- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
Selamün aleykümm...
çok şükür canım baya rahatladım tabiki artık nefes daralmasını çok nadir yaşıyom...evin içinde bi odadan diğerine geçerken bile nefesim tıkanıyodu...hareket etmek eziyet geliyodu...çok şükür daha bi çok sıkıntımdan kurtuldum...
bir süredir çok çarpıntım oluyo alakasız zamanlarda durduk yere....bide tansiyonum yükseliyo bi anda yer ayağımın altından kayıyo gibi oluyo...bayadır gitmem lazımdı ama anca sıra geldi...
sağol canım...bende iki gün önce kan verdim ama sonuçları almaya gidemedim eşim fırsat bulursa bugün alıcak bakalım...sanada geçmiş olsun canım....
zeynepçiğim sen rahatlatıcı bir biçim de hafifledin çok şükür..
Bundan sonra almamaya çalışsan bile boyunda uzun yavaş yavaş verirsin.. bu hafifliği gördükten sonra çok almayacağına inanıyorum ben...
KArdiyolğa neden gidiyorsun.?
çok şükür canım baya rahatladım tabiki artık nefes daralmasını çok nadir yaşıyom...evin içinde bi odadan diğerine geçerken bile nefesim tıkanıyodu...hareket etmek eziyet geliyodu...çok şükür daha bi çok sıkıntımdan kurtuldum...
bir süredir çok çarpıntım oluyo alakasız zamanlarda durduk yere....bide tansiyonum yükseliyo bi anda yer ayağımın altından kayıyo gibi oluyo...bayadır gitmem lazımdı ama anca sıra geldi...
hic kolay olmadi cnm 6 ay cok az insanla gorusdum canim sikildikca yurudum carsiya bile gitmiodum cnm abur cubur ceker die sonra 8 ay hic dikkat etmedim 8 ini geri aldim hala o 8 i bile verebilmis degilim
sacini ne kadar kisaltman gerekio kafa derin acimiomu?
ewet daha oncede davet etmisdin tatlde olmazsam mutlaka gelirim simdiden izmirden kacmanin yollarini ariyorum sicaklar basladi ya 2 senedir daa alisamadim gordun kisin bile tisortla geziodum😄
Gecmis olsun birazdan dra gidicem kan vemeye acim heran bnmde migrenim tutabilir biran once bitsede karnimi doyursam
sağol canım...bende iki gün önce kan verdim ama sonuçları almaya gidemedim eşim fırsat bulursa bugün alıcak bakalım...sanada geçmiş olsun canım....