.

Pomocum menülerin iyi sanki şimdilik. Zamanla daha da alışırız birbirimize.

Aynurum cücüşüm çok sevindim sizin adınıza. Annenlere de iyi gelecektir kutsal topraklar olanlardan sonra. Allah kabul etsin ve bize de nasip etsin inşallah.

Back
X