• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese,
hayırlı günler olsun. bu ara iş güç çok yoğun, bayram sonu yapılacak bi sürü şey birikmiş. onlarla ilgileniyorum ben de yavaş yavaş.

tatlım sağolasın, sen de çok iyi gidiyorsun. ben bu ara akşam yemeklerini 17:30a çektim. önceden de 18:00 de yerdim ama o yarım saatin faydası oldu baya. bi de cekumla konuşmuşsunuz, alkali suyun şifasına inanıyorsanız ikinize de "sassy su"yu denemenizi öneririm. benim ayran detoksundan sonra kilo vermeye devam etmemi o sağladı. yalnız tansiyonum normalde 10a 5 olduğundan ikinci günün sonu baş ağrısı yaptı. biraz dinleneyim yine yapacağım. bugün de muhtemeldir ki onun sayesinde 100 gr daha gitti; 79,2 kg oldum. ben taze zencefil bulamadığım halde işe yaradı.. aşağıdaki kısım alıntıdır..

"Metabolizmayı hızlandıran, enerji veren, pH dengemizi koruyan elektrolit içeren, antioksidan zengini Sassy Su, aynı zamanda belimizi inceltiyor! Üstelik hazırlaması da çok basit.

Adını, "DÜZ BİR KARIN, İNCE BİR BEL" ("FLAT BELLY DIET") kitabının yazarı diyetisyen Cynthia Sass'dan alan bu özel karışımı Sass şöyle anlatıyor:

"Bu karışıma Sassy diyorum, çünkü bildiğimiz sudan daha canlı. Bileşenler sadece çeşni amaçlı değil: Zencefil sindirim sisteminizi dinlendirir. Daha da önemlisi, bu karışımı her gün hazırlamak size hayatın olduğundan daha farklı olduğunu, bir şeylerin değişeceğini hatırlatacak. Sizi düz karın için amacınıza yönlendirmekte yardımcı olacak."

Sassy Su için malzemeler:

• 2 litre su
  • Kabuğu soyulmuş, baş parmağınız büyüklüğünde 2 parça taze zencefil
  • 1 ince dilimlenmiş salatalık
  • 1 ince dilimlenmiş limon
  • 12 adet taze nane yaprağı

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri büyük bir sürahiye koyun, buzdolabında gece boyunca karışmalarını sağlayın. Ertesi gün hepsini bitirin. Her akşam tazesini hazırlayın."

sassy su...hımm denemeli bunu..
esracım teşekkürler tvsiyen için..ben salı günü real de koca bir sepet gördüm zencefil..
ayyy 25liraymıs kilosu dedim geçtim..bilsem alırdım biraz..
ama kurusu da var evde..demek sen de 17.30 a çektin..ay su uzun akşamlarda...

kendime kızıyorum neden diyetleri kışın yapıorum diye...yazın daha kolay aslında
Selamün aleyküm...

hayırlı sabahlarr...

bende seviyom o su ların hepisinii...:27:

4 kaşık yeşil mercimek

4 kaşık nohut

4 kaşık bulgur

3 salatalık

2 litre yoğurt...ev yoğurduyla yaptım ben...zaten biraz suluydu oyüzden ayran yapmadım...:34:

bazı öğünlerde kaseme pul biber ve nanede koyup yedim...iki gün yaptım canım....bugün itibari ile güzel bir rakam gördüm sonunda...:34:

artık yerimde saymak istemiyorumm...ayrıca kasım sonunda görümcem gelicek köyden o gelene kadar iyi ihtimalle 83 ü görmek istiyorum...eminim çok mutlu olucaktır bendeki farkı görünce....canım yaa çok özledimm....

görürsün canım sende azimlisin..2 çocukla maaşallah sana..
bende duraklama dönemine girince deneyeceğim:))

slm kızlarrr diyet falan yalan oldu yapamıyorum burayada yazamıyorum dolaysıylenek bi müddet gelmicem
kızlar kusura bakmayın
az kafam yerine gelsin gelirim

esra listeden çıkarırsan sevinirim benii

yolcuu kusura bakma yarı yolda bıraktım gibi oldu seni ama eminim hedefine ulaşcan kısa sürede
diğer kızlarada başarılar azim böcükünüz kovalasın sizi

sassy su...hımm denemeli bunu..
esracım teşekkürler tvsiyen için..ben salı günü real de koca bir sepet gördüm zencefil..
ayyy 25liraymıs kilosu dedim geçtim..bilsem alırdım biraz..
ama kurusu da var evde..demek sen de 17.30 a çektin..ay su uzun akşamlarda...

kendime kızıyorum neden diyetleri kışın yapıorum diye...yazın daha kolay aslında

görürsün canım sende azimlisin..2 çocukla maaşallah sana..
bende duraklama dönemine girince deneyeceğim:))

sağol canım....aslında çok azimliyim sayılmaz ama bişeyler yapmaya çalışıyorum...

ay yaa oktay usta tam buğday unuyla hamburger yapıyooo...bir ara denicem canım çektii....aklımı yemekle bozdum yafff....:17:

slm kızlarrr diyet falan yalan oldu yapamıyorum burayada yazamıyorum dolaysıylenek bi müddet gelmicem
kızlar kusura bakmayın

yolcuu kusura bakma yarı yolda bıraktım gibi oldu seni ama eminim hedefine ulaşcan kısa sürede

Misafirim vardı ancak gelebildim
Noldu nereye kaçıyor be yaw :(

kızlar kusura bakmayın

üzüldüm...inşallah tez zamanda toparlarsın kendini ve dönersin....hepiniz yaprak dökümü gibi döküldünüz gittiniz....ne diyeyimki bacım gerçekten üzüldüm...ama burdayım ve gitmicem ve er yada geç hedefime ulaşıcam inşallah...

nursena ne yapıyorsun ben sana bakıp kaba tabir ile gaza geliyordum bende oturup buraya yazayım 2 gündür iyi değilim anlatamıycağım sıkıntı içerisindeyim ee buda mutfak ile aramı düzeltiyor ne bulursam yiyiyorum tabii inannın 1 saat önce çilek reçeli 2 dilim tam buğday unlu ekmek yedim 1 dilim siyah zeytin hemde z.yağlı soslu kzlar cips yiyorlardı ondanda yedim allahım ben neler yemişim ya bütün bunları yedim şimdi arıyordum ne yiyeyim diye en kk girip bakayım yoksa yemeyi bitirmiycem off ya

24/10/2013

10:30 3 tam ceviz
15:30 tam parça pizza menü (2 dilim pizza/2 parça tavuk/5-10 tane pattitis kızartması/ yarım bile olmayan light kola). bak hepsini yememişim. tamam menüde 2 dilim pizza vardıda. diğerlerinden bir o kadar daha vardı. eskiden olsa ufuuuu hepsini hooop yerdim. artık yiyemiyom bacılar.

spor: yürüyüş 270 cal yakıldı.
bisiklet 50 cal yakıldı.
eliptik bisiklet 26 cal yakıldı (en zoruda bu en az bu yakıyo namussuzz)
dumbıl larla yanları çalışma 60*30
kürek çekme 20*30
bacakları karına çekme 30
göğüs hareketi 24 (30 olmalı ama çok acıyo kollarım yapamıyom.)

ayy şu akıllı telefonuma (benden akıllı o kesin) my weight diye bi program yükledim. ve verdiğm kiloları her tartıldığımda ona kaydediyom. o bana ortalama hızımı bmi mi ve bu hızla gidersem ne zamana kadar idealime ulaşacağına dair gibi bir çok güzel bilgi veriyor bana. böylece hesap kitap manyağı ben bunları hesaplamaktan kurtuluyorum. imkanınız varsa mutlaka yükleyin. çok motive edici bişiy.

menüm....

kahvaltı:10:00

2 yumurta

1 tatlı k.labne

1 tatlı k. çemen

1 dilim peynir

1 kupa yeşilçay....

öğle: 13:00

1 tabak yoğurtlu havuç salatası....

2 kupa 9 lu çay...

akşam: 17:30

3 kepçe patates yemeği

1 kupa yeşilçay....

bu saate kadar 2,5 litre su oldu yatana kadar 3,5 olur...çok acıkırsam 8 gibi süt içerim diye düşünüyorum...

24/10/2013

10:30 3 tam ceviz
15:30 tam parça pizza menü (2 dilim pizza/2 parça tavuk/5-10 tane pattitis kızartması/ yarım bile olmayan light kola). bak hepsini yememişim. tamam menüde 2 dilim pizza vardıda. diğerlerinden bir o kadar daha vardı. eskiden olsa ufuuuu hepsini hooop yerdim. artık yiyemiyom bacılar.

spor: yürüyüş 270 cal yakıldı.
bisiklet 50 cal yakıldı.
eliptik bisiklet 26 cal yakıldı (en zoruda bu en az bu yakıyo namussuzz)
dumbıl larla yanları çalışma 60*30
kürek çekme 20*30
bacakları karına çekme 30
göğüs hareketi 24 (30 olmalı ama çok acıyo kollarım yapamıyom.)

ayy şu akıllı telefonuma (benden akıllı o kesin) my weight diye bi program yükledim. ve verdiğm kiloları her tartıldığımda ona kaydediyom. o bana ortalama hızımı bmi mi ve bu hızla gidersem ne zamana kadar idealime ulaşacağına dair gibi bir çok güzel bilgi veriyor bana. böylece hesap kitap manyağı ben bunları hesaplamaktan kurtuluyorum. imkanınız varsa mutlaka yükleyin. çok motive edici bişiy.

en baştan beri verdiğim kilolarıdamı yazıcam çekum sen maşallah ne kadar azimlisin bende çok ciddi düşünüyorum ama sen sanki her nefesin kilo vermek için bana da geçsin bu azmin çok ihtiyacım var bu günlerde

en baştan beri verdiğim kilolarıdamı yazıcam çekum sen maşallah ne kadar azimlisin bende çok ciddi düşünüyorum ama sen sanki her nefesin kilo vermek için bana da geçsin bu azmin çok ihtiyacım var bu günlerde

biz zayıflamakla ciddi düşünenler istediğimizi alacağız inşallah. evet evet aynen öyle yap, valla süper program canım.

selamun aleyküm güzeller.
yine kimseler yok
nursenaaaa nereye kaçıyorsun. bende geliyorum az kaldı.

zeynepcim aferin sana hep böyle devam et güzelim

yasemincim çok teşekkürler canım.

nevincim çok sağol canım Allah razı olsun. babacığınada acil şifalar diliyorum.

esracım
sağol canım çok teşekkür ederim.

nilaycım teşekkürler canım.

selamun aleyküm güzeller.
yine kimseler yok
nursenaaaa nereye kaçıyorsun. bende geliyorum az kaldı.

zeynepcim aferin sana hep böyle devam et güzelim

yasemincim çok teşekkürler canım.

nevincim çok sağol canım Allah razı olsun. babacığınada acil şifalar diliyorum.

esracım
sağol canım çok teşekkür ederim.

nilaycım teşekkürler canım.

sağol ablacım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sizler olmadan zor oluyo...

sen nasılsın....

Iyi akşamlar
Iyice sonbahar havası var topikte yaprak gibi dökülüyoruz ben de her an dökülecek gibiyim :((

Merhaba güzeller....:3::3:

Umarım hepiniz iyisinizdir ben de iyi olmaya çalışıyorum....yoğunluğum devam ediyor ama az kaldı bitiyor yoğunluğum..
Beslenmeme pek dikkat edemiyorum dolayısyla kilo kaybım da olmuyor....ayak tırnaklarımdan dolayı antibiyotik tedavisine başladım 3 haftadır her gün antibiyotik alıyorum bakalım ne olacak halim ;)
Antibiyotik te şişiriyor beni, bonusum oda ;)

Anladığım mod düşüklüğü hakim topikte...Nursena kızmış bişeylere zeynep ve nilcee sağolsun her gün yazmışlar..

İşlerim yoluna girince düzenli geleceğim ben de ve herkes tabiii...her ne kadar bazı durumlara çok kırlısam da bu topiğe çok emek verdim böyle olmasına da göz yumamam açıkçası...

asucum nasıl oldun iyisin umarım...telefonda pek uzun konuşamadık benden kaynaklı kusura bakma...

daficiğim,yakınınız için başsağlığı diliyorum...:

nevinciğim,babana geçmiş olsun....

Esra,70 leri görmüşsün..nazar::nazar: Daırısı 50 lere ve bize...

Son düzenleme:
hoşgeldin yenammm özledik seniii....:16:nevinin babasımı hasta ben atlamışım sanırım...:26:

nevincim Rabbim şifalar versin inşallah..

hoşgeldin yenammm özledik seniii....:16:nevinin babasımı hasta ben atlamışım sanırım...:26:

nevincim Rabbim şifalar versin inşallah..

dafinin mesajın da farkettim ben de...

Nasılsın zeynepçim..Bebelerin nasıl.?

dafinin mesajın da farkettim ben de...

Nasılsın zeynepçim..Bebelerin nasıl.?

sağol iyiyim..oynuyolar abla kardeş...iyiler keyifleri yerinde yani...çok şükür...

seninkiler nasıl en son kızın rahatsızdı midesi falan bulanıyodu...paşa nasıl oldu...

Back
X