- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bu sıralar giremiyorum kusura bakmayın işyerinm çok yoğun nöbette yok ertesi gün evde olayım..
akşam 5 gibi evde oluyorum hemen yemek hazırlığı çocuklar okuldan geldimi acıkıyorlar yemek bulaşık .ders kontroller tv seyretmeye bile vakit olmuyor birde bayram hazırlığı malum memlekete gidilecek hediyelikler kendi kıyafetlerimiz gitmişken kış hazırlıklarından da götürüyorum..bavul bavul allahtan arabamızla gidiyoruz yoksa otobüs almaz bizi
neyse ben ancak bayram sonu düzenli gelebilirim herhalde arefe ikimizde nöbeetteyiz 1. bayramm kurban sonrası çıkarız yola..
tartımın pili bitti ya....yarına almam lazım bugün çıktım markete aklıma gelmedi
iyi akşamlar güzellerr demirbaşlarım hayırlı gecelerrr.nasılsınız kızlar? Asum senın misafir ziyareti bayramı aratmadı Allah yokluklarını göstermesin.Nursenam noldu laminantlar?
Nursena çok yorulmuşsun ama bitmiş parkeler neyse ki
Pırasayı da yarın deneyim inşallah
Gökçe iremim bizi unutmaman sevindirici ama kilo alman üzücü malesef en azından almamak için uğraşmak lazım sonuçta kilo vermek çok zor
çoook yoruldumm asuu belimm kopcak gibi gidemde yatayımmm
asuu bana can yollasana facede oyunda hemen bitiveriyooo:))
gökce irem sevindim ama kilo almamaya çalışş valla geçen sene bu zamanlar 80 dim 89 u vurdum tatil dönüşü dahada inemedim 80 ne kolay alıyozda veremiyoz işte
Istek gönder de yollayım canımçoook yoruldumm asuu belimm kopcak gibi gidemde yatayımmm
asuu bana can yollasana facede oyunda hemen bitiveriyooo:))
gökce irem sevindim ama kilo almamaya çalışş valla geçen sene bu zamanlar 80 dim 89 u vurdum tatil dönüşü dahada inemedim 80 ne kolay alıyozda veremiyoz işte
En azından az kalorili atıştırmalıklar ye canım leblebi vs yanına da bol su yeşil çay:)vallahi ders calismaktanmidir nedendir bilmiyorum ama ders calisirken agzim bos duramiyor... birseyler tikinmasam aklima girmiyor dersler :S
ama dikkat edicem tekrardan her zamanki dedigim gibi "Bu sefer kararliyim"
:)
Yo yo bgn dun ne yedigimi ne siz sorun ne bn solimbu dünkü menünmü burcucum....
İyi geceler
Zeynepcim ben de Elmalı kurabiye yapmayı düşünüyorum netten bulurum tarif hatta face de eyvah misafir geldi diye bir sayfa var tarifleri güzel oluyor genelde ordan bakabilirsin canım
Nursena yine bir sen bir de ben varız topikte
Misafir vardı az önce gitti ama meyve gelmiş:) yaramazlık yapmadım yani
adet öncesi olur takma kafaya
yemek ayırt etmeyen bi ben varım evde hakkaten allah kolaylık versin bizeee
bence 2 kilo çok iyi arkadaşım söylemişş acıktınmı beyaz yada sarı leblebi suyla hem şişiriyo hem tok tutuyoo
çok tatlı htiyacın oldumu hacı hurması 1-2 tane kesiyooo kemen deneyebilirsin
hoşgeldinnnnn
ohh afiyet olsun asumm
ben pırasayııı burada öğrendimmm
az z.yağına sarımsak doğruyorum 4-5 diş
seviyoruz biz sarımsağı
kuruttuğum biberleri koyuyorum kuru kuru ikiye üçe bölüp
onla çeviriyorum bir iki sonra pırasaları cici parmağın uzunluğunda doğrayıp onlada soteliyom üzerine toz biberr tuz döküp 1-2 onlada çevirip yarım çay bardağı su koyuyorum pırasalar yumuşasın diye suyu çekince altını kapatıyorum çoh hoş oluyo hemde kalorisi az bulgur pilavıyla güzel gidiyoo biberler acı olunca daha lezzetli oluyo acı deilsede pul biber dök hafif acı güzel oluyo
selammmm sizleri coooooooook ozledimmmm....
OKuldan bir turlu vaktim olmuyor girmeye
bu sene dersler bayagi zormus....
sabah evden cikiyorum aksam 17:30da giriyorum yemek yap, mutfagi topla, cocugu yika, cocugu yatir, saat 21:00 oluyor
ondan sonrada derslerimi yapiyorum sinavlarima calisiyorum saat oluyor 23küsür ve hemen cuuuup yataga... sabahta 6da kalkiyorum...
yani sizleri unuttugumu sanmayin... aklimdasiniz...
insallah coook iyisinizdir, insallah kilocuklarinizi veriyorsunuzdur...
benim kilo durumu hic dikkat etmiyorum... 100kg'ye yaklastim... belkide fazla bilmiyorum... tartilmaktan korkuyorum... ama en fazla 2haftaya tekrar basliycam 2014yaza ip incecik giricem cunku kuzenimin dugunu var insallah...
benden haberler böyle.
Yo yo bgn dun ne yedigimi ne siz sorun ne bn solim
Yo yo bgn dun ne yedigimi ne siz sorun ne bn solim
hım unutmassam yarın bakarım not aldım ablacım....teşekkürederimm...
bu tarifi bende denicem....acıyıda severimm...
tekrardan hoşgeldinn....sürüden kaçanı kurt kapıyo işte....bizi bırakma bi daha...ama bi hallet şu derslerini sonra hep beraber gene veririz o kiloları....
![]()
tekrardan hosbulduk :) her gün giremesemde daha SIK girmeye calisacagim...
su derslerini hallet diyorsunya. daha koskoca 2yilim var okulun bitmesine :)
ben hem okulu hem zayiflamayi basaracagim bu yil allahin izni ile :)
Senin menüler bana az geliyor genelde canım bu haftaki artın reglden olabilir sen bol su iç yarınasuman abla menülerim nasıl...bu hafta artıda olunca ters bişeyler var gibi geliyo bana...
aaa accık arkamı döndüm herkes gitmiş neyse bende kaçayım ozaman..hayırlı geceler...
sanada hayırlı geceler canımcım spora devam ediyomusun yasemin