Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende yeni üye oldumbenide aranıza kabul ederseniz çokk sevinirim :)
Dayko cum hosgeldin .insallah dilediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın...
köyde yükseliyor o rakamKızlar selam gece uyku tutmadı öğlene yakın uyandım.sonra koştur koştur yetiştim islerime :)
Canim Ankara'da yasıyorum atasun a baktım zaten :) var ekonomik modeller aslında ama sadece istedigim cama + 100 tl fark istiyorlar sürekli kullanmasam onemsemiycem de farklı seçeneklere bakmak lazım. :)
Canimcim Bir arkadasımda kiyafetteki yag lekesi icin üzerine sut dokun demişti sütun yağı diğer yağı eritirmis :) ne alaka diyebilirsiniz yag yakan bir yağdır omega 3 yazmışsınız oradan aklıma geldi
Oh ne güzel emeklilik hesaplamaları yapılıyor... Darısı basımıza ..
canim insallah sende hedeflerine cabucak ulaşırsın.ama önce saglık ..
Kuzum ilk uç gun yataktan çıkasim gelmez benim . Birde reglden bir gun oncesi cok asabi oluyorum.sanirim hanımlar bu donemde suc işlerse regl hafifletici sebep sayılıyormuştövbe tövbe ne garip seyler geliyor aklimda ... Dikkat et kendine canim..
wwaaawww süper ben 2 ayda 2 kere 10 bin adımı geçebildim ancak :) maşallah diyorum.. Gerçi sadece disarda kullanıyorum ama yinede 15 bin adım süper valla tebrikler canimm...
aramıza hoş geldin daykoMerhabalar bende yeni üye oldumbenide aranıza kabul ederseniz çokk sevinirim :)
oğlunun doğum günü kutlu olsun canımkilo bildirmi icin belki gec kaldim kusura bakmayin oglumun dogum gunu evim misafir dolu.bilidirm yapip kaciyorum
kilo bildirimi 93.9
Ayyy cok sessiz buralar.. Herkes yarın eksi çıkmak icin spormu yapıyor acep
Arkadasla buluştuk disarda yedik gezdik azicikta.. Sohbet iyi geldi valla
Bugun Dr a gittim gozluk yenilemek icin ,gozluk yazdırdım.mahelledeki gozlukculere baktım icime sinmedi bide Kızılay'a hazirmgitmisken oradan baktım beğendim beğenmesinler de onlar beni beğenmedi sanirim.cunku cam ve çerçeve net 360 tl üüüfff
Begenmeseydim keske aklım orda kalacak.kararsiz kaldım... Zaten benim huyumun herhangi bir mağazaya girdiğimde ürün cok pahalıya içimden insallah beğenmem derim.yoksa aklım kalıyor.
Ben keyifli bir gun geçirdim insallah herkesinde gunü yarını güzel gecer.... Herkese sevgiler..
Melegim benim evim cadde üzeri sorma pencere kenarları silmesem 1 ayda toprak oluyor sanki...
Gerçi pek silmem ama
Hosgeldin cankuscum..![]()
Kuzum ilk uç gun yataktan çıkasim gelmez benim . Birde reglden bir gun oncesi cok asabi oluyorum.sanirim hanımlar bu donemde suc işlerse regl hafifletici sebep sayılıyormuştövbe tövbe ne garip seyler geliyor aklimda ... Dikkat et kendine canim..
kilo bildirmi icin belki gec kaldim kusura bakmayin oglumun dogum gunu evim misafir dolu.bilidirm yapip kaciyorum
kilo bildirimi 93.9
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]125 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]125 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]550 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]440 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ Sozen
Haftanın spor ikincisi ......... burcu1983
Haftanın spor üçüncüsü...... 74FRIDA:124::124:
Günaydın;
işteyim. bu gün ofisi bekleme günüm. genelde dışarda koşuşturuyor oluyorum..
önce bildirim yapayım..
spor 90 dak
kilo 92
çok teşekkür ederim... evet çocuklara güzel bir hayat vermek adına çalışıyoruz. hatta gün geçtikçe daha çok... ama bu yaştan sonra daha prensipliyiz. hafta sonlarını ailemize ayırıp, eve iş ve iş stresini götürmemeye çalışarak.. iş yeni ama güzel gidiyor.. zaman zaman ortaklık sorunları yaşıyoruz sadce. onlarda çözülmeyecek şyler değil. ben az daha kendime vakit ayırıp düzenli şekilde spor yapabilmeyi istiyorum şimdi. o kadar :44::44:
Omega 3 ü eğer gece yatmadan aç karına alırsan kilo vermede yardımcı. yağ yakan iyi bir yağdır omega 3. kronik yorgunluğa iyi gelir ama aynı derecede calcium da önemli..
tekrar başın sağ olsun. memuriyette 20 yıl doldu. ama emekliliğe 5 yıl var . ssklı olsaydım 3 yıl önce emekliydim.. şimdi tekrar ssk ya geçeceğim. 3.5 yıl sonra emekli olacağım inşallah...
hoşbuldum canım biraz kendimi tanıtayım... 37 yasında 170 boy 15 gün önce diyetisyene gitmeye başladım . Bende çocukluktan beri kilolular gurubunda olanlardanım 13 yaşında 1 kızım var dogumdan sonra 110 kg olmuştum o dönem yediklerimi azaltıp bol yürüyüşle 85 kg düşmüştüm sonra bırakınca hoppp hepsi geri geldi ben sevmesemde kilolarım ayrı kalamadı bendenneyse bugune gelirsek 1 nisan şakası yaptım kilolarıma ve o gün başladı maceram 4 nisanda diyetisyene gittim 114.6 kg dım çok şükür bi hastalığım çıkmadı yapılan testlerde 15 gün düzenli beslendim ama çok fazla spor yürüyüş yapamadım dün gittiğimde 111.9 kg çıktım benim hedefim haftada 2 kg vermekti azcık bozuldum tabii ama verdiğim kiloların 2.300 gr yağdan gitmiş buda bişidir deyip yola devamm dedim hedefim 65 kg tabi önümde upuzunn bir yolvar hayırlısı diyorum artık eğer isterseniz listelerimi paylaşabilirim çok yazdım galiba :)herkese sevgiler
![]()
canimcim harikasin karar alınmış sıra uygulamada.. İlk zamanlar cok zorlayıcı spor yapma zaten ablam bikere boyle zorlamisti kendini dizini agritti yillardir sikintili simdi dizi... Bende 37 yasindayim nifusta ama kendimi 27 hissediyorumhoşbuldum canım biraz kendimi tanıtayım... 37 yasında 170 boy 15 gün önce diyetisyene gitmeye başladım . Bende çocukluktan beri kilolular gurubunda olanlardanım 13 yaşında 1 kızım var dogumdan sonra 110 kg olmuştum o dönem yediklerimi azaltıp bol yürüyüşle 85 kg düşmüştüm sonra bırakınca hoppp hepsi geri geldi ben sevmesemde kilolarım ayrı kalamadı bendenneyse bugune gelirsek 1 nisan şakası yaptım kilolarıma ve o gün başladı maceram 4 nisanda diyetisyene gittim 114.6 kg dım çok şükür bi hastalığım çıkmadı yapılan testlerde 15 gün düzenli beslendim ama çok fazla spor yürüyüş yapamadım dün gittiğimde 111.9 kg çıktım benim hedefim haftada 2 kg vermekti azcık bozuldum tabii ama verdiğim kiloların 2.300 gr yağdan gitmiş buda bişidir deyip yola devamm dedim hedefim 65 kg tabi önümde upuzunn bir yolvar hayırlısı diyorum artık eğer isterseniz listelerimi paylaşabilirim çok yazdım galiba :)herkese sevgiler
![]()
Koyün nerde ? Hatırlıyorum sanirim bir ara gidip bahçeyle uğraşmıştınız ne güzel..
köyde yükseliyor o rakamburda bende 7 veya 8 binden fazla yapamıyorum
aramıza hoş geldin dayko
azmin daim olsun
iyiki doğmuş olgusun bizlerdende sevgiler ona...kilo bildirmi icin belki gec kaldim kusura bakmayin oglumun dogum gunu evim misafir dolu.bilidirm yapip kaciyorum
kilo bildirimi 93.9
Tesekkur ederim canim... Ellerine saglık ..[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]125 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]125 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]550 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]440 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ Sozen
Haftanın spor ikincisi ......... burcu1983
Haftanın spor üçüncüsü...... 74FRIDA:124::124:
tüm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim:)
![]()
Cumartesi gündüz neysede aksamı kurtarırsan suuppeerrrsin seennnn!!selamün aleyküm.....
biten cuma günüm(başarısız)​((
cumarteside başarısız olucağa benziyo:) ama daha belli değil...
en geç pazar yine toplarım kendimi galiba ve yine devam inşaallah saymaya.
rglm konsantremi bozdu.
Herkese merhaba yatık odasını toplamaya dalmıştım saatler gecmis sadece kucuk bir dolabı düzenledim halbuki kicanimcim harikasin karar alınmış sıra uygulamada.. İlk zamanlar cok zorlayıcı spor yapma zaten ablam bikere boyle zorlamisti kendini dizini agritti yillardir sikintili simdi dizi... Bende 37 yasindayim nifusta ama kendimi 27 hissediyorum
yürü ama fırsat buldukça.. Birkaç haftaya daha rahatlar bedenin o zaman
daha iyi olur..
Koyün nerde ? Hatırlıyorum sanirim bir ara gidip bahçeyle uğraşmıştınız ne güzel..
iyiki doğmuş olgusun bizlerdende sevgiler ona...
Tesekkur ederim canim... Ellerine saglık ..
Cumartesi gündüz neysede aksamı kurtarırsan suuppeerrrsin seennnn!!
ben o donemde cok kaçırdım .sonrada Cook üzüldüm biliyormusun.....
ellerine sağlık meyracım liste güzel olmuşspor yapan arkadaşları kutluyorum kendim için de devamı gelir inş. diyeyim karnın ağrıyor muş geçmiş olsuuun canım
![]()
eline sağlık, güle güle kirlet:)
benim gardropta artık bir boşatılıp bir silinmek istiyor yenilerde.... işler güçler işte hep hayat:)
bi yarım saat öncede sen aklıma gelmiştin biliyomusun?:)
dün gece uyumayınca bu yine bu gecede uyumaz belki diye düşünmüştüm içimden:))) kendimden biliyorum bu durumu.
tutturmuşum galiba zannımı:))))
Kuzum benimimuykum cok yok ama yoruldum 2-3 saattir ayaktayim. Kozmetik malzemeler İncik boncuk hersey birbirine girmişti.cogunu hallettim ama daha bitmedi canimcim.benim cok altinim filan yoktur altınida sevmem zaten bir iki yuzuk biri elmas oğlumun oyuncakları arasından cikti gündüz.varligini bile unutmuştum.iyiki kaybolmadı .mecbur toparladım. esim yorgunun uyuyacam deyince odayı ona bırakıp çıktım.cok yorulmuş bugun... Bende öyle tabi.. Senin komşu gezmen vardı bugun nasıl gecti ?