• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Askim sabah sabah tartıldim ufak bir kriz geçirdim.:53::53: soyunmadan tartılmisim meger. Dur tartilip gelcem..

Hehehe erotik tartılma bende öle yapıyorum artık ama diyetisyene gidince nasıl olcak kadına diyemem yaa soyunam hehehe 1 kg fazla çıkıyo orda giysiler bide kahvaltı ediyom gitmeden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hehehe erotik tartılma bende öle yapıyorum artık ama diyetisyene gidince nasıl olcak kadına diyemem yaa soyunam hehehe 1 kg fazla çıkıyo orda giysiler bide kahvaltı ediyom gitmeden

Böyle küçük ayrıntılara takılma bence neysen osun sonuçta kıyafetinlen barışık ol :37:

I love Bonus

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır, neşeniz bol, olsun tabikiii tartınız ( - ) çıksııınnn

maşallah cıvıl cıvılsınız bugün
daim olsun

yenaa temizledin evi miss kimin olduk neşeli neşeli yazarsın ratık. kayıran bize kayırsın pis pis oturuyoz

hadi hazır gaz vermeye başlamışken bir gazda bana verin zira çok ihtiyacım var

Böyle küçük ayrıntılara takılma bence neysen osun sonuçta kıyafetinlen barışık ol :37:

I love Bonus

Yok sevmiyorum artık onları 3xl gitsinler dolabımdan yenileri gelsinnnnnn

günaydın güzeller
sabah sabah neşeniz yerinde bakıyorum aman Allah bozmasın
bugün bende 89.8 geldim bakalım cumaya ne olacak 8lerde kalabilcem mi
hava güzel kızım öğle uykusundan uyandıktan sonra dolaşmaya çıkmayı planlıyorum

Selamss;
Naaposunuz bakimm ;)

Ben pert bir haldeyim..Artık kabul ediyorum yaşlanmışım..Envai çeşit deterjan kullanmaktan ellerim çok yanıyor ve acıor.. sabahları hareket ettiremiyorum parmaklarımı,kimyasllar eklemlerime neyin işledi sanırım ;)
Ama misss oldu evim misss..Geriye dağ gibi çamaşırlar ve ütüler kaldı.. yavaş yavaş hallederim artık...Bu hafta işlerim de yoğun..Naapçaz bakalım..

Tüm annelerin,anne adaylarının özetle tüm kadınların anneler günü kutlu mutlu olsun...Hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun...
oohhhh mis gibi olmuştur cnm eviniz güle güle oturun :54:

Gunaydin kizlar hala duzelemedim ama atesim yok die birazdan kndimi sokaklara aticam arkadasla sahilde bisiklet bincez haftaya ii bi baslangic yapamadim sabah sabah un kurabiyesi yedim ama bisiklete guvendim simdi ewdeki zararli herseyi cope atiorum aksama gorusuruz
bravoooo :46::46::46::46: seni daha çok azimli gördüm
darısı başıma inşallah

Burnumu tutarak yine ben geldim..Çok pis gaz kokuyor topik yaw öfff pöffff...:27:
Hemen gidiyorum misss gibi sabun neyin kokuyorken üzerime bulaşmasın.:27:
ayyyy çok güldüm yaaaa :1::1::1::60::60::60::60::60::60::60:

Hee muhabbet güzel bonus sabote ediyo beni yürüyüşe gitmim diye bırakamadım sohbeti bende öpüyürüm hepicinizi 😀😀

git kuzum sen yürüyüşüne bende kahvaltı edip çıkarım kesin..

cumadan 400 gr fazlayimm..:53::52::53: acil bugun duruma el attım attım yoksa tehlike canları çalacak bana .. Sen gor bonus kafa demek sozen sana göre rakipp değil dersin ... Huuu en büyük silahımı çıkarıyorum simdi :dondurucuda lahana corbasi vardı...hahaahaa ...

Hee muhabbet güzel bonus sabote ediyo beni yürüyüşe gitmim diye bırakamadım sohbeti bende öpüyürüm hepicinizi 😀😀

Cık cık cık oldumu şimdi sabote falan daş düşşe benden bilecen :) hadi kalk az yürüde cumaya umudun olsun 😄😄😄

I love Bonus

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır, neşeniz bol, olsun tabikiii tartınız ( - ) çıksııınnn

maşallah cıvıl cıvılsınız bugün
daim olsun

yenaa temizledin evi miss kimin olduk neşeli neşeli yazarsın ratık. kayıran bize kayırsın pis pis oturuyoz

hadi hazır gaz vermeye başlamışken bir gazda bana verin zira çok ihtiyacım var

Aleykümselam hoşgelmişsin CNM bonusta mevcut o dediğinden dağıtıyor sonra kendine bişi kalmıyor 😀😀😀

Cık cık cık oldumu şimdi sabote falan daş düşşe benden bilecen :) hadi kalk az yürüde cumaya umudun olsun 😄😄😄

I love Bonus

Kıza sormadım sabah öğle yemeğine gelecenmi diye şimdi çıkarsam yetişemem gelirse aç kalır beceriksiz kızce öğleden sonra çıkarım artık

cumadan 400 gr fazlayimm..:53::52::53: acil bugun duruma el attım attım yoksa tehlike canları çalacak bana .. Sen gor bonus kafa demek sozen sana göre rakipp değil dersin ... Huuu en büyük silahımı çıkarıyorum simdi :dondurucuda lahana corbasi vardı...hahaahaa ...

Gızz bırak o çorbanın kendine hayrı yok donduğu yerde kalsın. Hala rakipsin kızım daykoyu ben saymıyom bile : gülmekten geberen bınıs:

I love Bonus

Ayyyy koptum anacımm lahanada gaZ yapar hee😋😋

Aleykümselam hoşgelmişsin CNM bonusta mevcut o dediğinden dağıtıyor sonra kendine bişi kalmıyor 😀😀😀

İnsanları yanlış yönlendirmesene :vurma şeysinden:

Dafi ablacım hoşgeldin sen bakma ona ne kadar istersin küçük tüp kadar olarmı? :)

I love Bonus

günaydın güzeller
sabah sabah neşeniz yerinde bakıyorum aman Allah bozmasın
bugün bende 89.8 geldim bakalım cumaya ne olacak 8lerde kalabilcem mi
hava güzel kızım öğle uykusundan uyandıktan sonra dolaşmaya çıkmayı planlıyorum

oohhhh mis gibi olmuştur cnm eviniz güle güle oturun :54:

bravoooo :46::46::46::46: seni daha çok azimli gördüm
darısı başıma inşallah

ayyyy çok güldüm yaaaa :1::1::1::60::60::60::60::60::60::60:

Günaydın CNM cumaya 88.8 olacak o kilo demedi deme :)

Kıza sormadım sabah öğle yemeğine gelecenmi diye şimdi çıkarsam yetişemem gelirse aç kalır beceriksiz kızce öğleden sonra çıkarım artık

Sizin orda nasıl derler:

Ep bi bahane ep :60:

I love Bonus

Son düzenleme:
Bende bi kurufasulye koyimm ateşe hergün düşün ne pişirim diye annemin bi lafı var
1 gün olsa bal kaymakla beslim hergün hergün şaşırıyorum ne pişirceğimi (kardeşimle gelin aşağıda yerken sölenirdi hep o onu yemez öteki bunu yemez diye hehehe)

küçük olsun büyük olsun farketmez hepsi kabulüm :1:

iki gündür fil gibi ne bulmuşsam yuttum.
şidide kalkıp biraz spor yapsam diyorumdaaa onca yemekten sonra totoşum yemiyor sporu

Bende bi kurufasulye koyimm ateşe hergün düşün ne pişirim diye annemin bi lafı var
1 gün olsa bal kaymakla beslim hergün hergün şaşırıyorum ne pişirceğimi (kardeşimle gelin aşağıda yerken sölenirdi hep o onu yemez öteki bunu yemez diye hehehe)

Anneminde bana bir sözü vardı küçükken. (gezmeyi cok severim ben )
Ayda gelen hoş gelmiş ,günde gelen hoşşt gelmiş :) derdi beni frenliycek diye kadının girmedigi şekil kalmamıştı garibim....
Benimde evde yeşil fasulye vardı onu yapiyim bari...

Back
X