• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba...

dün sohbete geldim ama iş yoğunluğu bir kalkıyoum masadan bi daha iş çıkışı oturuyorum...özledim sizleri..

Zeynep geçmiş olsun canım...

Bende toparlanamadım hala ve gecen cumadan 1 kg artıdayım çok kaçırdım zararlı şeyler yedim..stres beni hep yemeğe itiyor...
şu 4-5 ayda baya yol almalıyım artık...

Babamı soran olmuştu hala hastanede kemoterapi alıyor eski hastalığı yeniden görüldü malesef...Allah şifa versin tüm hastalara...

içim çok sıkılıyor uzak olmak zor neyseki kardeşim yanlarında...

herkese merhaba...

dün sohbete geldim ama iş yoğunluğu bir kalkıyoum masadan bi daha iş çıkışı oturuyorum...özledim sizleri..

Bende toparlanamadım hala ve gecen cumadan 1 kg artıdayım çok kaçırdım zararlı şeyler yedim..stres beni hep yemeğe itiyor...

Babamı soran olmuştu hala hastanede kemoterapi alıyor eski hastalığı yeniden görüldü malesef...Allah şifa versin tüm hastalara...

Babana geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin inşallah...Yemek konusuna gelince sters ve yalnızlık beni de yemeğe itiyor :(

herkese merhaba...

amin.
tekrar çok geçmiş olsun canım.

aramıza hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
cimeka güle güle büyüt bebişini hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşallah.
canım bu günlerde ben umutsuz vakayım :1: aslında 4 ayda yaklaşık 20 kilo verdim sonra gevşedim.nerdeyse 1 yılı aşkın süredir koruyordum kilomu bu günlerde biraz fazla tatil yaptım. buda bana artı olrak geri döndü. ama bundan sonra biraz sıkı tutup yılbaşına kadar aldıklarımı verip, nisan ayına kadar hedefime ulaşıcam inşallah.

dafi abla diye yazayım benden büyüktünüz hatırladığım kadarı ile ciddimisiniz 4 ayda 20 kilo verdiniz bende kendime iyi gidiyor diyordum ben 4 ayda yaklaşık 10 kilo verdim bugünde cenazemiz vardı orda bana çok güzel vermişsin falan dediler bende kendimi bişey sanmıştım takii seni yazdığını okuyana kadar maşaallh devam edin ne olur bizede örnek olun ben de kasımda 80 olup nisana 70 görüp bitirmek istorum bakalım

dayanamadım çıkıp hamsi aldım pişiyo şimdi..asuman ablacım yenacımın kulakları çınlasın canımı çektirtmişlerdi...:34:

herkese merhaba...

sağol canım....Rabbim babanada tez zamanda şifa versin inşallah...

kolay bir programa benziyor ama içindekilerin hepsi bakliyat kalorili şeyler,sen daha önce denednmi faydasını gördünmü,2 günde 1-2 kg gidiyormu? ayy ne çok soru sordum :)

canım bunu ben dahil bikaç arkadaş yaptık ve etkili gerçekten...ayda bir yapılabilir aslında ama ben tembellikte 6 ay arayla iki kere yaptım...:34:

İyi akşamlar
Zeynepcim afiyet olsun sen akıllılık yapıp fırında yaptım sanırım hamsiyi:46:

İyi akşamlar
Zeynepcim afiyet olsun sen akıllılık yapıp fırında yaptım sanırım hamsiyi:46:

yedik valla afiyetle...yoo fırında yapmadım neden öyle düşündünki...:44:tavada kızarttım özlemiştik...

tülleri yeni yıkadım diyemi öyle düşündün acaba...ocakta kısık ateşte üzerinede karton koyuyorum uzun sürede güzelce kızartıyorum hiç ortalık batmıyo...:34:

Selam güzel ablalarim bügun sadece iki ögun yedim kahvalti vede 4 de aksam yemegimi . Başladimdan beri her sabah hizli yüruyus yapiorum 1 satt boyunca sizce dogrumu yapdiklarim birsey degisdirmem gerekirmi

yedik valla afiyetle...yoo fırında yapmadım neden öyle düşündünki...:44:tavada kızarttım özlemiştik...

tülleri yeni yıkadım diyemi öyle düşündün acaba...ocakta kısık ateşte üzerinede karton koyuyorum uzun sürede güzelce kızartıyorum hiç ortalık batmıyo...:34:

Kızartma yaparken buraya yazmazsın gibi düşünmüştüm :) yanlış düşünmüşüm:1:afiyet olsun tekrar canım

canım afiyet olsun birşey sorucam hoş sende kızartmışsın ama ben hiç hamsi buğulama bilmem beende mısır ununa bular tavada az yağla kızartırım şimdi oğlum bir yede yemiş çok hoşuna gitmiş istiyor biliyormusun veya burada bilen varsa tarif verebilirmi en iyi bilenler buradadır eminim çünki mutfakta iyiyizki buradayız{ illaki sevinecek birşey bulucam dimi huy}:52:

canım afiyet olsun birşey sorucam hoş sende kızartmışsın ama ben hiç hamsi buğulama bilmem beende mısır ununa bular tavada az yağla kızartırım şimdi oğlum bir yede yemiş çok hoşuna gitmiş istiyor biliyormusun veya burada bilen varsa tarif verebilirmi en iyi bilenler buradadır eminim çünki mutfakta iyiyizki buradayız{ illaki sevinecek birşey bulucam dimi huy}:52:

valla ablacım ben bilmem buğulama falan...fırında yaparkende mısırununa bulayıp tepsiye dizer kızartırım...ama k.validem soğanı halka doğrar tesiye dizer üzerinede hamsiyi dizer limon falanda koyar aralara fırında pişirir ve buna buğulama diyolar onlar...ben çok sevdiğimi söyliyemem ama ayıp olmasın diye bi kaç tane yerim...:34:

valla ablacım ben bilmem buğulama falan...fırında yaparkende mısırununa bulayıp tepsiye dizer kızartırım...ama k.validem soğanı halka doğrar tesiye dizer üzerinede hamsiyi dizer limon falanda koyar aralara fırında pişirir ve buna buğulama diyolar onlar...ben çok sevdiğimi söyliyemem ama ayıp olmasın diye bi kaç tane yerim...:34:

bende seninki gibi yapardım oğlumu dr izin vermedi kavruk o vitamin yok diye senin dedğin soğan halka falan dizip verdim hamsi haşalama gibi oldu bir türlü ortayı bulamadım tarif alacak bir kimse de olmayınca senin yazını görünce burası neden olmasın diye yazdım sağol yinede zahmet verdim

Marifetli Zeynepcim haklısın valla düşünemedim :)
Ben hamsi kızartırken bütün kapıları kapatıyorum balkonun kapısını açıyorum her yer kokmasın diye ama mutfağın kapısı olmayınca yine de koku oluyor hamsinin en kötü yanı da bu zaten
Buğulamayı ben de pek sevmem yumuşak oluyor
Kısık ateşte yapınca nasıl oluyor Zeynepcim
Ben fırında yapınca aynı senin dediğin gibi yapıyorum ama o da biraz kuru oluyor sanki benim fırındandır belki biraz geç pişiriyor çünkü

Son düzenleme:
Marifetli Zeynepcim haklısın valla düşünemedim :)
Ben hamsi kızartırken bütün kapıları kapatıyorum balkonun kapısını açıyorum her yer kokmasın diye ama mutfağın kapısı olmayınca yine de koku oluyor hamsinin en kötü yanı da bu zaten
Buğulamayı ben de pek sevmem yumuşak oluyor
Kısık ateşte yapınca nasıl oluyor Zeynepcim
Ben fırında yapınca aynı senin dediğin gibi yapıyorum ama o da biraz kuru oluyor sanki benim fırındandır belki biraz geç pişiriyor çünkü

gayet güzel oluyo ablacım biraz geç pişiyo ama bildiğimiz ve sevdiğimiz kızartma oluyo....açık ateşte olunca üstünü örtemiyorum ozamanda çok batırıyo ortalığı...her yer yağ oluyo...böyle pişirince ocağı bile temizleme ihtiyacı olmuyo doğrusu...ama ben huysuzumdur her pişirdiğim şeyden sonra mutlaka silerim...:34:bende mutfağın camını açıp kapısını kapatıyorum aspiratörde açık oluyo koku çok sinmeden geçiyo...zaten odalara hiç gitmiyo koku..bide ben üşendim ama annem un kavurur hamsinin kokusunu gidermek için...fırındakide dediğin gibi daha kuru oluyo...

bu arada hatırladığım kadarıyla menümüde paylaşayım...

kahvaltı:

2 dilim t.b.ekmek

1 tatlı k.labne

1 dilim peynir

1yemek k.tahin pekmez...

öğle:

5 kaşık taze fasulye

5 kaşık bulgur pilavı....

akşam:

1 porsiyon hamsi...:34:

2,5 litre suyumda tamamdır...ya buarada cumadan beri tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası...

kızlar merhaba...
bayram sonu yogun bir hafta geçirdim bugün de dahil olmak üzere sabah nöbetten çıktım..
bu sıralar diyet spor berbat durumda tartım da bozuldu kilo konusunda nasılım bilmiyorum ama sanırım aldım belki 112 falan olmuşumdur diye düşünüyorum çünkü o zamanlar yanlarım dolu dolu idi aynı o halime geldim sanırım sizin yüzünüze bakacak buraya yazacak halim yok aslında çok utanarak yazıyorum..........pazartesiye kadar izne ayrıldım ..bayram telaşesi annemin işleri .gittim kayınvalidemin işleri..geldim nöet .nöbet çıkışı kendi çamaşuır yok etler bitirdi beni....biraz dinlenmek evimi düzene sokmak istiyorum.....bana biraz müsade verin demeye yüzüm tutmuyor .....ama toparlanmam lazım kendime çeki düzen vermem lazım......

Back
X