• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar güzeller

işten geldim doğru mutfaga biraz toparladım ve yemek ayarladım. spor var bugün 8,30 evden çıkmamlazım .
bugün kendimce detoks yaptım:37: cumaya görceğiz bu ahftaki hasatımızı bi daha işin ucunu kaçırmakmı tövbe inşallahh...

Zeynepcim selam:3::3:

iyi akşamlar güzeller

işten geldim doğru mutfaga biraz toparladım ve yemek ayarladım. spor var bugün 8,30 evden çıkmamlazım .
bugün kendimce detoks yaptım:37: cumaya görceğiz bu ahftaki hasatımızı bi daha işin ucunu kaçırmakmı tövbe inşallahh...

Zeynepcim selam:3::3:

aleyküm selam ablacım nasılsın...:16:

21/10/2013 menümü iftaharla sunarım;

11:00 3 tam ceviz. (hemen arkasından spora gittiğim için, hafif besleniyorum. az yemişşin diye kızmayın Karatay teyze bu tür beslenmeleri çok doğru buluyor, hem valla deneyin accayipte tok tutuyor.)

16:30 bir kk beyaz peynir, 1/6 simit, bir el ayası kadar lavaş, 1 minnak ev poaçası, domates, 2 bardak şekersiz çay, 2 tane siyah zeytin (hafif bir öğündü, çünkü son öğünümü normalde daha erken yapıyorum.)

spor: yürüme bandı 30 dk (300 cal), 15 dk pedal (70 cal), 60*3 dumbıl lar ile yanlara çalışma, 20*3 kürek çekme, 40 tane oturarak ayakları karna çekme.

şimdi arkadaşlarımla buluşmaya gideceğim, 4 aydır alkol almıyorum almamaya kararlıyım çünkü bana alkol kilo aldırdı. ben karışık organik bitki çayı içeceğim hem bağırsaklarımada iyi geliyor. dönünce yazarım hanımlar.

öpüldünüz

günayydınnnn üzerimde acayip bi bahar yorgunluğuu varr sıkılıyorum bu aralar herşeyden kilomdan pöff umutsuzluğa kapıldım
neyse hayırlısı olsun bakalım

canım bişey istemiyo ama a kahvaltı mecbur 1 yumurta 1 yeşilçay 10 tane fınduk:))

günayydınnnn üzerimde acayip bi bahar yorgunluğuu varr sıkılıyorum bu aralar herşeyden kilomdan pöff umutsuzluğa kapıldım

canım bişey istemiyo ama a kahvaltı mecbur 1 yumurta 1 yeşilçay 10 tane fınduk:))

günaydın nursenam aynı mod düşüklüğü ümit kırılması bendede var ama napıyoruz devam ediyoruz bir şekilde kendini iyi hissettiğin şeyleri yap ama yemek yemek dışında tabii:37::37:

günaydın güzellerrrr dün akşam spordan sonra vücudum ağrıyor inşallah geçer.iş ile ilgili biraz karışık durumlar var yeni iş teklifi var arada kaldım burayada vefa borcum çok pıffff:53::53:

neysem diyet adına güzel bir gün daha zararlı birşey yemedim yemiycemde inşallah böle devam eder.

sevgiyle kalın:16::16:

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar...

tartım bu sabahta aynı gösterdi..canım sıkıldı...bi hevesle bişeyler yapmaya çalışıyorum ama neden tıkanıp kalıyorum anlamıyorum....

günaydın nursenam aynı mod düşüklüğü ümit kırılması bendede var ama napıyoruz devam ediyoruz bir şekilde kendini iyi hissettiğin şeyleri yap ama yemek yemek dışında tabii:37::37:

günaydın güzellerrrr dün akşam spordan sonra vücudum ağrıyor inşallah geçer.iş ile ilgili biraz karışık durumlar var yeni iş teklifi var arada kaldım burayada vefa borcum çok pıffff:53::53:

neysem diyet adına güzel bir gün daha zararlı birşey yemedim yemiycemde inşallah böle devam eder.

hoşgeldin ablacım...iş konusunda hakkından hayırlısı olur inşallah....

aynen yaa..hiç bişey yiyesim yok....ama kahvaltımı yaptım zorlada olsa...

selamun aleyküm kızlar...herkese merhaba...

herkesler iyidir inşallah...
bugün iş başı yaptım...zor geldi yaklaşık 10 gün üstüne...tartılmadım henüz...ama yedimmi evet...en çok kıymalı pidede yenildim malesef...
zaten göbeğim çıktı hemen...gittiğimde kilo verdiğim fark edildi...
Gökçe başınız saolsun canım...
Esracım başın saolsun...çok üzücü...Rabbim yerlerinde rahat ettirsin...

inşallahh motivasyonumu toplarımm çok fenayım gene çünkii
iş için hayırlısı olsun inşallah rahat edeceğin huzur bulacağın yerde olursun

bugün iş başı yaptım...zor geldi yaklaşık 10 gün üstüne...tartılmadım henüz...ama yedimmi evet...en çok kıymalı pidede yenildim malesef...
inşallah almamışsndır diyelimm

benim eşimde kuşbaşılı pide yaptıralım diyip dururyo sallaıyabildiğim kadar sallıcam bakalım

yolcuu benim tartııı nedense bugünn felakaett leri oynadıı canım sıkıldı ama su içmedim doğrudüzgün ondan sanırımm

öğle yemeğimde
4 kaşık z.yağlı börülce
2 kaşık yoğurt
2 ıssırık açma:((( kızlar pastaneden aldılar benim küçük anne yumuşak yumuşak varya ondan alalım diye ttuturdu
1 vcumun ortası kadar fıstıkkk
ve şimdi yeşil çayyyy

akşama bakıcaz artık mutfak kapandı artıkın akşama kadar

Iyi günler
Ben de toparlanamayanlardanım malesef
Daha kahvaltı yapmadım bikaç ceviz ve kuru üzüm yedim
Yasemincim iş konusunda hayırlısı olsun inşallah

saat 10 gibi kahvaltı yapmıştım 12 de ayran çorbası yicektim göya küçük cadım sabah beri ağladığı için anca hazırladım ama hala

yiyemedim...mutfakta uğraşıyodum onun ağlaması eşliğinde...şimdi koydum ayağıma uyursa gidip yicem...ikinci şişe antibiyotiği

bitiriyoruz hala geçmedimi acaba kulağındaki kızarıklık ondanmı böyle anlamadım...yoruldumm...yemeklerim hazır ben zaten detoks

yapıyorum nasipse oda hazır...inşallah cumaya eksi görürüm ya...yoksa isyanlardayım...

nursenacım annemde pizza tavası vardı lahmacun yapıcaktık yalvar yakar ertelettim zaten tatlı çok kaçtı bide onu yemiyeyim diye...oda bi dahaki hafta geldiğinde yaparız ozaman dedi bakalım olmassa bi bahane bulup gidişimi ertelerim....

nevincim geçmişe daldın sanırsam...oo seni ordan çıkarmak zor olcek..:34:

cadım uyudu bende yedim yemeğimi...yalnız iki saatte bir çok değilmi..akşam 8 e kadar 4 sefer oluyo....:44:

Nursenacım bizim samsunun pidesi çok meşhurdur 1 yıldır yememiştim özlemmimi giderdim...

Hoşbulduk Zeynepçim...geçmişi öle bi göz attım...

slm kızlar :3::3:
oğlanı uyuttum öğlen tıkınmamı yaptım geldim ama bi nursena var nerde diğer hatunlar bakemm hayden bayramda bitti toparlanın gari :20:

Nursenacım bizim samsunun pidesi çok meşhurdur 1 yıldır yememiştim özlemmimi giderdim...

Hoşbulduk Zeynepçim...geçmişi öle bi göz attım...

hımmm samsun diyosuuuuunnnn
pide diyosuuuuuunnnnnnnnnnn
yemesem ayıp olurdu diyosuunnnn

:)))))))))))))))))))))))valla benim favori lafım aş buldunmu giriş iş buldunmu sıvışşş:)))
iyi etmişin bidaha nezaman yicen allah bilir hep sık hep sık patlıyo insan

slm kızlar :3::3:
oğlanı uyuttum öğlen tıkınmamı yaptım geldim ama bi nursena var nerde diğer hatunlar bakemm hayden bayramda bitti toparlanın gari :20:

bende şimdi kızı uyutucam huysuzlandı iyicee

kızları kedi yedii vallaha ben biliyodummm bi gün herkez kilo verecek bi ben kalcam sanırum topikteee
sıkılıdımm hepten

bayramda artılandık çoğumuz biz kısmımızda aynı kaldık bu duraksama biraz motive düşürdü sanırım ama azimle aynen hep beraber
kaldıgımız yerden dvm yeni yıla yeni hedeflerle giricez inş:16::16:

hoşgeldin cnm bu bayram benide epey yedirdi özellikle baklava çok götürdüm o da beni aldı götürdü :51:

Back
X