• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Almanyadan selamlar olsun yeni katiliyorUm bu siteye. burda fazla yaşitim oldunu sanmiyorum ben 16 yaşindayim keske Boyle bir yere Hic ihtiyacim olmazaydi ama işde bogazi tutamayinca Neyse işde kilom ise 97kiloyum bundan 5-6 ay önce 115.00 kiloydum kendi çabalarimla Verdim doktorlarada gitim ama Hic işe yaramadi son umudum artik sizde bana yardimci olursaniz sevinirim ablalarim

hoşgeldim canım...evet aramızdaki en küçük sensin...güzel kilo vermişsin inşallah dahada vericeksin canım...yaşın çok büyük bi avantaj bu konuda...hadi bakalım azmin daim olsun...

zeynepcim süt denedinmi
bazen mide ağrısına süt çok iyi geliyor. sanırım bugün kuruyemiş türü birşeyler tükettin onlarda yapmış olabilir. yada stresten olur.eğer tam göğüs kafesinden gelen bir ağrıysa safra kesesinden gelebilir. geçmezse bir dr. a görün canım.

ay bunu biliyodum aslında ama aklıma gelmedi içmedim yani...:17:tam göğsün ortasından yukarı doğru bir ağrı ablacım...geçmezse mecbur gidicem doktora ablacım...kuruyemiş olarak cevizle kuru kayısı yedim....normalde dokunmuyodu onlar bana ama bilemedim şimdi...:44:

iyi geceler güzeller,hızlıca gecmişi okudum uyudum uyuycam :)) Asum Allah sana güc kuvvet veriyor enistemize bakıyosun en kısa sürede ayağada kalkar inşallah.Zeynebim gecmiş olsun dafininde dedlği gibi sütü dene canım bendede var mide sorunu süt bi nebze iyi geliyor

selam kızlar daha önce bu topiğe yazdım mı bilmiyorum.. kilolu halimle hamile kaldım..doğurdum..1 yıl geçti. 102 kilodayım.. vermem gereken 42 var.. bana yardımcı olun..çizelgeleriniz bana ümit oluyor

selamun aleyküm güzelleeerrr
ben evime döndüm çok şükür.
hepiniz iyisiniz inşallah. zeynepcim mide ağrın nasıl oldu geçmiş olsun canım.
kızlar hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. meyracım, asucum başsağlığı dilemişsiniz Allah razı olsun canlar.
aramıza yeni katılanlar olmuş. hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun

mesela sen nasıl verdin napıyosun?? hadi ben de göreyim 90lar 80ler 70ler ve 60ları...

iyi geceler güzeller,hızlıca gecmişi okudum uyudum uyuycam :)) Asum Allah sana güc kuvvet veriyor enistemize bakıyosun en kısa sürede ayağada kalkar inşallah.Zeynebim gecmiş olsun dafininde dedlği gibi sütü dene canım bendede var mide sorunu süt bi nebze iyi geliyor

sağol ablacım...denicem...

selam kızlar daha önce bu topiğe yazdım mı bilmiyorum.. kilolu halimle hamile kaldım..doğurdum..1 yıl geçti. 102 kilodayım.. vermem gereken 42 var.. bana yardımcı olun..çizelgeleriniz bana ümit oluyor

mesela sen nasıl verdin napıyosun?? hadi ben de göreyim 90lar 80ler 70ler ve 60ları...

aramıza hoşgeldin canım....Allah bağışlasın kuzucunu....yeterki sen kilo vermeyi iste gerisi gelir hiç merak etme..tabi bizide bırakma...burda herkes birbirine çok güzel destek oluyo...çok doğru bi adrestesin yani..:34:

aleyküm selam dafi ablam..

hoş geldin sefalar getirdin:)) tatil bitti demek.
ben iyiyim teşekkür ederim.sen nasılsın peki?
başsağlığı dilemiş kızlar ama ben kaçırdım sanırım..hayrola??
hoşbulduk meryemcim.tatil bitti.iyi olmana sevindim canım. bende iyiyim çok şükür. üç gündür eşim rahatsız biraz bugün dr. a gittik. tahliller çarşambaya çıkacak inşallah temiz çıkar.
biz tatile arkadaşlarla gitmiştik canım. oraya gider gitmez arkadaşa telefon geldi kardeşi vefat etmiş. apar topar gerisin geriye döndüler.bayaa üzüldük. çok gençti daha kırkında ya var ya yok. birde ani ölüm olunca dahada şok etti bizi. sağolsun kızlar başsağlığı dilemişler.

ay bunu biliyodum aslında ama aklıma gelmedi içmedim yani...:17:tam göğsün ortasından yukarı doğru bir ağrı ablacım...geçmezse mecbur gidicem doktora ablacım...kuruyemiş olarak cevizle kuru kayısı yedim....normalde dokunmuyodu onlar bana ama bilemedim şimdi...:44:
canım benimde tan göğsümün ortasından yukarıya ve sırtlarıma doğru ağrı oluyordu sonra sancıya dönüştü birgün çok şiddetli sancılandım dr. a gittim. hemen ameliyata aldılar. problem mide değil safra kesesiymiş.sonra birdaha ağrımadı. seninki basit bir gastrittir veya üşütmedir ve hemen geçer inşallah. ama geçmezse ihmal etme. dahiliyeye çıkarsan safra kesesi olbilir diye düşündüm deyip dr.a hatırlat canım.eltimin çok midesi ağrıyordu defalarca endeskopi yaptılar. sonra kendisi safra kesesinden şüpheledim deyip dr.a hatırlattı. safra kesesine bakıldı gerçekten safra kesesiymiş.ameliyat oldu. şimdi çok iyi ne ağrısı kaldı ne sancısı. biraz felaket tellalı gibi konuştum ama bu seninkide öyledir anlamında değil canım sakın öyle algılama sadece kendi ağrılarımı hatırladım.yaşadıklarımızı paylaştım.
canım senin cimcimenin boğazları nasıl oldu.

Son düzenleme:
Almanyadan selamlar olsun yeni katiliyorUm bu siteye. burda fazla yaşitim oldunu sanmiyorum ben 16 yaşindayim keske Boyle bir yere Hic ihtiyacim olmazaydi ama işde bogazi tutamayinca Neyse işde kilom ise 97kiloyum bundan 5-6 ay önce 115.00 kiloydum kendi çabalarimla Verdim doktorlarada gitim ama Hic işe yaramadi son umudum artik sizde bana yardimci olursaniz sevinirim ablalarim

aramıza hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
cimeka güle güle büyüt bebişini hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah.
canım bu günlerde ben umutsuz vakayım :1: aslında 4 ayda yaklaşık 20 kilo verdim sonra gevşedim.nerdeyse 1 yılı aşkın süredir koruyordum kilomu bu günlerde biraz fazla tatil yaptım. buda bana artı olrak geri döndü. ama bundan sonra biraz sıkı tutup yılbaşına kadar aldıklarımı verip, nisan ayına kadar hedefime ulaşıcam inşallah.

Bendede öyle Oldu Canim şu bir aydir Hic birseye Dikkat edemiyorum ama bügunden sonra kesin artik yapicam allahin izniyle hepimiz yapacagiz

hoşbulduk meryemcim.tatil bitti.iyi olmana sevindim canım. bende iyiyim çok şükür. üç gündür eşim rahatsız biraz bugün dr. a gittik. tahliller çarşambaya çıkacak inşallah temiz çıkar.
biz tatile arkadaşlarla gitmiştik canım. oraya gider gitmez arkadaşa telefon geldi kardeşi vefat etmiş. apar topar gerisin geriye döndüler.bayaa üzüldük. çok gençti daha kırkında ya var ya yok. birde ani ölüm olunca dahada şok etti bizi. sağolsun kızlar başsağlığı dilemişler.

canım benimde tan göğsümün ortasından yukarıya ve sırtlarıma doğru ağrı oluyordu sonra sancıya dönüştü birgün çok şiddetli sancılandım dr. a gittim. hemen ameliyata aldılar. problem mide değil safra kesesiymiş.sonra birdaha ağrımadı. seninki basit bir gastrittir veya üşütmedir ve hemen geçer inşallah. ama geçmezse ihmal etme. dahiliyeye çıkarsan safra kesesi olbilir diye düşündüm deyip dr.a hatırlat canım.eltimin çok midesi ağrıyordu defalarca endeskopi yaptılar. sonra kendisi safra kesesinden şüpheledim deyip dr.a hatırlattı. safra kesesine bakıldı gerçekten safra kesesiymiş.ameliyat oldu. şimdi çok iyi ne ağrısı kaldı ne sancısı. biraz felaket tellalı gibi konuştum ama bu seninkide öyledir anlamında değil canım sakın öyle algılama sadece kendi ağrılarımı hatırladım.yaşadıklarımızı paylaştım.
canım senin cimcimenin boğazları nasıl oldu.

daha bir ay olmadı ablacım gittim dahiliyeye...bikaç mide ilacı verdi...kullandım yararınıda gördüm...3 ay düzenli kullan dedi...ama zaten düzenli kullanmam gereken bikaç ilaç var bide onlarla çok fazla oluyo diye bir hafta kullanıp bıraktım....ondan böyle oluyo sanırım....ama tekrar gidersem doktora bi sorarım safra kesesi olayınıda....şimdi daha iyiyim inşallah tekrarlamaz....

cimcimemimi geçen sömestirde ameliyat ettirdik ablacım ozamandan beri hiç hasta olmadı desem yeridir...kilo falanda aldı biraz yeni yeni yaşıtlarının kilosuna ulaştı...hastalık olarak nezleler şuan ikiside..inşallah gribe dönmez...çok dikkat etmeye çalışıyorum...ama küçük cadımın gözleri bugün itibari ile çok çapaklanmaya başladı...bi şekilde mikrop kaptı heralde...yarın ona damla almayı düşünüyorum...bizden haberler böyle...:34:biraz iyileştiğim belli dimi çenem düştü hemen...:9:

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Cumhuriyet bayramımız hepimize kutlu olsun güzeller

Eklentiler

• $90 YIL.webp
    $90 YIL.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $29 EKİM.webp
    $29 EKİM.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 49
selamun aleyküm kızlaarr
daha yaseminden başka kimseler uğramamış.nerelerdesiniz huu huuuu
bugün ayran detoksuyla başlayayım dedim.nohut ıslattım telefon geldi akşama yemeğe çağırdılar.yarın başlarım diye düşündüm. az önce aradılar yarın akşamda yemeğe misafir geliyor. şu durumda iki gün daha detox yapamıyorum.bayram ve tatil bana 2.3 e mâl oldu. şu anda 91.1 im.ve hiç iyi hissetmiyorum:19:

selamun aleyküm kızlaarr
daha yaseminden başka kimseler uğramamış.nerelerdesiniz huu huuuu
bugün ayran detoksuyla başlayayım dedim.nohut ıslattım telefon geldi akşama yemeğe çağırdılar.yarın başlarım diye düşündüm. az önce aradılar yarın akşamda yemeğe misafir geliyor. şu durumda iki gün daha detox yapamıyorum.bayram ve tatil bana 2.3 e mâl oldu. şu anda 91.1 im.ve hiç iyi hissetmiyorum:19:

ve aleykümselam

Ayran detoksu dediğin nedir,anlatırmısın?

Son düzenleme:
sağol canım..sıkıntı konusuna gelince herkesin olduğu gibi benimde bi takım sıkıntılarım var tabiki ama şuan anlatılacak kadar önemli bişey yok canım ilgilendiğin içinde çok sağol...:16:

rica ederim canım, ciddi bi sıkıntının olmadığınada sevindim tatlım.:54:

şu da aklında olsun mide rahatsızlığı iç sıkıntısıda yapar.

bende dun midemi karnımı uşuttum, karnım midem ara ara ağrıyo geceden
beri, baya midemde bulanıyo:(
afadersin karnımda bozuk geceden beri
hala:(:25::25::25:
iç bakla yemeği yemiştim dun akşam, iç baklada karnı bozarmış zaten, birde uşutmeylede birleşince baya yoğun oldu dun geceden beri malesef:(
ama geçer ilaca gerek yok inşaalla
h, birazdan sıcak bi adaçayına sarılcam......
birde perşembe yola çıkcam, inşaalla
h perşembeye kadar toplarım kendimi.:25:

ve aleykümselam

Ayran detoksu dediğin nedir,anlatırmısın?
canım ayran detoksu 1 veya iki gün yapılıyor.
sabah güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra
her iki saatte bir ayran içiyorsun.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

Ayran detoksu Tarifi; 1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz….

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık rendeleyin
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, Su serbest

Hayırlı günler
Daficim ben de istiyordum ayran detoksunu ama sanırım yapamayacağım
Az önce kahvaltımı yaptım sağlamca :)
Akşam da yoğurtla geçiştirmek istiyorum içine haşlanmış buğday katayım diyorum inşallah başarabilirim
Neyse ki 85 den kurtulmuşum hala + 400 üm var ama cumaya kadar gönderirim inşallah fazlasıyla
Kasım sonuna kadar 82 civarlarına tekrar inmek istiyorum inşallah

Selamün aleykümm...

ben geldimm..ama fazla kalamıcam eşim evde bugün ve pc de çalışıcakmış...bugün daha iyiyim..kızlar odalarında oynuyolar bende yemek yaptım...diyet kötü gidiyo...çok yemiyorum ama neyi nezaman yediğim belli değil...toparlanmalıyım bir an önce..

rica ederim canım, ciddi bi sıkıntının olmadığınada sevindim tatlım.:54:

şu da aklında olsun mide rahatsızlığı iç sıkıntısıda yapar.

bende dun midemi karnımı uşuttum, karnım midem ara ara ağrıyo geceden
beri, baya midemde bulanıyo:(
afadersin karnımda bozuk geceden beri
hala:(:25::25::25:
iç bakla yemeği yemiştim dun akşam, iç baklada karnı bozarmış zaten, birde uşutmeylede birleşince baya yoğun oldu dun geceden beri malesef:(
ama geçer ilaca gerek yok inşaalla
h, birazdan sıcak bi adaçayına sarılcam......
birde perşembe yola çıkcam, inşaalla
h perşembeye kadar toplarım kendimi.:25:

sanada geçmiş olsun kuzum...:16:

Hayırlı günler
Daficim ben de istiyordum ayran detoksunu ama sanırım yapamayacağım
Az önce kahvaltımı yaptım sağlamca :)
Akşam da yoğurtla geçiştirmek istiyorum içine haşlanmış buğday katayım diyorum inşallah başarabilirim
Neyse ki 85 den kurtulmuşum hala + 400 üm var ama cumaya kadar gönderirim inşallah fazlasıyla
Kasım sonuna kadar 82 civarlarına tekrar inmek istiyorum inşallah

ofof ne olcak halimiz ablacım yaa neden toparlıyamıyoruz...bende kasım sonunda 83 lü bişeyler görmek istiyorum sorsan ama daha 85 i bile göremedim...:19::19:

canım ayran detoksu 1 veya iki gün yapılıyor.
sabah güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra
her iki saatte bir ayran içiyorsun.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

Ayran detoksu Tarifi; 1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz….

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık rendeleyin
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, Su serbest

kolay bir programa benziyor ama içindekilerin hepsi bakliyat kalorili şeyler,sen daha önce denednmi faydasını gördünmü,2 günde 1-2 kg gidiyormu? ayy ne çok soru sordum :)

Back
X