- 12 Mart 2012
- 5.538
- 17.388
- 498
nursenaaa yatdafii yat desene bana ne duruyosam iyigeceler
iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nursenaaa yatdafii yat desene bana ne duruyosam iyigeceler
pişştt sakın artı gördüm diye çozutma olurmu...ne olmuş yani sonunda ölüm yokya bugün artı gördüysen yarın eksi görürsün yeterki pes etme...yeterki düştüğün gibi kalkmayıda başar....
ay ne güzel benim kızlarda bigün kendi işlerini kendileri görcekmi acaba...daha doğrusu ben o günleri görcekmiyim...
bu çok garip geldi bana yağdan vermiş olman çok güzel ve kaslaşmanda daha güzel bişey canım
elbetteki spor yaptıysan kaslarından dolayı kilo almanda doğal canım
üzülme bence çok iyi durumun öneemli olan yağdan verip kas yapabilmek zaten moralini bozma
keşke bizde hep yağdan versek![]()
Hayırlı sabahlar
Nursena baklavalar azaldı tabii ama şimdi de Bayram geliyor napacam bilmem
Eşim de tatlısız durmaz zaten ben şerbetlileri çok sevmiyorum şükür :)
Dün sütlaç yaptım bikaç kaşık yedim yine
Bugünden tezi yok ben de dikkat edeyim reglden olacak çok iştahlıyım çünkü
öğle yemeğimide yazayımmmtatlı bende adet olcam iştahım çok ama allahtann tartı ekside geçen cumaya göre eksiyim şükürr
sabah kahvaltımı yaptım
2 yumurta omlet
7 zeytin
1 kaşık peynir
1 kasık süzme yoğurt
yarum domates
1 avuç fınduk
yeşilçay
işe giden çalışan arkadaşlarım hayırlı işlerrr
yolcuuu uğramamışsın neden aceba
asum seni görüyorum aşşağıda eşin ayaklandımı yavaştan
sorma dafii aslında hoşumada gitti öle fındık fstık çok yemiyom daha doğrusu ortaya çıkarıyomm benim cadı kızlar birer avuçç alıverio eşimde öle bana azcıkın kalıyooo :))
aklımda hep 5 saat yemicem diye sabitledim 5 saat dolana kadar bekliyorum 5 satt sonrada nedendir acayip midem şişiyor canım istemiyorum buda fındık cevizden bide öğünlerde keten tohumlu yoğurttan sanırım
çok bilinçli uygulansa süper verilir çocuklarla direniorum ya bakalım nereye kadar
yolcuuu uğramamışsın neden aceba
asum seni görüyorum aşşağıda eşin ayaklandımı yavaştan
gelmedi benim parkeciler bekliyorum gelirler diyede bi tencere türlü yaptımm
kocamda geldi yemek yiyeyim diye gıcık oldum inan çocuk olsa pata küte girişecem herife
çatalla türlü yedi yaw hasta etti benii yemeğin domatesi biberi patlıcanı nı burakmış patetesleriyle kabağını yedi kız okuldan geldii oda ekmek arası çikolata sürdük kavga kıyamet onu yedi
napacam bu evdekilerle bilemedimm tam oklavalık yaw millet aç gene allah iyi ekmek veriyo bize yemin ederim çöpe dökerken içim acıyo off sinir katsayım çok yüksek adette olcam hırsımdan ağlıcam haa
akşama kıza yedircem mecbur yicekk valla yoksa katliyam çıkarcam evde
nefret ederim yemek seçenden başımda bunaldım![]()
gelmedi benim parkeciler bekliyorum gelirler diyede bi tencere türlü yaptımm
kocamda geldi yemek yiyeyim diye gıcık oldum inan çocuk olsa pata küte girişecem herife
çatalla türlü yedi yaw hasta etti benii yemeğin domatesi biberi patlıcanı nı burakmış patetesleriyle kabağını yedi kız okuldan geldii oda ekmek arası çikolata sürdük kavga kıyamet onu yedi
napacam bu evdekilerle bilemedimm tam oklavalık yaw millet aç gene allah iyi ekmek veriyo bize yemin ederim çöpe dökerken içim acıyo off sinir katsayım çok yüksek adette olcam hırsımdan ağlıcam haa
akşama kıza yedircem mecbur yicekk valla yoksa katliyam çıkarcam evde
nefret ederim yemek seçenden başımda bunaldım![]()
nasılsınız arkadaşlar ? ben giremedim bir süredir. spora devam ediyordum , yediklerime dikkat ettim . ben market işletiyorum akşamları eşime devredip eve gidiyordum . fakat 2 gündür eşim şehir dışına çıktı. eve gidişim saat 12yi buluyor ve o saatten sonra ne spor yapacak halim kalıyor ne bir şey. hemen duş al yat modundayım.evde yemek te hazırlayamadığım için aperatif şeyler yemek zorunda kaldım. gerçi kepek ekmeği , kepekli galeta yiyorum filan ama nedense spor dışında her şey aynı olmasına rağmen açlık krizi yaşıyorum resmen içimde . iştahım o kadar açık ki anlatamam.
çok zor tutuyorum kendimi. bazen dayanamayıp ufak kalorili bir şeylerle bastırmaya çalışıyorum olmuyor. sakız çiğniyorum sürekli , su içiyorum ama yine de geçmiyor. kilo olarak başladığım günden beri yani 15 gün de 2 kg fark etti.
kızlar yardım edin desteğe ihtiyacım var yoksa kalkıp dükkanda ne var ne yok yiyecem :18:
hoşgeldin canım...işin zor elinin altında herşey varken yemeden durmak çok zor ama bir iki şey önerebilirim...suyu ve yeşil çayı çok tüket...ara öğünlerde badem kuru kayısı ve cevizi dönüşümlü olarak kullan tok tutar...ve beyaz leblebi avucunun ayası kadar yiyebilirsin..bunlar güzel tok tutar...aslında menü paylaşabilsen daha çok yardımcı olabiliriz sanırım...
sakız metabolizma hızlandırır ama aynı zamanda çok acıktırır...istersen bir süre kullanma...15 günde 2 kilo çok iyi tebrik ediyorum...
dükkandaki cıslardan uzak dur tamammıı...![]()