- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
slm kızlar ben geldim

moral olsun diye asıl iftardan önce tartılcam doğru bir sonuç olmayacak ama olsun yinede moral olur azmim artar

haydi harekete hop hop hop hop

teşekkür ederim cnm sağol ama doktorda 10bin adım diyor ben daha hiç göremedim onu en fazla 9800kusurda kalmıştımpes etmek yokk akşam bende söylendim kendi kendime kızdım kaç gündür deli gibi hareket ediyorum yürüyorum bu haftada -1 çıkarsa kesin başka bişi var en az 2 kilo vermem lazım diye eşimde dediki olsun en azından 1 kiloda olsa yağlardan yakıyosun pes etmek yok acele yok yavaş yavaş ver acelen neben istiyorum 1 gecede 1 kilo gitsin sanki mümkünmş gibi
Allah kabul etsin cnm akşam gazetede okudum kilo vrmk istiyosanız 7500 adım altına düşmeyin yazıyordu tebrik ederim çok güzel![]()

ayyy amin cnm inşallahHasibeciğim çok sevindim senin adına.umarım klaıcı ve gidici olurlar..
Darısı benim başıma ben de yarın eksi görmek istiyorum..
moral olsun diye asıl iftardan önce tartılcam doğru bir sonuç olmayacak ama olsun yinede moral olur azmim artar

adet olmana rağmen ekside olman çok güzel bence ben de bu ay adet olduğumda sabit kalmamıştım artı görmemiştim o bile beni mutlu etmişticanim seninde kandilin mübarek olsun. İyi yapmışsın yurumussun ama oroc oroc zor olacak susuzluk ... Sonra yürürsün .. Bende dun sabah 89.5 gördüm ama bu sabah 89.6. Gördüminsallah kurtuluruz su 9 lardan ..
bundan sonra hepiz 7500 adımı gecelim zorlayın kendimizi ne güzel olur..
Gelin walla bisekilde zorlayım yürüyelim yada evde yapalım. Ama birsey yapalım MUTLAKA !! Adimsayarin buraya yazıcam diye iki gün arka arkaya Birsuru zorladım kendimi. Regl olmama ragmen Baskul - gosterdi .Bilsemki bana eşlik edecek Birsuru kisi var bu halimle yine zorlar yaparım bişeyler... Hadi ... Kızlar ...hareket lazım bize...

haydi harekete hop hop hop hop