Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

En son misafiri vardı diye hatrlıyorum meyrayı.

Nassınız eymisiniz bacular adımsayar aldım bende sağlık ocağından dr uyuz etti beni yok buna ne gerek var kaç adım attığını bilsen nolcak önce boğazını tut falan dedi. Çocuk durmuyodu çıktım yoksa iyi bi bozucaktım onu.

I love Bonus

çok şükür sen nasılsın banada bu zayıflatmaz hanım dedi dr bende biliyorum ama motivasyon olur bana bugün 6000 adım attıysam yarın 7000 yapmaya çalışırım dedim şöle bi baktı bişi diyemedi :27::27:

çok şükür sen nasılsın banada bu zayıflatmaz hanım dedi dr bende biliyorum ama motivasyon olur bana bugün 6000 adım attıysam yarın 7000 yapmaya çalışırım dedim şöle bi baktı bişi diyemedi :27::27:

Ya orada beni düşünceğine siyasi düşüncelerle bunun saçmalık olduğundan bahsediyo. Allah aşkına bunun neresi saçmalık görüyosun kiloluyum bana senin demen lazım tuğba hanım senin kilon var al bunu her gün yürü on bin adım yapmaya çalış.
Tam aksine dolaba koymuşlar vermek istemiyolar kimseye bana ve ona ne zararı olucak anlamıyorum.

I love Bonus

-anladim cnm bilgiler icin thnx

alisinca duruolardir bide anne babalar kndi ewinde raat eder kilo icinde tbrkler seni tanidigimda 9 lu rakamlardaydin augtosda gorusursek 7 lilerde olursun durma devam:42:

innsaaalllaaahhhhhhh...ocakdan beri bi dikis tutturamadim az once dondurma yedim🙈bi 20 gitse 80 i bi gorsem ah allahimm yalvariorum 80 i goreyim...

Teshis ne acaba merak ettim banada hbr ver sonuclar netlesince

bgn sabahdan kendim icin doktora gittim kafam bi dunya ya seker mekermi cikti die baktirmaya oglende ufaklik icin gittim git o dr git bu doktor yok kan tahlili yok anestezi uzmani derken aksam 4 de pazartesi ameliyatimiz netlesdi pazartesiden snra buraya cok zmn ayiramiyabilirim dualarinizi eksik etmeyinde sag salim ciksin ameliyattan

diyet miyet hak getire tabi bi kendime zaman ayiramadimki 5 ayda bole gecti 8 ayida yiyerek gecirmisdim gittimi omrumden 1 yil daha :ssz: Neyse allah can sagligi versinde veririz bu kilolari ins.
Alllah yardımcınız olsun sebebini bilmiyorum ameliyatınızın ya okumadım yada hatırlamıyorum kusuruma bakma canım acil şifalar dilerim :16::16::16:

bgn sabahdan kendim icin doktora gittim kafam bi dunya ya seker mekermi cikti die baktirmaya oglende ufaklik icin gittim git o dr git bu doktor yok kan tahlili yok anestezi uzmani derken aksam 4 de pazartesi ameliyatimiz netlesdi pazartesiden snra buraya cok zmn ayiramiyabilirim dualarinizi eksik etmeyinde sag salim ciksin ameliyattan

diyet miyet hak getire tabi bi kendime zaman ayiramadimki 5 ayda bole gecti 8 ayida yiyerek gecirmisdim gittimi omrumden 1 yil daha :ssz: Neyse allah can sagligi versinde veririz bu kilolari ins.

hala alamadık canım sonuçları pazartesiye kaldı artık...

sanada ufaklığada geçmiş olsun canım....

Alllah yardımcınız olsun sebebini bilmiyorum ameliyatınızın ya okumadım yada hatırlamıyorum kusuruma bakma canım acil şifalar dilerim :16::16::16:

Burcu hangi ufaklık?

I love Bonus

hala alamadık canım sonuçları pazartesiye kaldı artık...

sanada ufaklığada geçmiş olsun canım....

Tesekkurler bayanlar uzun bir surec gecirdik esimin 2,5 yasindaki yegeninin gozunde tumor cikti ozetle tek gozde kayma belirtisiyle izmirin 1 numarasi die tabir edilen doktora gittiler dr bisey yok die yolladi 1 hafta sonra kanlanma batma sikayetiyle ege unv. acile gidiolar cocukda goz tansionu yuksek cikinca bi arastirilio tumor,goze yerlesen parazit vb. Seyler soluolar biz turkiyenin en iyi goz drunu bulup ona gittik adam tumor dedi sonrasindada ankara dunya goze gittik belki degildir die dunya goz muayneye gerek yok trnin en iyi goz druna gitmissiniz baska drlarada gidip zaman kaybetmeden gozu aldirin dediler pazartesi goz alinip yerine protez goz takilicak bunlari anlatiorumki cocuklariniza dikkat edin bu hastalik (retinobastom netten arastirabilirsiniz bilgi edinmek amacli)5 yas alti cocuklarda olurmus belirtiside iki goz renginin birbirinden farkli olmasiymis biz hic fark etmedik benim dikkatimi cekmisdi aİstersen bahce dublexleride cok varmisma aklimiza gelmezdiki meger dogdugundan beri varmis resmini ekliyim bakin aradaki fark cok az anlamak guc (resme bakin bakalim farki fark edebilcekmisiniz biz dr dedikden sonra farki anladik)aman diyim anneler en ufak birseyde dra koşun ama drda sans isi iste:14:
Pazartesi icin bol bol dua lutfen allah tum guzellikleri korusun:26::nazar:

Bu arada ben cocuk fikrine cok sicak deildim bu olaydan snra iice sogudum sonucta %50 genetik yani %50 bnm cocugumdada olabilir uzunnn uzunnn bir sure cocuk dusunmuorum allah afetsin ben bu durumu kolay kaldiramadim kndi cocugumun basina bisey gelse olebilirim herhalde

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Canım benim bundan sonrası hayır olsun inş hepiniz için. Ben ufaklık deyince başka biri sandım biliyorum yiğeni yavrum pekte maviş rabbim beterinden korusun

I love Bonus

Canım benim bundan sonrası hayır olsun inş hepiniz için. Ben ufaklık deyince başka biri sandım biliyorum yiğeni yavrum pekte maviş rabbim beterinden korusun

I love Bonus

Her goren bayiliodu diorum nazara geldi dayim dio deme oyle derdide dermanida rabbimden allah acil sifasini verir ins.

Her goren bayiliodu diorum nazara geldi dayim dio deme oyle derdide dermanida rabbimden allah acil sifasini verir ins.

İmtihanlar bazen çok zor oluyo helede sağlıkla ilgili olunca. Kimseden değil sadece allahtan. Nice güzel çocuk var öyle düşün. Ben nazara inanırım gerçek bişeydir.

Ama çok yakınımdan şahit oldum böyle bir hastalık durumunda nazardan bildiler. Çocuk toplu doğdu sevdik hepimiz haftasına kalbinde üfürüm çıktı kalk kapakçığında daralma varmş. Ondan bildiler. Ailede çocuğu olmayanda var en çok onlardan bildiler yazık.

Sonra kardeşi oldu çok zayıf ve pekte güzel değildi ondada aynı problem çıktı genetik bir rahatsızlıkmış. Hala nazardan biliyolar bu seferde iki erkek çocuk olduğundan göze geldi diyolar allah akıl fikir versin. Uzattım ama diyceğimi sen anladın sanırım.

I love Bonus

İmtihanlar bazen çok zor oluyo helede sağlıkla ilgili olunca. Kimseden değil sadece allahtan. Nice güzel çocuk var öyle düşün. Ben nazara inanırım gerçek bişeydir.

Ama çok yakınımdan şahit oldum böyle bir hastalık durumunda nazardan bildiler. Çocuk toplu doğdu sevdik hepimiz haftasına kalbinde üfürüm çıktı kalk kapakçığında daralma varmş. Ondan bildiler. Ailede çocuğu olmayanda var en çok onlardan bildiler yazık.

Sonra kardeşi oldu çok zayıf ve pekte güzel değildi ondada aynı problem çıktı genetik bir rahatsızlıkmış. Hala nazardan biliyolar bu seferde iki erkek çocuk olduğundan göze geldi diyolar allah akıl fikir versin. Uzattım ama diyceğimi sen anladın sanırım.

I love Bonus

vardir bir sebebi 9 ay once kpederim vefat etmisdi bu durumu kabullenemediler beterin beteri vardir derler ben hayat tecrubelerimle buna inanirim yukardaki verdiyse bir derdi vardir sebebi ve yine hayat ogretisi allah beterinden korusun derim hep birde herseyin hayirlisini isterim hayat felsefemdir bu esim evlnme teklif ettiginde hayirlisiysa olur merak etme demisdim simdide cocuk icin oda ogrendi hayirlisi vakti geldiginde rabbim verir dioruz ustune duseni yapip insan gibi davranip hayirlisini beklemeyi bilmeli insanoglu...

İyi akşamlar
Bugün dönüşte planladığım gibi yürüdüm çok şükür ama pek keyfim yok sebepsiz
Burcu yeğenine çok üzülüyordum resmini görünce daha da etkilendim :((
Allahım güzel yavruya acı keder sıkıntı vermesin bundan sonraki yaşamında inşallah hep iyilerle güzelliklere muhatap olur inşallah

kızlar epeydir meyra yok ortalarda haberiniz var mı
bir de esracandan haber yok ikizler apalamaya başladı demişti en son acaba çocuklardan fırsat bulup giremiyormuki :44::44::44::44:

aynen bende merak ettim meyrayi...

En son misafiri vardı diye hatrlıyorum meyrayı.

Nassınız eymisiniz bacular adımsayar aldım bende sağlık ocağından dr uyuz etti beni yok buna ne gerek var kaç adım attığını bilsen nolcak önce boğazını tut falan dedi. Çocuk durmuyodu çıktım yoksa iyi bi bozucaktım onu.

I love Bonus

vay okuz doktor... yahu dunya okuzlerle dolu mubarek...

Tesekkurler bayanlar uzun bir surec gecirdik esimin 2,5 yasindaki yegeninin gozunde tumor cikti ozetle tek gozde kayma belirtisiyle izmirin 1 numarasi die tabir edilen doktora gittiler dr bisey yok die yolladi 1 hafta sonra kanlanma batma sikayetiyle ege unv. acile gidiolar cocukda goz tansionu yuksek cikinca bi arastirilio tumor,goze yerlesen parazit vb. Seyler soluolar biz turkiyenin en iyi goz drunu bulup ona gittik adam tumor dedi sonrasindada ankara dunya goze gittik belki degildir die dunya goz muayneye gerek yok trnin en iyi goz druna gitmissiniz baska drlarada gidip zaman kaybetmeden gozu aldirin dediler pazartesi goz alinip yerine protez goz takilicak bunlari anlatiorumki cocuklariniza dikkat edin bu hastalik (retinobastom netten arastirabilirsiniz bilgi edinmek amacli)5 yas alti cocuklarda olurmus belirtiside iki goz renginin birbirinden farkli olmasiymis biz hic fark etmedik benim dikkatimi cekmisdi aİstersen bahce dublexleride cok varmisma aklimiza gelmezdiki meger dogdugundan beri varmis resmini ekliyim bakin aradaki fark cok az anlamak guc (resme bakin bakalim farki fark edebilcekmisiniz biz dr dedikden sonra farki anladik)aman diyim anneler en ufak birseyde dra koşun ama drda sans isi iste:14:

Bu arada ben cocuk fikrine cok sicak deildim bu olaydan snra iice sogudum sonucta %50 genetik yani %50 bnm cocugumdada olabilir uzunnn uzunnn bir sure cocuk dusunmuorum allah afetsin ben bu durumu kolay kaldiramadim kndi cocugumun basina bisey gelse olebilirim herhalde

ah canim benim pekte tatli masallah... insallah sorunsuz gecer ameliyati... allahim annesine babasina sabir versin...
nazar degmis olabilir cunku gozu renkli... benim annemin abisi varmis, onunda gozleri mas maviymis... 3yasindayken olmus nazardan... (catladi diyor annem ama ne anlama geliyor bilmiyorum) ben nazardan coook korkarim... hep okur uflerim yavrumu...

Listeleri yapicam simdi... fakat bir suru kisi bildirim yapmadi...

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]88,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]97,3[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]81,7[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Nur 1835[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]72,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]128,4[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]127,9[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]89,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]106[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]105,8[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]90,3[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]123,8[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]122,8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD]122,7[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]123,6[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]ercanim[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]sozen[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]89,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]burcu 1983[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]+3,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]eslem[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95,1[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Dayko[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]109,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selamün aleyküm.....

kızlar spor listesini yatılı misafirimden dolayı yarın yapabilicem ancak, lütfen kusura bakmayın, yarından başka hiç vaktim yok malesef liste için.
gökçecim bende bir müddet listeden çıkmak istiyorum, sonra tekrardan yine gireceğim listeye 1ay sonra falan, şuan diyet konsantirem yerlerde.
misafirimden dolayı çok yoğunum kızlar, oyüzden hiç kkya giremiyorum okuyamıyorum yazamıyorum, inşaallah herkes iyidir, sizleri de çok özledim tabiki:)
herkesi seviyorum, öpüyorum, görüşürüz.:3:

HAFTANIN 1.si _________ - 1,1 kg. ________Y.o.l.c.u :65::nazar::46::32::16::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Derin :65:
:nazar: :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Sozen:65::nazar::46::62::66::71:

selamün aleyküm.....

kızlar spor listesini yatılı misafirimden dolayı yarın yapabilicem ancak, lütfen kusura bakmayın, yarından başka hiç vaktim yok malesef liste için.
gökçecim bende bir müddet listeden çıkmak istiyorum, sonra tekrardan yine gireceğim listeye 1ay sonra falan, şuan diyet konsantirem yerlerde.
misafirimden dolayı çok yoğunum kızlar, oyüzden hiç kkya giremiyorum okuyamıyorum yazamıyorum, inşaallah herkes iyidir, sizleri de çok özledim tabiki:)
herkesi seviyorum, öpüyorum, görüşürüz.:3:

tamam canim o zaman haftaya listeyi yaparken seni listeden cikartiyorum... birde istersen spor listesinide ben yapabilirim eger senin vaktin olmuyorsa? yani haftaya bu hafta olmazda :D

tamam canim o zaman haftaya listeyi yaparken seni listeden cikartiyorum... birde istersen spor listesinide ben yapabilirim eger senin vaktin olmuyorsa? yani haftaya bu hafta olmazda :D

sağol canım, yok ben yaparım listeleri, hani olurda sıkışacak olursam senden rica ederim o zaman oldumu?:)
yarın yaparım artık bu haftaki listeyide.
hadi ben kaçtım, öpüyorum, ellerine sağlık bu arada liste için.:54:

Kilo bildirimi: 89,1kg
spor hic yok mealesef....

yeni hedefim 7haziran 85kg

sinif ogretmenim mesajlara cevap yazmaz... pazartesi yuz yuze gorustugumuzde daha detayli sekilde anlatacagim ona... ki o siniftakilere sormustur hatta ogretmenle konusmustur bile...

irkcilik degildir... yani irkcilik desem bile kimse inanmaz bana... cunku adamin karisi kara...
zaten ilk calistigim yerde okuz bir kari vardi... patronla kavga etmistim o kari yuzunden... ve ayni gun isten cikarmisti patron beni... ben haksizliga dayanamayan biriyim... zaten hep bu yuzden kaybediyorum...
Canim insallah hedeflerimize hepberaber ulaşırız ..
kızlar epeydir meyra yok ortalarda haberiniz var mı
bir de esracandan haber yok ikizler apalamaya başladı demişti en son acaba çocuklardan fırsat bulup giremiyormuki :44::44::44::44:
meranın anneciği geldi ,esracan en son keyfsizdi , insallah iyidir ..bu arada nursena nerelerde ?

-anladim cnm bilgiler icin thnx

alisinca duruolardir bide anne babalar kndi ewinde raat eder kilo icinde tbrkler seni tanidigimda 9 lu rakamlardaydin augtosda gorusursek 7 lilerde olursun durma devam:42:

innsaaalllaaahhhhhhh...ocakdan beri bi dikis tutturamadim az once dondurma yedim🙈bi 20 gitse 80 i bi gorsem ah allahimm yalvariorum 80 i goreyim...

Zamanı geldi bence hemde tam zamanı .. Bu günler biraz dardasin biliyorum ama sabret arkadasim.iki haftaya kalmayacak 2 ser 2 ser gidecek o kilolar...

Rabbim yavrucugun bundan sonraki yolunu aydınlık saglikli ve huzurlu eylesin..

I love Bonus
kimse saglikla heleki yavrularının sağlığıyla sinanmaz insallah..

HAFTANIN 1.si _________ - 1,1 kg. ________Y.o.l.c.u :65::nazar::46::32::16::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ Derin :65:
:nazar: :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,9 kg. _________ Sozen:65::nazar::46::62::66::71:

ellerine saglik gokcecim..

Gökçeciğim emeğine sağlık..teşekkür ederiz..:16:

Kilo verenleri tebrik ediyorum..:46:

Back
X