• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin meryemcim:16:
Şükür iyiyim ben sen nasılsın

hoşbuldum ablacım iyiyim şükür..
bugün saçlarımı boyattım kendime çeki düzen vereyim dedim pazartesi tatile gidiyoruzzz:10::10::10:

gelince banyo yaptım,bir yasin okudum ferahladım..
şimdi daha iyiyim.

hava da serin gidiyor bu ara.ben kavrulan sıcaklar duasına cıkıcam.
önümüzdeki hafta Marmaris de hava sıcak olur insallah:1:

iddiadaşım nerelerdesin eğenip gitmişsin burayı...

başka yerler de çok gezme dön evineeeeeeeeeee:52::52::52::52:

cecoşum sana ne dicem..sen 89lara gelince 80-90 topicine gidicek misin?
sen de bizi bırakacakmısın:25::25:

bugün saçlarımı boyattım kendime çeki düzen vereyim dedim pazartesi tatile gidiyoruzzz:10::10::10:

şimdi daha iyiyim.

Oo tatil zamanı geldi demek ne güzel
Saçlarını da güle güle kullan en kısa zamanda benim de boyatmam lazım beyazlar çok çarpıyor gözüme
Ankara da epey serin bu ara ama o taraflar sıcaktır merak etme sen nursena ne diyor baksana yanıyorlar oradakiler

Oo tatil zamanı geldi demek ne güzel
Saçlarını da güle güle kullan en kısa zamanda benim de boyatmam lazım beyazlar çok çarpıyor gözüme
Ankara da epey serin bu ara ama o taraflar sıcaktır merak etme sen nursena ne diyor baksana yanıyorlar oradakiler

teşekkür ederim..bizde ırsı erken beyazlıyor saçlar ama benmkiler inanılmaz bembeyaz saçlarımın dibi..
1-1.5 ayda boyatmasam hemen diplerim belli oluyor:43:

hahhaha napayım tek derdim bu olsun:)

evet nursena şikayet ederek söylüyor ama ben seviniyorum okudukça:1::1:

30 dak leslie yaptım off şıpır şıpır terledim..
herşey sabah tarıda 1 gram eksik çıkayım diye
:52::52::52::52::52::52:
ben çıkıyorum kızlar dış alıp yatacağım iyi geceler inşallah sabah kilolar gitmiş olarak uyanırız:16::16::16::16:

30 dak leslie yaptım off şıpır şıpır terledim..
herşey sabah tarıda 1 gram eksik çıkayım diye
:52::52::52::52::52::52:
ben çıkıyorum kızlar dış alıp yatacağım iyi geceler inşallah sabah kilolar gitmiş olarak uyanırız:16::16::16::16:

:46::46::46::46::46::46:

silor muu...benmde kv yapar aman amann bir yapar ki...
tereyağ ı yakıp döker üzerine:56:

kız zaten Adanalıyız böle kalorili yiceklerden sanslıyız derken gürcü kvmden çıkan yemeğe sasırmıstım:52:

benim kv de yemek konusunda maşallahı var...gerçi son zamanlarda tahtı biz gelinlere bırakıyo galibaa...ama ona rağmen süper yanii...kimse eline su dökemez...

bende tereyağlı yapıyodum normalde ama şimdi sadece sarımsaklı yoğurt döküyom...zaten hamur yicem bari yağsız olsun deyine..:34:gerçi çok yemediydimkii....

yolcu yediğin yemek adını ben silor diye biliyorum adapazarı akyazı tarafında çok yapılıyor hazır yufkadanda yapıyodu arkadaşş anammm ağzım sulandı:))))))))))))
sustumm

evet yaa silormuş....:9:ben niye silör dedim bilmiyom....

Haftaya ikimiz de ekside olalım inşallah :34:

yaa bende eksi istiyomm...niye ikinizmişşş...hıhhh...:19:

:46::46::46::46::46::46:

benim kv de yemek konusunda maşallahı var...gerçi son zamanlarda tahtı biz gelinlere bırakıyo galibaa...ama ona rağmen süper yanii...kimse eline su dökemez...

bende tereyağlı yapıyodum normalde ama şimdi sadece sarımsaklı yoğurt döküyom...zaten hamur yicem bari yağsız olsun deyine..:34:gerçi çok yemediydimkii....

evet yaa silormuş....:9:ben niye silör dedim bilmiyom....

yaa bende eksi istiyomm...niye ikinizmişşş...hıhhh...:19:

Sen zaten eksidesin ya ben ondan öyle dedim di:34:
Hepimizin emekleri boşa gitmesin kilolar gitsin inşallah

Sen zaten eksidesin ya ben ondan öyle dedim di:34:
Hepimizin emekleri boşa gitmesin kilolar gitsin inşallah

yok be ablacım...sana öyle gelmiş....

bak 1mart

kilo:92

bel:98

basen:120

göğüs:107

nisan yok ölçmemişim....

1 mayıs

kilo:87,7

bel:96

basen:118

göğüs:103

1 haziran

kilo:88,3

bel 96

dört ay gibi bir sürede 3 aşağı 2 yukarı 4 aşağı 2 yukarı yerimde saymış gibiyim...normal şartlarda hedefim 1 haziranda 85 i görmüş olmaktıkiiii bu en kötü ihtimalle diye düşünüyodum ama zor gidiyoo...

silor muu...benmde kv yapar aman amann bir yapar ki...
tereyağ ı yakıp döker üzerine:56:

kız zaten Adanalıyız böle kalorili yiceklerden sanslıyız derken gürcü kvmden çıkan yemeğe sasırmıstım:52:
valla yaww adana yemekleri yapmıyom ben valla artık adam da bende çok yiyoruz tava falan çok yapardımm havada çok sıcak olunca hafif şeyler yediriyom valla bende yırtıyomm arada

şimdi daha iyiyim.

sıcak sıcak ama çok güzel zamanda geliosunuz şekerim iyi tatillerr sivrisinekler çıktı haberin olaa:)))

yok be ablacım...sana öyle gelmiş....

bak 1mart

kilo:92

bel:98

basen:120

göğüs:107

nisan yok ölçmemişim....

1 mayıs

kilo:87,7

bel:96

1 haziran

kilo:88,3

bel 96

dört ay gibi bir sürede 3 aşağı 2 yukarı 4 aşağı 2 yukarı yerimde saymış gibiyim...normal şartlarda hedefim 1 haziranda 85 i görmüş olmaktıkiiii bu en kötü ihtimalle diye düşünüyodum ama zor gidiyoo...

Ah ah bilmezmiyim zorgittiğini
Beni de görüyorsun işte zaman zaman gevşesem de genelde ipin ucunu bırakmıyorum ama hep 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyorum şükür yine canım

uyucaktım ama uyuyamadım tv ye haberlere daldım kaldım :)))))))):72:

he yaa bende öyle kuzularda uyuyo..ama hiç yatasım yok...kocamla kardeşimle oturuyoz....özlemişim böyle sessiz oturmayı...yarında çok işim var

oysaki...nasipse sabah kardeşimle bi çamlıcaya çıkcazz...ordan sahilede ineriz sanırım....öğleden sonrada temizlik ve misafirler için hazırlığa

başlıcam yaprak sarcam bide dafi ablanın poğaçasını yapıcam yarındann...

Ah ah bilmezmiyim zorgittiğini
Beni de görüyorsun işte zaman zaman gevşesem de genelde ipin ucunu bırakmıyorum ama hep 2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyorum şükür yine canım

aynen ablacım yaa....gram gram da olsa yeterki gitsin razıyım...hiç ipin ucunu kaçırma şansım yok zaten anında artı oluyorum....iyiki varsınız...siz olmasanız asla zayıflayamazdımm...ben 99 u bile hayal edemiyodum şimdi 87 ler inanamıyorum bazen....sizi çok seviyorumm....:16::16::16:

he yaa bende öyle kuzularda uyuyo..ama hiç yatasım yok...kocamla kardeşimle oturuyoz....özlemişim böyle sessiz oturmayı...yarında çok işim var

oysaki...nasipse sabah kardeşimle bi çamlıcaya çıkcazz...ordan sahilede ineriz sanırım....öğleden sonrada temizlik ve misafirler için hazırlığa

başlıcam yaprak sarcam bide dafi ablanın poğaçasını yapıcam yarındann...

aynen ablacım yaa....gram gram da olsa yeterki gitsin razıyım...hiç ipin ucunu kaçırma şansım yok zaten anında artı oluyorum....iyiki varsınız...siz olmasanız asla zayıflayamazdımm...ben 99 u bile hayal edemiyodum şimdi 87 ler inanamıyorum bazen....sizi çok seviyorumm....:16::16::16:

insan verdikçe daha fazlasını istiyooo ben 95 ken diyet yapmazken çok kafaya takmazdım nefes nefese olurdum şimdi çok şükür görüntüm iyi sayılır boy falan olunca orantılı sayılırım ama hala kendimi tombalak yusyuvarlak bişeymişim dünyanın en şişko insanıymuşum gibim hissediyom
çamaşır asayım geleyim

insan verdikçe daha fazlasını istiyooo ben 95 ken diyet yapmazken çok kafaya takmazdım nefes nefese olurdum şimdi çok şükür görüntüm iyi sayılır boy falan olunca orantılı sayılırım ama hala kendimi tombalak yusyuvarlak bişeymişim dünyanın en şişko insanıymuşum gibim hissediyom
çamaşır asayım geleyim

Aynen ben de öyleyim önceden aynaya bakıp beğendiğim bile olurdu kendime o halimle bile
Şimdi ise göbek gözüme öyle batıyor ki kendimi çok kötü hissediyorum bazen
Aslında giydiğimiz şeyler çok farkediyor bazen incecik bazen de çok şişko görebiliyorum ben kendimi
Ama gerçek şu hala verilmesi gereken kilolarım var bunun farkındayım

çamaşır asayım geleyim

he ya aynen...tabi ben resim paylaşamadığım için bilmiyosuz...tam bir kare gibiydim...şimdi boyum ortaya çıktı...

geçen hafta k.validem burdaydı ben doktora gitcektim hazırlanıken gördü...pantolon giydim üzerine sıfır kol tşört...anam dedi ne güzel

zayıflamışsın manken gibi olmuşsun yeter daha gerek yok ama hep böyle kal alma bi daha dedi....çok hoşuma gittii...ama dediğin gibi

yetmiyo...hedefim 70 inşallah o günleride görürüm...ama zayıfladıkça kollarımda tuzluk denilen yerler sarkmaya başladı..acil spora başlamalıyım..

ayy konunu sonuna çamaşır asayım lafı olmamış okuyunca amma güldüm kendime:))))))))))))

doğallık güzel şey işte...biz seni böyle seviyoruzz....zaten şimdi bende ikinci makine çamaşırımı asmaya gidiyomm...

şu başbakanda bi çıkamadı be yaa...

bi alakasız yorumda benden...:9:

bende sizi seviyomm
açıktım ben ama habire su içiyom sabaha kadar wcde uyurum garii:)))

sabah 6 da gelir benim misafirin 1. kafilesi:)))))))))))

Back
X