• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Odada dibe atmistim aksam esim cikarsin en iyisi .. 3 sene once arkadasim aralikta baslamisti eliptik bisiklete 110 civariydi . Eylulde gorustuk 65 idi ( .. Bende aldim son modelinden camasir kurutmak icin kullaniyorum :)

kortizon vicuttan iki uc gunde atlir demisti bir dr . Dert etme sen . Dikkatli beslen cikazsan disari evde leslie yap gider mutlaka..

Hehehe acilen başla acıdım bisiklete

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşbulduk canım :3:
selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
ben bugün çok yoğunum. dün yemekli misafirim vardı. akşam çaya ayrı misafir geldi.
bu günde hazırlık yapıyorum. yarın köyde gün var. hamurları yoğurdum dinlenirken bildirim yapayım dedim.
kızlar ben birkaç gün köyden dönemeye bilirim. bahçe bayaa otlanmış. kabakların, mısırların kazılması lazım. yağmur yağarsa dönerim yağmazsa kalır bahçeyi kazarım.

kilo bildirimi

kilo : 88.9
spor yok

Seninde cuman mübarek olsun CNM özendimm şimdi bu kış eşim bi bağ evi alalım dedi o kadar heveslendim güller ekecektim bahçe yapacaktım sonra gitti dükkan aldı ahh ahh başka bahara kaldı benim bahçe kısmet olursa artık

merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir :) oldukça yoğun günler geçirdim o yüzden fazla uğrayamadım ama genel olarak akşamları yatmadan önce telefondan takip etmeye çalıştım sizii yatılı misafirler dengemi bozdu geçen hafta +900 bildirmiştim 3 parti şeklinde misafir ağırladım fazla yemesemde şişkinlik oldu son 3 gündür aç yatarak birazda dikkat ederek eksi rakam gördüm umarım koruyabilir ve devam etirebilirim ömrümün en zor 10 kilosunu verdim diyebilirim hata tam onda olmadı eskiden kilom fazla vereyim dediğim an 5 kiloyu şipşak diğer 5 kiloyuda 3 haftada veriyordum -10 kiloyu 1 ayda rahatça görüyordum ama bu sefer öyle olmadı bayağı zorlandım yatılı misafirlerim yüzünden tibet egzersizlerimide yapamadım yürüyüşlerimede çıkamadım tekrardan başlamayı düşünüyorum bakalım ...

gökçecim kilo bilgim:122

spor yok.

bende geldim zayıflamaya banada yardım edip bilgilerinizi paylaşacakmısınız 95 kilo 1.78 boy dayıım bu kiloya 55 kilosan çıktım tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum
hoşgeldiniz :)
Havada kara bulutlar benim içim ışıl ışıl 😄😄
Kilo bildirimi yapim
Geçen hafta 109,2
Bu hafta. 107
Spor: 300 dk tempolu yürüyüş
40 dk bisiklet
Birde twist
Adımsayar :12178

çok güzel hareketleer:) tebrikleer :46::46::16:

Günaydınnn millet :) yiyerek ve geçirdiğim bir haftanın ardından -600 gördüğüm için kelebek bonus gibiyim şu an 👯👯👯👯

Demekki neymiş yiyerekte kilo verilebiliyomuş hemde malum günlerde.

İki gündür yürümüyorum leslide yapmıyorum havadan dolayı.

94.5 kg -600

350 dk spor

Soziyi geçemedim sanırsam :) fönlü bonus olayım

Dayko tebrik ediyorum seni kuzum iyi verdin iki haftadır çabuk inicen 100 ün altına inş.

I love Bonus

özel günlerde eksii görmekde bir başarı benceee güzel güzel gayet iyi :16:

dun 7459adim atmisim :)

bende mi adımsayar alsam acaba sağlık ocağına bir yolum düşsee aile hekimimle aram hiç iyi değil kendide benim kadar kilolu olduğu için benim kilolarım ona gayet normal geliyor puuuff:31:

günaydın kızlar
dün 6 gibi uyandım eminenin vücudunda kızarıklıklar çıkmış
yeni ya da farklı bir şey yedirmedik herhalde böcek ya da örümcek ısırdı yada gezindi
dra götürdük kramle şurup verdi 1 saat sonra söndü kızarıklıkları onu uyuttuktan sonra bende uyudum saat 10 da
akşam yemeğini 8:30da yedim: 3 yemek k. bulgur pilavı 3 yk kuru fasülye 2 kase cacık
diş buğdayından sonra 90.6ya çıkmıştım bugün 90.2 çıktım ama geçen haftaya göre +dayım :14::14::14:
bugün annem evine gidiyor pazartesi günü dönecek yalnız kalacağım için sık giremeyebilirim anca emineyi uyutunca girerim geçmişede o zaman bakarım :34:
dünkü adımsayarım 8008

bizim dr 1 ay sonra kontrole çağırıyor boy kilo bel çevresi basen çevresi bunları ölçüyor sisteme giriş yapıyor bir ay sonra tekrar çağırdı

geçmiş olsun canım atlatmışsınız galiba sanada kolay gelsiin:54:

kızlar nasılsınız hayırlı cumalar sizden uzun zamadır ayrı kaldım netim yoktu kızın uykuları karıştı gündüzleri çok yogun kendime bile fırsat bulamıyorum inan dolu dolu geçiyor biraz daha düzeldi ayar çektim artık burdayım geçmişi okuyamıcam k.bakmayın hepiniz iyisinizdir umarım çok özledim sizlerle muhabbeti bu arada hala kilo veriyorum yavaş gidiyor ama olsun acelem yok
kilom 89 artıkk.. :))

ne güzel 89 tebrik ederim canım:nazar::54: sen diyetisyene gidiyordun değil mii nasıl gidiyor listelerin filan arada yazsana bize de gaz olur :16:

Hayırlı cumalar
Kilom aynı Gökçecim
Kilo verenleri kutlarım şimdiden

adaş senin onca kilo verdikden sonra kilo almadan koruyabilmen oldukça başarılı o yüzden hiç sıkma canını ben oldukça başarılı buluyorum senii:54::54:

YENA bahar temizliğine başlamış herhalde kolay gelsiin ahh bende bir başlayabilsem evim çok kirlendii ama havalarda düzelmiyorkii gerçii yamur yüzünden şikayetçi değilim ama daha misafirlerin nevresimlerini yıkayamadıım :31:

meyra nerdeee:44:

ne güzel 89 tebrik ederim canım:nazar::54: sen diyetisyene gidiyordun değil mii nasıl gidiyor listelerin filan arada yazsana bize de gaz olur :16:

Evet canim diyetisyene gidiyorum ve hep yagdan veriyorum ac kalmiyorum Acelem yok yavas oluyo zaten kilolarda biranda alinmiyor degilmi ama dogumda aldigim kilolarim gitti tabiki paylasirim birbirimizi motive ederiz

slm kızlar
sporumu bildirmeyi unutmuşum spor:320 dk
annemi yolculadım kızımı uyuttum
şimdi form çayımı içiyorum sonra ütüye kaldığım yerden devam
sabah ütü yaptım sonra lazere gittim eve geldim yemek yaptım temizlik yaptım annem gitmeden
şimdi çayımı içip sonra ütüye devam üffff :37::37::37:

CNM geçmiş olsun minnoşa dert etme bu hafta fazlasıyla verirsin inşallah

inşallah cnm

Herkese mutlu bir cuma diliyorum..
Sabah tartilmayi unuttum 1 bardak limonu su ictim. 200 gram
Sonra tartıldim seksendokuz kg geldim

Yani sabahki kilom 88.80gecen hafta kac kg geldim hatırlamıyorum .
Spor 350 dakika olmuştur sanirim
Gokcecim Meyracim şimdiden listeler icin teşekkürler..
.
Canim gecmis olsun cabucak düzelir insallah .. Kilo meselesini dert etme bizde böyle gram gram vericez demekki..

valla hareketim arttı bu sayede ama o kadar hareket etmeme rağmen pek kilo gitmiyor..

:46::46::46::46:

canim beni gecmis olabilirsin gecen hafta kaçtım hatırlamıyorum...
sağol cnm:54:

bende mi adımsayar alsam acaba sağlık ocağına bir yolum düşsee aile hekimimle aram hiç iyi değil kendide benim kadar kilolu olduğu için benim kilolarım ona gayet normal geliyor puuuff:31:

teşekkür ederim cnm sağol :54:

teşekkür ederim cnm adımsayarı al mutlaka motive ediyor acaip :21::21::10:

slm kızlar
sporumu bildirmeyi unutmuşum spor:320 dk
annemi yolculadım kızımı uyuttum
şimdi form çayımı içiyorum sonra ütüye kaldığım yerden devam
sabah ütü yaptım sonra lazere gittim eve geldim yemek yaptım temizlik yaptım annem gitmeden
şimdi çayımı içip sonra ütüye devam üffff :37::37::37:

inşallah cnm

sağol cnm:54:

teşekkür ederim cnm sağol :54:

afiyet olsunn Allah kavuştursun cnm

geçmişide okudum kızlar şimdi azıcık ütüye başlayayım
öptüm hepinizi :54:

Bnmki pis hastaneden oldu bnce gitmesen olmaz gittinmide bole mikrop kapiom iste size en son ne zmn yazdim hatirlamiorum ama o andan itibaren suursuzca yatiorum ilac disinda bisey yiyip icmedim bgn sabah kahvalti yaptim sonra tartiya ciktim (kilo bildirimini unutmusum merakdan ciktim tartiiya)104 spor derseniz 150 dakika anca olmusdur listeler icin ellerinize saglik bugun ayesim yok ama basim hala cok dönüo
hasibe gecmis olsun ufakliga
kendinize ii bakin kizlar havalar yAnar donerli bnm gibi hasta olmayin
sağol cnm:16:

bende geldim zayıflamaya banada yardım edip bilgilerinizi paylaşacakmısınız 95 kilo 1.78 boy dayıım bu kiloya 55 kilosan çıktım tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum
hoşgeldin cnm :16::16:

adımsayarı sorgusuz sualsiz herkese veriyolarmıki aile hekimimizdenmi alcaz

Hoşgeldin canım. Bende geçen hafta aldım tabiki sorgusuz sualsiz alabilirsin zaten kilolusun sana vermesi lazım aile hekiminin yada yanındaki ebenin.

Ben alırken yok ne işe yarıycak önce boğazınızı tutun kaç adım attığını bilsen ne olcak dedi durdu boğacaktım orda adamı.

Sağlık bakanlığı bizim gibi kilolu insanları yürümeye teşvik için veriyo onları ama ne hikmetse nerdeyse vermek istemiyolar. Böyle bişeyle karşılaşırsan ezdirme kendini :D

Bugün duydum haberlerde beden kitle indeksini ölçmek içinde ufak kağıt gibi bişyler dağıtıcaklarmış.

I love Bonus

bu sabah erkenden kalkıp dişçime gittim. 2 gün önce ekmek içi yerken kırılan dişimin tedavisine...:52::52: çekilir diye beklerken bigüzel uğraşıp yaptı dişimi sağ olsun.. sonra ilçelerde işimiz vardı ona gidip geldik. hemen topiğe girdim. akşama oğluşumun konseri var.. yıl sonu geldi ya, bi heycan sorma gitsin:37:

hemen bildirim yapıp hazırlanayım..

kilo: 91,6 400 gr cık.

spor: 130 dakikacık...

Ayyy cok üzüldüm yaa.. İyisin dimi ..Nelerle karsilasiyor insan .egecim senin meslegin cok guzel :nazar::nazar::nazar: ama bir okadarda zorluklarla dolu ...Dengesiz birsuru insan ..Nasıl bir düzen bu anlayamadım . Allah beterinden korusun....
Sagol canim giricem sınava ama o alan bana göre değil biliyorum ben yıllardır cok yogun çalıştım.. Huzur istiyorum artik.. Belki farklı bisekilde ılerde kullanırım diye giricem sınava.. Hayırlısı artik...

sağol canım..umarım istiğine kavuşursun..

Selam kizlar
kilom.malesef 89.4 (gokcecim gecen haftaki kilomu 89.5 olarakduzeltecektin)
Spor 240 yuruyus 100 dk pilates 100 dk lesie 40 dk aletler toplam 480 ama sonuc elde var 0:(

selamün aleyküm:)

naber kızlar, ben nerdeyim bilin bakalım?:)
hatırlarsanız annemlerle beraber annemlere gidicektim son anda planım değişince buna karar vermiştim hatırlarsanız 2-3hafta önce, oyüzden şuan annemlerdeyim, dün geldik çok şükür buraya.
biraz kalır dönerim evime, havalarda soğuk gidiyor aksi gibi, neyse bakalım hayırlısı.
eşim yine izin alamadı ve gelemedi, belki bu yaz bi ara alabilir izin, yine hayırlısı bakalım.....

sizde iyisinizdir inşaallah, nete girmeye fırsatım olmuyor bu aralar bildiğiniz gibi.
bugün bi arada yaparım listeyi.

Back
X