• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sizi seviyomm
açıktım ben ama habire su içiyom sabaha kadar wcde uyurum garii:)))

sabah 6 da gelir benim misafirin 1. kafilesi:)))))))))))

Sana uyku yok desene ben de 6.5 da kalkacağım kızım okula gidecek
Ben su bile içmiyorum artı çıkarım diye korkudan :)))

Wc'ye cikamamisin ya ondandir kilo verememe olayin... Form caylari iciyormusun? onlar cok guzel cikartiyor wc'ye :)

Hayır içmiyorum.Biliyorum çıkarttığını onların ama geçen sene 10 gün içtim form çayı,10 gün boyunca ishalden öldüm.Derste bi anda tuvaletim geliyordu,öğrencilere siz 2 dk oturun geliyorum deyip wc koşturuyordum.hem de her ders 2-3 defa ve 10. gün ishalimi serumlarla durdurdular.ondan bu sefer korkuyorum içmeye :44:

yolcu ihale sana kaldı ortalığı topla kapıyı kitle sabah erkenden geliriz dağınıklık olmasınnnn
işi çok seviyon ya çekiyooo sun

iyi geceler kızlarrr

İyi geceler ben de gittim artık

iyi geceler..:54:

yolcu ihale sana kaldı ortalığı topla kapıyı kitle sabah erkenden geliriz dağınıklık olmasınnnn
işi çok seviyon ya çekiyooo sun

tamam aldım kabul ettim ve topladım ortalığı kapatıyorum artıkk...sabah ilk gelen açsın artıkın anahtar paspasın altında...:9::9:

yarın listeye yetişicem inşallah...Allaha emanet olun....:16::16::16:

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Bu gece hiç uyumadım akşamüstü uyumak iyi gelmedi birazdan kızımı uyandıracağım onu gönderip biraz uyurum inşallah

günayyydınnnnnnnnnnn kızlarrrr hayırlı cumalllrrrr
hacı yatmaz asu nursena gene sahalarda:))))))))))))
uyumadınmu asuu

bende eşimi yolladım görümcekimi bekliyomm
yarım saati kalmış

kahvaltımızı hazırlıyamm

tartı çok şükür güldüüüü sonundaaa
yena yeni kilom
83,900

asu sporum 150 dakika cık

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Bu gece hiç uyumadım akşamüstü uyumak iyi gelmedi birazdan kızımı uyandıracağım onu gönderip biraz uyurum inşallah

:16::16::16: günaydınn

günayyydınnnnnnnnnnn kızlarrrr hayırlı cumalllrrrr
hacı yatmaz asu nursena gene sahalarda:))))))))))))
uyumadınmu asuu

bende eşimi yolladım görümcekimi bekliyomm
yarım saati kalmış

kahvaltımızı hazırlıyamm

tartı çok şükür güldüüüü sonundaaa
yena yeni kilom
83,900

asu sporum 150 dakika cık

:46::46::46::46::46: harikasın canım

:16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydın güzeller hayırlı cumalar

geçen hafta kilom:114 :17:

bu hafta kilom:113 :24:

giden ve birdaha gelmemesi temenni edilen:25: : 1 kilo :33:

spor:485 dak. :8:

hımm anladım ablacım Rabbim şifalar versin....bendede şu detaylı basküller varya kilo yağ su kas ölçen onlardan var şimdi bilmiyorum ama 92

kilo iken falan yüzde 51 yağ var demişti enson yüzde 48 i hatırlıyorum ama o sırada kaç kiloydum bilmiyorum...gerçi ne kadar doğru diyo onuda

bilmiyom ama öyle işte...bide bişey sorcam bende bisiklet almak istiyodum bi tanıdık tavsiye etmiyorum dedi sebebi ise basendeki yağları kasa

çeviriyo ve sen basenim gitcek diye beklerken biraz daha şekilli ve kas olarak daha kalıcı olmasını sağlıyo dedi ve vazgeçtim gibi almaktan

madem okadar sık ve çok kullanıyosun sen ne dersin öylemi....:44:

est.canım sakın öyle düşünme tabiki düşüncelerini söyliceksin ...paylaşıcaksınki birbirimize destek olabilelim....:34:

evet canım ağrılı ve uzun sürüyo...hareketlerimi çok fazla kısıtlıyo...ben o dönemlerde mümkün olduğunca evden çıkmamayı tercih ediyorum..:34:

tsk ederım anlayısınız ıcın. yenı olunca ınsan yanlıs anlasılmaktan cekınıyor. bılmıs bılmıs gorunmek ıstemem kaldı kı okadar da uzman sayılmam.amacım zaten paylasmak, yardımlasmak ıcındı. bunun boyle anlasılmasına sevındım.

hımmmmmm sızın gercekten cok zormus. benım maasallahım vardır cok rahat gecer. sızın gıbı kılo vermıs bırı zaten bunları bılıyordur aslında bu zamana kadar. ve spor yapmıyorsa sebebı asırı agrıdır. dusunemedıgımı farkettım kusura bakmayın

bugünkü menümüde paylaşayım unutmadann....

sahur:

2 dilim ekmek

1 dilim peynir

1kaşık çemen

1tatlı k.krem peynir

2 tane kandil simidi...

iftar:

1 porsiyon lahana yemeği

yarım domates

yarım salatalık

150 gram kadarda karpuzz

1 bardak 9 lu çay

suyum şimdilik 1 litre ama yatana kadar 2,5 lt olur...

bide eşim dondurma almışş sanırım yok diyemicem bi ufak ucundan bakıcam....:22:

çokmu yemeye başladım...:44:bana öyle gelmeye başladı...

menunuzu cok basarılı buldum ozellıkle ıftar olarak hafıf ve cok guzel bır yemek olmus cok saglıklı olmus lahana.tamdıyetlık. aksam menusu olarak da az bıle denebılır gercekten guzel gorunen bır menu. sahur olarak cok cok kandıl sımıdı olmayabılırdı ama yazın oruc tutmanın sebebı ıle uzun sure sızı tok tutmustur dıye dusunuyorum asırı goze batacak sekılde gelmedı ben dıyet donemınde hıc oruc tutmadım bu yıl ılk olacak.nasıl olacak merak edıyorum

dondurma konusunda da tadımlık davranmıssınız, hepsını yememek cok zor valla :1:

dıyetteyken o psıkolojı cok baskın oluyor, hep cok yedıgımızı dusunmeye baslıyoruz bır donem.sızı anlıyorum. aksam tek bır meyve yesem sankı tum sporum gıdecekmıs gıbı gelıyor bazen.

Back
X