• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:) :) aslında güzelde dolmadada pirinç var keşke makarna olmasaymış kalanı başkasına yedir bende öyle yapıyorum yazık iki kaşık falan diye diye ohoo...

I love Bonus

biliyorum cok haklisin ama haftasonlari iste boyle kacamaklar yapmadan duramiyorum bir turlu :19: hafta ici isteyim ve yediklerime cok ama cok dikkat ediyorum ama hafta sonu geldi mi bana birseyler oluyor aklim hep yemekte :) evde kaldigim gunlerde boyle oluyor ama artik hafta sonlarinda da kacamak yapmamaya dikkat edecegim :) :8:

biliyorum cok haklisin ama haftasonlari iste boyle kacamaklar yapmadan duramiyorum bir turlu :19: hafta ici isteyim ve yediklerime cok ama cok dikkat ediyorum ama hafta sonu geldi mi bana birseyler oluyor aklim hep yemekte :) evde kaldigim gunlerde boyle oluyor ama artik hafta sonlarinda da kacamak yapmamaya dikkat edecegim :) :8:

Sadece haftasonuysa bence telafi edebilirsin insanın sevdiği şeyleri yemeyede ihtiyacı var demi yav

I love Bonus

Günaydın hanımlar..
Çocuğun bir hayvanın öldüğünü ölebilceğini bilmesi başka görmesi başka. Sen dedin ben bile nasıl üzüldm diye. Benin bildiğim 7 yaştan önce ölüm algısı tam oluşamıyomuş.

İçinden geleni yap bence

I love Bonus
Sabah cikcik ile vikvik i yerinde göremeyince oglum başladı ağlamaya , esim kucağına aldı sarıldı onlar anneleriyle babalarını özlemişler onların yanına gitmişler dedi.ama yarım saat onlar benimdi diye geri elsinler ,istiyorum gelsinler diye ağladı durdu.ben izah edemedim bile ancak sarıldım.yalan söylemek de istemedim.. Simdilik atlattık gibi...
hayırlı olsun nişanınınız,Allah tamamına erdirsin canım...

1 yumurta bir yerli muz şeklin de tüketebilirsin arada..Yumurta olmayınca muadili olarak yerli muz öneriyor hoca..
Afiyet olsun...

Gerçekten çok üzüldüm.. buraya yazdığından beri bir anne olarak empatiyle görümceni düşünüyorum...
evladıyla imtihan kadar zor bir süreç olamaz heralde..
Peki protez göz sadece görüntü açısından mı takılıyor...Görmesiyle alakalı bir gelişme değildir sanırım...

Doğru duymuşsun ben de alacağım...Bir de sucuklu yumurta pekte sağlıksız değil...Ev yapımı sucuğu tüketiyor karataycılar...

Selam güneydoğu güzeli Dafi ;))

OĞlum 4 yaşındayken kaplumbağa almıştık kısa bir süre sonra öldü..O görmeden yok ettim ben..
Hastalandığını tedavi için hayvan hastanesine götürdüğümüzü ama iyileşemeyip öldüğünü söyledik..

Çok etkilenmedi şükür. ki oğlum çok duygusal, tipik balık insanı ;)

Sözenciğim bir de çocuklar umuduğumuzdan daha metinler..Sen olması gereken bir olaymış şeklin de anlatırsan kabullenmesi ve alışması daha kolay olur ...
sagol nilufercim nisan guzeldi .allah herkesede nasip etsin..
Sabah ilk krizi atlattık ama konuşmayı düşünüyorum bende , biraz acısı geçsin önce bakayım...

slm kızlar
sabah kahvaltıdan sonra annemlere gittik akşam geldik
yemek, ortalık toparlama derken anca girebildim
yrn mesaiye gitcem akşam 11de döncem gece görüşürüz artık
uykum geldi şimdi yatmaya gitcem
iyi geceler :16::16::16:

yavrum benim. çok geçmiş olsun cnm :(

hadi bakalım boşta kalma sakın dikkat et kenine. hayırlı olsun lahana diyetin :34:

hayyy maşallah tü tütü tütü:46::46::46::46:
sagol kuzum sabah sabah icmek ne zordu ...ne kadar içmeye dayanabilirim bilemiyorum artık.. Kokusu cok fenaaa. ...

ewet cnm hepimiz mahvolduk ama annesiyle konusdugumda anlatilacak bir duygu deil demisdi ben anne olmama ragmen dislerimi kaybetcek noktaya geldiysem o napsin zavalli
protez goz sadece gorsel gormeyle ilgisi yok artik o gozu kaybettik diger goze ve tum vucuda sicramasin die cabalioruz allah hepinizin cocuklarini korusun ben zaten bole seyler dusunup dogurmuodum basimada gelince artik hic dusunmuorum belkide o yuzden kilo vermeyide biraktim
Saol cnm...anne olmak zor iki goz arasindaki renk farkiyla ortaya cikan bi hastalikmis cocuklarinizi iyi inceleyin iyi taniyin bizim hic dikkatimizi cekmedi meger daa1 yasina basmadan varmis
burcucum sana yazamiyorum bile.... Gorumcenin de seninde durumunu düşünemiyorum bile..Allah sabrini versin..Rabbim beterinden korusun ...

Sadece haftasonuysa bence telafi edebilirsin insanın sevdiği şeyleri yemeyede ihtiyacı var demi yav

I love Bonus

evet evet ben de oyle dusundugum icin kacamaklarim var hafta sonlari :) zaten bir yerde okumustum, haftada bir gun secin o gun diet yapmayin, istediklerinizi yeyin (simdi aklima geldi doktor Oz soylemisti bunu) ben de mecburen doktorun soylediklerine uyuyorum :27:

evet evet ben de oyle dusundugum icin kacamaklarim var hafta sonlari :) zaten bir yerde okumustum, haftada bir gun secin o gun diet yapmayin, istediklerinizi yeyin (simdi aklima geldi doktor Oz soylemisti bunu) ben de mecburen doktorun soylediklerine uyuyorum :27:

:37: :37:

I love Bonus

Selam herkese. Pek keyfim yok havadan mi bilemyrm.

Oglusumla kahvalti yaptk 9da. Salatalik domates peynir zeytin yedim

11bucukta 2tane hurma yedim

nur1835

Haydi hanımlar, bugün kutsal pazartesi ;)
yeni kararlar alma ve uygulama günü ilan edelim. kendimiz için ufacık bir adım atalım,kendimizi sevelim ve sağlıklı beslenip azıcık minicik te olsa yürüyüş yapalım...walk walk.. oki doki ;))
ayyy evet kutsal pazartesi hihihihi :1::1::1::1::1::1:
yaa bende diş buğdayının neticesi herhalde 91.5 çıktım bugün :2::2::2::2:
çok sıkı başladım bugün itibariyle inşallah devam...

bu arada geç oldu ama kahvaltı resmimi paylaşayım
domatesli kaşarlı omlet, zeytin, çay ve kikirik. bu arada kikiriklerin anca yarısını yiyebildim
şimdi form çayımı içiyorum ;)
$10172598_622235664512364_3134807857183307224_n.webp

selam kızlar nasılsınız bu sıra giremedim hiç yogunluktan hepiniz iyisinizdir umarım bol eksili bol sporlu bir hafta dilerim.bugün ben greyfurta başladım ayça kaya programda söylemişti her öğün aç karnına yarım greyfurt(mide rahatsılızıgı olanlar kullanmıyor tabiki) 3 ay da 5 kg yag kaybı yapıyormus diyet yapmasanız bile demişti elimin altında da greyfurt olunca başlıyım dedim

Fizik tedavime gittim geldim.yolda baya tansiyonum düştü gelip acil tuzlu bir salata yaptım kendime...
:9::9::8:
ayyy evet kutsal pazartesi hihihihi :1::1::1::1::1::1:
yaa bende diş buğdayının neticesi herhalde 91.5 çıktım bugün :2::2::2::2:
çok sıkı başladım bugün itibariyle inşallah devam...
Ben korkumdan tartılmiyorum kac gundur....
domatesli kaşarlı omlet, zeytin, çay ve kikirik. bu arada kikiriklerin anca yarısını yiyebildim
Eki Görüntüle 1091118
canimcim kikirik

Dediğin yer fıstığımı ?

Eki Görüntüle 1091118

afiyet olsun çok güzel görünüyor....

Fizik tedavime gittim geldim.yolda baya tansiyonum düştü gelip acil tuzlu bir salata yaptım kendime...

canimcim kikirik

Dediğin yer fıstığımı ?

evet canım kikirik yer fıstığı ben de yeni öğrendim ;)

Sözenciğim fizik tedavin ne zaman bitecek..Her gün gidiyorsun sanırım...

Günaydın hanımlar..

Sabah cikcik ile vikvik i yerinde göremeyince oglum başladı ağlamaya , esim kucağına aldı sarıldı onlar anneleriyle babalarını özlemişler onların yanına gitmişler dedi.ama yarım saat onlar benimdi diye geri elsinler ,istiyorum gelsinler diye ağladı durdu.ben izah edemedim bile ancak sarıldım.yalan söylemek de istemedim.. Simdilik atlattık gibi...
sagol nilufercim nisan guzeldi .allah herkesede nasip etsin..
Sabah ilk krizi atlattık ama konuşmayı düşünüyorum bende , biraz acısı geçsin önce bakayım...

sagol kuzum sabah sabah icmek ne zordu ...ne kadar içmeye dayanabilirim bilemiyorum artık.. Kokusu cok fenaaa. ...

burcucum sana yazamiyorum bile.... Gorumcenin de seninde durumunu düşünemiyorum bile..Allah sabrini versin..Rabbim beterinden korusun ...

saol cnm amin beterın beterı vardır sonucta:(gözleride maviş mavişdi kuzucugun:((

selam kızlar nasılsınız bu sıra giremedim hiç yogunluktan hepiniz iyisinizdir umarım bol eksili bol sporlu bir hafta dilerim.bugün ben greyfurta başladım ayça kaya programda söylemişti her öğün aç karnına yarım greyfurt(mide rahatsılızıgı olanlar kullanmıyor tabiki) 3 ay da 5 kg yag kaybı yapıyormus diyet yapmasanız bile demişti elimin altında da greyfurt olunca başlıyım dedim

ay ben hiç yiyemiyorum şu greyfurtu nasıl yiyorsunuz?

Eki Görüntüle 1091118

ohh kahvaltıya bak buram buram saglık kokuyo afıyet olsun:))

Günayydınn bacuulaar :)

Burcucum çok geçmiş olsun allah sabır versin hepinize. Sen sakın öyle düşünme her çocuk kendi rızkıyla kendi kaderiyle doğar. Kötü bişey olur düşüncesiyle vazgeçilirmi hiç?

Merakımı mazur gör tedavi falanmı olucaktın çocuk için? Eğer öyleyse bu da bi imkan bak benim ablamın çocuğu olmuyo ve yapılcak bir tedavileri yok. Keşke olsa yaptırsak diyolar.

Çocuğumuz ya da kendimiz sağlıklıyız diye güvencemiz yokki. Ufak bir kazayla yatalak olan taş gibi insanlar gördüm ben. Hiç ummadık anda şifa bulan hastalar gibi...
Yani neyin ne zaman kime olacağı belli değilken sen sakın ümitsiz olma kuzum hiç bir konu için.

I love Bonus

yok cocuk zaten dusunmuyordum belkı korunmasak bızımde cocugumuz olmayacak onuda bılemıorum ama ben cokk coook uzakken cocuk fıkrıne dahada uzagım
sımdı bız dunyaya gelmısız bu saatten sonra yatalakda olsak elden bısey gelmez ama bır canlıyı dunyaya getırırsem ve onun bır seyıne zarar gelırse ben cıldırırım bnm o kadar kuvvetlı bır psıkolojım yok ben esımle kavga edersem cocugun psıkolojısı nasıl etkılenır acaba dıe dusunen bır manyagım eger cocuk dogurursam tımarhanelık olabılırım:))hayırlısı bakalım once kılo verıyım cocuk sonra dusunurum dıodum sımdılık su kılo ısını bı halledeyım sonrasına bakarım

canimcim kikirik

Dediğin yer fıstığımı ?
evet cnm yer fıstığı :1::1::1:

afiyet olsun çok güzel görünüyor....

evet canım kikirik yer fıstığı ben de yeni öğrendim ;)

Sözenciğim fizik tedavin ne zaman bitecek..Her gün gidiyorsun sanırım...
Resimden tahmin ettim ama her yörenin isimlendirmesi farklı oluyor demekki...
Canim aslında bitti gecen hafta ama uzman bir hafta daha uzattı sagolsun evde onun yaptıgı sekilde yapamiyorum hareketleri.sanirim bu hafta son Olucak .kilo verdikce insan daha rahat hareket ediyor bide... Hastane yakında yürüyorum gidip gelirken oda hareket oluyor :30::9::9:
saol cnm amin beterın beterı vardır sonucta:(gözleride maviş mavişdi kuzucugun:((
Allahım nazarlardan saklasın... Beterinden korusun...

Az önce nişanlardan yigenim aradı Nisan icin restoranı ben bulmuştum. Muzisyeni filan ayarlamistim ...Tesekkur ediyor bana biryandanda düğün icin yer bul teyzemmm diyor... Seneye evleneceklerdi Eylül'e karar kılmışlar... Hadi bakalım hayırlısı.. 4 ayda incelik olurum insallahhh :9::30::9::10::10:

burcucum ekşiyi seviyorum ben canım

ohh ne guzel afiyet olsun lop lop yaglar gitsin

Resimden tahmin ettim ama her yörenin isimlendirmesi farklı oluyor demekki...
Canim aslında bitti gecen hafta ama uzman bir hafta daha uzattı sagolsun evde onun yaptıgı sekilde yapamiyorum hareketleri.sanirim bu hafta son Olucak .kilo verdikce insan daha rahat hareket ediyor bide... Hastane yakında yürüyorum gidip gelirken oda hareket oluyor :30::9::9:

Allahım nazarlardan saklasın... Beterinden korusun...

Az önce nişanlardan yigenim aradı Nisan icin restoranı ben bulmuştum. Muzisyeni filan ayarlamistim ...Tesekkur ediyor bana biryandanda düğün icin yer bul teyzemmm diyor... Seneye evleneceklerdi Eylül'e karar kılmışlar... Hadi bakalım hayırlısı.. 4 ayda incelik olurum insallahhh :9::30::9::10::10:

sanada gecmis olsun dikkat et kndine yegenler icinde hayirli ugurlu olsun

Bugün yemeği biraz kaçırdım çok şiş hissediyorum kendimi

Sabah

Karatay+çay

Öğlen

1,5 dolu tabak mercimek çorbası, 4 kaşık makarna+ bol salata

Akşam ( daha akşam olamamıştı)

Dolu bir tabak kısır

Şu ana kadar leslide yapamadım yarına az yemem lazım.

I love Bonus

Bugün yediklerim....

Sabah,
Karatay kahvaltı

Ara,
Kahve
Çay
Yeşilçay

Akşam,
4 adet karışık kuru dolma ( kabak,patlıcan,biber )
Yoğurt
yeşilçay

50 dk.yürüyüş

Hiç iyi değilim yiyorum ve midem bulanıyo kaldırmıyo :(

I love Bonus

Back
X