Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım ben geldimm
bikaç gündür giremedim , farklı bir heyecan ,duygu içindeyim
size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...
bende durumlar bu anlayacağınız karmaşık oldum , çözülmeyi bekliyoruummm![]()
Ben de geldiiim merhabaaalaaarrrr :) 3 gün önce 95.8 idim,yarın sabahı halatla çekiyorum kaç kilo verdim 3 günde diye çok merak ettimiiiinşalaaaaaah 70e düştüğümüz günleri de görürüüüzzzz..destek olalım birbirimize,öpüyorum sizleri
![]()
günayyydınnn kızlarrr nasılsınız geçmişi okucam baya birirkmişş sıcak suyumu alayımda geleyimm
kandiliniz mübarek olsunn
Eki Görüntüle 728648 yaptığım yatak örtüsü parçası ve kahvaltımm
ben şu an ısteyım cevap ve goruslerınız ıcın tekrar gırmeye calısacagım ıyı gunler dılerım herkese.
aynen canımcım.... çok sağol.
kaç seferdir dicem unutuyorum hep; biz konyanın yerlisiyiz yani bi çok konuda bilgiliyiz haberdarız konya ile ilgili olarak, kardeşin annen bu tarafa geldi ya olurya bişey sormak öğrenmek isterlerse yardımcı olurum hep yani, bi mesajın yeter canım.
öpüyorum.
canlarım ben geldimm
size bir haberim var ; Ramazan ayında annemle babamla 36 günlük Ramazan umresine gidiyoruz Allahın izniyle , pasaport işlerimi bugün hallettim , geri dönmesini bekliyoruz, inşAllah yetişir ...
Meyracım sanırım ana kartı yanmış pcnin. Eşim uyansın da diğer pcden girmeye çalışırım. Tablet de çalışmıyor şansa.
Pomocum menülerin iyi sanki şimdilik. Zamanla daha da alışırız birbirimize.
Aynurum cücüşüm çok sevindim sizin adınıza. Annenlere de iyi gelecektir kutsal topraklar olanlardan sonra. Allah kabul etsin ve bize de nasip etsin inşallah.
akşama 10 tane küçük sarma eklendi
menümü yazayım
kah:1 yumurta
5 etiform
salatalık domates
1 kk peynir
ara 1 kayısı
öğle(14):10 adet parmak grissini
1 dilim ekmek
1 y.k. tahin pekmez
1 kase cacık
ara:1 fincan sütlü şekersiz nescafe
akşama:8 y.k. yeşil mercimek
1kase cacık
marul maydonoz ve domates söğüş(artık salata yapmıyorum yıkayıp marul ve maydonozu tabakta koyuyorm üzerine tuz ve limon)
ekmek yemiyeceğim öğleyin çok kaçırdım çünkü
sporum 60 dakika.bu arada çayı zaten yıllardır şekersiz içerim ben..su 10 bardak ama 3-4 bardakta akşama içerim
Selamün Aleyküm kizlarrrr
Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun insallahhhhh
Arada bakiyorum ama bitürlü firsat bulup yazamadim :26::26::26:
Simdide oglusum hasta oldu
Benimde hala bogazlarim agriyor nasil bir virüsmüs anlamadim gittim
Evden bi türlü gönderemedik sirayla hepimizi tekrar tekrar geziyor
Öptüm canlar siziii görüsürüzzz![]()
canlarım ben geldimm
tatıldeyken onlıne olabıulecekmısınız pekı ?
sız de spora sıkı baslamıssınız dıyete de sıkı gerı donus olmus benzer zamanda hareketlenmısız ıkımız de yenıden. ınsaallah cok basarılı oluruz.
çok geçmiş olsun canım
çok sevindim yaa bende çok istiyorum bu sene sağlık personeli hac görevi için müracat ettim ama 2 soru ile kaybettim seneye inşallah tekrar deneyecğim olmazsa emekli olunca inşallah
Meyracım sanırım ana kartı yanmış pcnin. Eşim uyansın da diğer pcden girmeye çalışırım. Tablet de çalışmıyor şansa.
Pomocum menülerin iyi sanki şimdilik. Zamanla daha da alışırız birbirimize.
Aynurum cücüşüm çok sevindim sizin adınıza. Annenlere de iyi gelecektir kutsal topraklar olanlardan sonra. Allah kabul etsin ve bize de nasip etsin inşallah.
Ne güzel annen babanla gideceksin...hayırsıyla gidip gelirsiniz inşallah...
Allah kabul etsin şimdiden....
hoşgeldinnn aramızaaa azmin daim olsunn
seninde kandilin mübarek olsun kuzumm
ehhh hamarat hatunun hali başka yawww
hoşgeldin aramıza
saol kuzum annemgil karatay üniversitesinin karşısında bi yerden ev aldılar adres nasıl amabenim doğum yerim konya biliyormusun babamın memuriyet dolayısı ile...ama konyayı bilmeme ehhh artık bir ayağım orada mecburen
cücüşümmm çok sevindim...annemgil gidip geldiler oranın ruhani hali maneviyatı başka diyorlar.Allah bizlerede nasip etsin.ne mutlu sana annenle babanla gidiyorsun![]()
kızlar Miraç Kandiliniz mübarek olsun..
beni de dualarınızdan eksik etmeyin
Aynur cücüşüm ne güzel bir haber bu.çok sevindim senin için..
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür eve girebildim
Malum Kandil münasebetiyle gidip gelinen yer çok oluyor
Çocukları göz doktoruna muayeneye götürdüm ama şansımıza doktorun grev yapası varmış
Maaşlarla ilgili problem yüzünden greve girmişler meğer ve doktor hiç birimizi muayene etmediDışarı işlerim vardı onlarıda halledip kendimi pazara attım
Güzel güzel marulumu, semizotumu, taze fasülyemi, domatesimi..... ve bir çok şey daha aldım dayanamayıpsonuçta gitmeme daha 9 gün var evde yeşilliksiz olmaz yani
Anam yeşillik delisiyi oldum resmen bugün
Yarın sabahta Kız kardeşimle İkeada geleneksel Kahvaltı günlerimizden birini yapacağız![]()
![]()
Her ayın başında çocuklarada gelip abla kardeş birlikte kahvaltı ediyoruz ( hem uygun hemde bizlere değişiklik oluyor)
Artık 12den sonra en geç evde olurum ve ondan sonra da bir kaç gün evde oturacağım inşallahevimi özledim yaa hemen bir günde
Hem ufak ufak tekrar temizliğe girişeyim ki haftaya çarşambadan sona işim kalmasın
Hee akşam üzerede Spor salonuna gidiyorum nasipse
cANIM Kuzuya çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda çok daha iyidir
Canım hayırlı olsun![]()
Rabbim hepimize nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn
Bu arada bende diğer arkadaşlar gibi ilk başta bebiş müjdesimi diye heycanlandım
Neyse artık orada RAbbime dua edersin sana inşallah en kısa zamanda mucizeni göndersin diye
Bizlerede dua et canım ...
Maalesef olamıyacağım büyük ihtimalle
Oraya gitmeden burdan yurtdışı için internet açtıralım dedik de adamlar dünya fiyat söylüyor. Orada daha uygun ama henüz tam netlik yok hani biraz eşime bağlıhee ben tabletimi götürüceğim olmadı belki bir cafede alan oturduğumuzda en azından takip edemesemde bir çeee derim
Evet aşağı yukarı aynı dönemde başlamışız
İnşallah çok güzel kilolar veririzBayrama kadar 89.9u bile görebilisem bayram edeceğim
Bayramdan sonrada Rabbimin izniyle çok daha yoğunluk vermek istiyorum
olmadı artık biraz kasıp kendimi her gün spor salonuna gideceğim
üyeliğimin yarısı bitti bari diğer yarısındada az gaz verip hedefime yaklaşayım
![]()
bende kac aydir bi cift haneli rakamlara dusemedim gitti cakildim 100 le 105 arasi oynayip duruyorhic su icesimde yok boyle oluncada gitmiyorki
3 ay gibi bi surede vermistim ben o kilolari canm biraz duzenli oldummu cok hizli kilo veriyorum ama iste duzensizligim var benim
yas 26 bu arada
yarın perşembe çok kaçırmalbakalım piknikte cuma tartı günü
Yazmayı unuttum çok geçmiş olsun Banucum. Inşallah toparlanırsın tez vakitte.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin arkadaşlar. Bu mübarek günde sükunet ve huzur dolsun yurdumuz da evlerimiz de inşallah.
saol kuzum annemgil karatay üniversitesinin karşısında bi yerden ev aldılar adres nasıl amabenim doğum yerim konya biliyormusun babamın memuriyet dolayısı ile...ama konyayı bilmeme ehhh artık bir ayağım orada mecburen
Bu arada benim yüzümden iyi hissetmene sevindim ama zamanla bu topik vazgeçilmezin olacaktır. Buradaki dostluk hicbir yere benzemez![]()
Zeynepcim Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin dualarını kabul etsin inşallah
Cümlesiyle beraber tabii