- 11 Nisan 2007
- 87.278
- 512.162
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum olsun uzme kendini haftaya yarisalimmi ?günaydın kızlar
ellerine sağlık cnm sporcularımıza
ellerine sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
malesef bu hafta bir tek ben + çıkmışım![]()
Canim ne guzel yurumussun ohh burda spor yapannlari görünce ben yapmıştım gibi mutlu oluyorum...esselamun aeykum
hayırlı sabahlar dünyanın en güzel tonbıslerı
bugun erken kalkıp 40 dk yurudum umarım hep böyle devam eder dun ıslerımı halletım bı kıtap verdıler ona caslısıcam sınavda 14 hazırandaymış hayırlısı bakalım artık dıgetıme sıkı sıkı sarılmak ıstıyorum yanı ınşallahbu konuda kendıme hiç güvenemiyorum nedense
bıraz geçmişi okudum ama okadar bırıkmıskı alıntı yapamadım çoğunu
yena temızliğe başlamış kolay gelsın canım ben yaptım güya valla gıne aynı oldu
dafı ablam rahatsızmışsın geçmısler olsun dıkkat et kendıne
asucum allah kızına hayırlı uzun ömürler versın ınsallah maşallah gençkız olmuş
burcu amelıyatınızın ıyı geçmesıne sevındım rabbım bırdaha böyle acılar yasatmasın
meyram yok pek ortalarda sanırsam emın olun çoğunu okudum ama aklımda bunlar kalmış haaaaaa bıde adımsayar yarıştırılıyor sanırsam hemıde bensız bende varım haberınız olsun dun benımkı kasusturmadan 14800 oldu kusuratıda vardı ama hatırlamıyorum yenı arkadaşlar gelmış hoşgelmiş bu arada ayyyyy amma konuştum oyol dılım sısmıs buraya gelemeyince
evet canım umarım başarabılırım :18:
inşallah gökçem benım yazın yoğunluk pek bıtmez
ellerine sağlık meyracım annenlerdeymışsın oh neguzel hasret gıderınsıportıf hatunlar kutlarım
ellerine sağlık canım kızlar kutlarım neguzel kılolar vermışsınız![]()
Canim biz aynı vermişsin aynı spor...Günaydınn bacular biri şu kızla oynasada iki yürüsem lesliyle :)))
Hasibe senin kız kaç aylık bu ne güzel oynar onunla :) + geçmişte kaldı kuzum bu haftaya bak şimdi negatüf düşünme
Siporculara ve kilo kilo eriyen arkadaşlara tebrikler
I love Bonus
valla bende anlamadımNe güzelde spor yapılmış afferim bize ������������
Tebrikler kızlar
Bonus sozen eşit berabermi yaptınız sporu hehehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah spor ayakkabılarına zeval vermesin..Dün adımsayar 13785
60 dk tempolu yürüyüş
30 dk LESLİE
bu 90 kilo sınırı beni deli etti bir kurtulamadım kuzum bu rakamdan yag bu hafta oldu diyorum bende bı bakıyorum artidayim bende artik Baskulde doksan kilo görmek istemiyorummmmkızı uyuttum şimdi
ütüye devamdünden beri 2 parça ütü sonra kızla oyun 2 parça ütü sonra oyun şimdi uyuttum biraz uyursa bende kolaylarım inşallah
akşam kızımı babasına satabilirsem leslie yaparım bende
bu sabah 89.7 çıktım ama heveslenmiyorum bir gün seksenler bir gün doksanlar hevesim kırılıyor bende tartıyı boşverdim beslenmeme ve sporuma bakıyorum
ütü de spor sayılır mı
bir de dün adımsayarım 4678de kaldı çünkü temizlikti koşturmacadır derken spor yapamadım
8.5 aylık cnm![]()
benim cok isim varsa yıkayıp öyle uyutuyordum. Ozaman iyi uyuyor du bizimki...benim kız uyuya uyuya 20dk uyudu![]()
Canim cok gecmis olsun.. İnsallah cabucak iyileşir .. Ben i1,5 aydır fizik tedaviye gidiyorum.. Benim sorunum nerdeyse tamamen düzeldi.. İnsallah sende guzel sonuclar alırsın..Selamün aleykümm...
sonunda evimdeyim ama çokkk işim var ve benim yapasım yokk...hava yağışlı ve soğuk...çok üşüyorumm...tahlil sonuçlarım iltihaplı romatizmam olduğunu söylüyo...fizik tedaviye gitmem gerektiğini söyledi doktor...kalple ilgilide bi sıkıntım yok çok şükür..bi ufak bişey(tıbbı bir terim hatırlamıyorum) yetmezliği var ama yaşın genç olduğu için şimdilik önemli bir sorun değil dedi...diğer yaşadım sıkıntılar tahmin ettiğim üzre panik atağımın etkileriymiş...geçmişe bakamadım...başım ağrıyo battaniyeye sarılıp yatasım var..işlerde bekliyo....offofff...geçmiş yapamadım ne var ne yok bilmiyorum..sadece listelere baktım....neyse kaçıyom şimdilik....
massallahAyy ayy kızım bana anneler günü için çiçek almış dayanamamış yarını beklemeye çiçeği verdi hediyeyi yarın vercekmiş ����❤️❤️❤️Eki Görüntüle 1109018
Haftasonu böyle sakın oluyor,birazda kaçamak oluyor.. İnsallah hepimiz haftada 5 er 5 er kilo veririz..kızlar ne kadar durgunsunuz bugün haftasonu herkes gezmelerde herhalde![]()
yarışsak ne olacak ben 1 ileri gidiyorsam 3 geri gidiyorumkuzum olsun uzme kendini haftaya yarisalimmi ?
bu 90 kilo sınırı beni deli etti bir kurtulamadım kuzum bu rakamdan yag bu hafta oldu diyorum bende bı bakıyorum artidayim bende artik Baskulde doksan kilo görmek istemiyorummmm
Haftasonu böyle sakın oluyor,birazda kaçamak oluyor.. İnsallah hepimiz haftada 5 er 5 er kilo veririz..
aysemmm benim Adimsayarim bugun 6035 oldu ancak... Yarin daha hareketli oluruz insallah..selamünaleyküm
aleykümselam
kızlarr hepinizin anneler günü kutlu olsun
adımsayar :6937
dün düşük kaldı yürüyüşümü yapamadım amma 1 saat step yaptım
dvd vardı ordaki ablayla yaptımda bugün bütün kaslarım ağrıyo kadının yaptığını yapacam diye sen ne uyarsın onlara onlar 50 sen 100 kilo
ama işe yaramış dün sabah 106.4 bu sabah 105.8 heyyoo![]()
al bendende o kadar.. Ama hevesini kırdıkca kurtulamıyorum canim... Hareket et mutlaka! Biliyorum canin sıkıldı ama .. Zorla kendini sen ZAYİFLAYACAKSİN! Bende 90 sınırında 3 hafta gittim geldim..slm kızlar
hepimizin anneler günü kutlu olsun
yarışsak ne olacak ben 1 ileri gidiyorsam 3 geri gidiyorum
sorma zaten bugün tartı bi 89.9 bir 90.0 arasında gitti geldi gitti geldi en son 90.0da karar kaldıartık şaşırmıyorum nedense
ben 1 er 1 er gitsem bile öpüp başıma koyarım
ben bu hafta spor yapmıcam sanki spor yapınca kilo veremiyom bu haftada böyle deneyelim bakalım :44::44:
Yenacım güle güle iyi günlerde kirletin canım ne güzeldir şimdi mis gibi
Ben de iyi bir temizliğe girişsem iyi olacak
Hemen geleyim asucum sana..Isınmışken senin evide aradan çıkaralım
badanada yapınca tam temizlik oldu gerçekten...eVin enerjisi değişti...
Nasılsınız iyimisiniz,eşin nasıl.?
selamünaleyküm
aleykümselam
kızlarr hepinizin anneler günü kutlu olsun
adımsayar :6937
dün düşük kaldı yürüyüşümü yapamadım amma 1 saat step yaptım
dvd vardı ordaki ablayla yaptımda bugün bütün kaslarım ağrıyo kadının yaptığını yapacam diye sen ne uyarsın onlara onlar 50 sen 100 kilo
ama işe yaramış dün sabah 106.4 bu sabah 105.8 heyyoo![]()