- 11 Nisan 2007
- 87.279
- 512.185
- 1.223
Kız aşkolsun sadece misafir içinmi silinir cam kendin için sil onlar senin camın daa 😄😄 yazarken sesli gülüyorum hegüle güle kirlet canım bu yaz rahatsın darısı badana yapacaklara
ben hiç kaçamak yapmadımsporu zorlama cnm ama kaçamak yokk
heee at sen çığlığı dün yaptiğım sporu hiç yazmim o zaman akıllandım ama uymuyorum o piss kadına zorlandığım hareketi kendime göre uyarlıyorum artık bide gazeteden 10 lu fitnes dvd kuponu topladım onlarıda alim bugün tutmayın benii
geçmiş olsun cnm ben sabah erken çıkamıyorum onada alışsam süper olcak
bonuss kafa girme kanıma aklıma geldi bak dur bi balkonun camlarını silemde gelemm
şaka şaka misafir gelsin o zaman silecemm hehehe
annem kahvaltımı ettim ark. aradı sabah sabah onla çene çaldık azdık
eeee sen naptın dün hiç anlatmıyon
Bu haftaki yarışım tamamen seninle şu an şu dk bunu anladım

Ben ne anlatim hediye alamadım anneme biraz buruk geçti kendi içimde ota ..... Kırıldığım için normal tabi .
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım ablamla yımırta kaşar domates ceviz ve kaymakla bal yidim. Azcıkta cevizli sucuk :)
Akşmda 6 da bir tabak musakka yedim kalktım. 15 dk sonra gardaşım aradı ızgara yapıcam ille gel diye tamam dedik bi havayla gittim yürüdüm birazda ben yemim tadına bakim falan derken bi tabak dolusu yidim.
İşte öyle canım yani hürremi görünce mahidevran ne hissettiyse bende senin stepi görünce öyle hissettim

I love Bonus