• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemincim genç hastalarda vidaları çıkarmayı tercih ediyorlarmış genelde bir de eşim rahatsızlık da hissediyordu vidalardan ramazandan önce aldırmak istiyordu zaten ama biraz erken oldu bazı sebeplerden dolayı
En iyisi aldırıp kurtulmak sanırım darısı kardeşine inşallah

SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER :3:
ben geldim
nasılsınııızz
açar açmaz bir selam vereyim dedim
şimdi geçmişe hızlıca bir göz atıp geleyim
bakarken uyumazsam yine gelirim :1:

Yasemincim genç hastalarda vidaları çıkarmayı tercih ediyorlarmış genelde bir de eşim rahatsızlık da hissediyordu vidalardan ramazandan önce aldırmak istiyordu zaten ama biraz erken oldu bazı sebeplerden dolayı
En iyisi aldırıp kurtulmak sanırım darısı kardeşine inşallah

Asumancim ben kaçırdım galiba esınız operasyonmu geçirdi ? Vidalar alınmış sanirim... Cok gecmis olsun .. Tez zamanda iyileşir insallah ..

ben geldim
nasılsınııızz
Aleykümselam daficim hoşgeldin
Asumancim ben kaçırdım galiba esınız operasyonmu geçirdi ? Vidalar alınmış sanirim... Cok gecmis olsun .. Tez zamanda iyileşir insallah ..

Sağol sibelcim 7ay önce iki topuğu da kırılmıştı vidalar o zaman konulmuştu şimdi hepsini aldılar şükür

Aleykümselam daficim hoşgeldin

Sağol sibelcim 7ay önce iki topuğu da kırılmıştı vidalar o zaman konulmuştu şimdi hepsini aldılar şükür

Cok gecmis olsun canim zor bir durum gercekten .iyi ki de alınmış. İnsan ömür boyu heryerde onun sorununu yasar dimi. Havaalanında zorlanır.mr a giremez .ben öyle biliyorum.benimde belimle ilgili birdaha sorun olursa takabilirlerms . Üzülmüştüm o zaman .. Tez zamanda toparlar insallah. Bı süre daha dikkat artık.

Son düzenleme:
nevincim dayın vefat etmiş başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Rabbim rahmetini esirgemesin

hoş bulduk asucum.
vidaları aldırmışsınız . geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin. kuzenimin pilatinleri duruyor aldırmadı. daha doğrusu aynı acıyı çekerim diye korktu.biraz ayakta fazla kalsa zorlanıyor.çok zor oldumu

:))))) bende salı günü gitmiştim ilaçsız doğal diye körpe bi semizotu almıştım nerdende almışım bi saat yıkamaya uğraştm çok minik hiç böylesini almamştım bezdirdi beni resmen. Sen karataymı yapıyosun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorma Bonus ben ayular gibi yiyerek antidepresan kullanarak kendimi 110,3 kg. yaptım..
karatay yahut monti hep yapmak istiyordum bana çok yakın geliyordu...
ara öğün yok ana öğün de doyuncaya kadar yiyorsun vb. tam benlik ;)
ben çünkü ara öğünden nefret ediyorum sürekli 2 saat sonrasını düşünmek beni iyice yemeye itiyor itti de..
Velhasıl kelam 11 şubatta 110,3 kiloyla karataya başladım bugün 99 kiloyum...

hımm anladım ablacım, allah korusun şeker hastalığındanda hepimizi inşaallah.
ama bildiğim kadarıylada her kilolu insanda da insülin direnci yok, hani onun için sormuştum tedavisi nasıl acaba diye.
her kilolu insanda insülin direncinin olmadığı doğru bir bilgi değilmi? yanlışmı biliyorum acaba bunu....
teşekkür ederim ayrıca ablacım cevap içinde:38:

yok meyracım ama her şişman bir nevi aday..Örneğin benimde insülin direncim yok çok şükür...

Kizlar bugün ku sonuc cok güzel mutluyum ama cumaya kadar soylemicem :46:

ne güzel...Cuma sürpriz olacak yani...

bu arada bgn 6. Gun ve bnm migrenim hala gecmedi bugun ufakligi ameliyathanede bayiltip 2 prof 2 docent muayne etti ve cikisda bize soledikleri kesin teshis koyamadik ne hastaliklar var ne oldugunu bilemiosun ki tedavi edesin simdi istanbul ve ankaradaki turkiyenin en iyi doktorlarina muayneye gidilecek umarim gozunu almazlar...
bugun diyet yalan oldu her zamanki gibi 2 gun yapip 3. Gun bozuyorum pofff...

Allah hayırlı şifalar versin..

ben geldim
nasılsınııızz

Ooooo daficiğim hoşgelmişsen..

Herkese çok teşekkür ederim atlattık şükür evdeyiz şimdi 1 ay raporlu eşim
Meyracım çok sevindim kilo vermene
Nevincim başınız sağolsun
Burcu sizin minik hastaya da şifalar dilerim
Bonus hoşgeldin

Asucum nasılsınız canım,eve çıktınızmı.?

Son düzenleme:
Nevinciğim başınız sağolsun....

biz de bugün bir ölüm haberi aldık..Anne tarafımdan bir akrabamız kalp krizinden vefat etmiş iki gün önce..
Zaten hasta ziyaretine gidecektik önce taaziyeye gittik sonra hasta ziyaretine.;(

O antidepresanlar yokmu ahhh ah bana 6 kilo aldırmştı sadece bir ayda umarım bırakmışsındır bir daha ihtiyaç duymazsın. Tam anlayamadım ben accuk fransızım topiğe henüz hasta birileri var bi onu anladım 😜çok geçmiş olsun kimler hastaysa akşm yemekte ekmk yemiycktim yedim küçük bi tartışma oldu ve yine bişyler yedim 😔😔

amaaan annemin grip baya ileri, sesi falan nasıl geliyor telefonda yeni görüştümde:(
yarında yola çıkamicaklar, artık iyi olunca çıkıcaklar yola, hayırlısı bakalım, belki bunda da vardır bi hayır.:5:
nasılda özledim.:5::5:

biten çarşamba günüm(başarılı)
62332

6tahıl
2et
3süt
3meyve
2yağ

:46::46::46:

O antidepresanlar yokmu ahhh ah bana 6 kilo aldırmştı sadece bir ayda umarım bırakmışsındır bir daha ihtiyaç duymazsın. Tam anlayamadım ben accuk fransızım topiğe henüz hasta birileri var bi onu anladım ��çok geçmiş olsun kimler hastaysa akşm yemekte ekmk yemiycktim yedim küçük bi tartışma oldu ve yine bişyler yedim ����

3 ay prozac kullandım sonra baktım ki mal gibi bişey olmuşum herşeye gülümseyerek bakan,anlamsız ifade,algılama sorunu,hissiz duyarsız vb.
En çok uykusuzluk...Sonrasın da yok dedim köküne kadar acı mı çekerim ama hissederim en azından.. ve azaltarak bıraktım...

Son düzenleme:
amaaan annemin grip baya ileri, sesi falan nasıl geliyor telefonda yeni görüştümde:(
yarında yola çıkamicaklar, artık iyi olunca çıkıcaklar yola, hayırlısı bakalım, belki bunda da vardır bi hayır.:5:
nasılda özledim.:5::5:

geçmiş olsun canım...

Cok gecmis olsun canim zor bir durum gercekten .iyi ki de alınmış. İnsan ömür boyu heryerde onun sorununu yasar dimi. Havaalanında zorlanır.mr a giremez .ben öyle biliyorum.benimde belimle ilgili birdaha sorun olursa takabilirlerms . Üzülmüştüm o zaman .. Tez zamanda toparlar insallah. Bı süre daha dikkat artık.
Bir daha sorun yaşamazsın inşallah canım
nevincim dayın vefat etmiş başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Rabbim rahmetini esirgemesin

hoş bulduk asucum.
vidaları aldırmışsınız . geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin. kuzenimin pilatinleri duruyor aldırmadı. daha doğrusu aynı acıyı çekerim diye korktu.biraz ayakta fazla kalsa zorlanıyor.çok zor oldumu
Kolay değil tabii ama ilki kadar zor olmadı aynı gün yürüyerek çıktı hastaneden şükür tabii ağrı sızı oluyor haliyle ama bikaç güne çok daha iyi olacak inşallah
Sorma Bonus ben ayular gibi yiyerek antidepresan kullanarak kendimi 110,3 kg. yaptım..
karatay yahut monti hep yapmak istiyordum bana çok yakın geliyordu...
ara öğün yok ana öğün de doyuncaya kadar yiyorsun vb. tam benlik ;)
ben çünkü ara öğünden nefret ediyorum sürekli 2 saat sonrasını düşünmek beni iyice yemeye itiyor itti de..
Velhasıl kelam 11 şubatta 110,3 kiloyla karataya başladım bugün 99 kiloyum...

yok meyracım ama her şişman bir nevi aday..Örneğin benimde insülin direncim yok çok şükür...

ne güzel...Cuma sürpriz olacak yani...

Allah hayırlı şifalar versin..

Ooooo daficiğim hoşgelmişsen..

Asucum nasılsınız canım,eve çıktınızmı.?
Iyiyiz şükür evdeyiz canım
Nevinciğim başınız sağolsun....

biz de bugün bir ölüm haberi aldık..Anne tarafımdan bir akrabamız kalp krizinden vefat etmiş iki gün önce..
Zaten hasta ziyaretine gidecektik önce taaziyeye gittik sonra hasta ziyaretine.;(
Başınız sağolsun hastanıza da Allah şifa versin

:46::46::46:

3 ay prozac kullandım sonra baktım ki mal gibi bişey olmuşum herşeye gülümseyerek bakan,anlamsız bakışlar,algılama sorunu vb.
En çok uykusuzluk...Sonrasın da yok dedim köküne kadar acı mı çekerim ama hissederim en azından.. ve azaltarak bıraktım...

2 sene kullandım prozac yan etki hatrlamıyorm çok kilo aldıran o değldi zaten o ilk hafta kilo verdiriyodu. Prozac enerji verir mutlu hissettirir daha çok. Ben çok kötüydüm ve anca normal olmştum aşırı mutlu halim yoktu yani hamilelktn önce kendim azaltark bırakmştm ihtiyaç duydğm çok zamn oldu emzirme yüznden alamadm çoktan yeniden başlamştm

Meyra sayarak zayıflama tekniğini uyguluyosun gördüğüm kadarıyla bende kitabı aldım yeni okumaya başladım bi anlayıp kavrarsam tamamdır inş

2 sene kullandım prozac yan etki hatrlamıyorm çok kilo aldıran o değldi zaten o ilk hafta kilo verdiriyodu. Prozac enerji verir mutlu hissettirir daha çok. Ben çok kötüydüm ve anca normal olmştum aşırı mutlu halim yoktu yani hamilelktn önce kendim azaltark bırakmştm ihtiyaç duydğm çok zamn oldu emzirme yüznden alamadm çoktan yeniden başlamştm

beni çok etkiledi..hiç enerjik değildim ben...
Sen de umarım kullanmazsın tekrar...
Kızına sarıl kokla pozitif enerjisi sana geçsin hatta benim yerimede kokla...

OĞlum 6 yaşın da hala bebek kokuyor.. sarılmak istemiyor artık..ben yapışınca bırakmıyorum çok sıkılıyor sıpa ;))

Son düzenleme:
Gerçkten bebekler o kötü halimizde elektrği falan alıyolar allah hayırlı uzun ömür versin hepsine korusun esirgesin. De bakim ne yidin ağşam 😄

merhabaaaaaaaa... ben geldim..
bilgisayarım tamirden geldiğinden beri düzelmemişti. bi kaç kez götürdüğüm halde kullanamadığıma ikna edemedim . sonunda bilgisayarı bırakın ben bakayım dedi... sekizinci günde yaklaşık 7 kez yeniden yüklenme sonrası hard disk de sorun olduğunu fark etmiş. ben 9 gün bilgisayarsız kaldım. zaten daha önce 100 tl veremiştim, 170 tl daha verdim.. az evvel de çocukların elinden aldım... biraz dolanayım nette bakalım...
eeee... neler oldu ben yokken???

Back
X