- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Selamün aleykümm...
ben bugün diyet olarak güzel başladım sayılır inşallah böyle devam edebilirim....gerçi canım sıkkın biraz...eşim bugün izinli olcaktı...oda arkadaşı beyimiz
zaten hiç bi zaman saat ondan önce işe gelmez babasının dükkanı gibi..iki gün izin varmış bunlar nöbetleşe çalışıcaklarmış muhasebe oldugu için eşim dün
çalıştı oda bugün çalışıcaktı...saat onda bi telefon anahtarımı evde unuttum gel kapıyı aç..diliricem bu ne sorumsuzluk bizim beyde tamam dedi gitti..iş yeri iki
sokak aşağıda desene gel al anahtarı senin ihmalliğinin sıkıntısını ben niye çekeyim ama yok gitti kuzu kuzu...sonrada bi telefon iş çıktı bi yere gitmem lazım
akşama gelirim....çok sinirlendim sorsan bugün izinli herkeste öyle biliyo...nefret ediyorum bu adamın bukadar sessiz oluşundan pasif olusundan...accık
bişey dese yok olmaz...aylardır pazar günleri bile çalışıyo arada bir kere izin kullandı...diğerinin btün sorumsuzluğuna rağmen kimsenin bişey dediği
yok...benim ki elindeki işi bitirmeden asla eve gelmez..kimsede bu halini görmez..hep sömürürler her bi haltı buna yaptırırlar...gitme ara o gelip alsın
anahtarı gidersen iş çıkarırlar sana herzaman öyle oluyo dedim dinlemedi..bi yanım oh oldu sana diyo ama diğer yandan bizim içinde kötü
oldu...heveslenmiştik tatil diye...off neyse susayım konuştukça konuşasım geliyo...
hasibecim kilon için bende sevindim canım...bende tartıldım ve 82,3 gördüm çok korkuyodum 84 falan görücem diye çok şükürki görmedim...
bonuscum nasip olursa çarşamba perşembe ve cuma oruç tutucam canım bende....
ayy canım bende bu durumlara çok sinir olurum sanki çalıştığın yeri sen kurtaracaksın yaparsın edersin kimsenin umrunda olmaz görmezler bile sonra bir eksiğini bulurlar tepene binerler
bu devirde kimse kimseye çok çalışıyor diye maddi açıdan geçtim teşekkür bile etmiyorlar
bundan ötürü bende mesaimi dolduruyorum fazlasına bakmıyorum vaktim müsayit tutsam 3-5 fazla nöbet tutarım ama nöbetide kalsın parasıda benim ailemle ve kızımla geçirdiğim zaman daha değerli
çok şükür canım inşallah en kısa zamanda ben 80leri sen de 70leri görürsün