• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

nasılsınızz..benim bugün bir sürü işim var..anneme gidicem toparlanıyorum bir yandanda temizlik yapıyorum...sanırım pazara kadar kalıcaz daha fazlada olabilir ordaki duruma göre değişicek..ankaradan yatılı misafirlerimiz olucakta...diyetim bu haftanın başında sıkıntılıydı toparlamakla uğraşıyodum üç gündürde güzeldi ve biraz eksi gördüm..cuma günü bildirim yapamayabilirim..annemde tartı yokk...oyüzden şimdiden yazıyorumm..kilom:80,5 sporum yok....bikaç bacak ve karın hareketi yaptım ama dakika tutmadım sayılmaz yani oyüzden...dua edin anneme gidincede bozmayayım diyetimi ama kalabalıkta zor oluyo...neyse şimdilik kaçıyom işler bekliyoo...fırsat bulursam gelirim gene....

Gunaydinlar canlar :16::16::16:
günaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım :34::34::34:
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim gökçeye hatırlatırsınız bu hafta beni izinli yazar
seviyorum sizi :54::54::54::54::54:
Ozliycez seni canim. Yaristayiz ama benim kilom iki gündür oynamıyor hiç hareket edemiyorum.azicik yürüsem iyi olacak..

Selamün aleykümm....

nasılsınızz..benim bugün bir sürü işim var..anneme gidicem toparlanıyorum bir yandanda temizlik yapıyorum...sanırım pazara kadar kalıcaz daha fazlada olabilir ordaki duruma göre değişicek..ankaradan yatılı misafirlerimiz olucakta...diyetim bu haftanın başında sıkıntılıydı toparlamakla uğraşıyodum üç gündürde güzeldi ve biraz eksi gördüm..cuma günü bildirim yapamayabilirim..annemde tartı yokk...oyüzden şimdiden yazıyorumm..kilom:80,5 sporum yok....bikaç bacak ve karın hareketi yaptım ama dakika tutmadım sayılmaz yani oyüzden...dua edin anneme gidincede bozmayayım diyetimi ama kalabalıkta zor oluyo...neyse şimdilik kaçıyom işler bekliyoo...fırsat bulursam gelirim gene....

saglicakla git ve gel canim.

Canim insallah gider bakalım.bu gun düne nazaran sadece 200?gr gitmiş :(
İnsallah daha cok gider ..

Gider gider kuzum azmedince herşey hallolur..

hoşgeldinnn:16:

selam kızlar nasılsınız ben kaç gündür uğrayamadım geçen hafta küçük kızımın 1 yaş doğum günü vardı 11nisanda bütün haftayıo temizlik yaparak geçirdim çok yoruldum. perşembe günü eşimin halası vefat etti eşim kayseriye gitti ,cuma günü bildirim yapmayı unutmuşum gökçecim kilom 125.5 ekleyebilirsen listeye sevinirim .annem babam bizde kaldılar herşey benim üzerime kaldı kaç gündür mahvoldum ..artık çarşamba akşamı doğum gününü yapacağız inşallah allah kısmet ederse...

kuzuya daha nice nice sağlıklı yaşlar:16:

Ben de bu takıma dahil olmak istiyrm. 99 um. Amacım 7 li rakamlara düşmek. Cumalarımı bildirim yapıyoruz. Herkese kolay gelsin. Allaha emanet olun. Sevgiler....

hoşgeldin azmin daim olsun:16::16:

Merhabalar
Bugün yine dişçideydim hala diş taşlarıyla uğraşıyorlar 10 gün sonrasına tekrar randevu verdiler
Tüm hastalara şifalar dilerim
Yeni gelenler hoşgelmişler
Derincim Allah rahmet eylesin
Miniğin de doğum günü kutlu olsun çok tatlı maşallah

oyyy diş deme hemşom ama geçmişler olsun asumm:16:

herkese merhaba...

ben kendimden hiç anlatamasam daha iyi herşey çok karışık...

sizler nasılsınız??

canım ösledim senii.Allah sabır versin sana rabbim yardım etsin

selamun aleykum
nasılsınız kızlar ben pek ıyı deyılım oğlum tahtayı görememekten yakınıyordu bugun dr gıttık 3 numara astıgmat hemde göz tembelliği varmış çok uzuldum geç kalmışsınız dedı doktor ben kendıme kızıyorum nasıl fark etmedım:50:

Canım geçmiş olsun herkes hemen hemen hemfikir şeyler yazmış umarım kısa sürede düzelir oğluşunun gözleri

İyi akşamlar
Bugünüm epey koşturmacayla geçti ama ortada bişey yok güya bolca yemek felan yapayım demiştim yarın hastane işlerimiz var eşim ameliyat olacak büyük ihtimal akşam eve çıkacağız ama tüm gün hastanede olacağız erkenden gideceğiz sonrasında eşim 20 gün raporlu olacak bunu da atlatalım inşallah son olur

Enişteye çok çokk geçmiş olsun kuzum benim kardeşte de aynı durumlar olucak demekki vida, platin sonra çıkarılıyor:50:

Eskişehir den selam olsun hepinize

Asum bi hemşomuz daha olmuş:32: bende eskişehirliyim:16::16:

Günaydın 😶 kimse yokmu ki 😶 ben yine geldim napıp edin beni listeye yazın 😊

hoşgeldinnn sanırım eski üylerdensin :16::16:

tünaydın güzellerrr:16::16:

amma geçmiş birikmiş okudum okudumm:40:

bende diyet 3 gündür iyi bakalım inşallah şişlikler gitse gene iyi benim içinn..

sanırım ikili gruplar yarış halinde ben kendime güvenemiyorumki bir kk ya giriyorum bir giremiyorum:30:

Zeynepcin anneciğine güle güle git gel..

Hasibem internet paketi bizimde sorunlu eşimde sizin kullanacağınızdan bahsedip duruyor evdemi kalıyoruzki film v.s allalım diye öteliyorum bendee:24: bakalım sen bir kullan da fikir edinelim kuzum..

Yenamın deyişi böleken böle....:16::16:

sevgiyle kalın

selamün aleyküm.....

benimde misafirim gelicek yarım saat 1saatten.

kızlar çok mutluyum, neden derseniz bugün tartıldım, iyi kilo vermişim:)
şuan 94.6kiloyum:D giden 4.4kg.:nazar::nazar::nazar:
gözlerime inanamadım.....:53::53::53:
ama asıl önemli olan kiloyu koruyabilmek diyorum.....

canımda nasıl çay istiyo, neyse misafirim gelince onunla içerim artık, birazdan koyarım zaten çayıda.
görüşürüz kızçeler:3:

şuan için:
32221

3tahıl
2et
2süt
2meyve
1yağ
(başarılı)

Sağol meyracım ayaklarındaki vidalar çıkacak inşallah canım
Annenler de perşembeye kalmış sağlık olsun geç olsun da güç olmasın inşallah

sağol ablacım.
sorunsuz geçer inşaallah bu ameliyatta ablacım, tekrar allah kolaylık versin.
öptüm seni:54::54:

günaydın kızlarrrrrrr
bugün eşim interneti kzpatcak başka bir internete geçiş yapcak
yeni internetimiz bağlanasıya kadar buralarda olamıcam
beni özleyin artık azıcık ne yapalım :34::34::34:
bu cuma bu yüzden olamıyabilirim gökçeye hatırlatırsınız bu hafta beni izinli yazar
seviyorum sizi :54::54::54::54::54:

görüşürüüüz:3:

selamün aleyküm.....

canımda nasıl çay istiyo, neyse misafirim gelince onunla içerim artık, birazdan koyarım zaten çayıda.

şuan için:
32221

3tahıl
2et
2süt
2meyve
1yağ
(başarılı)

Meyracim harikasin :) bu sayma iyi ise yariyorsanirim.. Senin adina cok sevindim. Bende normalde daha cok vermem gerek .birkacgundur gram gram oynuyor . Hayirlisi bakalim...
Ama sabah binanin onunde bi suredir gormdigim komsumla karsilastim.ilk tepkisi ne kadar cok zayiflamisiniz oldu .. Cok mutlu oldum

Kizlar selam Nasılsıniz aksam diyetisyene tartilmaya gidicem saniri oynamadı yine bi sure ara vericez galiba psikoljim bozuldugunu hissediyorum inan en azindan diyet modundan çıkayım kendi kastikca kilo veremiyorum

hayırdır inşallah canım....

..

Umarım karışıklık bir an önce yoluna girer nevinciğim...herşey biz insanlar için Allah sabır ve güç versin...

...

Herkese merhaba ..

. Cok ilginç yani buralar :):44::9::9:

hastane ev iş yordu herşey bu sıra beni...
dayım vefat etti memlekete git gel bir de iş yerinde de durumlar sıkıntılı olunca çığlık atasım var...

İyi akşamlar
Bugünüm epey koşturmacayla geçti ama ortada bişey yok güya bolca yemek felan yapayım demiştim yarın hastane işlerimiz var eşim ameliyat olacak büyük ihtimal akşam eve çıkacağız ama tüm gün hastanede olacağız erkenden gideceğiz sonrasında eşim 20 gün raporlu olacak bunu da atlatalım inşallah son olur
Sadece yoğurt çorbası yaptım onu da küçük kızım yemez yufka aldım onu da gözleme yapıp bırakacağım idare ederler artık bir şekilde
şimdiden geçmiş olsun, Allah şifa versin...
tamamdır:):34: teşekkürler canımcım:54:
hadi iyi geceler canım, bende yatarım birazdan.:3:
Meyracım şimdi farkettim ne güzel kilo vermişsin maşaAllah sonunda kırdın mı şeytanın bacağını...

canım ösledim senii.Allah sabır versin sana rabbim yardım etsin

:16::16:
bende özledim ablam... amin Allah yardımcımız olsun...

MErhaba Bilgen,hoşgeldin aramıza...

Düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var...
Sanırım cuma takımların da yarıştın daha önce bilgin vardır...İki hafta bildirimden sonra listeye girebiliyorsun..

Azmin daim olsun arkadaşım...

Bende üstüme alim bunu 😊 listeyi senmi tutuyosun bilmediğim ne varsa deyin bana tanıtın herkesi özet geçin kısaca nolur 😳 hatta beni direk yazın listeye o kadar hatırım vardır 😜 akşam yemeğnden itibaren bildirime başlim bende krizlerdeym kuru incr leblebi yeşil çayla atlatmya çalıştm incir kesti şükür bide çok kalorili olmasa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dayım vefat etti memlekete git gel bir de iş yerinde de durumlar sıkıntılı olunca çığlık atasım var...

Meyracım şimdi farkettim ne güzel kilo vermişsin maşaAllah sonunda kırdın mı şeytanın bacağını...

Canim basın sagolsun öncelikle Allah rahmet eylesin .....hersey oluyor hayatta..hersey biz insanlar icin . Bazen hersey üst üste geliyo malesef banada öyle oldu bu sene.Allah büyüktür. İnsallah tez zamanda isler yoluna girer sende kendini toplarsin Allaha dua etmeyi unutma.her kapıyı açar O ..

selamün aleyküm.....

şuan için:
32221

3tahıl
2et
2süt
2meyve
1yağ
(başarılı)

MAşallah çok sevindim meyra..:nazar::nazar:

Bende üstüme alim bunu 😊 listeyi senmi tutuyosun bilmediğim ne varsa deyin bana tanıtın herkesi özet geçin kısaca nolur 😳 hatta beni direk yazın listeye o kadar hatırım vardır 😜 akşam yemeğnden itibaren bildirime başlim bende krizlerdeym kuru incr leblebi yeşil çayla atlatmya çalıştm incir kesti şükür bide çok kalorili olmasa

Bonusçum ben tutmuyorum artık listeyi...
Gökçe arkadaşımız tutuyor...

Sen nasıl besleniyorsun diyetisyene gittinmi.? Kuru incir yerine gün kurusu tüketmeni tavsiye ederim canım...

senin bebeler nasıl, kızın büyümüştür..Öpüyorum güzelliği..

Sen nasıl besleniyorsun diyetisyene gittinmi.? Kuru incir yerine gün kurusu tüketmeni tavsiye ederim canım...

Ya tatlı isteğim çok fazla oluyo kayısı değil incire gidiyo elim ondanda bulundurmam lazım evde. Diyetisyene gitmedim çoğumuzun olduğu gibi tecrübelerden faydalanıyorum. Neyi nasıl yapacağımı biliyorum ama irade konusunda sorunum var 😕 üç dört ay oldu sanırım bakılmıştı insülin direncim sınırı geçmiş aşırı yeme isteğim bundanda olabilir ilaç vermişlerdi ama ben aile dr una danışıp hemen kullanmak istemedim on kilo ver tekrar bakalm insülin direncine hemen ilaç kullanma dedi bende dört aydır veriyorum anla yani 😜

Ha bide lesli ile yürümeye çalışıyorum evde baya yorucu inş faydası olur oğlan 4 e gidiyo kızda 18 aylık oldu yuvarlanıp gidiyorum sanırım
Bi resim koyim merak ettin :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397659502.610934.webp inş görünmüştür

Ha bide lesli ile yürümeye çalışıyorum evde baya yorucu inş faydası olur oğlan 4 e gidiyo kızda 18 aylık oldu yuvarlanıp gidiyorum sanırım
Bi resim koyim merak ettin :) inş görünmüştür

MAşallah kocaman olmuş ve çok değişmiş ;)
Allah bağışlasın...Çocuklar büyüyor ama biz hala kilo veremiyoruz Allahım ne bedbaht bir durum ;)

Daha yıvarlak hatlarımız var mesela kendimize haksızlık etmeyelim

Ya tatlı isteğim çok fazla oluyo kayısı değil incire gidiyo elim ondanda bulundurmam lazım evde. Diyetisyene gitmedim çoğumuzun olduğu gibi tecrübelerden faydalanıyorum. Neyi nasıl yapacağımı biliyorum ama irade konusunda sorunum var 😕 üç dört ay oldu sanırım bakılmıştı insülin direncim sınırı geçmiş aşırı yeme isteğim bundanda olabilir ilaç vermişlerdi ama ben aile dr una danışıp hemen kullanmak istemedim on kilo ver tekrar bakalm insülin direncine hemen ilaç kullanma dedi bende dört aydır veriyorum anla yani 😜

Canim hosgeldin.insallah bu sefer istediğin kiloya ulaşırsın... Bu arada kızın cok tatliymis maşallah... Allah bağışlasin ..
inisulun direncin kac çıkmısti ki ? Benim 5 cikti Dr iyi dedi..

Canim hosgeldin.insallah bu sefer istediğin kiloya ulaşırsın... Bu arada kızın cok tatliymis maşallah... Allah bağışlasin ..
inisulun direncin kac çıkmısti ki ? Benim 5 cikti Dr iyi dedi..

Hoşbuldumm Aminnn inş hep beraber ulaşalım hedeflere .O cadı tatlı olmazmı aynı ben 😜 sınır 17 ymiş benimki 17.8 çıkmıştı çok fazla geçmediği için dr kilo verirsen düzelebilr demişti bunun ilerisi şeker hastalığı ihtimali malesef

Son düzenleme:
Meyracim harikasin :) bu sayma iyi ise yariyorsanirim.. Senin adina cok sevindim. Bende normalde daha cok vermem gerek .birkacgundur gram gram oynuyor . Hayirlisi bakalim...
Ama sabah binanin onunde bi suredir gormdigim komsumla karsilastim.ilk tepkisi ne kadar cok zayiflamisiniz oldu .. Cok mutlu oldum

sağol canım, sanki bencede işe yarıyor gibi bu sayarak zayıfla metodu:).... dr zaman....
bazen duraksama dönemleri olur canım kilo verme mücadelesinde, bizim yapmamız gereken hep yılmadan yine yeni yeniden yola devam etmeye çalışmak bence canımcım.:29:
dediğin gibi herşeyin hayırlısı....

sağolasın, zaman göstercek canım bunu.
başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.
allaha emanet ol.

çok sağol ablacım, inan bende çok sevindim:)
en son bu kiloya nişanlıyken inmiştim:):1: ohooo 3,5sene önce yani.
hayırlısı herşeyin.:16::16:

Back
X