Günaydın herkese..
İki gun rejim programımın dısına çıktım ama eskiden yediğimin yinede yarısını yedim.sonraki iki gun güzel beslendim.guzel spor yaptım .ama buna rağmen bugun 90.2 gördüm sabah sabah + 0.7 yani... Allahım nasıl bir bünye bu anlamadım.. :26::26::26:

İyiki oğlanı dogurmussun buyuyunce iki kardes birbirine yoldaş olur ne guzel... Aman ben bel ağrısından cok korkar oldum. Canim nolar dikkat et insan hiç beklemediği bir anda alt üst ediyor malesef.. Cok cok gecmis olsun..

İki gun rejim programımın dısına çıktım ama eskiden yediğimin yinede yarısını yedim.sonraki iki gun güzel beslendim.guzel spor yaptım .ama buna rağmen bugun 90.2 gördüm sabah sabah + 0.7 yani... Allahım nasıl bir bünye bu anlamadım.. :26::26::26:
Evet asu cum biraz yapmasam daha iyi Olucak, dun korkuttu beni belim.. Bugun gündüzde spor yapmam aksama kadar sıkıntılı bir durum hissetmezsen aksam biraz hareket etmeye çalışırım diye düşünüyorum ..sagol kuzummm...İyi geceler sibelcim
Belin nasıl şimdi daha iyi mi fazla zorlama sakın dikkat et sporun da fazlası zarar verebiliyor bizim gibi sürekli spor yapmayanlara
masallah ne guzel cocukları büyütmüşsün darisi basıma insallah... Benim oğlan 4 yasını dolduracak bu ay kısmetse.. Bende 76 doğumluyum yakınız yaniGününüz aydın olsun yol arkadaşlarım.
aman dikkat et sibelciğim nacizane yürüyüş dışında aktivite yapma ama sen kendini daha iyi tanıyorsun artı doktoruna da danıştın yanılmıyorsam...
Jelatin konusu diğer topikte şeker hamuruyla alakalı açılan bir konuydu hasibe bildiği için ben damdan düşer gibi ona sordum))
2 evladım var Allah bağışlasın..16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum var...
1971 doğumluyum 43 yaşındayım...2.çocuk düşünmüyorduk sonra karar verinceye kadar epey geç olmuştu37 yaşın da oğlanı doğurdum...
MAŞallah ne ara büyüyorlar değilmi ? çok duygulandım şimdi..
ara dönem tekrarlarsa git asucum..
Benim de bu sabah korkunç bir mide ve bel ağrısı var...Mideme sanki öküz oturmuş gibi ;(

harikasin canim...günaydın kızlarr
haftasonu misfir düğün derken sporsuz geçti amma diyetimi bozmadım yediklerimi yazmıyorum listem hep aynı sadece sebze yemekleri değişiyor dün 90 dk yürüyüş 15 dk elp.bisiklet![]()
2 gün spor yapamadım kendimi suçlu hissetim şartlamışım kendimi
adımsayar =13854

gecmis olsun canimcim evet renın migdeye iyi gelir .. ..:26:dün akşam dışarıda köfte yedik midemin ağrısı ondan olabilirmi ki...
Çok fena yaaa öyle böyle değil...
ev de rennie var çiğneyeyim belki iyi gelir....