• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Insallah bu haftadan itibaren duzenli ugrayacacgim sayfaya:) her gun yediklerimi yazicam.esracim ilk basta foruma giremedim .email yollamistim sana biraz gecince sayfa acildi.kilo 86.5 spor Yok.liste icin ellerine saglik.

Hayırlı cumalar
Herşey hayırlısıyla gönlünüze göre olsun inşallah
Esracım benim kilom aynı canım ellerine sağlık şimdiden
Umarım haftaya eksi bildirim yapabilirim

Merhabalar arkadaşlar,
Bu hafta fazla dikkat edemedim kilom 89.7 :( ama yine de 8'le başlayan kiloları görmek beni çooooook mutlu etti. :) İşim dolayısıyla yoğunum ve çok fazla yazamıyorum, foruma da çok fazla bakamadım. Ama sanırım menü paylaşımı gerekiyormuş :( Elimden geldiğince menü paylaşmaya çalışacağım. Haftasonu için önceki sayfalarda gördüğüm ayran detoksunu denemek istiyorum. Evde olunca yapabilirim gibi. Herkese bol eksili günler diliyorum. Bu kiloları hep birlikte vereceğiz :) Azimleeeee

Selamün aleyküm....

hayırlı sabahlar...bugün kahvaltı yapasım yok bikaç ceviz ve kayısıyla geçiştirdim..tartımda sinir etti beni düne göre 600 gr fazla gösterdi niyeki yani ne değişti düne göre anlamadım....

neyse kilom:87,2 spor yok...

esracım annene geçmiş olsun kuzum...

Selamün aleyküm....

hayırlı sabahlar...bugün kahvaltı yapasım yok bikaç ceviz ve kayısıyla geçiştirdim..tartımda sinir etti beni düne göre 600 gr fazla gösterdi niyeki yani ne değişti düne göre anlamadım....

neyse kilom:87,2 spor yok...

esracım annene geçmiş olsun kuzum...

sağol canım Allah razı olsun.

senin de artılar gitmiş, hadi gözün aydın. ayran detoksunun ikinci günü giden ertesi gün geri geliyor. o yüzden yapma demiştim ben sana. ama yine de iyi vermişsin, tam gaz devam.

ben anlamıyorum ya tartım 88 gösteriyor kafayı yiycem of çrşmba dr gidicemorda tarttılırım inşalllh doğru değildir ....

hadi ya farketmedim demekki öyle dediğini sadece bigün yeterli olur dediğini hatırlıyorum..bazen hızlı okuyunca yada bi yandan çocuklarla uğraşıyosam atlayabiliyorum....neyse dediğin gibi en azından fazladan gelenlerden kurtuldum....

hadi ya farketmedim demekki öyle dediğini sadece bigün yeterli olur dediğini hatırlıyorum..bazen hızlı okuyunca yada bi yandan çocuklarla uğraşıyosam atlayabiliyorum....neyse dediğin gibi en azından fazladan gelenlerden kurtuldum....

düşünüp yazmamış olabilirim canım ben de. kafam bu ara çok yoğun. yasımız var hala, o yüzden hiçbir şeye konsantre olamıyorum doğru düzgün. buraya da giremiyorum. gerçi buranın hali de benden beter.. inşallah toparlanırız..

düşünüp yazmamış olabilirim canım ben de. kafam bu ara çok yoğun. yasımız var hala, o yüzden hiçbir şeye konsantre olamıyorum doğru düzgün. buraya da giremiyorum. gerçi buranın hali de benden beter.. inşallah toparlanırız..

olsun canım önemli değil...burasıda toparlancak inşallah...akşam yenada geldi...yavaş yavaş herkes gelicek inşallah..

günaydın herkese...

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...

Esracım annene geçmiş olsun...

NUrsen
a neden böyle oldu ki...hepimizin motivasyonu düşük dert etme ara vereeksen de ver ama gitme...

Zeynep şuan paylaşcak menülerim yom pazartesi Allahtan bişey olmazsa tam olarak asılıcam haftasonu temzilikle geçicek bide regl oldum kontrolsüzüm boğazımı tutamıyorum...

Kilom 95,5

bugün regl oldum karın ağrısı var tabikide...500 g da ondan gelmiştir.bayramı hasarsız atlattım sayılır...göbeğim çıktı ama durmak yok yola devam..

günaydın herkese...

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun bu uzun bir tedavi olacak dualrınızı bekliyorum...

NUrsen
a neden böyle oldu ki...hepimizin motivasyonu düşük dert etme ara vereeksen de ver ama gitme...

Zeynep şuan paylaşcak menülerim yom pazartesi Allahtan bişey olmazsa tam olarak asılıcam haftasonu temzilikle geçicek bide regl oldum kontrolsüzüm boğazımı tutamıyorum...

Kilom 95,5

bugün regl oldum karın ağrısı var tabikide...500 g da ondan gelmiştir.bayramı hasarsız atlattım sayılır...göbeğim çıktı ama durmak yok yola devam..

Allah yardımcınız olsun inşallah canım, hayırlısıyla iyileşecek..
sana da geçmiş olsun, üşütmemeye çalış. zor oluyor regl ağrısı..

günaydın herkese...

NUrsen

Kilom 95,5

Rabbim şifalar versin canım....

temizlik içinde kolay gelsin...göbişide dert etme reglı atlat üstesinden gelirsin inşallah..ayrıca sen benim göbişi görsen korkarsın...doğumdan sonra felaket sarktı bide...:26:

mrb bisüredir sizi takip etmeye çalışıyorum.bende kilo verme çabasındayım.benıde aranıza alırsanız sevınırım.eylul 1 den beri 14 kilo verdim.93 kiloyum.biraz hızlı oldu ama emziriyorum onunda etkisi çok sanırım.

mrb bisüredir sizi takip etmeye çalışıyorum.bende kilo verme çabasındayım.benıde aranıza alırsanız sevınırım.eylul 1 den beri 14 kilo verdim.93 kiloyum.biraz hızlı oldu ama emziriyorum onunda etkisi çok sanırım.

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun inşallah.

bizim de yeni soluklara ihtiyacımız var. düzenli paylaşım yaparsan birkaç haftaya listemize girersin :)

genelde hergün takılıyorum buraya.evde olduğum için.ama bu aralar pek fazla kişiyi göremiyorum.yediklerimi hergün paylaşırım inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah canım, hayırlısıyla iyileşecek..
sana da geçmiş olsun, üşütmemeye çalış. zor oluyor regl ağrısı..
dikkat ediyorum ama ayaklarım hiç ısınmıyor bir de hep halsiizm kansızlık var sanırım...
Rabbim şifalar versin canım....

temizlik içinde kolay gelsin...göbişide dert etme reglı atlat üstesinden gelirsin inşallah..ayrıca sen benim göbişi görsen korkarsın...doğumdan sonra felaket sarktı bide...:26:
saol canım..sen 2 bebiş yaptın o kadan olur biz daha böyleyken böyle olduk.hayırlısı...
hoşgeldin aramıza...:16:

Back
X