• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne yapalım canım analar olarak uğraştık işte tam çocukları uyuttuk oh bi oturalım diyoz biri ağlıyo onun sesine diğerleri uyanıyo onları uyut tekrar bir ağlama falanböyle sabah ettik çocuklardan biri evi yabancıladı hiç durmadı geldikleri an itibari ile hiç susmadı hep ağladı anneside şaşırdı normalde çok uysal uykuları düzenli falanmış..böyle olcağını bilsem kapı dışarı çıkmazdım dedi...tabi benimkilerde alışık değil biri ağlayınca niye ağladı diye benimkilerde ağlıyo falan..yani toplandık ama çokda bişey anlamadık....doğru düzgün oturup ağıztadıyla bi çay bile içemedik...:50:
sorma bende görümcemle bir araya gelince öyle oluyo emine ağlıyo sudenaz onun ağlamasına başlıyo , ya da tam tersi... ama olsun insanın kardeşi kuzeni gibisi yoktur. biz 2 kardeşiz abim var. bazı arkadaşlarım 4-5 kardeşlerdi hep beraber toplanırlar iyi günde kötü günde dayanışmaları çok iyi çok severim ben böyle kalabalık ortamları. yarın öbür gün bize bir şey olduğunda dımdızlak kalmasınlar birbirlerine dayansınlar öyle işte...

Canlar herkes biryerlerde ben evi topluyorum guya ama hiç birsey yapasim gelmiyor... Saatlerdir telefonla konuşuyorum.. Eski öğrencilerimden biri in annesi ısrarla ders istiyor... Galiba cok bunaldım ders veresim hiç yok.o.kizina iki sene ders vermiştim tip okuyo simdi..ufakligi icin simdi istiyor...cok negatifim bugun... Spor yapsam daha iyi hissederim ya bakiyim Atık...
canim hosgeldin.azmin daim olsun...:16::16:

İlk defa Adimsayarin bu kadar dusuk. Benimkide 8700 lerde bişeyde kalmış ama arabada da algıladı malesef...
canim :nazar::nazar::nazar:Kırk birkere masallah yavrucuma ... Cok uyutma kaldır cimcimeyi kontrol et mutlaka... Bu donemde oluyor malesef ..
Benim oğlanda 7-8 aylıktan yüksek bir kayrolamiz vardı ordan düşmüştü kafa üstü ..sabaha kadar uyumamış.. Zorla uyandırır kontrol etmiştik iyimi diye.. Odum kopmuştu ..
büyük gecmisler olsun..
sağol cnm genel durumu iyi ama bir ara çok ağladı düştükten 2 saat sonra falan yaşla ağladı. bende başı ağrıyor diye düşündüm işte ağrı kesici verdim.
ilaçtan 1 saat sonra biraz uyudu 1 saat kadar 3te uyandı. uyandıktan sonra bir sıkıntı yoktu eski neşesi geldi. çığlıklar atılmaya başlandı :) şimdi yine uyudu. 1 saate yakın uyandırırım çünkü bu sefer gece uyumaz. düşme olayı yüzünden uyku saatleri biraz kaydı.

bende şimdi çay içiyorum. içtikten sonra biraz leslie yapasım var. adımsayarımı yeni buldum taktım daha 458de belki leslieyi 2 kere yaparım :8::8::8:

Grubunuzun şartları ne :)benide aranıza alirmisiniz? Bana birazda akıl verirsiniz belki 1 haftadir nerdeyse aç geziyorum sadece 1 kilo verebildim. Napicam ben yaaa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma bende görümcemle bir araya gelince öyle oluyo emine ağlıyo sudenaz onun ağlamasına başlıyo , ya da tam tersi... ama olsun insanın kardeşi kuzeni gibisi yoktur. biz 2 kardeşiz abim var. bazı arkadaşlarım 4-5 kardeşlerdi hep beraber toplanırlar iyi günde kötü günde dayanışmaları çok iyi çok severim ben böyle kalabalık ortamları. yarın öbür gün bize bir şey olduğunda dımdızlak kalmasınlar birbirlerine dayansınlar öyle işte...

sağol cnm genel durumu iyi ama bir ara çok ağladı düştükten 2 saat sonra falan yaşla ağladı. bende başı ağrıyor diye düşündüm işte ağrı kesici verdim.
ilaçtan 1 saat sonra biraz uyudu 1 saat kadar 3te uyandı. uyandıktan sonra bir sıkıntı yoktu eski neşesi geldi. çığlıklar atılmaya başlandı :) şimdi yine uyudu. 1 saate yakın uyandırırım çünkü bu sefer gece uyumaz. düşme olayı yüzünden uyku saatleri biraz kaydı.

bende şimdi çay içiyorum. içtikten sonra biraz leslie yapasım var. adımsayarımı yeni buldum taktım daha 458de belki leslieyi 2 kere yaparım :8::8::8:
Esim çocuğuda aldı simdi çıkıyorlar ..bende leslie mı yapsam uyusammi azicik karar veremedim..utu var yapılması gereken...cimcimenin iyi olmasına sevindim..
Grubunuzun şartları ne :)benide aranıza alirmisiniz? Bana birazda akıl verirsiniz belki 1 haftadir nerdeyse aç geziyorum sadece 1 kilo verebildim. Napicam ben yaaa :(

Canim hosgeldin .insallah istediğin kiloya ulaşırsın...

Azimle birbirimize destekle olucak insallah pes etmek yok arkadasim yiyerek nasil kilo aliyorsak az yiyerekde verecegiz

Herkeze merhaba benide araniza alirmisiniz? Iki gun once 121kiloyla basladim bugun dayanamadim tartildim 119.5 kiloyum cok mutlu oldum

Xhüzünx valla benim de halim senin gibi nicedir arkadaşım ben de 110 kiloyum.ben de senin gibi yeniyim burada, birbirimize destek olmak için buradayız

Hoşgeldiniz sağlıkla verin kiloları inşallah
Kelebek sen de hoşgeldin

Hosbulduk diyorum hepinize bir :) teşekkür ederim ilginize birazda tavsiye alsam daha güzel olacak aslinda :)

hoşgeldin canım....belli bi diyet listemiz yok herkes kendine uyacak şekilde bişeyler yapıyo...şahsen ben evde pişen herşeyden az yiyerek,mümkünse üç öğün değilse iki öğün bir ara şeklinde vede akşam 7 den sonra tek lokma dahi yemiyerek diyet yapıyorum...ama aramızda diyetisyene gidip onun verdiği listeye uyanlar karatay yapanlar ve benim gibi kafasına göre takılanlarda çokk...amaa en önemli düsturumuz aç kalmamakk...:34:

hoşgeldin cnm :16::16:
bendende sana bir tavsiye sporsuz kalma :8::8::8:
haydi kızlar leslie ye:10::10::10::10: ben başlıyorum sizide beklerim:34::34::34:

Leslie ne? Ben biraz geri kalmışım bu konUda bende gec saatte bisey yememeye çalışıyorum ama arada bir elma kaçırıyorum yediklerimizi mi paylasiyoruz gun gun yoksa haftalik verdiğimiz kiloyu mu

bir de haftalık sporunu dk olarak paylaşıyorsun spor listeside yapılıyor
kilo listesini gökçe spor listesini meyra yapıyor (ellerinize sağlık arkadaşlarım :16::16::16::16::16:)

ayyy kızlar bir de (tek tek oldu ama) leslie ye başlamadan önce 942 adım vardı leslie sonrası 5066 oldu yani leslie ile 4124 adım atmış oldum :46::46::46::46:

Anladim :) bende baska bi aerobik dvd si var genelde onu yapmaya çalışıyorum ama buda güzel görünüyor

Bide bugün yediklerim
Bir ananasli activia
Bir dogadan kayisili form cay
2 kase tarhana corbasi
1 elma
Bide eticin :( dayanamadim :(
3 litre kadarda su
Spor bugunluk yok ama yarin onada başlarım inşallah hadi hepinize kolay gelsiiiinnn

hoşgeldin cnm :16::16:
bendende sana bir tavsiye sporsuz kalma :8::8::8:
haydi kızlar leslie ye:10::10::10::10: ben başlıyorum sizide beklerim:34::34::34:

ayyy kızlar bir de (tek tek oldu ama) leslie ye başlamadan önce 942 adım vardı leslie sonrası 5066 oldu yani leslie ile 4124 adım atmış oldum :46::46::46::46:

Canimcim soylemesi ayıp 3+ 5=8 mile leslie yapmış bulunmaktayım..ama bu yaptıgım leslie yi uc gun daha yapsam ancak son uc gun dur yediklerimin verdirecegi kiloyu engeller ..

Bonuscum 3 gündür tutsaydim kendimi simdi seni geçirdim ne guzell ..

sağol canım, yok ben yaparım listeleri, hani olurda sıkışacak olursam senden rica ederim o zaman oldumu?:)
yarın yaparım artık bu haftaki listeyide.
hadi ben kaçtım, öpüyorum, ellerine sağlık bu arada liste için.:54:

tamam canim

Gökçeciğim emeğine sağlık..teşekkür ederiz..:16:

Kilo verenleri tebrik ediyorum..:46:

birsey degil canim

Gökçecim ellerine sağlık
Kilo verenleri kutlarım :46:

birsey degil canim :)

gökçecim ellerine sağlık kuzum....:16:

birsey degil canim

Gökçecim selam eline sağlık. Sen listeyi yapınca farkettim telden yazıyorum ya hafızaya alıyor ve birşeyler olmuş nasıl olduysa ben kilomiu yanlış bildirmisim:(
Çok şükür +da değilim Kilom 89,5. Müsait olduğunda guncellersin değilmi:)
Çok sağol cnm

vallahi canim senin yazdigini aldim... hatta sasirdim 3,7kg + nasil olur diye... sen haftaya bildirim yapinca ayni anda gecen hafta 93,5olcagina 89,5 olcakti yaz ona gore duzelteyim hemi canim :)

gökçe ellerine sağlık canım:46:
¨

birsey degil canim

Gökçe canım ben yazmıştım 77 yim diye listeye yazmamış sin şimdi yazılmaz biliyorum ama hatirlatmak istedim eline sağlık emeğin için

kusura bakma anliyamadim... cunku bir cumle icinde yazmissin hatta listeye girmek istemiyorummu yada artik yapamiyorummu ne okudum gibi hatirliyorum... o yuzden yazmadim listeye hatta isminide sildim... kusura bakma haftaya eklerim... :17:

ay kizlar kusura bakmayin dun aksamda giremedim bugunde anca simdi giriyorum... gecmisi okuyamiyacagim hic vaktim yok... sizleri seviyorum!!!

Dun aksam kuzenimin bekarliga veda partisine gittim... (dana gibi yedim)
bugunde diger kuzenin yas gunu vardi oraya gittim saat 14:30gibi daha 30dk once girdim eve... ordada dana gibi yedim... insallah cumaya kadar eritirim...

Canimcim soylemesi ayıp 3+ 5=8 mile leslie yapmış bulunmaktayım..ama bu yaptıgım leslie yi uc gun daha yapsam ancak son uc gun dur yediklerimin verdirecegi kiloyu engeller ..

Bonuscum 3 gündür tutsaydim kendimi simdi seni geçirdim ne guzell ..

ayyy sorma bende 3+3 yapayım diyordum 3 yaptım sonra bir zamanlar nivea bodyle dinamik sabahlar diye bir cdim vardı o aklıma geldi internette varsa onu yapayım dedim. var ama malesef youtubeda olduğu için bakamadım. ünideyken yaz tatillerinde her sabah erken kalkar onu yapardım 78den 72ye düştüğüm zaman o zaman ne kilolu görürdüm kendimi şimdiki halimi bile hayal etmezdim heyyy gidi günler heyyyyy. neyse bulamadım onu sonra soğudum. gittim kızımla oynadım bende yedirdim onu sonra babannesi uyuttu : 1:

ay kizlar kusura bakmayin dun aksamda giremedim bugunde anca simdi giriyorum... gecmisi okuyamiyacagim hic vaktim yok... sizleri seviyorum!!!

Dun aksam kuzenimin bekarliga veda partisine gittim... (dana gibi yedim)
bugunde diger kuzenin yas gunu vardi oraya gittim saat 14:30gibi daha 30dk once girdim eve... ordada dana gibi yedim... insallah cumaya kadar eritirim...
inşallah cnm yaaa bende diş buğdayı vesilesiyle yemiş bulunmaktayım bugün + çıkmadım ama yrna Allah kerim inşallah cumaya - oluruz
bu gidişle sozen yine geçecek beni : 14:: 14:: 14:

kızlar ben yatıyorum iyi geceler
yrn sabah mesaiye gitcem gelince yeme içme vs herhalde anca akşama girebilirim: 34:
görüşürüz canlarım : 54:: 54:: 54:

Back
X