• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenam ellerine kollarına sağlık canım listeler için kg veren hatunlarada tebriklerrr bravooo:nazar::nazar::nazar::nazar:

Amaaaa kendi kg mi ve Yenam senin kg'nide sevmedim sevemiycemmmm:27::27::27::27::27:

selamun aleyküm kızlaar geçmişi okuyup geldim .
cumanız mübarek olsun

nevincim inan en doğrusunu yapıyorsun :16: zaten olması gerekende bu değilmi. bizim yaptığımız hata bu işte hem yaptığımızı rızaullah için yapıyoruz diyoruz hem beklenti içine giriyoruz. buda bize hayal kırıklığı yaşatıp üzülmemize neden oluyor. rızaullah için yaptığımız şeylerden beklentimiz olmasa üzüntümüzde olmıycak ama bunu başaramıyoruz. bende çoğu zaman aynı duyguları yaşıyorum. sonrada kendime kızıyorum. bu beklenti neden ? sen sana saygı duysunlar içinmi yapmıştın ? hani rıza nerde ? diyorum. demekki kendimi kandırmışım rıza için yapsaydım bu beklenti olmazdı diyorum. bazen oturup tevbe çekiyorum. bazen nefis ağır basıyor kızgınlığım devam ediyor işte imtihanı burda kaybettim diyorum.Rabbim cümlemizi imtihanı kazananlardan eylesin. amiiinnn

ağzına sağlık ablam bi yensek şu nefsimizi zaten hiç bir sorun kalmayacak...ama insanoğlu işte sınav burda zaten tüm egolarını sıfırlayabilirsen kazanan olursun...

canım çok geçmiş olsun bendede pıhtılaşma var 2 kez düşük yaptım hamileliğim boyunca ilaçlar ve hergün iğne
sonunda çok şükür bebişimi kucağıma aldım.. rabbim kimseye yaşatmasın kabuss gibi o günler:5::5:
pıhtılaşma olup olmadığını genetik kan merkezinden öğrenebilirsiniz hemen:31:
allahım hayırlısını versin inşallah..
eltin ne kadarlık hamileki?? bide ilk çocukmu??

Nurgülcüm öncelikle oğluna uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim çok güzel bir bebek maşallah:nazar::nazar:

eltimin ilk bebeği genetik testi yapıldı zaten pazartesi çıkıcak çünkü ablası pıhtılaşmadan dolayı 4 düşükten sonra bebek sahibi olmuş...bundanda şüpheleniyorlar...progestan kullanıyor birde haftda bir iğne..yerleşme kanaması dedi doktor...hayırlısı olsun şimdi sürekli yatıyor uzun süre ayakta kalınca kanaması geliyordu.şimdi iyi 2 gündür sürekli yatıyor.
Tünaydınlar herkse kafam sepet gibi, basim cok agriyo yeni kalktim yataktan
Kilo bilbirimi;
115.3 kg
99 ilk hedef kac yil sonra gorurum bilmiyorum
Yolda yururken insanlarin bastan asagi suzmelerinden, o igreti bakislarindan nefret ediyorum
Ayşecim lütffen böyle düşünüp kendini dahada üzme canım...eminim görüntü olarak çok farkımız yoktur çünkü senin boyun uzun...iyi ki burdayız bak kilolarımız daha da fazla olabilirdi.malesef olaya olumlu yönünden bakmamız şart...sende başaracaksın 99 kg mı 3 ayda görürsün Allahın izniyle iş saatlerin düzensiz oda seni zora sokuyor..ama pes etmek yok Emir için...
bol eksili hayırlı Cumalar kuzucuklarıımmm,Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşAllahh :16::16::16:

Esoşum,Daficim bugünde burdayız canlarımm , ne diyelim kısmetten öteye geçilmiyor maleseff , bundada vardır bir hayır diyoruzz :34::34:

NURGÜÜLLL hoşgeldin canım benimmm , Uras paşa çook datlu maşAllahh , darısı başımıza olsun canımm :16::16:

EGEDENİZ hoşgeldin doktorum civanım , özletmiştin kendini , bi daha kaybolma tatlımm :32::32::32:

ESOŞŞŞŞ -2 süper süper süper bir sonuçç , bozmadan devam cücüşümm , OLACAAKK OLACAAKKKK :129::129::129:

buarada bugün kocişimle 2. yılımızı doldurdukk :16::16::16:
kuzum benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim...hala beklemedesin can sıkıcı ama hayırlısı olsun canım...öptüm seni...
canım tüm desteklerin için çok teşekkürler.....

sağol canım, sanada çok geçmiş olsun, ramazan dolayısıylada daha çok yoruluyorsun ya ondan ağrıyordur belki belin canım.....
kendine iyi bak canım.....

eltininde bebeği düşmez inşaallah:(((
saol Meyracım eh olacak o kadar uykusuzluk birde bel fıtığım var yüzüstü yatarsam yada sürekli sırtüstü yatarsam ağrı yapıyor...sağlık olsun...

inşallah canım bizde dua ediyoruz ama sürekli dinleniyor kanama da azaldı 3 ayı da dolunca rahat eder diye düşünüyorum...öptüm seni...:54:

günaydın uyuyan kraliçelerrrrrrr ( nevin,zehra yasemin hariççççç :1:)

gene sohbetin dibine vurmuşunuz Esram temizlik tamam mis oldu topiğimiz çamaşır sularıyla sildim heryerleriiii

herkese hayırlı günle dilerimm.sadece uyku istiyorumm
günaydınnn yasemin abla gec yatmazlar sabah kalkmazlar bizim hatunlar...öyle özeniyorum ki gece sohbetlerine...

ben dün eve gidince 4,30-6,30 arası uyudum iftara yakın ütümü bitirdim...gece uyku tutmadı beni..3-4 saatlik uykuyla geldim birde çok sıcaktı sabah sabah...gece soda içmiştim onu susattı bilmiyorum ama bugün durumum vahim Allah hepimizin yardımcısı olsun...heleki seni antalyada ...hayırlı işler öptüm seni.

ESram00 Bu süreçte Allah yardımcın olsun canın sıkılmış ama Esoşum halletmiş sanırım...

Listeler için Yena Ve Eliz ellerinize sağlık..hakkınızı helal edin..
Eliz Canım umarım bişy çıkmayacak kitlede ama aldırmakta fayda vardır tekrar geçmiş olsun...

dereceye girenleri tebrik ediyorum..ben de aylardan sonra 97 li bir rakam gördüm belki su kaybı idi ama motive etti...çalışmasam ben kilo alırdım evlendiğim ilk yıl sahura kadar otur ikindiye kadar uyu ile en fazla kiloyu o zaman aldım...lütfen kilo alanlarda üzülmesin...uyku çok kilo yapıyor malesef..

şimdi ben kaçar... işlere dalıyım zaten öğleden sonra ağırlı çöküyor diğer elemana devrediyorum...

hayırlı günler...:16::16::16:

GÜNAYDIN GÜZELLER

Bu kadar uykusuz kalırsan olacağı bu olurdu diyorum biraz önce dalmışım o arada patronum gelmiş hayırdır uyuyomusun dedi bende kusura bakmayın uykusuzum dalmışım biraz dedim sağolsun anlayışlı adam bişey demedi :34::34::34:

Ben çok mutluyum kızlar dün tartı bana güldü valla dün öğleden sonra kabızlık konusunda biraz rahatladım şükür bide sabah şişliğim vardı iftardan önce tartıldım ve tam 88,1 kilo geldim yani 1,4 kilo vermişim çok şükür valla çok mutluyum kızlar ya :32::32::32:

teşekkür ederim canım benimm evet şükür ki çaresi var o da zaman artık zamanla geçecek yani buraya yazıp kımseyi üzmek istemiyorum zaten yazmıcam artık demiştim de ama o an öyle sinirleniyorum ki kendime hakim olamıyorum o yüzden size döküyorum içimi :29:
Esracım canım sen kendini bu kadar sıkma kuzum anlatmıcam diye ne zaman canın sıkılırsa biz burdayız ve seni dinleriz tüm samimiyetimizle sen yeterki iyi ol canım benim :34::34::34:
Teşekkür ederim canım.
Bugün elim kolum hiiç kalkmadı üstüne de bir ton yedim ama olsun arada olcak napalım ..

Benim ablam da 86lı canım :)

Tabi ablacım hazırlarım ben :)
Geciktim biraz moral bozukluğu artı hastane falan derken.
Affola...

Hoşgeldin canım..
Daha aktif katılırsın ve daha iyi sonuçlar alırsın inşallah

Esra yardımcı olmuş sana ne güzel...
Canını sıkma canım, her işte bir hayır var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah

teşekkür ederim canım..

sağol devamlı olur inşallah..
ütü yaz sıcağında zorluyor vallahi. normalde çok severim ütüyü ama yazın ben bile soğuyorum ütü yapmaktan.

Ben hastaneye gittim. Ciddi olduğunu düşünmüyorum ama biyopsi alalım dedi doktor. Canım acıdı biraz ama napalım... Sonuç çıktıktan sonra da gidicekmişim muhtemelen hepsini alıcakmış lokal anesteziyle.
hiç halim yok bugün. ateşim de var baya. oruç da değildim doktor sebebiyle. bugün baya kötüyüm anlayacağınız...

Dün iftar öncesi tartıldığımda 89.2ydim ama bugün sabah 90.2 çıktım yani bir de +800 gramım mevcut, hayırlı olsun vatana millete :)

Bir de bugün hastane bahçesinde babamı bekliyorduk bir kadın geldi yanıma. rahatsiz etmezsem bir şey sorabilir miyim dedi. kilomu sordu, ben de annemi uzaklaştırıp söyledim :) annem babam kilomu bilmiyolar da :) ama dedim ben diyet ve spor yapıyorum, 6 7 kilo kadar verdim. o ablacık da 150 kiloyla başlamış, şimdi 8 kilo vermiş spor salonuna gidiyormuş. senin kadar olsam yeter, kendime hedef belirlemeye çalışıyorum da canım dedi. bir de çok güzelsin diye iltifatlar etti Allah razı olsun...
56 kiloymuş 14 yıl önce. Psikolojik ilaç tedavileriye 150ye çıkmış kilosu :5: Geçen yıl 25 kilo vermiş, ilaçlar devam edince tekrar almış... Şimdi bitti ilaçlarım ve inşallah artık engel yok önümde dedi.
Halimize binlerce şükür olsun...
Az kaldı arkadaş çıkacaz ablacığınla belki resmini felan görsem tanırım canım benim öpüyorum :54::54::54:
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]375 dk:46::46::46::nazar::nazar::42::8::8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]330 dk :46::46::46::nazar::nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeeeeemmm[/td]
[td]300 dk :46::46::nazar::nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedeniz03[/td]
[td]210 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothinggg[/td]
[td]200 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elizabeth_bath[/td]
[td]130 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karye[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koizumirisa[/td]
[td]80 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch ve nilce[/td]
[td]60 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulma[/td]
[td]30 dk[/td]
[/tr]
[/table]

Spor birincimiz esrammm00...
İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...
Herkesi tebrik ederim:16:
Kızlar tebrik ederim :46::46::46:
Elizim kuzum eline koluna emeğine sağlık canım:16::16::16:
HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate :65::nazar::46::32::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :65::nazar::81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52 :65::nazar::46::62::66::71:

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :65::122::64::nazar::71:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :65::81::nazar::66::71:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye :65::nazar::8::71:
Haftanın ve ayın dereceye giren güzelleri tebrik ederim :46::46::46:
Yenam eline koluna emeğine sağlık canımmm:16::16::16:
günaydın uyuyan kraliçelerrrrrrr ( nevin,zehra yasemin hariççççç :1:)

gene sohbetin dibine vurmuşunuz Esram temizlik tamam mis oldu topiğimiz çamaşır sularıyla sildim heryerleriiii

herkese hayırlı günle dilerimm.sadece uyku istiyorumm

Günaydın yasemin ablacım valla al bendende okadar şuan sadece uyku istiyorum :34::34::34:

Evde olanlar çok şanlısınız..............

Yenam ellerine sağlık :16: :16: :16:

kimse kusura bakmasın ben de hastayım üçünüze, kimler geldi kimler geçti, sizler hep demirbaş oldunuz. iyi ki de öyle, seviyorum sizi :16: :16: :16:
bizde seni seviyoruz canımcımm

valla nasıl tatlı oluyor o uyku, annem gözleme yapmıştı. hamur işinin üstüne ne uyunur bilirsiniz :9:

ya senin küçüğe hastayım ben, ablasının gösterisinde tam oyuncak bebek gibiydi almanyadan gelen :)) bi de öyle elbise giymiş, 41 kere maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
ohhhhh misssssssssssss benimde yapasım var ama yeriz 2 kişiyiz sonra vururum kalorinin dibine diye yapmıyorum

allah sanada nasip eder minik minik pıtırcıklar inşallahh elbise pıtırcığına feda olsun sen doğur yeterskii
dün neden öğrendiyse bilgisayarda otururken enseme bi şaplattı bugün cuma enseyi tafa (kapa diyemiyo)
gülemmi kızammı baka kaldım çocuklar alem valla

büyük kızda oruca heveslendi iyi öğlene kadar tut dedim saat 9 buçukta koşarak geldi anne anne orucumu bozmam lazım dayanamıyom neden kızım dedim tuvaletim geldi çok sıkıştım wc ye gidersem orucum bozulcak diyoo
sabah sabah güldürdüler

Biz de sahurumuzu yaptık eşim gitti mutfağı toparladım yarın için vişne suyumu da hazırladım sodamı aldım geldim ezan 3.5 da okunuyor burda
Ben yemeyeceksin pek güya ama kızım aman anne akşama kadar aç duruyoruz ye yaw deyince kıramadım tabii
Ben de bu cerrahi zayıflama işlerine sıcak bakmıyorum sonuçta doğal değil müdahale var yine de yaptıranlar tekrar kilo almaz inşallah
Bugün suyu fazla içmedim nedense iftarda fazla içince sonra çaya dadandım sıra gelmedi suya şimdi de az bi yer var midede suyla doldururum artık olduğu kadar:)
Yenam bence de Esra yine çok güzel anlatmış seni keşke bizim gözümüzle görebilsen kendini
Dafi sahurda da misafir varmış ne güzel biz de dünkü misafirlere ısrar ettik ama kalmadılar çekindiler herhalde ilk görüşmemizdi malum
ısrarlara dayanamayız zaten hiç
bizde ağustos 5 gibi gidicez kaynanam her sahura gözleme yapıyoo neyseki son günler:))
ramazanda resmen gözlemesel hayata geçiyolar
patlıcanlı domatesli hergün bi çeşit
bide güzel kokuyoki gelde yeme arkadaş
kalabalık ta olunuyo sanki alamanyalardan gelmişiz gibi dayısı halası emmisi doluşup geliyolar arkadaş siz çağırsanıza yokk illa bize gelecekler öle olunca hem çalışıp hem yiyorum:)))))))))
Allah sağlık versin hallederiz inşallah canım.pideli köfte çok basit tek zorluğu iftar başlarken hazırlanması. pideleri lokmalık doğrayıp pizzamatikte ısıtıyorum.ayrı bir yerde köfteleri kızartıp hazırlıyorum. garnitür olarak ne koyacaksam onlarıda kızartıyorum.yine ayrı bir kapta salçalı sos hazırlıyorum. hepsini sıcak tutmak gerekiyor. ve bir kapta tereyağ kızdırıyorum. çorbalar içilmeye başlar başlamaz tabaklara sıcak pideleri paylaştırıp, üzerine köfteleri ve garnitürleri koyuyorum. üzerine sos döküp, kızdırılmış tereyağı gezdiriyorum. üzerine veya kenarına oda ısısındaki çırpılmış yoğurt koyup servis yapıyorum. oldukca doyurucu ve yüksek kalorili bir tabak oluyor. zeytinyağlı konusunda bende aynı fikirdeyim. benimde taze fasulye bitmedi çokta az pişirmiştim akşam üzülerek döktüm :19:
neyse artık hatimimi okuyup yatayım bende sabah işim çok

dafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sannaaa site açalım arkadaş ne güzel şeyler yaratıyon benimd bayat pide kaldı dolaba koyayım baride yarın bende öle bişeyler yapıp değerlendireim
GÜNAYDIN GÜZELLER

Bu kadar uykusuz kalırsan olacağı bu olurdu diyorum biraz önce dalmışım o arada patronum gelmiş hayırdır uyuyomusun dedi bende kusura bakmayın uykusuzum dalmışım biraz dedim sağolsun anlayışlı adam bişey demedi :34::34::34:

Ben çok mutluyum kızlar dün tartı bana güldü valla dün öğleden sonra kabızlık konusunda biraz rahatladım şükür bide sabah şişliğim vardı iftardan önce tartıldım ve tam 88,1 kilo geldim yani 1,4 kilo vermişim çok şükür valla çok mutluyum kızlar ya :32::32::32:

Esracım canım sen kendini bu kadar sıkma kuzum anlatmıcam diye ne zaman canın sıkılırsa biz burdayız ve seni dinleriz tüm samimiyetimizle sen yeterki iyi ol canım benim :34::34::34:

Az kaldı arkadaş çıkacaz ablacığınla belki resmini felan görsem tanırım canım benim öpüyorum :54::54::54:

Kızlar tebrik ederim :46::46::46:
Elizim kuzum eline koluna emeğine sağlık canım:16::16::16:

Haftanın ve ayın dereceye giren güzelleri tebrik ederim :46::46::46:
Yenam eline koluna emeğine sağlık canımmm:16::16::16:

Günaydın yasemin ablacım valla al bendende okadar şuan sadece uyku istiyorum :34::34::34:

Evde olanlar çok şanlısınız..............
oyyy kıyamam allahtan anlayışlıymışş paronun
yasemin azda yemişsin zor olacak bugün sana

Günaydın güzel hatunlarrrrr :21::21:

Herkes iyidir umarım hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah :16::16:

Ben bi dolanayım bakıyımm :1:

Efemmmm ve nevzamansız yadıklarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim öpüyorum kocaman :54::54:

[tr]
[td]esrammm00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeeeeemmm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedeniz03[/td]
[td]210 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothinggg[/td]
[td]200 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elizabeth_bath[/td]
[td]130 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karye[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koizumirisa[/td]
[td]80 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch ve nilce[/td]
[td]60 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulma[/td]
[td]30 dk[/td]
[/tr]
[/table]

İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...

tebrik ediyorum kızlar... Elizcim senin de ellerine sağlık.. ve geçmiş olsun.. hayırlı haberler alırsın inşallah...
bu arada ben de ilk defa listenin üstlerindeyim. bu hafta koşuşturmanın ve her yere yürüyerek gitmenin meyvesi bu... bir de ayaklarımdaki su kabarcıkları:52::52:

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]83,3[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]+1,2[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ayşe_c52[/TD]
[TD]116,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]116,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]116,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]115,3[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,7[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]96,5[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]96,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]96,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]96,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg [/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]NURGU66[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]+0,3[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]elizabeth_bath[/TD]
[TD]93,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]92,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-2,8[/TD]
[TD]90,2[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]-4,3[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]koizumirisa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]106,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Pınar110[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]92,8[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97,6[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]99,4[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]kitkurdu[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]97,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]97,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]-2[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]103,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102,6[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100,8[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]87[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]103,6[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]103,1[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]102,7[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]100,3[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD]-3,5[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]93,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]93,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]karye[/TD]
[TD]83,1[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]82,5[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]-2,8[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]mehtabb[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]1,73[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]112,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]asuhan[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]97,8[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]96,2[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate :65::nazar::46::32::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :65::nazar::81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52 :65::nazar::46::62::66::71:

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :65::122::64::nazar::71:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :65::81::nazar::66::71:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye :65::nazar::8::71:

YENA'cım ellerine sağlık..
listelerdeki isimler değişmiş.. yenigelen arkadaşlar hızlı gidiyor.. kutlarım hepinizi.. azminiz hiç azalmasın..
umarım hepimiz en kısa zaman da hedeflerimize ulaşırız...

dün gece PC başında uyuyup kaıdım. malum çok yorgundum. eşimin uyarısıyla yatağa gittim. sabah uyandığımda saat 9 u geçiyordu.. akşama da nöbetçiyim..

bu gün biraz fazlaca yemek yaparım.. çünkü yarın nöbet çıkışı izmire gideceğiz. ufaklığı almaya... artık huysuzluklara başlamış.. anasının koynuna gelsin bebeğim:43::43:

abimiz yalnız kalacak evde ..yemekleri hazır olsun..
bu arada nete giremem.. ama desteğinizi yanımda hissedeceğim. aksi halde annemin yanına her gidişim 2 kilodan başlıyor:52::52: bu sefer almadan... hatta az da olsa vermiş olrak dönmeyi planlıyorum..

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK...

Hayırlı hafta sonları olsun inşallah
Allah nevinime zehracığıma yaseminciğime ve tüm çalışanlara kolaylıklar versin

slm kızlar nasılsınız :3::3:
kilo verenleri sporda başarı sağlayanları tebrik ederim maşallahh hepiciğinize :nazar::nazar:

eliz cnm çok geçmiş olsun sonuclar iyi çıkıcaktır inşallahh daha geçmişe bakamadım ama nezaman çıkcakmıs sonuclar tatlım :44:

esrammmm cnm sıkma canını sağolsun clutch yardımcı oluyo sana hayırlısyla atlatırsın umarım bu boşanma sürecini
ve nezaman sıkıntın olursa rahatca çekinmeden yaz cnm dinleriz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız kuzum :54::54:

kızz meyraa napıyon bakem :40:

selam millet....

hepimiz için güzel bi hafta sonu olur inşaallah kızlar.....

offff biz bu gece sahura uyanamamışız eşimle ikimizdeeee.....:5:
eşim bugün baya zorlanacak malesef:(((:5::5:
bir daha uyanamamazlık yapmayız inşaallah tüm ramazan boyunca artık:(
gece yatmayım dedim geçen, ama olmadı, tüm gün sersem gibi dolaştım, neyse bakalım rabbim bir yol yordam gösterecektir inşaallah......

slm kızlar nasılsınız :3::3:
kilo verenleri sporda başarı sağlayanları tebrik ederim maşallahh hepiciğinize :nazar::nazar:

eliz cnm çok geçmiş olsun sonuclar iyi çıkıcaktır inşallahh daha geçmişe bakamadım ama nezaman çıkcakmıs sonuclar tatlım :44:

esrammmm cnm sıkma canını sağolsun clutch yardımcı oluyo sana hayırlısyla atlatırsın umarım bu boşanma sürecini
ve nezaman sıkıntın olursa rahatca çekinmeden yaz cnm dinleriz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız kuzum :54::54:

kızz meyraa napıyon bakem :40:
ay canım bir ramazan telaşıyla koşturup gidiyom sabah akşam inan:))):8::8::8:
çok şükür iyiyim, sağolasın.
ve şükür hergün daha bi alışıyorum ramazan düzenine........

sen napıyon, nasılsın tatlım?
afacan nasıl??

canım tüm desteklerin için çok teşekkürler.....
gerçekten bana moral oldu, güç oldu bu çabamda.....
sende fıstık gibi olmuşsun iyice:))):21::21:
sende inşaallah bu şekilde kilonu korumaya devam edersin hep.....
koccaman öpüyorum seni:)

birde yeşil çay içtinmi bu süre zarfında?? içtin ise günde ne kadar içtin???

hayırlısı olsun tatlım....
olmazsa önce fotokopi olur, sonra kitap şeklinde olur.....
olsunda, dimi:)

yalnız bence sizin orada pahalı olabilir bence bu basım işi....
ve bizim burada da aksine daha uygun olabilir....
nede olsa burası sanayi bölgesi.....
eşin falan sanayinin matba bölümüne falan gidip bi görüşse bi ara burada bi kaç yerle, bence oldukça uyguna olur 1kitap yani....
hani 1kitap nihayetinde diye düşünüyorum canım, aklında olsun bunlar.
kocaman öpüyorum seniiii.....

sağol canım, sanada çok geçmiş olsun, ramazan dolayısıylada daha çok yoruluyorsun ya ondan ağrıyordur belki belin canım.....
kendine iyi bak canım.....

eltininde bebeği düşmez inşaallah:(((
bende üzüldüm gerçekten, kolay değil yani.....

Allaha emanet olasın, öpüyorum kocaman:54::54::54:

geçmiş olsun tatlım, kuzunada çok geçmiş olsun cecoşum......

canım sanada annenede çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bişeyde değildir seninki canım, öpüyorum:54::54::54:

teşekkürler canım:)
:54::54::54:

geçmiş olsun canım benim......

hiçte şakadan anlamıyom bende:))))))
tamam yenam:54:

kızın için; hakkında hayırlısı olsun inşaallah ablacım.....

anneciğinde geçen hafta biraz rahatsızlanmış; çok geçmiş olsun ablacım.....

geçmiş olsun canım.....

estağfirullah canım benim.....

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun o zaman canım:)
daha nice yıllara inşaallah....

rahatladığına çok sevindim canım........
yer gök dua ile, bol bol dua et canım......

bu arada senin burç neydi??

bız zaten sırketın basım ıslerını de konyada yaptırıyoruz daha uygun oluyor fıyatı da konyadan aldım guya tanıdık ama 2000 tl tutuyor toplam bır basım adetı varmıs yapmaları gereken. 10 tane ya da bır tane olmazmıs yanı.

ohhh be esrayla konuştum rahatladımm kendisini burdan kocaman öpüyorummm:54:

bu arada kilomu bildireyim

geçen hafta 101,9
bu hafta 100,8
giden kilo 1,1
toplam spor 375 dk

hafta arası kilom 102,6 ya kadar çıkmıştı ama ramazanda onlarıda verdim şükürrrr en kısa sürede dokuzları görebilmek umuduylaaa

esra supersın cok sevındımmmmmmmmmm devamı gelsın ınsaallah canım daıma.

Esracım ben avukatım. Durum çözümsüz değil. Yaşadığın İL Merkezindeki Baroya durumunu izah eden bi dilekçe fakslarsan sana il merkenden başka bir avukat yollar.

Sen bana mail adresini yaz özel mesajdan, ben dilekçeyi yazar yollarım, sen de Baro merkezine fakslarsın. Hiç üzülme, çözecektir Baro.

Öpüyorum çok seni.

tam ben de dıyecektım esra ıle gorus dıye. sen hemen yardım etmıssın zaten canım. sagolasın valla

hoşbuldum filiz sende çok iyi kilo vermişsin çooook sevindim senin azmin takdir edilmicek gibi değil valla ben çok az kilo vermeye başladım gram gram hemen moralim bozuluyo ama sen maşallah hiç yılmadın veeee 9 lu rakamlara çok az kaldı hadi tam gaz devam....

tsk ederım karye. pes edersem daha fazla kılo aldıgımı gordum oyuzden mucadele etmek zorundayım canım. cok tsk ederm guzel sozlerın ıcın.

Su an o kadar sınırlıyım kı anlatamam dun dılekcemı vermıstım yaa barodan avukat talep edecektım yasadıgım yer kucuk bır ılce oldugundan bır tane tek avukat var dedım kı onu ısterım barodan bugun o avukat benı aradı bılın bakalım ne ıcın esım onu tutmus ıkı bın lıraya anlasmıslar benım avukatım sımdı bana karsı ama ne dıcegımı bılemedım zaten kıl bı avukat sızın anlıcagız kaldım ben avukatsız yazıklar olsun boyle ınsanlara sınırlerım alt ust oldu elım ayagım bosaldı dızlerım tıtrıyor tabı avukat bana ulasmak ıcın patronumun yanına gıtmıs ıyıce gerıldım yanı !!! :(

canım cok uzuldum okuyunca. ama cok sukur cozumu varmıs bak esra sneı rahatlattı aydınlattı sagolsun ayyyy cok sevındım

elizim geçmiş olsun kuzumm ne zaman sonuçlar çıkarmış ve ne zaman alıcaklarmış

ama sıkma canını ben de buna benze bi hastalık geçirdim ama benimki çok ağırdı rabbime binlerce milyonlarca defa şükürler olsun ki geçti bitti darısı senin başına hem senin ki hafif bişey zaten tez zamanda şifanı blursun inşallah

liste için ayrıca ellerine sağlık ben birinç olmuşum tşk ederimmmm :54:
yok canım sıkılcak bi durum yok inşallah.
alıncak kurtulucam :)
kuzenim o hastanede çalışıyo, çıkıcağı tarihi bilmiyorum ama direk onun eline gidicek o yüzden gidip hastaneyle sonuçla uğraşmayacağım çok şükür.
elizciğim,tekrar geçmiş olsun hastanede sürpriz gelişme olmuş anladığım iyi de olmuş...Sonuçları alınca soru işareti kalmaz kafanızda..
Kilo muhabbeti geçen bayana üzüldüm ben de.. kilo öylesine acımasız bişey ki, bir an da ne olduğunu anlamıyor insan...
Biz de çok rahatlıkla 150 kg. hatta 200 kg. oluruz kendimizi kontrol etmediğimiz süre içinde...
Çok doğru söylüyosun ablacım..
Dikkatli olmalıyız her daim, kendimize güvenmeliyiz bir de :)
Ben iki gündür yorumları okuyorum citolle mesajlaştıktan sonra...
Nekahat dönemi çok korkunçmuş aslında....Üstesinden gelemeyip yemek yiyemediği için pskoljik olarak çökenler vb.varmış..
Kendimi umutsuz vaka olarak gördüğümden ''acaba.??''diye düşündüm dün,bugün...Ama sadece düşündüm....

Sakın böyle düşünme ablacım.. Zaten teknik olarak senin böyle bir ameliyata girmenin imkanı yok şu anda. Az kaldı ablacım gerçekten. Başaracağına eminim adım gibi :16:
___

Dün gece sürpriz bir misafirimiz geldi. Yaşça benden biraz küçük bir arkadaşım geldi bir anda. aile düzeni de pek yok...
Bir kez daha anladım şükredecek çok şeyimiz olduğunu.
Ben oruç değilim bugün de. Çalışanlar varmış hafta sonunda, Allah daha çok sabır versin sizlere vallahi :nazar:

Bir de hepinize teker teker çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
İnşallah iyiyim zaten ama ağrıdan ve ateşten modum düştü tabi ister istemez :)
Kilo verenleri, veremeyenleri, alanları herkesi tebrik ediyorum kocaman kocaman :)

Sağol teşekkür ederim.. Aynen öyle, şükretmemiz gerektiğini anımsıyoruz en azından...
Diğerleri de tam tersini yapmasın, feyz alalım onlardan da. Bizlere ışık olsunlar.

Sağol canım..
Yok yok kafama takmıyorum, ciddi bir şey de değil zaten ama ateşim yüksek ve o rahatsız ediyor biraz. Sıkıntı basıyor devamlı. Ilık duş alıyorum rahatlıyayım diye işte...

elız ben kacırdım mı bılmıyorum doktor ne dedı

[tr]
[td]esrammm00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeeeeemmm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]meyra__[/td]
[td]240 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedeniz03[/td]
[td]210 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nothinggg[/td]
[td]200 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elizabeth_bath[/td]
[td]130 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karye[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]koizumirisa[/td]
[td]80 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clutch ve nilce[/td]
[td]60 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulma[/td]
[td]30 dk[/td]
[/tr]
[/table]

İkincimiz pomogranate...
Üçüncümüz efeeeemmm...

elız ellerıne saglıkkk tsk ederım.

bu hafta bırıncılıgı esraya vermısımmmmmmmm persembeye kadar hıc spor yapmamıstım yolculugun etkısı ıle kendıme gelememıstım son gunlerde toparlamıs olmaya cok sevındım

İçim de uktedir senin anlattığın olay...NAsıl özenirim torunlarına bakan büyükannelere...
Benim annem yok ama babannemiz de hiç oralı olmadı çocuklarıma bakmak için..

Kızımı kreşe ağlayarak bırakırdım hiç sevmezdi..
Şimdi haftanın belirli günleri gidiyorum ablası ilgileniyor kardeşiyle...

Nasip olursa torunlarıma istedikleri sürece ihtiyaçları olduğu sürece eğer sağlığım da yerindeyse ben bakacağım...
hep etrafımda olsunlar kalabalık gürültü patırtı olsun ev de...

ben de aynı seye ımrenım anneme yemege gıttım caya gıttı derler. cocugu bıraktım derler falan. ben de tek bakacagım hatta ancak dogumuma gelırler bır ıkı gun. kaynanam da bahce ve ınekler var koyde kadın. kımsesı yok o bakıyor annem calısıyor zaten. ben de tek buyutecegım kreslerde buyuyecek cocugum olunca. oyle gorunuyor

Back
X