• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi kaybolmadığı iyi olmuş takılarının, ben altını severim ama kız:))):27:
oturmam iyiydi canım.
benim eşimde bugün çok yorgundu, erken uyudu.
senin eşinin burcu ne, özel olmazsa tabisi, benim eşim boğa burcu.
oğluşta çoktan uyumuştur galiba dimi?:34:
bende yatıcam birazdan.

Eşimde bende yayiz :) ama o cok yaya benzemez çakması sayılır :9::9:

Son düzenleme:

Sipa uyudu ama zor uyudu babası bilgisayardan simsek mekkuin in videosunu acmış sevinçten deli oldu .bilgisayara cok düşkün malesef...bende yaticam sanirim. İyi geçler canim sana ...mutlu uyu mutlu uyan emi :16::16::16:

Son düzenleme:
Sipa uyudu ama zor uyudu babası bilgisayardan simsek mekkuin in videosunu acmış sevinçten deli oldu .bilgisayara cok düşkün malesef...bende yapıcam sanirim. İyi geçler canim sana ...mutlu uyu mutlu uyan emi :16::16::16:

aynı burcun bile erkeği ile kadını bazı farklılıklar gösterir:)
şimdiki çocuklar pc delisi, tablet delisi normal canım oğlunun hali, tüm çocuklarda var bu.
çok sagol ayrıca canım, sende mutlu mutlu uyu uyan emi:)
kocaman öpüyorum, tatlı uykular sanada....
iyi geceler, ben kaçtım:54::54:

Günaydın hanımlar 😊 daha bismillah sabahtan bi yiyesin varki yememek için geldim valla motive olurm diyerekten :)) şaka gibi ya tv de bi bal reklamı var çok ucuz olduğu gibi bide altın yüzük hediye ediyolar yeterki alalım 😜😜

Yufkam vardı börek yapim kahvaltıya bende bi dilim yesem bişy olmaz diye düşünüyorm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
bilgilendir me için teşekürleer aslındaa yakın zamanda kulanmadığım için hep karıştırıyorum omega 3 ün balık yağı olduğunu akşam omega 3 hakında bayağı yazı okudum vee kendi kendime evet bu benim çocukluğumu kabusa çeviren balık yağı dediim :))) eskiden böyle hapı veya portakalı meyveli şurupları filan yoktu içtiğim yağ direk balık kokuyorduu annecim zayıflığıma üzüldüğü için ekstra vitamin olsun iştahım açılsın diyee içiriyordu herhâlde sonrasında midemden gelen balık kokusu çok kötüydüü :37::37:şimdilerde hapları var ve kokmuyor zannedersem :)

en iyisimi omega 3 ümüzü cevizden semizotundan ve balıkdan alalım bu aralar, zaten başa çıkamadığım bir iştahım var bakalım ne yapcaaz :)

hoşgeldiniiiz :) ne güzel planlar yapılmş hedefler belirlenmiş kolay gelsiin.....
hoşbuldum cnm:)

Herkese merhaba yatık odasını toplamaya dalmıştım saatler gecmis sadece kucuk bir dolabı düzenledim halbuki ki :9::9::10: canimcim harikasin karar alınmış sıra uygulamada.. İlk zamanlar cok zorlayıcı spor yapma zaten ablam bikere boyle zorlamisti kendini dizini agritti yillardir sikintili simdi dizi... Bende 37 yasindayim nifusta ama kendimi 27 hissediyorum :30::9: yürü ama fırsat buldukça.. Birkaç haftaya daha rahatlar bedenin o zaman :32::32::32: daha iyi olur..

Koyün nerde ? Hatırlıyorum sanirim bir ara gidip bahçeyle uğraşmıştınız ne güzel..

iyiki doğmuş olgusun bizlerdende sevgiler ona...:46::46:

Tesekkur ederim canim... Ellerine saglık ..

Cumartesi gündüz neysede aksamı kurtarırsan suuppeerrrsin seennnn!!
ben o donemde cok kaçırdım .sonrada Cook üzüldüm biliyormusun.....

tünaydınnn güzellerr

umarım herkesler iyidir.

Gökçe arkadaşımız kg listesini yapamadığı için özür diliyor.Türkiyede tatilde olduğundan vakit bulamamış dünyapmak için, çok çokkk özür diledi gün içerisinde veya akşam listeyi yapabileceğini söyledi.sevgilerr:16::16:

bende bu hafta için izin istiyorum tekrardan sizlerden ;
kistten dolayı ilaç kullanıyorum az kaldı ve oda bana + kg olarak yan etkisi var ama gene arada yazarım kk ya sevgiyle kalın

Dayko hoşgelmişen bacı 😊 şimdi sırayla her topiğe gelen bana bi depik vursun önce iki kalın dilim börek az domates küçk bi kek yedim çay içtim tühh sıfatıma 😶😶 başka bişy yimedim kız durmadı

Dayko hoşgelmişen bacı 😊 şimdi sırayla her topiğe gelen bana bi depik vursun önce iki kalın dilim börek az domates küçk bi kek yedim çay içtim tühh sıfatıma 😶😶 başka bişy yimedim kız durmadı

hoşbuldum canım börek yapıcam dediğinde yazıyordum sana 1 dilimden çok yeme diye ama yetişememişim gitmiş börekler adresine:34: hain kargocu girdi araya sabah sabah tansiyonumu zıplattı hala geçmedi sinirim:\

hoşbuldum canım börek yapıcam dediğinde yazıyordum sana 1 dilimden çok yeme diye ama yetişememişim gitmiş börekler adresine:34: hain kargocu girdi araya sabah sabah tansiyonumu zıplattı hala geçmedi sinirim:\

Sakin kız sinirle bişyler yersin o daha kötü olur başka peynir falan yemedim bugn daha hiç ekmek adında bişey yemiycem napim az kaçırınca moralimi çok bozuyorum hepten gidiyo bu sefer ipin ucu

Sakin kız sinirle bişyler yersin o daha kötü olur başka peynir falan yemedim bugn daha hiç ekmek adında bişey yemiycem napim az kaçırınca moralimi çok bozuyorum hepten gidiyo bu sefer ipin ucu

kargocuyu yesem kaç kalorıdır acep:27:bozma moralini cnm gün içinde telafi edersin zaten dediğin gibi :34:

tünaydınnn güzellerr

umarım herkesler iyidir.

Gökçe arkadaşımız kg listesini yapamadığı için özür diliyor.Türkiyede tatilde olduğundan vakit bulamamış dünyapmak için, çok çokkk özür diledi gün içerisinde veya akşam listeyi yapabileceğini söyledi.sevgilerr:16::16:

sıkıntı yok yaa ne zaman müsait olursa o zaman yapar :)

bende bu hafta için izin istiyorum tekrardan sizlerden ;
kistten dolayı ilaç kullanıyorum az kaldı ve oda bana + kg olarak yan etkisi var ama gene arada yazarım kk ya sevgiyle kalın

geçmiş olsun tedaviniz iyi yönde sonuç versin diyelim:) yine de siz buralarda olun olur mu sizde sevgi ve sağlıkla kalın:16:

Vuuu kargocuyu yemekmi 😄😄😄

bende dün akşam ve bu sabah okalı ağır kahvaltı yaptım fazla kaçan tabiki ekmek oldu özelikle dün akşam yediğim kahvaltı beni çok rahatsız etti uyumakta zorlandım kaç gecedir boş mideyle uyuyunca rahattım. bu seferde yiyince
rahatsız oldum:31: şimdiden sonra 2 ara öğün hafif bir akşam yemeği yesem iyi olucak ....

Bende öyle oluyorm açlığa dayanamayıp yiyorum geç saatte yada gece bu sefer şişiyorum çok değil ama hafif açlık her zaman iyi

Back
X