Ben iyiyim canım, sen nasılsın?? koşturuyorum bildiğiniz gibi. Ama bahar bana iyi geldi... bi dekilo versek![]()
bende iyiyim şükür, teşekkürler.
aynen birde kilo versek:)))
kolay gelsin ayrıca işlerin....

basim gecti sukur gerci pazarda gecmis gibiydi yeniden basladi ama bnce bu sefer gecmisdir artik karatay var melekde insulini anlatiyor benim bilimsel verillerime uygun degil ama tip ilerliyor belki solediklerinin bilimsel kaniti yok ama dogru olabilir yumurta kilo diolardi 10 yil gecti aldirmaz diolar bu kadinda birseyler dio bilimsel calismasi yok dunya saglik orgutu onaylamamis ama belki dogrudur ben bir tek meyve vermemesine takigim meyveler onmli vitamin kaynaklaridir birde tutarsiz aciklamalari var seker yemeyin sabah enerjik uyanirsiniz dio snra dioki pekmezdeki sekerden dolayi enerjik hissedersiniz ya derdini anlatamio ya eksik anlatio yada dediklerinde yanlislik var butun kitaplarinida okudum ama emin olamadim bildigim tek sey soledikleri universitelerde anlatilan bilimsel kitaplara uymuo ama cok insan var kilo veren ama 5-10 sene sonraki akibetleri belli deil
evet akıbet hep önemli bencede....
birde pekmez ekmek karbonhidrat yenmicekse yaradan onu neden yaratsınki... ama dozunu doğallığını koruyarak yemek, hani bunu ifade ederkende sadece fikrimi ifade ediyorum amacım asla muhalefet olmak yada vs değil.
yani meyve 1tane veriyo galiba, amaaa 1çok az bence ve bendede başka ve ve veler baya var karatayda....
bilim ışığında ilerlemek en doğrusu gibi geliyor bana....