• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazmayı unuttum çok geçmiş olsun Banucum. Inşallah toparlanırsın tez vakitte.

Allah hepinizin dualarını kabul etsin arkadaşlar. Bu mübarek günde sükunet ve huzur dolsun yurdumuz da evlerimiz de inşallah.

canlarım ben geldimm :16::16::16:

bikaç gündür giremedim , farklı bir heyecan ,duygu içindeyim :34::34::34:

size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...

bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm :32::32::32:

Ne güzel annen babanla gideceksin...hayırsıyla gidip gelirsiniz inşallah...
Allah kabul etsin şimdiden....

Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettim :52: iiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri :54:

hoşgeldinnn aramızaaa azmin daim olsunn

günayyydınnn kızlarrr nasılsınız geçmişi okucam baya birirkmişş sıcak suyumu alayımda geleyimm
kandiliniz mübarek olsunn

seninde kandilin mübarek olsun kuzumm

Eki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm

ehhh hamarat hatunun hali başka yawww

ben şu an ısteyım cevap ve goruslerınız ıcın tekrar gırmeye calısacagım ıyı gunler dılerım herkese.

hoşgeldin aramıza

aynen canımcım.... çok sağol.:54:

kaç seferdir dicem unutuyorum hep; biz konyanın yerlisiyiz yani bi çok konuda bilgiliyiz haberdarız konya ile ilgili olarak, kardeşin annen bu tarafa geldi ya olurya bişey sormak öğrenmek isterlerse yardımcı olurum hep yani, bi mesajın yeter canım.
öpüyorum.

saol kuzum annemgil karatay üniversitesinin karşısında bi yerden ev aldılar adres nasıl ama:34: benim doğum yerim konya biliyormusun babamın memuriyet dolayısı ile...ama konyayı bilmeme ehhh artık bir ayağım orada mecburen

size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...

bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm :32::32::32:

cücüşümmm çok sevindim...annemgil gidip geldiler oranın ruhani hali maneviyatı başka diyorlar.Allah bizlerede nasip etsin.ne mutlu sana annenle babanla gidiyorsun:16:

canlar miraç kandiliniz mübarek olsun Allah huzurumu hiç bir zaman bozmasın.amin

kısa bir göz attım grip modundayım yapılcakalr var akşam cepten bakınırım.

sevgiyle kalın güzellerrr:16::16::16:

kızlar Miraç Kandiliniz mübarek olsun..
beni de dualarınızdan eksik etmeyin :16:

Aynur cücüşüm ne güzel bir haber bu.çok sevindim senin için..

herkese tekrar ıyı kandıller,

menumu guncelleyım.

MENUM.

sabah 07:00

ac karnına ıkı bardak su
bır kapsul balık yagı

07:30 ıse gelınce kahvaltı
4 adet marul
bır bardak süt
ıkı avuc buyukluıgunde yufka ekmek ( durum gıbı yaptım ıcıne cok bol nerdeyse ıkı kk koy peynırı koydum, domates koydum, cok az bır yag ıle tavada dısını kızartım )

500 ml ılık su

ara: ıkı tatlıkayısı, bır buyuk kırmızı erık, 4 kıraz, 500 ml ılık su

oglen: ıkı kasık bulgur pılavı, bır dılım normal ekmek, 3 kasık domates salatası, 5 kasık taze fasulye.

fasulyeye doyamadım ama gıcık ahcı fazla vermıyor ben de gıdıp ıstemedım gurur yaptım :))))))

ogleden sonrakı ara: 1 adet nektarın, uc adet kuru hurma, 500 ml ılık su, 1 buyuk kupa 5 ı bıryerde cay kendım demledım ( yesılcay, bıberıye, mate falan koydum ) , 1 kupa baska cay ıctım ( lıptın form plus karısık, sınamekı mate funda yapragı kıraz sapı bogurtlen sapı bıberıye ve maydonoız varmıs ıcınde. ınanılmaz anason kokuyor dıye ahududulu cıleklı normal lıptın bıtkı cayından da attım ıcıne. guzel bır aroması oldu zevkle ıctım.

1 lt ılık su

yemegım hazırdı ama unutmusum bugun. oyuzden ısyerınde ısıtıp yıyemeyecegım bugun 6da. ,

aksam : 19:30 yemegımı evde yemek durumunda kaldım bugun.

4 kasık yogurt, bır domates, uc marul, yarım sıse meyvelı soda, 5 kasık patates yemegı ( 4-5 catal kusbası tavuk ıle, yemegım bol soganlı, bol maydonuzlu, fırında az zeytınyag ıle pısırdım )

ara: yarım muz, bır bardak bol tarcınlı sut

500 ml su ıcıp yatarım, bugun evde ıslerım vardı yemegım de yoktu yarına. oyuzden bunlara daldım. bıraz da ıbadet adına kuran dınledım devam edecegım bırazdan. oyuzden aktıf sayılmam bugun.

3900 adım / 2km / 120 kalorı

toplam su 3,5 lt

Meyracım sanırım ana kartı yanmış pcnin. Eşim uyansın da diğer pcden girmeye çalışırım. Tablet de çalışmıyor şansa.

Pomocum menülerin iyi sanki şimdilik. Zamanla daha da alışırız birbirimize.

Aynurum cücüşüm çok sevindim sizin adınıza. Annenlere de iyi gelecektir kutsal topraklar olanlardan sonra. Allah kabul etsin ve bize de nasip etsin inşallah.

tsk ederım canım. eskıden tanıdıgım bırının bu topıkte olması nasıl ıyı geldı bana anlatamam. bır baska arkadasın topıgındeydık bız. o arkadas bırakmak ıstedı kaptanlıgı. kurban bayramından sonra yenı topık actık arkadaslar benım acmamı ıstedıler ve ozamandan berı grupta kaptanlık yapıyorum her poazartesı kılo bıldırım gunumuz, cızelgeyı yayınlıyorum burada nasıl ? hangı gun ve kıme ozel bıldırım bıldırım yapıyoruz.

menulerı begenmene sevındım detaylı poaylasırım ben herzaman. oyuzden analız etmenıze, dogru yorum yapmanıza yardımcı oluırum bu anlamda.

menümü yazayım
kah:1 yumurta
5 etiform
salatalık domates
1 kk peynir

ara 1 kayısı

öğle(14):10 adet parmak grissini
1 dilim ekmek
1 y.k. tahin pekmez
1 kase cacık

ara:1 fincan sütlü şekersiz nescafe

akşama:8 y.k. yeşil mercimek
1kase cacık

marul maydonoz ve domates söğüş(artık salata yapmıyorum yıkayıp marul ve maydonozu tabakta koyuyorm üzerine tuz ve limon)
ekmek yemiyeceğim öğleyin çok kaçırdım çünkü

sporum 60 dakika.bu arada çayı zaten yıllardır şekersiz içerim ben..su 10 bardak ama 3-4 bardakta akşama içerim
akşama 10 tane küçük sarma eklendi:17:ve 1 dilim ekmek onun için 75 dakika dha spor yaptım şimdi duş alıp kaza namazı kılacağım herkese iyi kandiller allahım ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin inşallah

Pomo sizin topiği arada takip ediyordum. Ama senin burda olman daha iyi gelecek bence sana. İlk yorım benden gelsin meyveli soda içmemeye çalış canım. Kalori yüzünden değil, Sağlığa çok zararlı o yüzden. Normal sodada da çok tuz olduğundan haftada 2 den fazla içme derim ben.

Bizim kilo listenizi Yena arkadaşımız, spor listemizi Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor. Bunlar haftalık listeler ve 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra girebiliyordun bu listelere. Bi de benim yaptığım aylık bel-basen listemiz var. Onu da ay başlarında yapıyoruz.

Bu arada benim yüzümden iyi hissetmene sevindim ama zamanla bu topik vazgeçilmezin olacaktır. Buradaki dostluk hicbir yere benzemez ;)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Hele şükür eve girebildim :1:
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor :1:
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış :1:
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmedi :27: Dışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım :34:
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıp :1: sonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani :1:
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün :1:

Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız :60: :60: :60:
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor :34: )
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallah :1: evimi özledim yaa hemen bir günde :34: Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın :34:
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse :34:

Selamün Aleyküm kizlarrrr :3::3::3:
Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun insallahhhhh :16::16::16:
Arada bakiyorum ama bitürlü firsat bulup yazamadim :26::26::26:
Simdide oglusum hasta oldu :50::50::50:
Benimde hala bogazlarim agriyor nasil bir virüsmüs anlamadim gittim :53::53::53:
Evden bi türlü gönderemedik sirayla hepimizi tekrar tekrar geziyor :50::50::50:
Öptüm canlar siziii görüsürüzzz :54::54::54::16::16::16::5::5::5:

cANIM Kuzuya çok geçmiş olsun :71:
İnşallah şu anda çok daha iyidir :34:

Canım hayırlı olsun :34:
Rabbim hepimize nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn

Bu arada bende diğer arkadaşlar gibi ilk başta bebiş müjdesimi diye heycanlandım :1:
Neyse artık orada RAbbime dua edersin sana inşallah en kısa zamanda mucizeni göndersin diye :34:
Bizlerede dua et canım ...:34:

tatıldeyken onlıne olabıulecekmısınız pekı ?

sız de spora sıkı baslamıssınız dıyete de sıkı gerı donus olmus benzer zamanda hareketlenmısız ıkımız de yenıden. ınsaallah cok basarılı oluruz.

Maalesef olamıyacağım büyük ihtimalle :27:
Oraya gitmeden burdan yurtdışı için internet açtıralım dedik de adamlar dünya fiyat söylüyor. Orada daha uygun ama henüz tam netlik yok hani biraz eşime bağlı :34: hee ben tabletimi götürüceğim olmadı belki bir cafede alan oturduğumuzda en azından takip edemesemde bir çeee derim :1:

Evet aşağı yukarı aynı dönemde başlamışız :34:
İnşallah çok güzel kilolar veririz :34: Bayrama kadar 89.9u bile görebilisem bayram edeceğim :1: Bayramdan sonrada Rabbimin izniyle çok daha yoğunluk vermek istiyorum :34: olmadı artık biraz kasıp kendimi her gün spor salonuna gideceğim :1: üyeliğimin yarısı bitti bari diğer yarısındada az gaz verip hedefime yaklaşayım :1:

Neyse çok geç oldu ben hala kuran okuyacağım hesapta :1:

RAbbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

çok geçmiş olsun canım

çok sevindim yaa bende çok istiyorum bu sene sağlık personeli hac görevi için müracat ettim ama 2 soru ile kaybettim seneye inşallah tekrar deneyecğim olmazsa emekli olunca inşallah

Meyracım sanırım ana kartı yanmış pcnin. Eşim uyansın da diğer pcden girmeye çalışırım. Tablet de çalışmıyor şansa.

Pomocum menülerin iyi sanki şimdilik. Zamanla daha da alışırız birbirimize.

Aynurum cücüşüm çok sevindim sizin adınıza. Annenlere de iyi gelecektir kutsal topraklar olanlardan sonra. Allah kabul etsin ve bize de nasip etsin inşallah.

Ne güzel annen babanla gideceksin...hayırsıyla gidip gelirsiniz inşallah...
Allah kabul etsin şimdiden....

hoşgeldinnn aramızaaa azmin daim olsunn

seninde kandilin mübarek olsun kuzumm

ehhh hamarat hatunun hali başka yawww

hoşgeldin aramıza

saol kuzum annemgil karatay üniversitesinin karşısında bi yerden ev aldılar adres nasıl ama:34: benim doğum yerim konya biliyormusun babamın memuriyet dolayısı ile...ama konyayı bilmeme ehhh artık bir ayağım orada mecburen

cücüşümmm çok sevindim...annemgil gidip geldiler oranın ruhani hali maneviyatı başka diyorlar.Allah bizlerede nasip etsin.ne mutlu sana annenle babanla gidiyorsun:16:

kızlar Miraç Kandiliniz mübarek olsun..
beni de dualarınızdan eksik etmeyin :16:

Aynur cücüşüm ne güzel bir haber bu.çok sevindim senin için..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Hele şükür eve girebildim :1:
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor :1:
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış :1:
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmedi :27: Dışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım :34:
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıp :1: sonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani :1:
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün :1:

Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız :60: :60: :60:
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor :34: )
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallah :1: evimi özledim yaa hemen bir günde :34: Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın :34:
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse :34:

cANIM Kuzuya çok geçmiş olsun :71:
İnşallah şu anda çok daha iyidir :34:

Canım hayırlı olsun :34:
Rabbim hepimize nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn

Bu arada bende diğer arkadaşlar gibi ilk başta bebiş müjdesimi diye heycanlandım :1:
Neyse artık orada RAbbime dua edersin sana inşallah en kısa zamanda mucizeni göndersin diye :34:
Bizlerede dua et canım ...:34:

Maalesef olamıyacağım büyük ihtimalle :27:
Oraya gitmeden burdan yurtdışı için internet açtıralım dedik de adamlar dünya fiyat söylüyor. Orada daha uygun ama henüz tam netlik yok hani biraz eşime bağlı :34: hee ben tabletimi götürüceğim olmadı belki bir cafede alan oturduğumuzda en azından takip edemesemde bir çeee derim :1:

Evet aşağı yukarı aynı dönemde başlamışız :34:
İnşallah çok güzel kilolar veririz :34: Bayrama kadar 89.9u bile görebilisem bayram edeceğim :1: Bayramdan sonrada Rabbimin izniyle çok daha yoğunluk vermek istiyorum :34: olmadı artık biraz kasıp kendimi her gün spor salonuna gideceğim :1: üyeliğimin yarısı bitti bari diğer yarısındada az gaz verip hedefime yaklaşayım :1:

teşekkür ederim canlarımm , Rabbim dileyen herkeslere nasip etsin inşAllah , şimdi tek sorun pasaportun yetişmesi , hayırlısıyla bi gelseydi , iyiydi :34::34::34::34:

bu akşam arkadaşımın bebişini görmeye gittik ,dün sabah doğdu , çookk tatlıı , koklamaya doamadım , gidip geleyim en kısa zamanda başlicaz inşAllahhh :16::16::16:

bende kac aydir bi cift haneli rakamlara dusemedim gitti cakildim 100 le 105 arasi oynayip duruyor :50: hic su icesimde yok boyle oluncada gitmiyorki :50: 3 ay gibi bi surede vermistim ben o kilolari canm biraz duzenli oldummu cok hizli kilo veriyorum ama iste duzensizligim var benim :50: yas 26 bu arada

kizlar merabalar nasilsiniz ? ben merye ayy cok zor kilo vermek deyilmi :50:: sende aynen benim kizimin yasindasin ayni kilodasin siz kilo vermeye cabaliyorsunuz ama benim kizin hic umrunda deyil ben halimden memnunum diyor napacaz peki :50:

selam....

bugün bi koşturmayla geçti, hala geçmiş sayılmaz devam ediyo koşturma:)
çünkü daha son olarak yarın içinki mozaik pastamı ve hazırlıklarımı yapcam.:25::25::25:

hadi ben kaçaaaar.....
herkesleri öpenziiiiii:16::16::16:

yarın perşembe çok kaçırma :20:lbakalım piknikte cuma tartı günü:47::47::47::47:

tamam inşaallah canım:D
çok sağol.....:16::16:

Yazmayı unuttum çok geçmiş olsun Banucum. Inşallah toparlanırsın tez vakitte.

Allah hepinizin dualarını kabul etsin arkadaşlar. Bu mübarek günde sükunet ve huzur dolsun yurdumuz da evlerimiz de inşallah.

AMİN

konyada sizi çeken bişeymi var ne?:) bana biraz öyle geldi....
burası güzel memleket......

evleride hayırlı olsun bu arada, güle güle otursunlar inşaallah:)
:16:

Bu arada benim yüzümden iyi hissetmene sevindim ama zamanla bu topik vazgeçilmezin olacaktır. Buradaki dostluk hicbir yere benzemez ;)

aman hepimiz maşaallah diyelim canımın içi......
maşaallah topiğimize:nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar.Dün, bu sabah tartılacağımı söylemiştim.Tartıldım ve kilom eksilmemiş 3 gündür :53: Muzaffer Kuşhan'ın diyetini yapıyorum,bugün 7. günüm bitti.Ama afedersiniz bikaç gündür wc çıkamıyordum.Acaba onun mu ters etkisi oldu ki? Ben de bu wc çıkamama durumunun yağı kesmemden dolayı olduğunu düşündüm ve akşam yemeğinde listede olmamasına rağmen zeytinyağlı şehriye çorbası yaptım,bir kase içtim.Ondan sonra çok şükür biraz oldu.Bu konuda ne önerirsiniz bana??

Selamün aleykümm....çok geç oldu ama bi çoğumuz kandil münasebetiyle hem ayakta hemde buralardayız galiba...Rabbim hepimiz dualarını kabul eylesin inşallah..Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin gönlümüzüde razı eylesin...Aminn....

konuyla alakasız olcek ama bugünkü menümüde paylaşayım....

sahur:

2 tane çemenli peynirli sandiviç (kıtlıktaydım ya ondan):9:

iftar:

5 kaşık silör..

salatalık domates...

1 saat sonra yarım dilim kazandibi...

1saat daha sonra bi porsiyon kiraz...

2 kupa yeşil çay ve 3 litre suyumu içtim...

şimdi sahurluk bişeyler hazırlıcamm....bu arada görümcem geldi bugün ben seviyorum diyede bimden kazandibi almış bende kızımla

bölüştüm hepisiini yemedimm...:46:

asucum bi sen görünüyon aşağıda...öptüm seni hayırlı geceler....banada dua et olurmuu....:26:

Zeynepcim Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin dualarını kabul etsin inşallah :16:
Cümlesiyle beraber tabii

Son düzenleme:
Back
X